Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psytech
őstag
válasz
v_angelus #19123 üzenetére
Köszönöm, meg fogom akkor ezt próbálni
Bár most bekapcsolt éppen egy ideje, töltöm aztán megint kikapcs és megnézem hogy holnap reggel bekapcsol-e.... Mert ha bekapcsolva merült volna le csurig, akkor megértem hogy nem indul, de feltöltöttem és kikapcsoltam, majd másnap nem kapcsolt be.. De ha holnap reggel is halott lesz, akkor mindenképp ezt is megejtem, de elsősorban akksira gyanakszom (az a baj, hogy előélete ismeretlen, angliából lett használtként hozatva), majd megpróbálom azt is hogy átrakom a másik akksit egy időre... -
Psytech
őstag
Sziasztok,
láttam most volt nemrég téma a Nexus 7 (2012) nem kapcsol be, hasonló az én esetem is.
Adott egy N7, feltöltöttem majd kikapcsoltam (nem az enyém lesz én csak "gondozom" a leendő tulajnak...), majd másnap kapcsolnám be, semmi nem történik.
Amiket már eljátszottam vele:- hosszabb ideig töltés majd utána bekapcs (nem nyert)
- hátlap leszed, akksi lehúz, vár, visszadug (nem nyert)Gari nincs, a jobban szétszedéstől nem ijedek meg, bármilyen megoldási ötletet kipróbálok (a kidobom az ablakon és nincs gond vele nem megoldás
) ha valaki tud tanácsot adni.
Előre is köszönöm
szerk: ha valami alkatrész kell bele, megoldható tesztelésre, mert mellette itt van a sajátom is, azt fel tudom használni a hiba beazonosítására.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fujifilm X
- Spórolós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest