- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Gringo
senior tag
-
Keem1
veterán
-
Narxis
nagyúr
Xposed elérhető 6.0-ra! Valaki tesztelje, thx.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
El Gringo
senior tag
Kk. Akkor majd ezt megcsinálom, ha nem lesz bugos.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
Keem1
veterán
válasz El Gringo #5894 üzenetére
Én a NRT segítségével tettem fel, ami most ugyan egy bug miatt nem működik, de van alternatíva.
Ezt nézd meg.
A jobb oldali képen jelölt gombok segítségével egyesével pakoltam fel az image-ket, de a userdata-t ki kell hagyni ha nem szeretnél wipe-ot.
Sorrend: boot, recovery, system.
A radio kimarad (mert tablet és nem telefon), a bootloader is (mert nem kell belőle másik).
A factory image-t letöltheted innen, amit kicsomagolsz, és kapod meg azokat az img fájlokat, amiket a linkelt képen kell betallózgatni. -
El Gringo
senior tag
Van vmmi szájbarágós anyag, ahol leírják, hogy kell wipe nélkül manuálisan frissíteni a 6.0-t? Sajna rootolva van
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
pippin12
tag
A 2.6 os nrt bugos.
-
Mezcal
addikt
A NRT is zárt bootloadert jelez a tabra, pedig nyitottnak kell lennie, mert nem zártam be a flashelés után. Nem is rootolja.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Keem1
veterán
válasz assemble #5890 üzenetére
Találtam egy eggyel korábbi root kernelt, felflasheltem, felment, aztán a root csomagot, most várom, hogy bebootoljon. Kíváncsi vagyok, hogy a MRA58V rom a MRA58U root kernellel elindul-e.
Ja és persze, ha elindult, a következő kérdés, hogy sikeres volt-e a root.Egyelőre úgy néz ki, siker. Boot pipa, root pipa. Hogy aztán lesznek-e meglepetések az eltérő kernel miatt, nem tudom
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
Ahogy elnezem a felso kommenteket a hivatalos oldalan, nem vagy vele egyedul:
Bugs in 2.0.6. Fail on Nexus 7 2013 rom MRA58V, cannot root.
my nexus 7 has the bootloader unlocked and 2.0.6 keeps telling me to unlock the bootloaderAmirke a keszito valaszolt:
For those who experienced bugs in 2.0.6 - I will fix in v.2.0.7Egyebkent meg addig is csinalhatod manualisan command line-bol, ugy a meno
(tenyleg nem bonyolult amugy, en regota ugy csinalom toolkit-ek nelkul, a legtobb muvelet 1-1 parancs kiosztasabol all, es minden nexus-on, minden verzion mukodik. A rootolas ami nyilvan verziofuggo, ahhoz kell csak kicsit jobban utanaolvasni. )[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Srácok, tapasztalt más is olyat, hogy a nyitott bootloaderes készüléket a 2.0.6-os Wug zártnak érzékeli? Egészen biztosan nyitott, ott a nyitott lakat a bootképernyőn és a bootloader módban is "unlocked". Ezenkívül biztos ami biztos, lezártam majd újra nyitottam Wug segítségével, és továbbra is ugyanez a helyzet.
Az egy dolog, hogy a V végű 6.0 romot emiatt nem tudtam felpakolni (végülis megoldottam a partíciónkénti felpakolással, egyesével), de így rootolni se tudok, mivel állandóan arra panaszkodik a Wug, hogy zárt a bootloader. Pedig nem az.
Ötlet? -
Hatii
tag
Olvasgattam vissza, hátha volt már ilyen, de nem találtam. Adott a windows10 és a nexus 7 (meg igazából a motox telefon is, de ez másik topic), és a probléma, hogy hiába dugom gépre a tabot, nem látja. Win7-en sikerült korábban. Az még az usb drivert is megtalálta és felrakta, az új viszont nem képes erre. Megoldása van erre valakinek?
-
assemble
addikt
Ez nagyon fura, mert nagyon regota (talan 4.1 ota) az android gyarilag vsync-elt tripla bufferelt 60 fps-el fut, szoval ha rendesen mukodik, nagyon nem kene tearingelnie
Nalam honapokig szokott menni a tablet ujrainditas nelkul, es nem latok ilyet egyaltalan.Egyszer remlik, hogy talalkoztam ilyesmivel (tearing+lassulas) meg egy regebbi szoftveren, miutan valamilyen videot valamilyen lejatszoval le akartam jatszani, szerintem a videora a hardveres gyorsitas sikerult ott valahogy felre ami valszeg valahogy magaval rantotta a gpu-t, ami ez utan valamiert hibas/lassu allapotban maradt amig ujra nem inditottam. Lehet, hogy a video volt hibas, lehet hogy a lejatszo, lehet hogy a gpu driver, a legvaloszinubb, hogy ezek valamilyen hulye kombinacioja. De azota sem fordult elo ilyen.
Szoktal rajta videokat lejatszani, nem azutan szokott elofordulni?
[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
Hogyan lehet rootolni a zárt bootloaderes 6.0-át?
-
pippin12
tag
Emmc kicsit öreg, i/o lag miatt tearingel a kép, egy trimet érdemes lefuttatni pl fstrim-el.
[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
Nekem is 32GB refur. Igen, ez az, görgetésnél megtörik a kép bal oldalán, ez a menüben is látható, de játék közben is észre szoktam venni, mert belassul tőle a játék. Nem tudom, hogy mi ez, de 5.1-en is megvolt, most 6.0-án is maradt, tehát nem szoftveres történet. Nekem mindennapos dolog, de egyszeri újraindítás után már egész nap jó. Ettől még idegesítő hiba, az biztos.
BirkMan Netezés vagy a menüben scrollozás közben lehet észlelni, de játékban is. Az az igazság, hogy 2-3 nap után vettem észre, azt hittem, majd a 6.0 megoldja, most meg már belaktam és nincs kedvem szervizelgetni, egy újraindítás és egész nap jó. Persze volt már olyan, hogy naponta 2-3-szor előjött, de ez ritka.
[ Szerkesztve ]
-
Tanczi01
tag
Aki eddig az extremben vette,azoknál volt valmilyen hiba?
-
DonDragonka
őstag
válasz amtibacsi #5859 üzenetére
Egyrészt ebben aksi is van, de a ha nem is lenne, tápfesz ráadáskor ezen nincs mit ki be kapcsolgatni. Ha vevő módban van akkor tépfesz ráadáskor kapcsolati módba kerül és a teló, tábal egyből csatlakozik is. Olyan mint az utólagos Nokia kihangosító. Azt sem kell bekapcsolni ha beülök a kocsiba...
A hangminőség szuper, mert BT4.1-es és minden átviteli szabványt támogat, az összes Class-t, szóval a legnagyobb bitráta is átfér rajta. Természetesen semmiféle zaj nincs a hangban, mivel nem FM-es. Ráadásul töltés közben is működik, és ha egyszer csatlakozott hozzá egy eszköz akkor azt nem kell minden alkalommal újra párosítani. Vevő módban 1 eszköz csatlakozhat hozzá, adó módban meg 2. Utóbbi akkor jön jól ha mondjuk TV kimenetét kötöd rá és két BT fülessel hallgatod. Ezért is van egy a lakásban is ebből a cuccból...
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
macci1
újonc
Sziasztok! Most lettem tulajdonosa egy ilyen masinának, az edigitalból. A kérdésem lehet, hogy banális, de nem találom az android 6-ban a GPS bekapcsolóját. Meg tudnátok mondani, hogy hol találom? A válaszokat előre is köszönöm. Ja és nem ér ekézni régi androidos vagyok, de ezzel nem boldogulok. :-)
[ Szerkesztve ]
-
amtibacsi
aktív tag
válasz DonDragonka #5856 üzenetére
Vettem én is egy Jabra Clippert. sajna az a gond vele, hogy tápfesz ráadásakor kikapcsol, mindig újra be kell kapcsolni, ami elég macerás. Minden önindítózásnál is ezt csinálja, egy előnye van, a hangja nagyon szép. Nálad ez hogy működik ? Tápfesz ki-be kapcsolása nem zavarja ? Hangja van olyan jó, mintha vezetékkel kötnéd össze ?
-
BirkMan
csendes tag
válasz DonDragonka #5856 üzenetére
Sajnos az sincs, de köszönöm!
Nem is értem az egészet, 2006-os Octavia II, Elegance (legmagasabb) felszereltség és beleraknak egy kazettás(!) rádiómagnót. Csak a VW konszern képes ilyen aljas dolgokra.
Ha lenne Aux In, akkor ez tényleg szuper megoldás lenne. -
BirkMan
csendes tag
válasz amtibacsi #5854 üzenetére
Sajnos nincs a fejegységemben BT interfész.
Egy nagyobb projekt része lenne a fejegységcsere is, 30-40k Pioneer vagy JVC a terv. Talán ezekben már normálisabb a BT is, de ez jó hír, hogy nem a N7-en fog múlni. Mielőtt megveszem a fejegységet ezek szerint nem árt meghallgatni a hangját... Köszi! -
amtibacsi
aktív tag
válasz BirkMan #5848 üzenetére
Ez nagyban függ a fogadó minőségétől :-) Nekem jó rendszer van a kocsiban, tudok kábellel is kapcsolódni, de vettem egy Jabra Clipper nevű Bt-s kütyüt, hogy ne kelljen dugdosni. Nem hallom a különbséget, bár a Jabra Clipper egy nagyon jó kütyü. Próbáltam 1000 Ft-os BT-s cuccal is, azzal borzalmas még telefonálni is :-( Szóval a fogadó a lényeg, az N7 jó jelet küld. Saját telefonnal nem próbáltad ? Szinte minden telóban van már BT, még a nyomógombos olcsó vackokban is.
-
assemble
addikt
válasz wardemi #5849 üzenetére
fastboot-ba se tudsz bejutni? (vol dwn + pwr)
Amugy itt nem tudom mire harapnak, samsungnal anno ha jol remlik, nyitott bootloader-rel nem volt gondjuk, a root-ot viszont neztek. De ha ok se tudnak eljutni addig, akkor ugye rajonni sem fognak erre...
Szerintem annyira nem tudsz amugy rosszul kijonni a szervizelessel, mert ha nem tudsz eljutni fastboot-ba sem, akkor sztem vagy az aksi vagy az alaplap rossz. Ha az alaplapot cserelik, nincs gond, mert megy vele a nand is. Ha az aksit cserelik, akkor is csak szervizeles utan latnak, hogy root-olt, nem tudom, hogy igy meg tudnanak-e szivatni
Szoval ha a fastboot sem megy, es tenyleg az aksire gyanakodsz, sztem kb az egyetlen amit csinalhatsz (azon tul h beadod a szervizbe ugy ahogy van) , hogy hazilag kicsereled elotte es megnezed hogy ugy mi a helyzet - ha ugy mukodik akkor vissza tudod factory resetelni, visszatenni a rossz aksit es ugy szervizeltetni (de ez lehet h overkill, ehhez rendelni kell olyat, es nemtom nem hagy-e nyomot ha szetszeded a cuccot, ovatosan kell).. -
wardemi
senior tag
Helló,
Egész nap töltőn volt, 2 adapterrel néztem közvetlen, külső aksiról is néztem, gépről is néztem. Még melóhelyen van egy 4. kábel és 3. adapter, ott ma még szenvedek vele és nincs több ötlet.
Igen nálam is többször volt túlmerülés, de most valahogy sehogy se akar tölteni normálisan. Nem is melegszik az adapter vagy a tab töltéskor semennyit. Úgy viselkedik, mintha nyomkodásra elkezdene valamit mocorogni, de azután semmi. A gépen feldugva is kb ennyi, hogy hallom hogy usb találna bootloaderben de a kép nulla és le is csatlakozik a gépről egyből.
Semmilyen módot nem tudok elérni, a google logót a legelején sikerült kb 2x 1 sec-re felvillantanom ennyi. Aztán fekete kép.
Ha melóhelyen se lesz okés, akkor megpróbálom MM-et és hátha szerencsém lesz :\
Ronin-:
Értem én, hogy nem kéne geciznikük vele, meg alapból egy nexusról beszélünk. De fingom sincs, hogy az ASUS mennyire rugalmas e téren. Anno Gnex-nél kb le se szarták mi van vele, de az más gyártó más garancia.
[ Szerkesztve ]
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
BirkMan
csendes tag
Üdv Srácok,
ezzel a BT-s minőségi dologgal kapcsolatban lenne nekem is kérdésem.
Tervezem én is, hogy veszek egy N7-et, és a kocsiban használnám zenelejátszásra/navigálásra. Milyen hangminőségre lehet számítani, ha BT-n keresztül kapcsolódok a fejegységhez? Hallhatóan rosszabb, mint a kábeles megoldás?Köszi!
-
Ronin-
senior tag
-
őstag
válasz wardemi #5844 üzenetére
1. Download mód?
2.Másik töltő? estleg...
3 a MM nem ,ők tovább küldik,de mindenképpen vidd be.Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
wardemi
senior tag
Üdv,
Ma meghalt a tabom, valószínűleg aksi miatt. Este leraktam, reggel már nem kapcsolódott be, gondoltam csontra lemerült véletlen. Hiába töltöm 3 adapterrel 4 féle kábelle, annyit érek el vele, hogy villog a led 5x és semmi. 1-2x a google logo felvillan 1-2 secre de megint semmi. Olyan mint ha nem töltené az aksit, vagy nem tudom.
Elvileg még 1 hónap MM gari van viszont nyitva a cucc meg root stb, és mivel a bootloader sincs így tehetetlen vagyok :\ Valakinek valami ötlet vagy tapasztalat, hogy az MM mennyire szívózik ilyen esetben?
Köszi
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
PistiSan
addikt
Nem veszek csak ezért hozzá egy DAC-t, de pár éve vettem egy fülest, a pc-be dugva finom cincogást hallottam, azt hittem rossz a füles mert az előző gazdaságos fülesemmel nem volt semmi zaj, az új belépő szintű márkás fülessel meg igen. A teszt kedvéért rádugtam a nexusra, és ott hibátlan volt, szóval nekem már a PC gyári integrált hangkártyájához képest a nexus is nagy előrelépés. Mint kiderült a pc-ben sok minden zajforrás van, a táp az elsődleges. Azért egyszer meghallgatnám élőben mi a valós különbség a nexus éa dac verzió között.
-
Brett001
aktív tag
válasz PistiSan #5840 üzenetére
Határozott igen a válasz. Amikor sikerült megszólalásra bírnom Hibymusiccal flac fájlokkal zongorázni lehet a különbséget. Persze jó füles is kell hozzá. Nekem AKG K550-es van, valósággal megtáltosodott, élettel teli, dinamikus hangzás. Azért, mint kiderült általában megy Nexussal, most már biztos, hogy nálam valami egyéni hardware gond van.
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
Brett001
aktív tag
válasz assemble #5836 üzenetére
Igen, de amit belinkeletem ott trükközésről írnak (körbeléptetni forrásválasztót, angol nyelv ) tehát vannak bizonytalan működés tapasztalatok is. De valóban egyedi eset lehet az enyém. Az biztos, hogy emiatt nem lesz szervíz, majd még kisérletezem, addig meg marad a PC-s hallgatózás.
-
Brett001
aktív tag
válasz assemble #5833 üzenetére
Én meg ezt találtam ( a fejhallgató erősítő/DAC topicban probáltak segíteni)
Sajnos az USB audió téma nem hibamentes a Nexus készülékeken:
Nexus 7 (2013): "May require a reboot with the audio device connected AND the language set to English-US (no kidding!). Google is said to solve this issue."
[link]Rejtélyes ez. De tény, hogy pont az E17-el vannak gondok. Már bánom, hogy nem a E07-est vettem, az még olcsóbb is. Persze ezt az "angolra átállítani a nyelvet" is próbáltam, semmi haszna.
Ja OTG-vel meg már nem akarok kisérletezni. 2-vel próbáltam. Egy 3rd party zacskósom volt, aztán vettem egy igényesebb aranyozott HAMA-t 2000Ft-ért. Ha megint szerzek egy harmadikat azt azzal se jó, lassan mobil kellék boltot nyithatok.[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
válasz Brett001 #5832 üzenetére
Kicsit jobban raneztem most. Masoknak ugy latom nincs vele gondja, tobben konkretan tipus szerint is emlitik ugyanazt a DAC-ot, amit te hasznalnal (E17), hogy minden jol mukodik vele: [link]
Fiio e17 works since lollipop on deb.
Pleasantly surprised myself today when I plugged in my E07K after upgrading to 5.0,with a OTG cable, and it worked flawlessly.
Finally no need to install third-party kernels for OTG support Yay!!!5.0 elott custom rom/kernelt hasznaltak hozza (a legtobben ugy latom CM-et hasznaltak ElementalX kernellel):
I have a FiiO E7. With cm11 it works fine. It takes over as the system sound device as soon as I connect it. Everything works with it that I've tried. USB Audio Player isn't needed. I've tried it with a Y cable and it doesn't charge with or without the DAC connected.Szoval elvileg mennie kene 5.0 ota gyari rom-okkal is, friss custom rom-okban pedig plane. Ezek alapjan meg sztem erdemes probalkozni. Esetleg mas kabelekkel, stb.
Ha tenyleg semmilyen kombinacioban nem akar osszejonni, akkor sztem nalad valami egyedi problema lesz...De a fent emlitett thread-ben is tobben emlitik:
I can now confirm that Fiio E7 works with both Moto G and Nexus 7 2013 I have no idea why I couldnt get it to work previously, but suddenly it all just started working. Playing through Spotify extreme quality using E7, and can tweak the treble/bass with E7 I'm stoked[ Szerkesztve ]
-
Brett001
aktív tag
válasz assemble #5825 üzenetére
Valóban, ezért vettem én is a Fiio-t. Viszont utólag utána olvasva kiderült, hogy a Nexusokkal problémák vannak. Lehet, hogy ha lenne mondjuk egy Xiaomi telóm azzal menne gond nélkül. Tehát itt a Nexuson van a hangsúly. Amúgy álmomban nem gondoltam volna , hogy pont egy fejlesztői tablettel vannak ilyen gondok.
hidd el nem megy és kész...minden volt, otg csere, ROM-ok próbálgatása FDokDo-tól az 5.1.1 stocktól a mostani 6.0 stockig, kernel csere, kész feladom.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz DonDragonka #5723 üzenetére
Itt jó áron van a HDMI kábel.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Brett001
aktív tag
válasz Brett001 #5822 üzenetére
No kipróbáltam. Nem megy ez sehogy se. Rádugtam a kikapcsolt tabletre a bekapcsolt DAC-ot, úgy bootoltam. Ugyanazt csinálja mint máskor. egy-két flacot lejátszik, mp3-al lefagy, spotify nem szól. Most már bele kell törődnöm, hogy ezzel a szarral nem együtt a Fiio DAC. Ennyit a híres fejlesztői készülékről. Azért kurva bosszantó. Majd egyszer lesz tablet csere. Most marad egyelőre az, hogy pc-ről hallgatok spotify-t, úgy tökéletesen működik a DAC. De nem ez volt az elsődleges terv, IJ.
[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
válasz IMIIKE1998 #5820 üzenetére
Az hogy ezek garanciaba vissza kuldott nexusok, amiket javitottak es ujra eldjak oket. Es ott van feltuntetve a refrubished megjeloles. Sajnos sokszor nem mindig sikerul gyarilag megkozelitoen meg csinalni, ertsd, meg maradnak az aprob bizbasz hibak. mint pl: hezagos ossze illesztes, erintes erzekelesi hibak, pixeles kijelzo, recsego hangszoro es hasonlo aprosagok. Konyen kilehet valami hasonlot fogni, es ilyenkor vissza kell kuldeni, es szo nelkul adnak masikat, es ha szerencsed van ennyi, ha nem akkor lehet el kell jatszanod 4-5x is. Vissza olvasol 1-2 oldal parak mar eljatszottak. Amugy ha kifogsz egy jo peldanyt akkor nagyon is jo ar erte a 40k huf.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
pippin12
tag
válasz IMIIKE1998 #5815 üzenetére
Első 3 napban jól teszteld le, gyro szenzor szeriahibás, melegedesnél elenged az akksi feletti szalagkábel és nem forog a képernyő, WiFi legyen erős, meg a bekapcsoló gomb szokott lötyögni és nem érzékel, touch ot is teszteld le, 3 napig szó nélkül cserélik, és neten rendeld hogy meglegyen a 14 napos elállás ha később jön vmi hiba. Gpu még mindig pariban van én nba2k16-ot játszom és folyik, egy redmi note2 pron jobban akadt.
[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
A refurbished elegge valtozo hogy ki mit fog ki, de ha csak magaban a tabot nezzuk, igy jo 2 ev utan is az egyik legjobb a 7-8 colos kategoriaban. fullhd+ felbontas, magas fenyero, folyamatos support 6.0 stb. en nem vennek mast, es szerintem 1 ev mulva se fogok mast mondani.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
nagyúr
nem fog csökkenni ennél jobban ezen az áron is viszik mint a cukrot
max ha van ilyen Cetelem hitelkártyád, arra még szoktak adni 10% kedvezményt
-
IMIIKE1998
őstag
Üdv!
Szerintetek az Edigitalban a refurbished Nexus 7-nek csökken még az ára a karácsony közeledtével? Am mi a vélemény róla? Ezen kívül még a Samsung Galaxy Tab 4-en gondolkozom a 2 év garancia miatt. Igazából az átlag felhasználáson(filmnézés, böngészés, zenehallgatás) kívül még játékra lenne használva.(Főleg WOT-Blitz)[ Szerkesztve ]
-
eax1650
aktív tag
válasz pippin12 #5813 üzenetére
Én is tervezem!
Kell a munkámhoz is. GPS, műholdvevő-tükör beállítás, wi-fi felderítés, a KIA ceed rádiója azonnal kapcsolatba lép vele(blue), ha beszállok és játssza róla a zenéket, az Igocsaj hangja szól az autórádióból - lehalkítva a műsort amíg "fordulj balra" van, de a műholdvevőm is ráküldi az éppen nézett műsor képét/hangját 30-50 méter távolságra. HD-ben! Na, ha ezek mennek, akkor maradhat![ Szerkesztve ]
Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a rohadékok nevét.
-
pippin12
tag
Én visszamentem közben a jól bevált kitkatemre , sajnos 6.0 ban is van tearing bug.
-
eax1650
aktív tag
válasz pippin12 #5811 üzenetére
Köszi! Jó lett! Be volt kapcsolva! Kikapcsoltam és a PTP-t jelöltem ki, valamit izélgetett. Ez után újra az MTP-t jelöltem ki most viszont drájvert telepített, és most működik!
Én megvártam a telepítés után a frissítéseket - most negyed óra alatt lejött kettő - ez után átmásoltam a PC-ről az UPDATE-SuperSU-v2.46.zip állományt a tabra és TWRP-ből telepítettem.Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a rohadékok nevét.
-
eax1650
aktív tag
válasz amtibacsi #5807 üzenetére
Na, most mégis csak az lett, hogy NRT-vel feltettem az MRA85V-t. Miért nem fogadja be az 511 a frissítést!?
Amúgy az MRA58K-t kb. egy hónapja feltettem, de mint ahogyan most is a TCM és az Intéző nem látja a TAB-ot! A 444 és az 511 kapcsolódott a PC-hez! Talán ez a fejlesztés!? Vagy mit kellene buherálni? Az FTP működik, csak kábelen nem (ugyan az a drót). A telepítés befejeződése után lejött két frissítés is közben, de nem változott a helyzet! Nekem a 444 alatt is minden kifogástalan volt!![ Szerkesztve ]
-
eax1650
aktív tag
válasz El Gringo #5804 üzenetére
Már megint itt van, 20 perccel az előző után! Az LMY48T-re jönne. Adatvesztés nélkül szerettem volna! Akkor inkább nem kell! Amúgy meg hova töltődik le, mert a sikertelen település után sem, de most sem találom ezt a 300 valahány megát?
[ Szerkesztve ]
-
El Gringo
senior tag
-
eax1650
aktív tag
Ma háromszor töltődött le, jelezte,hogy telepíthetem. Ám az újrainduláskor a TVRP jön be! Mi a csudát csináljak?
-
El Gringo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9+ X216 8/128GB 5G 11"
- Lenovo Yoga tablet 11 (4GB 128GB YT-J706X)
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest