- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
David3
őstag
Sziasztok!
Szerintetek hol érdemes beszerezni a Nexus 7-et? Nézegettem neten, több helyen is kínálják, de én megbízható forrásból szeretnék vásárolni majd egyet. : )
[ Szerkesztve ]
-
-
David3
őstag
Senkinek nem érkezett még meg a frissítés? Most néztem, nekem még nem ajánlotta fel a telefon, bütykölni meg nem igazán szeretném...
-
David3
őstag
Járt már valaki úgy, hogy nem talált jelet a navigáciòs program? Próbáltam Sygic-csel, Be on road-dal, de nem volt jó... Újraindítás után viszont fél percen belül megtalálta magát.
Meg még valami: ha kilépek egy alkalmazásból, hirtelen eltűnik a háttér, mintha megakadna... Ilyennel találkozott valaki?
Ja, és még annyi, hogy OTA-n valakinél jelzett már a KitKat?
[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
Valakinek jött már OTA-n frissítés? Én 4.3-ról is így frissítettem, most is erre várok, hátha...
-
David3
őstag
válasz Ereshkigal #2207 üzenetére
Érdekes. Na mindegy, várok, a múltkoriban is későbbi körben jutottam csak hozzá a 4.4-hez. : )
-
David3
őstag
Megjött a 4.4.2, épp az előbb ajánlotta fel. 10 perc alatt felment...
-
David3
őstag
válasz Ereshkigal #2865 üzenetére
Ezzel én is így vagyok...
-
David3
őstag
Sziasztok!
A Sphere nevű alkalmazást sikerült valakinek működésre bírnia? Nem akar bejelentkezni nálam, és még regisztrálni se enged. : (
-
David3
őstag
Sziasztok!
Tapasztalta már valaki közületek, hogy huzamosabb játék után (Real Racing 3) össze-vissza érzékel a kijelző? Kezdődött azzal, hogy először háttérbe rakta a játékot, majd miután gondoltam véletlenül megnyomtam a gombot, megint háttérbe rakta... ezután már kezdett gyanús lenni, és olyan őrültségeket csinált, hogy pl. a status bar-t alig tudtam lehúzni, mert a felénél mindig elveszítette az érzékelést... mintha elengedtem volna a kijelzőt. : (
Ezt vajon szervizben is tudják reprodukálni? Cserélik ilyen garanciálisan a panelt?
-
David3
őstag
válasz theiron320 #2986 üzenetére
Huzamosabb használat után (főleg hardverigényes játékok esetében) a kijelző kezd megzavarodni, ilyenkor érdemes újraindítani, vagy kicsit pihenni hagyni a gépet.
-
David3
őstag
Nekem tegnap éjjel megjött a frissítés, ahogy rákapcsolódtam a WiFi-re, már dobta is fel a lehetőséget. Kicsit sokáig tartott (nagyjából 20 perc), de hibamentesen felment. Azóta szépen fut a gépen, nagyobb újdonságokat egyelőre nem is vettem észre.
-
David3
őstag
Na, felraktam a gépre az Andrdoid L-t. Az első tapasztalatok... hát eléggé átszabták a felületet, főleg a beállításokon belül szembetűnő az egész. Most kezdem visszarakni az alkalmazásokat, eddig egyedül a Real Racing 3 rosszalkodott csak, de végülis elindult nagy nehezen.
Viszont volt egy érdekes dolog is... mikor ráböktem többször az Android verziójára, ilyen piros-fehér meg egyéb árnyalatú kockákat dobott be, majd kidobta, hogy az Android rendszer leállt... hát többször inkább nem próbálom meg.
Egyébként gyors, nem akad maga a rendszer, a felület pedig nagyon tetszik (bár egyből tettem fel a Nova launcher 3-at).
-
David3
őstag
válasz beloadjoker #3592 üzenetére
Én rakom is vissza a 4.4.4-et, se a Firefox, se a Twitter nem megy. Volt egy kis beakadás is, elég fura dolgot művelt a gép... Az mx player-ről nem tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Objektívek topikja
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest