-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
Naja...ugyanazzal a telefonszámmal nem megy több helyről
Ha más számot állítasz be (ami persze szintén van otthon, hogy a visszaigazoló kódot be tudd írni), akkor akár kettő is működik együtt. a kontaktok úgyis látszani fognak, csak te nekik egy új számon (is) leszel látható, vagy nekik az ismeretlen szám lesz, vagy esetleg nem is fognak látni .. pff. ezt nem tudom, de a lényeg, hogy te látod őket, és hívhatod is. -
rmmm
tag
-
lolchief70
aktív tag
-
agabe
addikt
Az durva...500-bol mar csak 333db van szabadon, es mastercard mobile oldalan nincs is kirakva...potosabban az akciok kozott nem lathato. Lehet edigital megegyezett mastercard mobillal egy ujabb akcioban, tobb vasarlo 100-al, es folyamatosan lathato mennyi lehetoseg van meg hatra.
Szep -
assemble
addikt
Kozben felraktam, eddigi tapasztalatok:
-alapbol is fordul - tabla dpi-n mondjuk eddig is fordult, viszont amiben ott is javult: app drawerben is gyorsan fordul mar, nincs az a megdermedes mint eddig, es a lock screen is fordul
-egy ujjas notification kinyitas/becsukas hasznos-elvileg uj bootloaderrel jar ami nem fagy recovery-be meneskor - eddig nem is fagyott
-elvileg segit a keves tarhely-lassulos probleman - ez majd hosszutavon derul ki
-elvileg segit az intenziv jatek - touch nem erzekelos probleman - szinten hosszutavon derul ki biztosra
-es jo gyors, dehat eddig is az volt -
Drizzt
nagyúr
Első requirementnél írja, hogy root kell hozzá.
Az volt az egyik kizáró okom. Viszont úgy látom nexus media importer mégiscsak tudja, csak újabb verzió kell belőle.
Méretre visszatérve: valóban az lehet a bajom, hogy nem a mobil oldalakat akarom nézni, hanem a "normált". Míg 10"-on ez ment simán, itt minden láthatatlanul apró. Mobil változatok azért már a láthatóság alsó határát súrolják, de az mégiscsak az oldal mobil változata(kevesebb multimédia, meg reklám
). A teljes jobban kereshető\átlátható általában. Node mindegy, még egy ideig szokom, aztán legfeljebb megszabadulok tőle. Kardomba nem fogok dőlni, az biztos.
-
agabe
addikt
nem lehet, mert még nincs raktáron, így nem is szállítják, és azt vállalják, hogy a rendelés pillanatához képest ha teljesítéskor olcsóbb, akkor olcsóbban kapja meg aki drágábban rendelte...de ahhoz ráadásul eleve ezzel a mastercard mobile fizetéssel kellett volna rendelni, sé még élnie kéne az akciónak amikor elkezdik kiszórni a készletet....szóval sajna az ötlet több sebből vérzik
-
agabe
addikt
Most belegondolva meg logikus is...mas helyeken ahol mar kaphato egy ideje kezd csokkeni az ara, es valoszinuleg a jelentos kulfoldi beszerzes miatt az asus-nql ugy dontottek, hogy ezt itthon mar ennyiert kezdik arulni...nomeg a pletyka amirol matteo_szg nem mondhatott semmit miszerint jon 32gigas verzio (esetleg 3g-vel, bar az sokkal valoszinutlenebb), vagy egy mhl konpatibilitas meg hatha belefer...esetleg meg hatlapi kamerat is beteszenek, vagy talan plusz ramot, bar ezt sem tartom valoszinunek, mert ebben az 1giga eleg (vagy ezek kozul barmelyikeket), akkor az lehet egy magasabb arazasu peldany. Ipad mini-re valamit lepni kell majd, es tuti az is probal valamit felmutatni ujdonsag teren (sztem szinte biztos, hogy lesz mini annyit hireszteltek mar), igy kell egy rancfelvarrot nexus 7 ami odacsap az apple "masolata"-nak (7colos vagy a kozeli meretet egyertelmuen a versenytarsakrol masolja...jol be kellene perelni
)
-
lmisi
senior tag
Szerintem is, 1 hete vettem 24000 ft, azaz kevesebb mint100 dodóért (Áfát, vámot levéve) egyszeri(ű) concorde tab one-t. Szkeptikus voltam vele és bizakodó is. Teljesen hozta a szintet filmlejátszás, logikai ügyességi game-k rendben. Relatív gyors felület.
Na most a gugli rájátszhat erre az irányra, azaz ad egy 7 colt, 1024x600 felbontást, olcsó dual core, 1 giga ram, 8 giga rom, talán microsimmel??? esetleg nincs GPS, blútyúk, kamera és kész a netto 100 dodós tablet. Amiből fanyalgás ide, vagy oda vinnék a népek akár havonta többmilliót is. Ütös lenne. Ekkora volumennél akár még haszon is lenne rajta.
Ja és nexus 7-ből kihoznák 32 gigás verziót 250-ért.
Túl jól megy a nexus7 ahhoz, hogy ölbe tett kézzel várakozzanak. szerintem az addíg üst a vasat amíg fénylik metódus fog jönni guglesznál.
-
agabe
addikt
Haat...ahhoz a kijelzon is rendesen sporolniuk kell, es ha az gyenge, akkor nem fogjak venni szerintem.
Ips-rol tudjak, hogy olyasmi van az ipad-ban is, igy latatlanban is megbiznak benne, vagy boltban ranezesre nincs nagy kulonbseg a kepminosegben a ketto kozott.
Lehet, hogy lesz ujabb, de ekkora meretben 99dollaros aron nehezen kepzelem el manapsag meg. -
rmmm
tag
és a drágák milyen extrát tudnak?
neztem youtuben a Dagi-t (kész vicc ez a név nekünk), de azon a "hegyes" vegen van egy atlatszo 1cm kor alaku muanyag. jobb mint semmi, de olyat miert nem arulnak, mint a galaxy note-hoz, ami tenyleg olyan, mint egy cerka?
nekem ezek a gomb veguek furak... igaz kezben meg nem fogtam, csak a kepek alapjan
-
rmmm
tag
szuper, köszi, mar ki is probaltam.
most visszaolvasok mi a helyzet PEN vagy stylus (?) ugyben, mert arrol mar irtatok ha jol emlekszemde ha van uj fejlemeny, arra kivancsi vagyok. illetve Budapesten azonnal vagy max par napra van ajanlott hely? nekem most gyorsan kellene, ebay Kinabol nem jatszik
-
Picco
addikt
durvan addiktiv, haverom kiprobalta, most nex7-et akar venni
mas: csutortokon Something pig is coming!
(#1989) agabe: milyen kutyu lett az utodja?
-
agabe
addikt
direkt nem linkeltem be, mert azt nem lehet szably szerint...ezt toroltessetek, hogy ne legyen belole gond
(#1988) Picco:
beszereztem mast...persze dragabb, es sajnalom a nexus7-est, de otthon szigor van, es nem lehet egyszerre 3 kutyunel tobbem
(#1990) TOZ:
nem akarom, hogy ha meg nem is en linkeltem legyen olyan ami miart mar volt figyelmeztetes masnak...tenyleg ne legyen konkret hirdetes a topikban, mert nem erre van, az utalas viszont meg belefer, hogy priviben keressenek -
agabe
addikt
Mukodik, de nem a leiras szerinti izzot kell hozza tenni (hogy elerje a 200£-ot, mert alatta nem ad kedvezmenyt), hanem olyat kell amit a tesco arul (az izzot valami mas ceg), es akkor nincs plusz szallitasi koltseg ha boltban veszi at valaki.
E
Hirtelen ezt a gombelemet talatam amivel 200,50-be kerulne az egesz, de a kupon koddal 180,50 lesz a vegso ar, es kb 1-2napon belul atveheto abban a tescoban amit kijelol a vevo uk-ban.
Eleg kedvezonek tunik...itthon ha dragabb is a ket ev gari viszont megerheti, csak mar vegre lehessen kapni hivatalosan. -
agabe
addikt
A 10 dolcsit azt tudtam ... (nem is költöttem el, mert nem vittem sehova magammal ahol nfc-vel tudtam volna vásárolni, csak érdekelt hogy működik a rendszer amikor aktiváltam), de nekem megy rendesen a vásárlás a playstore-ból.
Majd megnézem , mert valami lapse it (meg is találtam )
alkalmazásra mondta a haverom, hogy nem tudta megvenni, pedig még van az egyenlegén.szerk :
megnéztem, és arra a google wallet-et nem engedi kiválasztani pc-ről sem, míg minden másnál (legalábbis amit én próbáltam) simán.
Van ezek szerint olyan program ami wallet-en keresztül nem vásárolható meg, vagy csak hiba ?(#1724) Tejberizs76:
Eddig az tűnik biztosnak, hogy EU-n belülről származókra 1 év garit vállal itthon is az asus.
Volt olyan aki azt mondta amcsiban nem a play store-ból, hanem boltból vett készülékre az asus magyarországot felhivva azt mondták neki, hogy arra is él 1 év gari itthon (bár korábban ezzel ellentétes infót kaptunk), de onnan behozni azért mac4erább, szállításnál simán vámot+áfát tehetnek rá ha épp úgy sikerül hacsak valaki nem személyesen hozza be.
EU-n belül ilcsn gond már nincs (bár alapból drágább) -
eami
veterán
(nem feltétlenül n7nél, de) mert pl , így gyorsabb? beállíthatsz akármilyen limitet amin alul csak elhúzod az eszközt a leolvasó mellett. Nem mindenkinek van ugyanis paypassos kártyája. Ahogy látom egyelőre még megpróbálnak a bankok pluszba lehúzni érte
walletes hacket meg amúgy sem rakom fel mert nincs mögötte semmi garancia, $10t nekem tuti nem ér.
-
assemble
addikt
Jah valami ilyesmi lehet. Viszont szerintem inkabb bizonyos ideig jo, utana megint szinkronizalni kell, kulonben lejar, akkor is ha be van kapcsolva. Most is tobb, mint 50 oraja megy a tabla, ez alatt biztosan volt mar elotte szinkronizalva es nem lett azota kikapcsolva.
Viszont most veszem eszre, hogy azota (tovabbra is ujrainditas nelkul) eltunt megint az app. Pedig ott van a moddolt apk a /system/app-ban a helyen. Titaniumban megneztem es defrost-olnom kellett, hogy megint megjelenjen, erdekes. Utana inditanam el, es az a szoveg fogad hogy az appnak ez a verzioja mar nem tamogatott ezert toltsem le a legfrissebb valtozatot Market-bol, es ott egy update gomb... Ez igy most elegge bukonak nez ki, ha nem jon ki egy ujabb moddolt apk, lehet h nem fogjuk tudni elkolteni a maradekot...
-
Skynet258
veterán
Ja, most hogy így mondod, még annyit csináltam, hogy átraktam a rendszer nyelvét angolra. Franc tudja, elvileg nem kéne bezavarnia, de mivel a Play-en így bejön majd a Books, Magazines, stb, így inkább angolra tettem. Bár azt hiszem már lefordították azokat is magyarra, de biztosra akartam menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Kuponkunyeráló
- League of Legends
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged