- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Magnat
veterán
Hi,
Játszik vki Soccer Starsot? Tegnap óta egy érdekes touch hibát érzékelek, vki le tudná próbálni? Csináltam róla felvételt: [link]
A végén multitouch teszterrel is probálgatom a beteg részt, de az látszólag jól működik, szóval remélhetőleg szoftveres hiba - viszont az LG G2-mön 4.4 alatt nem tudom előidézni…̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
nagyúr
válasz Randomized #6494 üzenetére
Nexus Root Toolkit
bepipálod, hogy NO WIPE és gond nélkül felfrissítesz, majd utána újra rootolod
-
Randomized
csendes tag
Sziasztok, ismét én.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ugye kijött egy januári biztonsági frissítés, és hát úgy gondolom, hogy most már itt lenne az ideje, hogy én is frissítsek. Na de a probléma, hogy nekem rootolva van, és ahhoz, hogy frissíteni lehessen, vissza kellene tenni egy gyári rendszert. De ezzel elveszítek minden felhasználói adatot, beállítást elvesztek. Lehet valahogy úgy frissíteni, hogy ezek megmaradjanak? -
Blaise
veterán
Sziasztok!
Behalt a tavaly karácsonyi sláger teszkós Op3n Dott tablet, amit a szüleimnek vettem. Alapvető dolgokra használták (böngészés, időjárás nézése, hírolvasás ilyesmi)
Valószínűleg visszaadják majd a vételárat (15 ezer Ft), de ezzel nem sokra megyek, mert ennyiből nem tudok hasonló gépet venni helyette, így feljebb lépnék. Értelmes áron (max 40-50ezer Ft) a Nexus 7 tűnik jó választásnak, azonban sehol nem lehet újonnan kapni, használtan is alig.
Tudtok tippeket adni hol érdemes megnézni?
-
mgy
senior tag
Szomorúan olvasom...
Az a bajom, hogy a mostani tok (asus utazós vacak) borzasztó durung a gombok környékén. Na de majd az új! -
AllTheBest
őstag
Hasonló érzés nekem is használni a tabot... LG G2-m van és rengetegszer próbálom feloldani dupla koppal, próbáltam különböző kernelekkel, de nálam nem mindig észlelte azt, hogy most fel kéne ébredni, szóval inkább hanyagoltam...
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
mgy
senior tag
Na, gyors volt, nexus in da hizzzzous...
Találtam rá gyönyörű kétrétegű vastag rózaszín szilikon tokot is, remek! Az akksiidő nyugalmi állapotban tényleg rendben van, nyilván ha gyepáljuk fogy, de nagy csodák nincsenek. Ahogy visszaolvastam (úgy fél évet ) találtam ebay linket "gyári" akksira, kíváncsi vagyok milyen tapasztalataitok vannak a cserével.Nagyon megszoktam/megszerettem a rendes telómnál a kétkoppos feloldást, írtátok itt is, hogy bizonyos rommal/kernellel tudja, mi vele a tapasztalat, tényleg jelentősen rontja az aksi időt? Mi kell pontosan hozzá? Most stock 6.0.1 franco kernellel.
Cé kérdés, tippetek szerint vajon lesz újra refurbished az ed-ben? Igaz, hogy jó állapotú, amit vettem (konkrétan hibátlan), az egy év gari tetszene.
-
assemble
addikt
Meg evekkel ezelott probaltam egy random boltban egy PayPass-es terminalnal, Google Wallet-tel (ami hivatalosan nem volt tamogatva itthon - meg most sincs sztem, de konnyen mukodesre lehetett birni - azota mondjuk sok minden valtozott es nem probaltam)
Az NFC-s tag-ek is eleg hasznosak tudnak lenni amugy, sok helyen talalkoztam mar veluk.
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
válasz assemble #6481 üzenetére
Fizetésre hol-hogy?
Emb3rke: próbaképpen vettem pár nfc matricát amikor megvettem a Sony Xperia akármimet ami az első nfc-s kütyüm volt - ingyenes programokkal az nfc id-jához tudsz rendelni bizonyos beállításokat, pl az éjjeli szekrényre ragasztasz egyet és lefekvéskor odaérteted a telefont, amitől az pl átáll néma vagy repcsi módba meg aktiválja a reggel 6-os ébresztést - ilyesmire tudja használni akinek bejön, én gyorsan leszoktam róla
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
mgy
senior tag
Nem nagyon találtam eddig mást, cserébe ez legalább drága... Poetic revolution.
-
Emb3rke
tag
NFC chipet használta valaki valaha bármire is a Nexus 7-esen?
-
Essien
aktív tag
Sziasztok. Aki szervízeltette már az asus-nál a tabletet írja már meg hogy működik. Inkább csak az érdekel hogy tájékoztatnak arról hogy a futár mikor jön érte vagy egyszer csak érkezik? köszi
-
mgy
senior tag
Tudnátok javasolni puha, vastag szilikon tokot a nexushoz? Olyan kellene, ami simán kibírja, ha valamelyik kölök elejti. Nem baj, ha nem elegáns, vastag, a sarkoknál erősítettre gondoltam.
Wii kontrollerhez így néz ki, amire gondolok: -
laskr99
addikt
válasz AllTheBest #6474 üzenetére
Köszönöm!
Lenne mégegy kérdésem.Valaki játszott már a tablrten Modern combat 5 játékkal? Elviszi e akadás mentesen a tab még? -
laskr99
addikt
Sziasztok!
Az lenne még a kérdésem hogy a hangszórók minősége milyen? Mennyire torzítanak? -
orbit76
tag
válasz AllTheBest #6470 üzenetére
El sem kezdi a telepítést, errorral leáll.
-
orbit76
tag
válasz AllTheBest #6470 üzenetére
Köszi, próbálkozom még.
-
orbit76
tag
Hello, olyantól érdeklődnék, akinek CyanogenMod rom van fenn, hogy hogyan sikerült feltenni? Mert a recovery még csak felmegy, de nincs benne olyan, hogy Install. Ha frissítéssel próbálom felrakni, akkor pedig hibát ír ki. Előre is köszönöm a segítséget.
-
Keem1
veterán
válasz #41133696 #6467 üzenetére
Ez azért egy picit pontatlan megfogalmazás
Az AGPS is képes saját erejéből pozíciót találni, csak sokkal lassabban, mint net nélkül, vagy a sima GPS, az általad is említett kisebb számítási teljesítmény okán. Tehát nem használhatatlan net nélkül, de lassabban talál holdat."Ha nem használunk segédprogramot, akkor is megtalálja a műholdakat a vevő, de akár 12,5 percet is igénybe vehet a folyamat, míg kiszámítja a helyzetet"
A lopásgátló viszont már tényleg nem működik netkapcsolat nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Emb3rke #6466 üzenetére
"Az eljárás előnye, hogy a készülékbe elegendő egy egyszerűbb GPS-vevőt és kisebb kapacitású processzort beépíteni, ugyanakkor a szolgáltató biztosítja a telefon pozíciójának számításához szükséges számítási kapacitást és a pontos adatokat."
Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/AGPS
Az olyan GPS amelyhez nem kell Internet, magában többe kerülne mint egy felső-kategóriás táblagép. Aztán erősen terhelni a hardvert is, és az akkumulátort is.
A Google eszközkezelő, és egyéb lopásgátlók éppen emiatt félmegoldások. Nekem WiFi only táblagépeim voltak eddig mindig, ha kikerül az Itthoni WiFi hatósugarából, akkor a MIFI-re csatlakozik, de ha annak a hatosugarából is kikerül, akkor így járás esete...
Sok specifikációban egyébként az van feltüntetve, hogy AGPS.
[ Szerkesztve ]
-
Emb3rke
tag
válasz assemble #6463 üzenetére
A netet sajnos kikapcsoltam (mindig kikapcsolom a wifit, a magyar netes SIM kártya pedig szintén le volt tiltva, mert külföldön voltam), a GPS viszont be volt kapcsolva. A Google Device Manager segítségével próbáltam felvenni a kapcsolatot a készülékkel, de nem sikerült.
-
Emb3rke
tag
Sziasztok!
Sajnos a reptéren eltűnt (ellopták?) a Nexus 7-esem (32GB, 4G modell) , és most próbálom pótolni szegényt, mivel iszonyat jó tablet, nagyon szerettem.
Az apróhirdetést átnéztem, nem találtam ilyen eladó tabletet. Ha valakinek esetleg van eladófélben, akkor írhat privát üzenetet nekem.
Továbbá feleslegesen megmaradt egy Nexus vezeték nélküli töltőm, ami így eladóvá vált: [ILYEN]
( Fel fogom tenni az apróhirdetés közé is, de lehet írni privát üzenetet, akit érdekelne. )Az edigitalnál sajnos már nem kapható a refurbished Nexus 7. Esetleg ha van ötletetek, hogy milyen tablet van a piacon, ami közel olyan jó (vagy jobb), mint a Nexus 7, hasonló áron (esetleg lehet picit drágább), akkor azt is szívesen fogadom.
-
mgy
senior tag
Srácok, feliratkozok ide hozzátok és elkezdek keresni egy normális állapotú nexust...
-
V.T.
aktív tag
válasz #70516736 #6456 üzenetére
Tudom olvastam. Ugyan ugy Asusnal kertem futart 21.en. 23.an delelott elvotte a posta 30.an jott az email hogy atvettek.
Ma hozta vissza de elotte mar reklamaltam hogy mizu lejar a 20 nap. Erre most meg nem hajlando forgatni a kijelzot mar igenyeltem is futart hogy csinaljak meg...... -
V.T.
aktív tag
Majdnem egy hónap várakozás után megkaptam a tabot a Telemax-tól.
Minden jónak tűnt, nagyon szép állapotban kaptam vissza, de a kijelző elforgatás nem működik, küldöm is vissza.
Nem tudjátok mikor lehet csere utalványt küldeni? mert 1 hónapos volt mikor beküldtem 1et bent töltött, most megint ki tudja mennyit lesz bent és lassan lejár az 1 év garancia ha ilyen ütemben haladunk.
köszi -
TaylorPro
addikt
válasz #41133696 #6451 üzenetére
Az a bajom az üveggel hogy nehezebb tökéletesen feltenni mint a fóliát. Ahogy látom ez sem 100%. Tudom mert a Nexus 5-re vettem Nillkint. És ha egyszer leveszed, majd visszarakod, még rosszabb az eredmény. Nem mosható le mint a fólia a szilikon réteg miatt. Ezen a "nagy" kijelzőn kedvem sincs fóliázgatni. Ha microkarcolódik és zavar, a fólia eltakarja. Eddig mindent fóliáztam. Telón van fólia mert az sokkal nagyobb igénybevételnek van kitéve. Ha gyerek használja jó lehet az üveg nem mondom.
Más: Tudom hogy nem lehet itt hirdetni, de talán annyi belefér hogy van eladó gyári Nexus 7 2013 neoprén zippzáras tokom. Eredeti csomagolásban. Privátban írjon akit érdekel. Kérem a modokat nézzék ezt el. Köszönöm!
Pixel 9 Wintergreen 256
-
kem001
tag
Mai nappal megjött végre a Nexus 7-em. Nagyon szép állapotban van, mintha zsír új lenne.
-
törölt tag
Holnap érkezik a Tempered Glass, ingyen futárral, mivel kompenzálják, hogy én meg elfogadtam a 2012-es fóliát a Nexus 7-re (ajándék lett belőle). 3598 Ft-ot kell ráfizetnem.
-
Tyca
senior tag
-
TaylorPro
addikt
Én amikor rendeltem decemberben mikulás-karácsony közt, még több helyen volt készleten. Vasárnap rendeltem és hétfőn már átvehető volt Debrecenben átmozgatással. Lestem is hogy rekord gyorsaság. Maga a tablet hibátlan, jó vásár volt mindenképpen.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
DonDragonka
őstag
Üdv,
Valaki akinek teljesen szűz gyári 6.0.1-es januári frissítéses ROM-ja van lenyomna egy AnTuTu-t hogy mennyit mér vele? A legújabb verzióval ha kérhetném és nagyon köszönném ha dobna egy screenshot-ot is a végső eredményről, olyat amin látszanak a pontszámok...
THNX előre is!!!!!A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
Magnat
veterán
Üdv,
Swype-ot használ vki stock 6-os Androidon? Nálam elég gyakran leáll, régebben semmi gond nem volt bele és az LG G2-mön most is tökéletes.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
kem001
tag
Akik mostanság rendeltek Edigital-tól Nexus 7, 2013-as 32 GB-osat, mennyi idő alatt érkezett meg? 1 hét?
-
törölt tag
Helló, FilmBox Live applikációnál nem találkoztok ezzel a jelenséggel?
Kb 3 percenként megszakad, gondolom a 6.0.1-gyel nincs teljesen kibékülve.
-
AllTheBest
őstag
válasz TaylorPro #6431 üzenetére
[link] konkrétan ez volt, és vicc nélkül nincs 1 hete, hogy átvettem volna... Úgy látszik, hogy most már nem csak a nexus 7, de már a tartozékok is fogyóban vannak...
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
TaylorPro
addikt
válasz AllTheBest #6430 üzenetére
Jöhetne egy link. És a többiektől is hogy mi mit és miért.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
AllTheBest
őstag
válasz TaylorPro #6429 üzenetére
Én 1 hete rendeltem speedshopról egy olcsó fóliát és semmit sem rontott a tablet használatán és érzetén Mindezt úgy mondom, hogy a telefonomon üveg fólia van és semmivel se rosszabb a gagyi :d
-
TaylorPro
addikt
Akartam még kérdezni hogy ki fóliázik és ki nem? Én mindent fóliázok, vagyis az összes telóm, de most ezt a tabletet valahogy nem akarom fóliázni. Annyira nem is vettem drágán, és annyira jó a tapintása az üvegnek. Nincs akkora igénybevételnek kitéve mint a telóm.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
nagyúr
válasz TaylorPro #6423 üzenetére
Tökéletesen elégedett vagyok a gyári rendszerrel, arra amire használom, 100%-ban megfelel. Játékon kívül minden mást csinálok rajta: kb úgy irnám le: tartalomfogyasztás. Böngészés, facebook, olvasás, esetleg zene. Ezek lefedik a tevékenységem 95%-át Soha nem laggol, remek üzemidőm van, szóval semmi értelmét nem láttam lecserélni
Volt egy pár hét, amikor egy másik kernelt próbálgattam, amivel duplakoppos ébresztés működött, de napi 10%-ot evett az akksiból
-
TaylorPro
addikt
Van egy pár eladó tokom. Mindenki gyári stock rendszert használ itt? Nem nagyon olvasni itt mást.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
laskr99
addikt
Sziasztok!
A 16 gb-os változaton legfrissebb androiddal mennyi a maximum felhasználható szabad terület?
-
Nefretic
csendes tag
Aki rendelt hozzá tokot adna pár jó tanácsot? Melyiket érdemes megvenni, és melyiket jobb elkerülni?
-
TaylorPro
addikt
Én is december elején vettem egy hibátlan fefurbished 32-est az extrémben.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
hics
csendes tag
válasz AllTheBest #6412 üzenetére
Lehet, nagyon nehéz döntés volt ám :-/
-
hics
csendes tag
sziasztok!
a másik 16 gb-osat én vettem meg az edigitalnál ma, de visszaolvasva a fórumot kicsit lutrinak érzem, bár nagyon szerettem volna még is visszamondtam végül, sztem rövidesen elérhető lesz. az edigitallal nem rég zárult le így is egy viharos ügyem . csak azért szólok hátha valaki szeretné: http://www.edigital.hu/wifi-tablet/nexus-7---2013-16gb-wifi-refurbished-tablet-fekete-(android)-p504340.html simán lehet jó lesz, csak én beparáztam
üdv, hics
-
AllTheBest
őstag
válasz ittakary #6408 üzenetére
Ehh benéztem, sajnálom, saját magam is megleptem azzal, hogy ennyire elfelejtettem, hogy cm-et használok egy ideje... CM13 alatt van rá opció, de AICP-ben is ott van a feature-ok között, szerintem ezeken kívül is a legtöbb főzött romban megvannak, elnézést szeretnék kérni a pontatlanság miatt
-
assemble
addikt
válasz AllTheBest #6407 üzenetére
En se latom, es szerintem hallottam volna mar rola ha ott lenne. Milyen os-t hasznalsz pontosan?
-
nagyúr
válasz AllTheBest #6407 üzenetére
hát én nem találom
-
AllTheBest
őstag
Nem tudom, hogy észrevettétek-e, de bekerült a multi window a fejlesztői lehetőségekbe Egész jól működik(6.0-nál néztem)
-
kem001
tag
válasz AllTheBest #6403 üzenetére
Sikerült nekem rendelnem, mint feljebb írtam, szóval jövő hét közepén meg is kapom elvileg már.
Amúgy én előtte hetekben írtam neki, volt hogy volt készleten, meg volt hogy pont nem. Bizonytalant írtak.[ Szerkesztve ]
-
Judy075
tag
Sziasztok!
Problémám van a giroskoppal, egyáltalán nem fordul meg a tablet, többször újraindítottam.
Már nem garis, úgyhogy ez kérdezném, hogy tudtok Pesten ajánlani egy megbízható és megfizethető szervízt?
Köszi
Judy -
kem001
tag
Amúgy hogy működik ez edigital-nál? Valaki visszaviszi és így lesz újra elérhető?
Új hozzászólás Aktív témák
- ReMarkable 2 tablet alig használt, extrákkal!
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy Tab S8 X700 128GB-Garanciális!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest