- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Egy év alatt 80 milliárd dollárt költ AI-képes adatközpontokra a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz Polllen #5498 üzenetére
Én stock gyári rendszert használok és a frissítésekkor soha nem csináltam factory resetet. 4.3 és 4.4 alatt tökéletes volt, a LP verzióknál volt olyan, amikor merült mint a Titanic, aztán egy frissítés javította, de közben az akku használódott értelemszerűen. Nemrég lecseréltem egy refurb 32 gigásra (többek között az akku miatt), amin ugye teljesen gyári állapotról indultam. Most úgy tűnik, a készenléti üzemidő elég jó -DonDragonka hsz-e meg is ihletett, h megnézzem pontosan, ma reggel 7 órakor húztam le a töltőről, este ha hazaérek, kiderül h mennyit bír - de valahogy most is úgy érzem, h sebességben és főleg multitaskingban most sem éri el a KK szintjét.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
-
Mezcal
addikt
válasz DonDragonka #5494 üzenetére
Elhiszem, de nekem a gyári rendszer kell. A 6-os elég jónak ígérkezik.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
DonDragonka
őstag
Csak halkan megjegyzem, hogy ehhez nem kell ám a 6-osra várni...
DokDo-val is megy ez.
Sajnos nem csináltam róla képernyő képet, de megpróbálom megismételni azt amit most leírok és akkor készítek róla képet is...
Szóval. A tabot egy egész éjszakára töltőn akartam hagyni de egy nap lett belőle, mert reggel nem vittem magammal. Én kikapcsolva szoktam tölteni. Na este szépen lehúztam a töltőről, bekapcsoltam, beléptem, megnéztem valami apróságot a net-en majd letettem, nem kapcsoltam ki. WiFi bekapcsolva maradt, de nem szinkronizál automatikusan csak manuálisan. 13 órával később vettem kézbe ismét a tabot és azt hittem rosszul látok. 97%-on volt(!!!!!!!!!)...
Mivel most frissült a DokDo 7-esre, ezért most még adok neki pár töltési ciklust de igyekszem prezentálni a fentiekhez tartozó képi bizonyítékot is...A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
wdx
őstag
Nem tudom, milyen érdemi változást tudna okozni, hogy már 6-os rendszámot kapott. Így is teljesen jól működik már az android és a tablet is. Minden oprendszert lealáz.
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
Mezcal
addikt
Van hír a 6.0-ról? Lesz rá?
-
zumike
tag
Üdvözletem,
kérnélek titeket, aki dokdot használ, segítsen.
A dokdo esetén a gapps-ot is TWRP-ben kell telepíteni?
Full wipe esetén, ha egyszerre megjelölöm telepítésre, akkor csak a dokdot rakja fel, a másiknál checksum hibát hoz.
Ha full wipeolva rakom fel, külön-külön, akkor a romot törli, felrakja a GAPPSot és ennyi.
Fordított sorrendben csak a rom lesz rajta.
Mi a helyes telepítés?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
-
assemble
addikt
válasz szabeska #5478 üzenetére
A szivargasok szerint akkor kezdik meg kiadni rajuk a frissiteseket (ma este valszeg hivatalosan is kiderul), hogy pont egyszerre-e, de nem tudni. OTA mindig hullamokban szokott jonni, max a factory image-ek tudnak egyszerre megjelenni, de sokszor annal sem ugy adjak ki.
-
assemble
addikt
válasz ittakary #5476 üzenetére
Eleg regi hir, sokkal konkretabb jott most: Android Marshmallow Will Begin Rolling Out To The Nexus 5, 6, 7 (2013), 9, And Player On October 5th, Along With AOSP
-
dorika87
őstag
Sziasztok! Hol jelentették be hivatalosan, hogy az android 6-ot meg fogja kapni az N7 (2013)? Eddig csak N5, N6, N9-re biztos úgy tudom.
AlzaPlus+ 20%-os kedvezménykód éves előfizetésre: frRzXVqQJTeZ
-
Magnat
veterán
Köszi a válaszokat QI-ügyileg!
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
-
trance89
őstag
mivel átlag 700-750 mA a valós kimenete (ampere-al mérve) ezért kb 2x annyi ideig tart mint a fali töltővel, viszont bármikor ha nem használod rá lehet dobni mert a lítiumos akksit ezzel nem károsítod ponthogy ellenkezőleg, minél gyakrabban töltöd annál jobban kíméled az akksit az elhasználódástól, ezek az akksik pont attól halnak meg hamar ha gyakrabban csontig vannak merítve
-
Mezcal
addikt
Le-fel görgetésnél függőleges képtörést látni a képernyőn, mint amikor a Vsync ki van kapcsolva egy játékban. Youtube videok alatt is előjön már, pedig hozzá sem nyúlok a kijelzőhöz.
Volt már ilyen másnak is?Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
trance89
őstag
az asus cicomázott droidja fut rajta és megtömve bloatware-el, abból is az 5.0.1 ami nagyon elavult bugos verziónak számít, szóval hardveresen lehet hogy vetélytárs de szoftveresen csak mégegy tömegszemét
a support abszolút 0, szóval a "vetélytárs" nem is megfelelő kifejezés a N7-el szemben
az ami nem nexus ne hasonlítsuk a nexusokhoz[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
-
PistiSan
addikt
Tényleg van 40 ért új? Vagy a felújított, használt, garanciális tabokról beszélnek itt többnyire?
-
Barell
senior tag
Szia, játék miatt gondolkodóba ejtett ez a 2013-as Nexus 7. Jelenleg 40-ért láttam újonnan amit nem tartok rossz árnak a többi ilyen árú tablethez. Játékok miatt igen jól jönne a 32gb belső (gondolom itt sem megy az sd-re helyezés) illetve igencsak tetszetős a 2gb ram na meg a proci. Lényeg a lényeg, érdemes beruházni erre a tabletre még?
-
szuladam
aktív tag
Oh shit . köszi!! Tenyleg az volt a hiba. Igy 7ev androidos multtal ez picit gáz. De erre tenyleg nem gondoltam ... Shame on me :p
-
El Gringo
senior tag
xposed+gravitybox kombiban van sokféle beállítás erre. én is beállítottam, ahogy megláttam
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
trance89
őstag
pontosan, mindig ezt hangoztatom én is, 2 éves szerkezet de a 7"-os kategóriában még mindig nincs jobb nála, ezt bármelyik N7 tulaj megerősíti aki már megtapicskolt pár tabot
én szülőknek vettem 2 éve karácsonyra de még jópár évig megmarad csak ne legyen valami baja, mondjuk egy akkucsere biztos lesz majd a jövőben de még nem kell panaszkodnom mert még mindig elég jól bírja, az M-el pedig még jobb lesz
amúgy pont az usb csati végett kell venni hozzá vezetéknélküli töltőt, durván 3 dollár, ezt az audew-t eléggé dícsérik, egyszerre többet is rendeltem belőle: [link]
persze tovább tart míg feltölti de akármikor rá lehet dobni, mondjuk éjjel[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
válasz szuladam #5444 üzenetére
Akkor en se tudom mi lehet a problema, enyim mar tobb mint 2 eves, es azota rengeteg kutyu megfordult mellette de meg most is ennek van a legerossebb fenyereje.
Most hogy belegondolok elmult 2 eves a tabom, es ebben a 7 colos kategoriaban meg mindig nem talalnek jobbat. Ugy voltam vele ha masfel evet kibir akkor ok, ehhez kepest ugy nez ki jovo szeptemberben sem lesz kerdes hogy mit hasznalok. Maximalissan meg vagyok vele elegedve, egyedul az usb csatit kezdem mar erezni hogy nem olyan pattanos feszes a castlakozasa, de hat 2 ev alatt napi szintu dugdosastol ennyi boven alap.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Mezcal
addikt
Akku százalékkijelzést hogy lehet beàllítani?
-
Mezcal
addikt
OTG működik rajta?
-
assemble
addikt
-
szuladam
aktív tag
Üdv,
a nexus 7-em fényereje a nexus 5 höz képes jóval gyengébb, minimumról kissé felerősítve szinte semmit sem változik, csak olyan 50-75% között erősödik meg, és a telóhoz képes mind erősödésben, mind maximumban jóval alul marad, pedig elvileg ugyan olyan technológiájú a kijelző, ezt más is tapasztalta?
-
Mezcal
addikt
Sikerült, egy helyen elrontottam, de már jó. Kösz a segítséget!
-
Mezcal
addikt
Felment az 5.11 és rootoltam, de óriási gond van, a tárhely 32Gb-ról 11,29Gb-ra csökkent. Mi a fene ez? Hogy lehet orvosolni?
-
Mezcal
addikt
AZ NRT flashelésnél ki kell kapcsolni, igaz? Kikapcsolva próbáltam, de mindig elfelejti a drivert. Ja és fastboot módba sem lép be a hangerő fel, le + power gombbal.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ne zárd vissza, mert szerintem jobb a békesség, hogy nyitva van. Igy ha bármikor rootolnád, 1 kattintásból megvan, nem törlődnek az adatait.
De ha most belakod, és tegyük fel 2 hónap múlva eszedbe jut, hogy feltelepitenél egy reklámblokkolót, akkor a bootloader újra megnyitása gyalulni fog mindent (gyári visszaállitást csinál ilyenkor), mig ha nyitva van a BL, akkor csak 1 katt root, és kész is, folytatódik az élet rajta. -
-
nagyúr
a feltelepitett program mappái között keress rá, ott lesznek a Google Driverek!
megnyitod a windowsos Eszközkezelőt (Device Manager) és ott betallózod neki az ADB illetve a Bootloader drivereket
Ezzel kell kezdeni mindenképpen. Ja és persze mindenképpen kapcsold be az USB Debugging-ot a Fejleszői eszközöknél (developer options)
-
Mezcal
addikt
Az NRT nem találja az ADB drivert, azt hogy lehet feltelepíteni?
-
Mezcal
addikt
A Nexus Root Tolkithez az a leírás jó a frissítéshez, amit DonDragonka írt a #5202-ben?
-
Mezcal
addikt
Megjött a gép 4.4.3 van rajta, most frissítgessem egymás után egészen 5.11-ig?
-
David3
őstag
Szia!
Ez alapján az 5.1.1-es android a legfrissebb rá, WiFis-re LMY48M, Mobile verzióra pedig LMY48P kiadás.
Nekem anno simán vitte (VLC Player).
RR3 nálam simán futott, fél óra után viszont eléggé melegedett.
Én nem használtam sokat, nálam általában 4-5 napot bírt az akksi normál használattal.
[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
Sziasztok!
Pár kérdésem van a tabletről, mert vásárlás előtt állok.
Melyik a legfrissebb android rá és mennyire stabil a gépen? Van e akadás?
Viszi e a full hd-s filmeket akadás nélkül?
Mennyire boldogul az erősebb játékokkal? RR3?
Mennyit bír az akksi?Kösz a válaszokat!
-
vikla007
aktív tag
-
Brett001
aktív tag
válasz DonDragonka #5407 üzenetére
Igen? Nekem még a 7.0.1-es van. kb 2 hónapja használom a DokDo-t nagy megelégedéssel, jöttek mindig a frissitések, de kb. 3 hete nem kaptam értesítést. Úgyhogy valami elállítódott. Mindjárt frissítem kézzel. Furcsálltam is a nagy csendet.
[ Szerkesztve ]
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
teo77
őstag
válasz DonDragonka #5407 üzenetére
Rendben, köszönöm! A Dokdo frissíthető adatok törlődése nélkül?
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
DonDragonka
őstag
Kicsit kilépve a csevegés tárgyából, halkan jegyzem meg, hogy van már 7.0.3-as verzió is DokDo-ból
Egyébiránt az xposed Android verzió függő. Arra kell figyelni, hogy az 5.x.x-es verziót használd. Hogy milyen kernel van a vason az magának a keretrendszernek a telepíthetőségét nem befolyásolja, esetleg modulok nem lesznek teljesen kihasználhatóak ha az adott kernel nem támogatja.
A felépítés tehát ez(hevenyészett módon leírva):
btLoader->kernel>ROM->Xposed keret->modulokA döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
El Gringo
senior tag
válasz vikla007 #5399 üzenetére
hi. ez az xposed.zip egy kernel akar lenni?
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Star Trek
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Anime filmek és sorozatok
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ Wifi 4GB / 64GB, ezüst
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Samsung Galaxy Tab A9+ X216 8/128GB 5G 11"
- Korlátlan mobilnet havi 3260 forintért, ajándék tablettel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest