- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
andris5
tag
válasz
sto1911 #21103 üzenetére
Köszönöm ennek a tvrp-nek utánanézek. Te esetleg használtad már (a képernyőképein csak backup funkciót látok)? Tehát felmásolom egy pendrive-ra és hogyan bootolok róla? Fastbootban valami opciót választok (start / restart bootloader / recovery mode / off)?
És igen közben meglett a recovery is viszont abban reménykedtem ott találom a herd resetet is (mint HTC-nél)
Létező parancs az, hogy ha a három gombot nyomom egyszerre akkor is a recoverybe kell jussak? Ezt olvastam és mintha vinne is valahova csak teljesen fekete a képernyő.
Továbbá találtam egy olyat is hogy bekapcsolom és a hangerő gombjait lenyomva tartom akkor egy "boztonsági üzemmód" -ba indul (ez is kifagy egyébként, de) ez nekem új. Ez mire való?
-
-
beloadjoker
őstag
válasz
sto1911 #20736 üzenetére
Koszi!!
A problema az hogy meg uton van az y kábelem és azzal próbálkozom amit én csináltam szóval amíg nem jött meg a gyári y kábel addig nincs pofám arra kérni hogy segítsen mert lehet hogy közben már jó is, este rakok fel képet a kábelről ahogy használom illetve ogy gondolom hogy kéne hátha kiderül hogy valami nem is jó -
r00r1
aktív tag
válasz
sto1911 #20700 üzenetére
Hálásan köszönöm mindkettőtöknek, most írtam nekik levelet, csak figyelmeztettem az alkalmazandó jogszabályra, illetve:
"A Korm. rendelet 7. §-a kivételes szabályt tartalmaz arra az esetre, ha fogyasztó a vásárlástól számított három munkanapon belül érvényesíti jótállási csereigényét. Ezen rendelkezés abban jelent kivételt a GKM rendelet 4. §-a alól, hogy a csereigény három munkanapon belüli érvényesítése esetén a forgalmazó nem alkalmazhatja a GKM rendelet 4. §-ának (1) bekezdését, vagyis nem választhatja az áru kijavítását, hanem köteles a meghibásodott árut - amennyiben van ugyanolyan árucikk a forgalmazónál - előzetes vizsgálat nélkül azonnal kicserélni."
És vazze' másfél heteznek itt nekem. Az a normális garancia, a 3 napos az az előző bekezdésben foglaltak szerint kell hogy történjen.
Egyébként Edigital..
Tök normálisan kérdeztem, nem voltam bunkó, erre tessék.. -
gabesszg
aktív tag
válasz
sto1911 #20501 üzenetére
Lemerült a tablet. És most töltőn van és bekapcsolt. Bootloader zárva eméletileg sikerült (?
) visszaraknom a gyári romot , illet root engedély nincs a tabletnél az biztos. Power gomb még teljesen használhatatlan, szóval esetleg valaki tudna mondani szervíztapasztalatot illetve hova kellene vinnem?
-
Subimp
tag
válasz
sto1911 #20439 üzenetére
A NYT-t akár ki is törölhetem, egyáltalán nem használja, nem értem miért aktív. Az sd kártyát sem értem, nem hallgat zenét soha rajta.
Gsam: Rendszer (sdcard) CPU használat 17 mp Alk.UID: 1023
Folyamatok: sdcard
A NYT most nem megy, csak azt nem értem miért, mikor hozzá se nyúltamAszem ezt törlöm a gépről, mert csak a gond van vele.
-
csaby9
tag
-
csaby9
tag
válasz
sto1911 #20311 üzenetére
Én gyári romról nem tudok nyilatkozni, talán 2-napig használtam úgy a tabot.
Sajnos az a tapasztalatom, hogy 4.2.2 óta lassult a tablet az összes főzött romban.
Most az általad is említett f2fs slim romot használom, teljes megelégedettséggel, ez az első olyan rom 4.2.2 óta ami megfelelő sebeséggel fut akadások és lagg nélkül. Tehát ha jó romot akarsz akkor vagy konvertálsz magadnak egy neked tetszőt, vagy választasz abból a 2-3 db más által kreáltból ami f2fs file rendszert használ. -
punk17
aktív tag
válasz
sto1911 #19686 üzenetére
Vagy Trickstermod-dal is lehet állítani, és akkor nem kell scriptet írni, elég a UI-on állítgatni
#19685 mumk1:
Én azt a kernel nem szívesen használnám, mert nem egészen fejlesztő aki csinálja és nézegettem a githubos commitjait és elég nagy tákolások vannak benne. De ha Te megbízol benne, akkor használd nyugodtan, csak én fejlesztői szemmel nem ajánlanám -
kovsol
titán
válasz
sto1911 #19631 üzenetére
Reakció idők lassabbak. Pl háttérben hallgatom a youtube zenét, közben böngészek, és mondjuk jön egy e-mailem, akkor gyorsan át akarok váltani a levelekre, de van, hogy másodpercek is eltelnek mire bejön végre a levél. Főleg multi tasking esetén érzem azt, hogy lomha a reagálási ideje a készüléknek.
Vagy pl ha épp frissít a háttérben egy applikációk akkor az nagyon megakasztja az egész készüléket.Semmi extrémre nem kell gondolni, de a Nexus4 hez képest nagyon érződik. Amíg Nexus S telóm volt, addig az N7 volt a fürge.
-
l.skywalker
titán
válasz
sto1911 #19441 üzenetére
Media Markt és Extreme Digital is árulja 50k alatt.
Btw. garancia nem érdekel, a kérdés arra irányult, hogy ti, mint aktív felhasználói e gépnek, miként ítélitek meg . Érdemes még ilyet venni vagy ezen az áron az újabb csak nem Nexus gépek már jobbak? Azért nekem a KitKat elég vonzó...
-
lafaty80
addikt
válasz
sto1911 #19403 üzenetére
Köszi, tartozék alatt usb kábelt és a töltő fejet értjük?
Pedig gondoltam a dobozában küldöm vissza, de ha bukhatom, akkor keresek neki valami dobozt. Ami zavar hogy 150 karakterben kell összeírnom hogy mi a pontos hiba. Persze hogy nem sikerült így.
Valahol, valahogy érdemes/kellene jeleznem, hogy ha olyan hibát találnak, ami szerintük nem garanciális, akkor értesítsenek, hogy kérem-e a javítást?
-
-
kicsi83
tag
válasz
sto1911 #19261 üzenetére
ez alapján 4.4 alatt tényleg nem müszik.Úgy néz ki google végleg kivette. Bocsi 4.3 alatt még működött.
-
freeZZZbee
tag
válasz
sto1911 #19208 üzenetére
Nem magneses a tokja.
Nem gondoltam, hogy olyat tudtok mondani amivel meg nem talalkoztam, de mi a szosz az a szusz?
Jah kozbe rajottem, hogy a kamera nem mukodik. Amikor elinditom a fenykepezot, vagy barmi egyebet amihez kell‘(hangouts kamera hibat irt)’, csak fekete kepernyot mutat. Nem tudom ez osszefugg e skype hibaval.
Toroltem cachet/dalvikot, de nem jott helyre.
Most egy uj romot probalok telepiteni eppen. -
s3nsitivity
addikt
válasz
sto1911 #19166 üzenetére
Ott a pont..
Én közel 1 éve használom a 16 gigás N7-et.
Soha nem volt szervízbe és soha nem volt semmiféle baja.
"Gyeneg kamera" nem fényképezésre van kitalálva.. inkább webcamnak annak meg több mint tökéletes.
Most egy jó ideig még rootolva se volt miután megkapta a 4.4 aztán 4.4.2-t.. és még úgy se volt vele bajom. Pedig mindig az első dolgom a bl nyitás és rom csere egy készüléken..Én imádom és amíg nem szükséges lecserélni nem is fogom!
Célzok itt arra, hogy ha kifogtál egy szar darabot attól nem kell szidni.
Megjelenésekor közel csúcskategóriás volt az ára meg szinte nevetséges a tudásához.
Valamint még mindig tartja az erős közép mezőnyi szintet. -
beloadjoker
őstag
válasz
sto1911 #19026 üzenetére
ugyan úgy hibát dob.. azért bementem toolkitbe és akkor ott volt hogy listázva van meg ott volt a száma persze adbnél viszont ekkor a telefon be volt kapcsolva normálisan, ennek megörültem kinyomtam, fastbootban indítottam, csatlakoztattam a géphez toolkit indít legutolsó kiválasztva oké 4.21 3g-s /mert nekem wifi + 3g 32gb/ aztán unlock yes és ugyan úgy a waitnél megakad és persze a fastboot mode alatt avgy mellett nincs kiírva szám tehát ugyan úgy nem látja hogy valami rá van kötve
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- OpenWRT topic
- SSD kibeszélő
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest