Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuladam
aktív tag
Tudtok olyan kábelt amivel a tabot egyből tvre lehet kötni és a hangot is átviszi?
(Olvastam valahol a neten, hogy a legtöbb ilyen kábel nem jó a nexusokhoz.) -
Brett001
aktív tag
válasz
Polllen
üzenetére
Szia!
Köszönöm a segítséget és hogy kipróbáltad!
Megcsináltam pont így, de sajna nem megy a dolog.
Most már erősen élek a gyanúperrel, hogy valami hardveres gubanc van a Nexussal. Lett próbálva DokDo 7.2-vel, most a Stock 6.0 van fent csak nem akarja tudni az igazságot. Gyanúmat erősíti, hogy bár a HibyMusic-kal szól, de közben kiderült, hogy az sem tökéletes. Időnként elhallgat, volt olyan hogy két szám közötti váltásnál elhallgatott csak recsegés jött a fejhallgatóból, és csak a tablet újra indításával lett jó. Ezt többször eljátszotta már. A DAC biztos jó, mert PC-vel kipróbálva tökéletes, minden mintavételen, biten próbálgattam Foobarral, szól csodásan, megy mint a kisangyal. -
Polllen
félisten
válasz
Brett001
üzenetére
Szia!
Nálam működik normálisan.
1. SoundAbout telepít
2. Készülék restart
3. Media audio-t a progiban usb host-ra tettem
4. Spotify elindít és szól a DAC-ról (igazából xmos usb->coax transzport, de ez most mellékes)Arra figyelj, hogy ha van másik lejátszó is telepítve, ami kezel dac-t és a csatlakozásnál az kizárólagos engedélyt kér, akkor ne hagyd. Pl. nekem a HibyMusic miatt kiakadt az egész, restartolt is a tab, uh a teszt idejére letöröltem.
-
Polllen
félisten
válasz
Brett001
üzenetére
Hali!
Amikor legutóbb próbáltam (fél éve talán), akkor az usb dac csak akkor ment, ha külön ki tudtad választani kimenetnek. A spotify-ban nincs ilyen kimenet választó, azt hiszem a Sound About oldotta meg a problémám.
-
Brett001
aktív tag
Sziasztok!
A napokban vásároltam egy Fiio E17K Alpen külső DAC/fejhallgató erősítőt az AKG K550 fejesemhez. Nagyszerű masina, de olyan gondom van, hogy eddig csak a HybiMusic-kal sikerült megszólalásra bírnom USB-n keresztül, illetve van még az USB audio pro, de az fizetős és addig nem akarom megvenni mig van más lehetőség, főleg, hogy sok Spotify zenét hallgatok, ez lenne a cél. Van valami lehetőség, hogy a Spotifyt is tudjam DAC-on USB-n keresztül hallgatni? A fejhallgató/DAC topicban már kérdeztem, de átirányitottak Nexus szaktopicba. A Lollipopnak már tudnia kéne a nativ USB lejátszást, de nekem nem akar összejönni.
DokDo 7.2-em van, de a DAC-osok tanácsára gyorsan feldobtam egy gyári stock-ot is (a legújabb marsmellow-t), de semmi...nem szól a Spotify. 
-
-
FeRkE
őstag
válasz
ittakary
üzenetére
Nekem tabletnel is bejon, sokaig nem hasznaltam, pedig volt, mert tokon keresztul nem ment. Aztan mostanaban gondoltam egyet es kivettem tokbol, ugyis mindig otthon hasznalom a tabletet. Ejszaka csak rateszem, reggelre feltolt. Tetszik, hogy nem kell kabelt dugdosni. Nillkin Magic Discem van.
-
PistiSan
addikt
válasz
ittakary
üzenetére
Nekem is jó a kábeles megoldás, ha hamarabb kopik szét az usb töltőcsatlakozó, mint ahogy a tablet megadja magát, akkor fogok venni én is vezetéknélküli töltőt, de addig a kábel is jó lesz. Megkímélt a tabletem teljesen, több mint 2 éves, remélem még ugyanaddig bírni fogja, nagyon jó vétel volt még most is azt mondom.
-
papa, ne nekem mondd ezt
te voltál a balfék aki kifizette a pénzt a vezetéknélküli töltőre
én tudom nagyon jól hogy egy mozdulat bedugninekem anno Nexus 6-tal együtt jött egy vezetéknélküli töltőpad, azt volt hogy használtam, mert kényelmes volt, de pénzt nem adtam volna érte

-
Mezcal
addikt
Akkor így semmi értelme ennek a töltésmódnak.

-
amtibacsi
aktív tag
Azzal sem megy. Újabb tesztOrigó cikk 3 böngészővel próbáltam, mindegyikkel akadozott. P780-as teló, 4.2 droid simán vitte. Biztos, hogy nem a 6.0 a hibás ? Úgy tűnik előtölti egy darabig, aztán leáll az előtöltés és amikor odaér a film, akkor leáll, kilép, néha üjraindul.
-
Mezcal
addikt
Ja tudtam, hogy lassabb, azt nem hogy ennyivel!
-
Mezcal
addikt
A wifis töltővel másnak is lassan tölt? Jóval lassabb a hagyományos töltésnél.
-
válasz
uvegtigris22
üzenetére
akkor a készülékkel a van a gond: tisztítsd ki a csatlakozót, hátha porcicás!
-
uvegtigris22
csendes tag
Probaltam masik toltovel is es sajna ugyanez a helyzet!

-
assemble
addikt
válasz
uvegtigris22
üzenetére
Elso korben en inkabb toltore vagy csatlakozora tippelnek, megprobalnam masik toltovel, jol bedugva, stb.
-
uvegtigris22
csendes tag
Sziasztok!Van egy Nexus7(2013) tabletem es mostanaban toltes problemak vannak!Van ugy hogy egesz ejszaka tolton van es reggelre 20%ig tolt fel!Vagy 3ora alatt alig tolt par szazalekot!De neha meg feltolti rendesen,de egyre ritkabban!Valami otlet,h mi lehet a baj?Aksi problema?+osszetortem a kijelzojet kb fel eve es volt kijelzocsere...par honapig nem volt gond,de most az egy hajszalvekony fekete csik megy at az egesz kijelzon keresztben!(de ez meg nem annyira zavaro,mint az aksi problema)Gondolkozok egy um tableten is,de sajna lovesem sincs milyent vegyek!Ami kriterium,h max 8as kijelzo,3g es jo lenne minel hosszabb aksi ido!Nem feltetleneul csucs kategorias gep kellene,inkabb ar ertek aranyban valami jo!(pl.:lg g3at sokan dicserik,de sajna nincs sim kartya lehetoseg)De lehet draga tablet is!Segitsegeteket elore is koszonom!😃
-
Mezcal
addikt
Nekem 200 Ft a samus töltő T-nél pontokkal.

-
Maxximus
őstag
válasz
Polllen
üzenetére
Én is ugyanezekre, én sem rootoltam. Minek Az S6-om rootolt azt jobban sok mindenre használom.
Sztm elég csúcs volt ez akkor a procit talán kivéve. Ilyen kijelző felbontással akkor még kevesen dicsekedtettek az apple kivételével. (NFC,integrált vezeték nélküli töltés,stb) Én is azért vettem anno. -
Polllen
félisten
A megértés kulcsa az elfogadás...
Nem mindenki olyan, mint te.Pl. én most csak netezésre(hírolvasás, ph fórumozás)* és viberhez használom a tabot. Ahhoz minek root?
*Azokat az oldalakat, ahol zavaróan sok a reklám, elkerülöm.
Maxximus
Ez a tab megjelenéskor is maximum a felsőkategória alja volt, nyomott áron. A 2013-s csúcsgépekbe snapi 800 került, nem 600.
-
wardemi
senior tag
-
No idáig bírtam root nélkül a 6.0-át. Reklámblokkoló AdAway nélkül elviselhetetlen a netezés...
-
assemble
addikt
válasz
amtibacsi
üzenetére
Tovabbra is tartom, hogy nagyon valoszinutlen, hogy a 6.0 sara lenne szerintem.
Az meg elkepzelheto, hogy az valtja ki, de a leiras alapjan szerintem sokkal inkabb valami szerver oldali gebasz van annal az egy oldalnal amit probalgatsz, es a vilagon semmi koze az OS-hez.
De ragd csak vissza az 5.1.1-at, azzal biztos jo lesz (kiveve ha nem
- de mondjuk az aksiido meg optimalizaltsag legalabb garantaltan szarabbak lesznek ott
) -
Keem1
veterán
Gyerekek, ez komoly, hogy a 6.0 nem ismeri az exFAT fájlrendszert?

Az előző verziók simán megették az exFAT pendrive-jaimat, frissítés után meg nem (kéri, hogy formázzam a meghajtót)... Vagy csak én bénázok el valamit?Akik ota-n várják az áldást (6.0-t) azok ne legyenek naivak.
A nexusok alapvetően fejlesztői eszközök, factory image-ből frissítünk szoftvert... 
-
amtibacsi
aktív tag
Mikor nem törlöm a gépről az adatokat ? Wipe cache, wipe dalvik, wipe system, stb.... Hátha ettől jobb lesz.
-
amtibacsi
aktív tag
-
assemble
addikt
válasz
amtibacsi
üzenetére
Sztem eleg valoszinutlen, hogy az OS hibaja lenne, sokkal inkabb a konkret bongeszo/weboldal kombinacio.
Polllen: OTA-ban valszeg teljesen ugyanazt fogod megkapni, csak kesobb, plusz mivel OTA, nem is indulsz tiszta lappal utana, sokkal tobb a hibalehetoseg.
Nalam amugy tovabbra is szuperal minden 6.0-n, es tobb dolog (pl recent app lista betoltodese) egyertelmuen gyorsabb lollipophoz kepest, de a legszembetunobb dolog tenyleg a fogyasztas keszenletben, gyakorlatilag nem nagyon fogyaszt egyaltalan

-
amtibacsi
aktív tag
Érdekes ez a 6.0 Dolphin browser el sem indul rajta, akármelyik másik browser a tv2.hu oldalról elkezd egy filmet, majd 10-15 perc múlva leáll, hogy elfogyott az adat. Némelyik oldalnál egyszerűen megáll, percek múlva megy tovább. Néha filmnézés közben bármilyen böngészőből simán újraindul. Valami nem stimmel, az tuti, rakom vissza az 5.1-et.
Írtam a Dolphinnak, hogy nem tudok űrlapot kitölteni, mert kiugrik.Sorry for this crash issue.
There are some compatibility issues with Jetpack V7 on Android M.
You can try to uninstall Jetpack V7 to see if it runs well with built-in Jetpack.Thank you for your time and support !
Thanks & regards,
Frieda
Dolphin Support Team
Letöröltem, újratelepítettem, azóta el sem indul. Megírjam nekik ? -
sqpp
őstag
Kapni még valahol 64 gigabyte-os verziót, lehetőleg újonnan?

-
El Gringo
senior tag
válasz
Angel2014
üzenetére
5.0 elementalx csinálta. 5.02-vel már jó. Néha madden16-nál is kihagyott az érintő. Böngészni konkrétan idegesítő volt. Folyamatosan nyomkodni kellett az értesítő sávot.
+ egyéb
amúgy ha gyári ROM-ra telepítek egy minimalista gapps-t, akkor eltűnnének nekem a fölösleges google marhaságok, ha jól értelmezem, ugye? Gyári romnál maradnék.
-
El Gringo
senior tag
valaki észrevette, hogy Chromeban a 6.0óta néha befagy? És csak akkor kezd el mozogni a weboldal, ha rábökök az értesítési sávra?
-
dorika87
őstag
Sziasztok! Billentyűzetes tokot keresek ami biztosan kompatibilis a tablettel, tudtok ilyet ajánlani?
Bluetooth-osból találtam gyárit kb 8e-ért (nem tudom van-e olcsóbban BT-s)
Micro usb-s is szóba jöhet (annyi márka van belőle, hogy nem tudom melyik lenne jó)
Ami a lényeg lenne, hogy a lehető legolcsóbb legyen. (nem szeretnék rá sokat költeni, mert csak néha lenne használva) -
Mezcal
addikt
Az komoly, hogy kezeli az NTFS-re formázott USB-t is!

-
PistiSan
addikt
Ma jött az OTA frissítés, 9.8mb..... 5.1.1 továbbra is. Hmmm...
-
ATM_automata
őstag
4G/LTE modellen valaki már használ 6.0-át?
-
assemble
addikt
Egyertelmuen sokkal kevesbe merul keszenletben. Hetfon raktam fel a 6.0-at, es szombaton este kellett eloszor toltore raknom ugy, hogy kozben volt legalabb egy 5 ora kijelzoido is, es a wifi/szinkronizacio kb vegig aktiv volt. Ejszakankent nehany %-ot merul max.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi 128GB Space Gray ! ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megcsináltam pont így, de sajna nem megy a dolog.
Most már erősen élek a gyanúperrel, hogy valami hardveres gubanc van a Nexussal. Lett próbálva DokDo 7.2-vel, most a Stock 6.0 van fent csak nem akarja tudni az igazságot. Gyanúmat erősíti, hogy bár a HibyMusic-kal szól, de közben kiderült, hogy az sem tökéletes. Időnként elhallgat, volt olyan hogy két szám közötti váltásnál elhallgatott csak recsegés jött a fejhallgatóból, és csak a tablet újra indításával lett jó. Ezt többször eljátszotta már. A DAC biztos jó, mert PC-vel kipróbálva tökéletes, minden mintavételen, biten próbálgattam Foobarral, szól csodásan, megy mint a kisangyal.

simán megéri.

Nem mindenki olyan, mint te.