- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabibmx
tag
válasz
robertel #2254 üzenetére
Igazad lehet,néha haszontalannak érzem a task killert mert lehet kilövök vele mindent de pár mp és újra indul jó pár alkalmazás.
Azt nem tudod (vagy valaki más) miért van az,hogy pl a task killer most 83mb szabad memóriát ír,míg a beállítások-alkalmazások-futó szolgáltatások-futó 150-160mb közötti értéket mutat.?
Lehet ledúrom és megnézem mit produkál úgy az aksi.
Akadni így se akad inkább csak aksi kímélés céljából tettem fel,hogy ne fussanak feleslegesen progik bár mint mondtam ez nem mindig valósul meg vagy nem úgy látszik. -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
robertel #2256 üzenetére
Nekem időnként csak "megröccen" (hogy mobilarénás szakszóval éljek
).
Nálam olyankor jön elő, ha vmi erőforrás igényes programból lépek ki. De kb belesz@rok, mert egy fél másodperces dologról van szó.Most azonban a Quadrant makacsolta meg magát. Nem akar eredmény dobni.
-
xnace
őstag
válasz
robertel #2159 üzenetére
Én is nagyon vigyázok rá, annyi van, hogy leteszem az íróasztalomra.
Holnap szerintem elugrok az Allee-ba, és veszek egy fóliát. (hamár itt éÉrden közölte a csávó, hogy ilyen típus nem létezik
)
Ilyen fóliát a képernyőre, és a hátlapra is...És itt láthatsz egy karcolási-tesztet.
Black Dragon kolléga árul ilyen fóliákat teljesen bontatlanul, Zagg.com-ról rendeli...
-
hallerlaller
addikt
válasz
robertel #2141 üzenetére
ilyen miniket ne! nekem is volt és kb telefonáláson kívül semmire nem használtam, mikrokijelzőn nem élvezet se írni se olvasni, akkor meg inkább egy 2e ft-os tescofon.
(#2146) xnace
tényleg mesélj már hogy miért is váltottál wp7-ről androidra? sokan írják hogy megérte váltani wp7-re és soha többé android, bár ők gondolom valami olcsó modellről..
-
xnace
őstag
válasz
robertel #2141 üzenetére
Tökmindegy, szerintem a vásárlás után 1 évvel is regisztrálhatsz. Mysamsung.com-on.
Tényleg, ha már így eszembe juttattad, akkor meg is csinálom.X10 Minire én is hallottam panaszokat, de az X8-ra nem nagyon. Sőt, volt is szerencsém használni 2-3 napig egyet. Attól függetlenül, hogy egyszer se akadt meg, vagy fagyott le, nekem nem kell. A kis képernyő miatt. Ha viszont annyira akarok még egy kütyüt a zsebembe, akkor veszek egy iPod Touchot, vagy egy Zune Playert...
LG-t én se veszek, maximum, ha a következő Nexus tényleg az lesz. Androiudból már csak Nexust
Fa**om se akar hónapokat várni a frissítésekre, meg stresszelni, hogy megkapom-e egyáltalán.
-
xnace
őstag
válasz
robertel #2137 üzenetére
Az SE X8 nekem olyan volt, hogy a pincében kerestem az államat.
Semmi lag, semmi akadás, viszont az a kék-fehér felület szerintem csúnya, de akkor is nagyon komoly, hogy mennyire optimalizálták az 1.6-ot, és a 2.1-et arra a kis "szarra".
Egyébként igen. Bejönnek a kétmagos erőművek, és a tavalyi "hájend" cuccok visszaszorulnak a középmezőnybe. De hát ez már csak ilyen.
Az LGA-775-ös gépem is "hájend" volt, amikor megvettem, és hát mire jó most?
Loituma69
Ilyet én is játszottam Omnia2-őn, de elég reménytelen volt akkor. Nem volt kamera, se Market, se SMS...
-
hallerlaller
addikt
válasz
robertel #2093 üzenetére
ezeket már most is kapni, ősszel meg rá lehet frissíteni a mangót.
miui egy hét alatt kétszer dobta el a sim kártyát (értsd kilép a hálózatról és kéri a pin kódot, de nem kapcsol ki a telefon), marketes programok telepítése után csinálta akkor is csak ha sokat telepítettem egymás után szóval eddig ez nem gond, megtartom
-
hallerlaller
addikt
válasz
robertel #2032 üzenetére
azt nemtudom, tableteknél is gondolom gond amelyiket 2.2-2.3-al adták ki és frissíthető honeycombra hogy mit kezdenek a gombokkal, majd meglátjuk, lehet felismeri majd a rendszer hogy vannak e gombok vagy sem, esetleg új funkciókat kapnak, bármi el tudok képzelni, majd meglássuk ha kijön
(#2031) kutkut
MiBadge a téma neve most megnéztem, keress rá
*szerk, ja bocs most látom h a 2020-asra válaszoltál, hát az meg nekem ilyen a gyári téma miui-n
Megnézem a hangerőle+menü-t, shoot me egyszerűbb volt leszedni, még csak most ismerkedek a beállításokkal
-
DonMedve
addikt
válasz
robertel #1980 üzenetére
Azert mert nincs telemokolva minden szarral,nincs agyoncsicsazva.Natur rendszer ennel nem is kell jobb.Kiprobaltam CM7 Nightly-t de nem estem hanyatt.MIUI nem rossz az simabban futott,de ott meg a beragadt kinai vagy milyen irasjelek nem tetszettek.Visszaraktam az alapot.Mindent tud amit kell,es szinte folyik a telon!
-
xnace
őstag
válasz
robertel #1967 üzenetére
Nexus S-sel nekem sincs bajom(remélem, nem is lesz
), ez nem recseg-ropog.
A fémnek az a hátránya, hogy valamennyire árnyékolja a WiFit.
Apple-höz az iPhone 4 processzorát gyártja. Mellesleg ugyanaz van az SGS-ben is.Nekem már elég régen Samsungjaim vannak, akkor volt utoljára Nokia, amikor az N95 volt a csúcs. Egyébként ez is megvan a mai napig, partytelefonnak tökéletes...
Arénáról meg ne is beszéljünk...Anyumnak az van/volt, és pótlapozták a garanciafüzetet...Volt ott minden 2x kijelzőcsere, 1x alaplapcsere, 3x hagszórócsere, 1x memóriakártya-foglalat csere
Ja, de legalább lassú voltMás:
Melyik a legjobb Androidos böngető? -
tdk.112
aktív tag
válasz
robertel #1928 üzenetére
Gondolom az anyaghasználat nem tetszik neki. Megjegyzem, nekem sem kifejezetten, de ez van. A hibáival együtt is, ez egy nagyon jó kis teló. Főleg, mert világéletemben mindig azt kerestem, hogy melyik a legjobb ár/érték arányú telefon, amit lehet kapni, és mindig azt vettem. Persze most is ez történt, köszönhetően a T-Mobile-os akciónak.
Sőt, már jó ideje rendszeresen 2 évente veszek új készüléket, és ez most nem is lett volna aktuális, de nem tudtam nemet mondani egy Nexus S-re 60 kFt-ért.
-
Slukkica
őstag
válasz
robertel #1879 üzenetére
"Szép kis telefonparkod van amúgy"
KöszönömIgyekszem...
"És ami a lényeg, nem akad lassul, itt még nem olvastam olyat, mint optimus 2x topikban, hogy akad, meg lassul."
Hát igen elég sokat hallottam én is hogy nagyon nincsenek megelégedve sokan az LG soft-jával. Nem is csoda hogy sok optimus 2x-es tulaj kacsingat a MIUI felé -
-
Slukkica
őstag
válasz
robertel #1867 üzenetére
Nem hiszem hogy hardveres probléma lenne mert nekem a lakásban van 5 eszköz wifi-s ez a hatodik. A legerősebb vételt ez produkálja. Sőtt evvel szoktam tesztelni ha valamelyik készülékem dobja a jelet, hogy a router szarakodik vagy a kütyüm.
HTC Desire, Pulse mini, Xbox360, R580 samsung laptop, asztali gép(pci n-es)
-
tdk.112
aktív tag
válasz
robertel #1867 üzenetére
A gyorsulásmérő-giroszkóp-iránytű hármasra. A tiéd nem rezeg folyamatosan?
Tedd fel a Phone Testert [link], indítsd el, tedd le a telót az asztalra (tehát egyáltalán ne mozogjon), és nézd meg miket mutatnak a szenzorok. Nálam az összes szenzor "rezgőmozgást" jelez, holott ennél stabilabb helyzetben nem lehet a készülék.
-
tdk.112
aktív tag
válasz
robertel #1841 üzenetére
Én még baszakodok a PayPallel.
Sose rendeltem még semmit, és "elrontottam" a regisztrációt. Mert ugyanis fordítva kellett volna megadni a vezeték- és keresztnevet, mivel a bankszámlám neve magyar sorrend szerint van írva (vezeték>kereszt), a PayPal accountom meg angol formában (kereszt>vezeték). Viszont így nem fogadja el a pénzt a PayPal. A nevet persze nem lehet csak úgy módosítani, hanem kérvényt kellett írnom nekik. Még várok a válaszukra...
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
robertel #1792 üzenetére
nekem most szerencsém volt a fóliával.régi telóra (voda 845) amikor megjött a fóliám, dobtam is ki egyből.fakóbbak lettek a színek, nagyobb nyomást kellett kifejteni a kijelzőre (rezisztív), egyszerűen sz*r volt.
nexus s fóliákat szinte nem is látni.a széleknél van csak egy kis árulkodó jel, meg a tapintása lett más picit.
tokból meg nézek vagy karbont, vagy lukacsosat, hátha az kevésbé "téglásít" -
jackbacsi87
senior tag
válasz
robertel #1786 üzenetére
Passzolni passzol (i9020-am van
), csak valahogy nem jön be. Nem kis telefon, de jó a fogása. Tokkal viszont féltégla érzésem van. Valamit viszont ki kell találnom, mert mintha kopna itt-ott az oldala.
A fólia viszont nagyon bejön. Kevesebb az ujjlenyomat, és szép tiszta képet ad. -
komloskaroly
tag
válasz
robertel #1775 üzenetére
Az akadozás nem telefon függő
ezt maga az android produkálja 2.2 akármilyen készüléken akadozik
2.3 már jobb de közel sem tökéletes
természertesen nem gyári launchert használom(launcherPro)
de azért az mégis csak vicces hogy a gyáriak idáig mindegyik telómon akadoztak
és cserélni kellett(t-mobile pulse,ZTE Blade,Galaxy S,és most Nexus s
HTC-m még nem volt igy azügyben nem tudom mi újság)
Félre ne értsen senki nem arról van szó ,hogy nagyon zavaró jelenségről lenne szó
csak nem olyan folamatos ahogy azt elvárná az ember
pl ZTE Blade telóm 2.3 as szoftverrel ugyanilyen minőségben tudott működni launcher proval mint Nexus S a menu sebességére és akadozásra gondolok.
Én személyszerint nagy reményeket fűzök a következő Android rendszerhez
mert folyamatosan javul a dolog . -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
robertel #1730 üzenetére
Nem értem, hogy lehet neked ennyire nem jó. Elvileg az enyémek is a 20-ashoz vannak, de igazából semmi gondom nincs velük.
Amúgy ha már feljött a samoled téma. Nem igazán értem miért olvadnak annyira néhány e "szó" hallatán. Az SGS-(b)en láttam és nekem nem igazán tetszett. A betekintési szögeket kb lesz@rom, ha elém raktak volna egy 20-as és egy 23-as nexus-t, szerintem akkor is a 23-ast választom. De igazából nem oszt, nem szoroz, hogy melyik van benne.
-
robertel
senior tag
válasz
robertel #1720 üzenetére
Na megjött két plussz tok, sajnos a karbon nem jó, sokat számít a méret ezek szerint, pedig nagyon jól néz ki!
Hangerő és bakapcsológomb alig elérhető igy..
Itt van egyébként amik most jöttek:
[link]
Jobbra a bőrtok szerencsére jó, ezt tudom használni!
Akinek 9020 van annak pedig:
[link]Várok még egy szilikontokot a dealextremetől, plussz az aksikat és az autós töltőt.
Az a baj szilikontokkal már nem biztos belefér a bőrtokba a teló, remélem az rámeny, talán ott nem számít annyira, hisz az tágul.
alapból az járt jól aki szilikont rendelt, azzal talán kevésbé lezsnek méretbeli gondok. -
Pter_
tag
válasz
robertel #1625 üzenetére
Kicsit utánanéztem, sajnos ismert hiba
Itt lehet róla olvasni -
válasz
robertel #1615 üzenetére
nem feltétlenül jobb, és nincs gányolt rendszer, csak ha valaki külön belegányol magának - az meg esetetekben is adott, sőt... -, a gyártó integrál, ami bizonyos esetekben még jobb is, mint az utólagos manuális telepítgetés!
nekem nincs root, sem más gányolás, ellenben van egy kész rendszer, ami alapban szinte mindent tud, külön telepítgetés nélkül is! szóval tényleg nézőpont kérdése... -
válasz
robertel #1606 üzenetére
igen, lassacskán már az andoid is eljut(ott) olyan szintre, hogy alapban is használható, ha megfelelő vas van alatta, ellenben én szeretem nem évekig használni a telefonjaimat, mert nem lelakva még aránylag árában eladhatom, és nem kell rengeteget rápótolni egy jobbra.
-
válasz
robertel #1604 üzenetére
várjuk, de a nexus s 2012 végén szerintem már bőven gyenge telefon lesz hardveresen!
minden telefon megakasztható, még a legjobb is, és gyanítom a nexus s kevesebb alkalmazás telepítésétől megakad, mint a galaxy s 2!
szemetelés; én például pont szeretem azt, hogy az s2 esetében szinte semmilyen külső alkalmazást nem kell külön telepíteni, mindenre alapban képes a rendszer, de felesleges program nem kifejezetten van fent alapban!
az s2 tesztek még ke2 firmware alatt készültek, javaslom próbáld ki a telefont a 2.3.4 kg1 firmware verzióval, hátha tetszik majd, amit látsz!
a wp7 más tészta, az nem android...
megint más kérdés, hogy ebben a nagy rohanásban az sgs/nexus s lassan kifutó telefon lesz, az sgs2 még húzza egy ideig, de mire az is kifutó szériába kerül, meg elmarad a frissítés, akkor már régen újabb telefonom lesz, szóval nem kimondottan foglalkoztat a frissítési mizéria, ahogy az sgs is hamarabb eladásra került nálam, mint a frissítés elmaradt volna! -
válasz
robertel #1599 üzenetére
mire a samsung elfelejti az sgs2 típust, addigra a nexus s meg már hardveresen lesz gyengécske...
mint említettem, az sgs2 esetében a két lépcső - az alverziókat nem is számolva - sima ügy lesz!
a htc adott szempontból irreleváns, az sgs lehet viszonyítási alap, ami eddig minden jót aránylag gyorsan megkapott!
a gányolt dolgot meg inkább nem feszegetem, én inkább a csupasz jelzővel illetném a nexus s esetében, de kinek, hogy...
esetlegesen kifejtheted, hogy miben nyilvánul meg szerinted a gányolás?!?! hogy alapban adott office, (ingyenesen olyan verzió, ami nem csak olvasásra jó), fénykép-, és videószerjókesztő...stb? -
DonMedve
addikt
válasz
robertel #1568 üzenetére
Akkor az 14GB.Itt a leírás.
molnarpeter:Mégha úgy is van ahogy mondod,márpedig úgy van,1024-el osztunk,ugye kettes számrendszer él.
De ha kereken 16000MB memóriát tettek bele,az akkor is 15.625GB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest