- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
őstag
-
assemble
addikt
válasz
kissg620 #6309 üzenetére
Az MTP eleg megbizhatatlan modon mukodik (legalabbis windows-on). Megprobalhatod megegyszer megnyitni, lehet h nehany probalkozas utan sikerul. Egyebkent meg ha megbizhatobbat akarsz, hasznalj inkabb peldaul total commander-t adb plugin-nal. Meg amugy linux-on is sokkal jobb az MTP kezeles, ubuntu-n sokkal megbizhatobban mukodik, mint barmelyik windows-on.
GoodSpeed: Technikailag ketto launcher, de gyakorlatilag a gyari launchert lenyegeben evek ota nem frissitettek, nagyon elavult mar, ujabb nexus-okon pedig mar rajta sincs, szoval a google now launcher lenyegeben annak a levaltasara lett csinalva, az az ami modern modon nez ki es viselkedik, es amit folyamatosan frissitgetnek is a mai napig.
-
Carvus
senior tag
válasz
kissg620 #5714 üzenetére
Én ezt használom: Samsung TV Media Player
-
vikla007
aktív tag
-
agabe
addikt
válasz
kissg620 #5345 üzenetére
Gravity screen amit lattam, bar en nem hasznaltam, de erre valo.
(#5350) noorbertt:
Kulonbseg a kijelzo felbontasa, a hatso kamera (2013-ason van, 2012-esen nincs), meg ezer dolog meg, de talan a kamerat a legkonnyebb kiszurni.
A doboz is kulombozo, a 2013-as a linken is lathato vilagoskekalapu a2012-es doboza meg sotetszurke alapu.
-
assemble
addikt
válasz
kissg620 #5342 üzenetére
Tap to wake gyari rom-mal nem nagyon lehetseges sztem, esetleg custom rom-mal xda-rol, de tenyleg nem tudom mennyire hat ki a fogyasztasra.
Egyebkent bar ezt a ficsorjet nem szoktak reklamozni, magneses tok levetelevel is feleled a kijelzo. (mondjuk en nem tartom tokban, csak beteszem egy tartoba ha elviszem valahova).
Vezeteknelkuli toltobol elvileg barmelyik Qi szabvanyu jo kene, hogy legyen, de proba/szerencse, illetve xda-n sztem sok tapasztalatot talalsz roluk. Mondjuk gondolom kicsit lassabb, mint vezetekesen radugni, ez is szempont lehet.
Ajanlott progik: kifejezetten eszkozspecifikus nem annyira ugrik be. Amiket pl mindig fel szoktam rakni, az pl: ES file explorer, nehany videolejatszo (mx player, bsplayer), igy peldaul halozatrol/helyi lan-rol le tudsz jatszani videokat, filmeket, stb. SuperBeam amivel kozvetlen wifi-n lehet file-okat kuldeni (es nfc-vel is mukodik).
Jatekoknak van kulon topicja, szoval nem fogom felsorolni, hogy miket szoktam nyomni rajtaDe nehany pelda kiindulasnak, ezekbol sztem talalsz olyat ami tetszeni fog: monument valley, riptide gp2, the room 1-2, worms 3, kingdom rush, carmageddon, hearthstone, world of goo, limbo, max payne, gta, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Yettel topik
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest