- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorika87
őstag
Köszönöm, hogy elmesélted a tapasztalataidat. Online rendeltem személyes átvétellel, tehát lehet holnap vissza is viszem, csak már honlap szerint már nem is kapható náluk, úgyhogy attól férek már nem tudnak mire cserélni. Szerencsére ilyen durvákat még nem tapasztaltam (remélem nem is fogok) mert mindkét hangszóró szól, csak főleg amikor hangosítok akkor bukik ki a hiba.
Holnap azért beviszem és megkérdem tudnak e cserélni, ha nem gondolom akkor javítják garban. Viszont akkor az lenne a biztosabb, nem próbálgatni hogy egy következő darabnál vajon mi jön elő.
Összességében lehet jobban járnék ha nem lenne már másik készülék amire cserélni tudnának.AlzaPlus+ 20%-os kedvezménykód éves előfizetésre: frRzXVqQJTeZ
-
agabe
addikt
Adataidnal ott van hol laksz, ahhoz meg az vam a legkozelebb
3 munkanapon belul csere ha hibas. Neten rendeles eseten 14 nap az elallasi lehetoseg, akkor visszutaljak a penzt (bar nem gyorsan), es vehetsz ujat, bar ekkor meg elobb kell megvenni az ujat mint ameddig megkapod az elozo arat.
Ha 3 napon tul problasz csereltetni (szoval nem az elallast valsztod) akkor az mar garis javitas lesz.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
Ha nem kifejezetten keresem, akkor nehezen találom azt a hibát ami az enyémen van, de ma azért kicseréltetem, hogy legyen hibátlan.
Ahogy olvasni általában nincs vele gondja sok embernek, ami meg problémás azt cserélik.A 100ezer körüli tabletektől elmarad ugyan egyes grafikai megjelenítésekben, átfordulás, nagyítás folyamatosságában, de úgy könnyű észrevenni, hogy egy air2-es ipadhoz hasonlítom, és rendszerszinten nagyon jól használható, gyors a stock 5.1.1 -el is.
(#5316) assemble : a szintén 2013-as ipad air azért még elég jól elkaristol ... a régebbiek persze már nem ajánlottak a nexus7 -hez képest sem (legalábbis szerintem ipad 4 már eléggé a határon van jobban és rosszabban teljesítő területek összesített arányában) , de azért nem érdemes teljesen leírni ios-es cuccokat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest