-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
OTG-hez:
-
sto1911
veterán
Az akku általános felhasználással bírja 10 óráig? - kepernyo 4-5-6 ora, nalam most 3 nap keszenelttel 4 ora kijelzoidot produkalt. Feltoltes utan egybol folyamatosan hasznalva lehet meglenne, de ne vegyel ra merget.
Otg van benne de mhl nincsen jól tudom? - jol
A wifin keresztül képes a tv-re a képét átküldeni ha veszek hozzá azt a pendrive szerű kütyüt? Ezzel meglenne oldva a hdmi hiánya ha szükségem lenne rá utólag. - szerintem nem, de pl. a Slimkatben van ra opcio, de nincs mivel probalnom
A kijelző milyen napsütésben? - sz@r mint altalaban
A gyári 4,4 -re Flash telepíthető vagy csak főzött rommal megy? - nagyjabol mindennel megy
A legfontosabb számomra milyen a hangja fejhallgatóval szeretek zenét hallgatni így nem sajnálom a pénzt a jó fejhallgatóért.Amire kíváncsi vagyok recseg vagy az alap zaj zavaró e ha van egyáltalán. - alapzajt nem tapasztaltam, de nekem halk volt
A 16 gb-bol menyi szabad mert menne rá egy elég méretes gps progi. - 13 korul szabad
Menyi idő a feltöltése 0-rol 100%-ra? - 4-8 ora ha be van kapcsolva, fuggoen attol, h eszi-e valami
Az mkv-t(hd és néha full hd) viszi MX Player segítségével? - szerintem viszi, de nem probaltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest