- Külföldi SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
vikla007 #5338 üzenetére
Ezt szervizbe kell vinni.
Az én pixelhibásamat kicserélték (3 napon belül voltam), a mostani minden szempontból tökéletes, és tényleg meglepő a többi androidos készülékhez képes, hogy mennyire jól müködik egy 2 évvel ezelőtti hardver a megfelelően optimalizált gyári szoftverrel is. Ok, van jobb, de ami tényleg jobb az ennél a 40ezres árnál több mint 3-szoros áron.
Most dilemma van, megtartsam még az ipad-et is, vagy csak ezt, bár a nagyobb méret általában jobb nekem, de hordozhatóságra (pár napos 1-2 hetes szabi közben) meg a nexus 7 a nyerő...vagy maradjon ipad (barinőm azt jobban kedveli, mert megszokta).
Egyszóval remek masina még mindig, kíváncsi vagyok android M-re is...igaz azt telón is ki tudom próbálni, de jó látni, hogy a nexusokkal tényleg sokáig jól el lehet lenni.
(#5342) kissg620:
Felélesztés asszem nincs, de ha van is, akkor nagyon sok energiát zabál.
Olyan van ami gyorsulásmérőt használva tud ki-be kapcsolni, vagy másik bekapcsolt állapotból dupla tapp-ra ki, de hátha valaki tud javasolni olyat amit keresel.
Nem tudom melyik vezeték nélküli töltő a bevált, az ajánlott progik meg ugyanazok kb mint bármely más androidos készüléken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Sorozatok
- Steam Deck
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Mini-ITX
- Gyúrósok ide!
- Külföldi SIM-ek itthon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged