- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple Watch
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
David3
őstag
Elérhető az Android 6.0 a google fejlesztői oldalán: [link]
-
David3
őstag
Szia!
Ez alapján az 5.1.1-es android a legfrissebb rá, WiFis-re LMY48M, Mobile verzióra pedig LMY48P kiadás.
Nekem anno simán vitte (VLC Player).
RR3 nálam simán futott, fél óra után viszont eléggé melegedett.
Én nem használtam sokat, nálam általában 4-5 napot bírt az akksi normál használattal.
[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
Srácok, elköszönök tőletek, és bár nem voltam nagyon aktív tagja a csapatnak, de folyamatosan követtem a fórumot. Jobb helyre került a táblagépem, sajnos nálam már csak porosodott... : (
-
David3
őstag
Sziasztok!
A MediaMarkt mennyi garanciát ad a Nexus 7-re? Most szeretném eladni, és nem tudom, hogy pontosan mennyi mennyi a garancia, bár én 2 évre tippelek. 2013.11.03-as készülék, ami azt jelenti, hogy még az év végéig szól rá a garancia, ugye?
-
David3
őstag
Nekem is megjött az 5.1, épp települ...
-
David3
őstag
-
David3
őstag
Épp most jött meg nekem az 5.0.2 OTA-n. Nem kapkodták el a Google-nél ezt a frissítést sem...
-
David3
őstag
Megjött nekem is OTA-n az 5.0.1, eddig változást nem vettem észre, viszont egy kis érdekesség:
Olyan kis okos lett a rendszer, hogy alul figyelmeztet egy sávban, ha nincs elég töltöttség az eszközön. Addig nem is engedte feltelepíteni a frissítést, amíg nem tettem töltőre.
[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
válasz beloadjoker #3592 üzenetére
Én rakom is vissza a 4.4.4-et, se a Firefox, se a Twitter nem megy. Volt egy kis beakadás is, elég fura dolgot művelt a gép... Az mx player-ről nem tudok nyilatkozni.
-
David3
őstag
Na, felraktam a gépre az Andrdoid L-t. Az első tapasztalatok... hát eléggé átszabták a felületet, főleg a beállításokon belül szembetűnő az egész. Most kezdem visszarakni az alkalmazásokat, eddig egyedül a Real Racing 3 rosszalkodott csak, de végülis elindult nagy nehezen.
Viszont volt egy érdekes dolog is... mikor ráböktem többször az Android verziójára, ilyen piros-fehér meg egyéb árnyalatú kockákat dobott be, majd kidobta, hogy az Android rendszer leállt... hát többször inkább nem próbálom meg.
Egyébként gyors, nem akad maga a rendszer, a felület pedig nagyon tetszik (bár egyből tettem fel a Nova launcher 3-at).
-
David3
őstag
Nekem tegnap éjjel megjött a frissítés, ahogy rákapcsolódtam a WiFi-re, már dobta is fel a lehetőséget. Kicsit sokáig tartott (nagyjából 20 perc), de hibamentesen felment. Azóta szépen fut a gépen, nagyobb újdonságokat egyelőre nem is vettem észre.
-
David3
őstag
válasz theiron320 #2986 üzenetére
Huzamosabb használat után (főleg hardverigényes játékok esetében) a kijelző kezd megzavarodni, ilyenkor érdemes újraindítani, vagy kicsit pihenni hagyni a gépet.
-
David3
őstag
Sziasztok!
Tapasztalta már valaki közületek, hogy huzamosabb játék után (Real Racing 3) össze-vissza érzékel a kijelző? Kezdődött azzal, hogy először háttérbe rakta a játékot, majd miután gondoltam véletlenül megnyomtam a gombot, megint háttérbe rakta... ezután már kezdett gyanús lenni, és olyan őrültségeket csinált, hogy pl. a status bar-t alig tudtam lehúzni, mert a felénél mindig elveszítette az érzékelést... mintha elengedtem volna a kijelzőt. : (
Ezt vajon szervizben is tudják reprodukálni? Cserélik ilyen garanciálisan a panelt?
-
David3
őstag
Sziasztok!
A Sphere nevű alkalmazást sikerült valakinek működésre bírnia? Nem akar bejelentkezni nálam, és még regisztrálni se enged. : (
-
David3
őstag
válasz Ereshkigal #2865 üzenetére
Ezzel én is így vagyok...
-
David3
őstag
Megjött a 4.4.2, épp az előbb ajánlotta fel. 10 perc alatt felment...
-
David3
őstag
válasz Ereshkigal #2207 üzenetére
Érdekes. Na mindegy, várok, a múltkoriban is későbbi körben jutottam csak hozzá a 4.4-hez. : )
-
David3
őstag
Valakinek jött már OTA-n frissítés? Én 4.3-ról is így frissítettem, most is erre várok, hátha...
-
David3
őstag
Járt már valaki úgy, hogy nem talált jelet a navigáciòs program? Próbáltam Sygic-csel, Be on road-dal, de nem volt jó... Újraindítás után viszont fél percen belül megtalálta magát.
Meg még valami: ha kilépek egy alkalmazásból, hirtelen eltűnik a háttér, mintha megakadna... Ilyennel találkozott valaki?
Ja, és még annyi, hogy OTA-n valakinél jelzett már a KitKat?
[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
Senkinek nem érkezett még meg a frissítés? Most néztem, nekem még nem ajánlotta fel a telefon, bütykölni meg nem igazán szeretném...
-
-
David3
őstag
Sziasztok!
Szerintetek hol érdemes beszerezni a Nexus 7-et? Nézegettem neten, több helyen is kínálják, de én megbízható forrásból szeretnék vásárolni majd egyet. : )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- World of Tanks - MMO
- Építő/felújító topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Automata kávégépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Korlátlan mobilnet havi 3260 forintért, ajándék tablettel!
- Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Próhoz (M4) magyar fekete - Csak 1db!
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 X700 128GB-Garanciális!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest