Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
őstag
"Nem tördeli, csak a képernyő széleihez igazítja...Legalább is nálam a Chrome."
azaz betördeli(#3298) kovacs65
"Két ujjal nagyítsd ki, és voila nem tördel.
Két koppintásra csak az előre beállítottra nagyít."
elejétől fogva a duplatappos tördelésről beszélek, nemtudom mit kevered ide a zoomolást
az pedig hogy a képernyő széleihez igazítja a szöveget azt jelenti: tördelés
akinek pedig ez nem tetszik használjon más böngészőt
az opera már nem alternatíva, évekig azt használtam desktopon és telón is de amióta áttértek a chrome motorjára egy rakás trágya lett az egész, az opera mini aminek még van esetleg létjogosultsága[ Szerkesztve ]
-
kovacs65
senior tag
válasz trance89 #3296 üzenetére
Két ujjal nagyítsd ki, és voila nem tördel.
Két koppintásra csak az előre beállítottra nagyít.
.., de nekem sem tördel, úgy látszik én is a hülyék közé tartozom.Eddig az Opera és a Yandex volt, ami úgy tördelt, ahogy szerettem volna.
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz trance89 #3287 üzenetére
Legelőre ezt írtad: "hasznos és kényelmi funkciók nélkül (bookmark sync, password sync, translate stbstb) amik a legtöbb ember számára manapság már elengedhetetlenek"
Erre a válaszom: Konyvjelzoket es jelszavakat tudott szinkronizalni.
Majd ezt: "nem is azt írtam hanem azt hogy a sync funkciója úgy szar ahogy van"
Te azt írtad, hogy nincs benne könyvjelző szinkronizáció, majd amikor írtam, hogy van akkor azzal jöttél, hogy te azt írtad, hogy simán szar.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
-
-
trance89
őstag
válasz gzbotii #3278 üzenetére
nem is azt írtam hanem azt hogy a sync funkciója úgy szar ahogy van, chrome-ot 3 eszközön használok és a bookmarkjaimat mindig azonnal mentette cloudba amit az utolsó eszközön használtam
firefox esetén a már több órája törölt bookmarkokat is visszarakta, így pedig semmire sem jó ez az egész -
PistiSan
addikt
A google chrome nem tud gesztus vezérlést androidon?
Szerintem az öszes processzor használatomnak a fele arra megy el, hogy görgetem fel/fel az oldalakat, keresgéltem de nem találtam ilyet.
Esetleg valami külső alkalmazással működni a gyors fel le görgetés? Használ valaki ilyet? -
trance89
őstag
a chrome messze a legjobb kompatibilitású böngésző, igaz hogy kicsit nagyobb erőforrásigényű de cserébe ugyanolyan jó weboldal megjelenítést kapunk mint a desktop verzió esetében, akárhány beágyazott videót indítottam eddig mindet vitte rendesen
a sima böngésző az AOSP browser ami a régebbi android verziókban volt alapértelmezett, túl egyszerű fapados app 0 beállíthatósággal, hasznos és kényelmi funkciók nélkül (bookmark sync, password sync, translate stbstb) amik a legtöbb ember számára manapság már elengedhetetlenek
a dolphin szintén elég jól jelenít meg oldalakat de egy túlcsicsázott fos
a firefox sem rossz megjelenítés szempontjából de a sync funkciója ami az egyik legfontosabb (lenne) az összes közül csapnivaló, összevissza szinkronizál -
Gyuresz
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy létezik hozzá valamilyen autós tartó amibe elforgatva GPS-ként funkcionálna?A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
susu88
tag
válasz trance89 #3274 üzenetére
Számomra a Firefox meg a Chrome a sima böngésző, végülis ez a kérdés is. Tudom, hogy pl dolphin-ban van valami workaround, de nem akarom avval bonyolítani az életem.
Tud valaki még valami hátrányt a 4.4-gyel szemben (pl arról tudok, hogy nem megy a permission manager, de azon kívül?)? -
susu88
tag
Segítsetek légyszi! Eddig 4.3-on tartottam a rendszert, mert az indexen nem mentek a videók a sima böngészőkben. Ezt megnézné nekem valaki, hátha áttértek már HTML5-re és megy-e 4.4.2-n.
Köszi! -
Csori72
aktív tag
válasz trance89 #3270 üzenetére
pontosan erre gondoltam én is, h nem teljesen sima az N7 hátulja. N4-hez szerintem kiválló lenne a cucc már ránézésre is de az üveg.
sajnos a praktikusságát ezzel ez a tartó el is veszítette kb 1000km-t kellene 1 helyben ülnie 1-1 alkalommal.
köszönöm a válaszod!szerk: mindenképp postás átvétel lenne, úgyh nem is próbálkozok. Nexushoz elég széles a skála fix befogóssal is
[ Szerkesztve ]
..:: 1+TTTTT ::..
-
trance89
őstag
válasz Csori72 #3269 üzenetére
az előbb próbáltam egy ilyen cuppantós tartóval (ami nálunk akasztóként szolgál a hűtő oldalán) ami étmérőre cca 5 centi és simán lecsúszott róla, tapadt hozzá rendesen de könnyen lecsúszott róla mert a N7 hátulja nem sima hanem tapintásra gumis
szóval én biztos nem venném a helyedben hacsak ott helyben nem tudod kipróbálni, kocsiban a rázkódástól még könnyebben lecsúszna[ Szerkesztve ]
-
Csori72
aktív tag
sziasztok!
rövidesen egy ilyen tablet érkezik nekem a 32GB Wifi változatból. sokat gondolkodtam a TabPro 8.4 és a Nexus között, végül emellett döntöttem. lesznek kérdéseim ha itt lesz a vas de egyenlőre 1 kérdéssel fárasztanálak titeket.
van rá valami esély, h ezt a tartót lehet használni a N7-el? [link] a QI tiszta sor, ami érdekelne, h a N7 hátlapja megállna a tapadókorongokon?
nyilván a korongnak is jó minőségűnek kell lennie, h autóban hosszú távon megtartsa, de most az érdekel, h maga a felület alkalmas e a tapadókoronghoz? v kezdjek el másik tartó után nézelődni?..:: 1+TTTTT ::..
-
Big-Lacos
aktív tag
válasz Sotyks94 #3235 üzenetére
Ugyan igy volt nekem is.
A gyari Travel cover (vagy milyen) tokkal megbolondul a kijelzo, ha eloszor kinyitom, es utana oldom fel.
Ha megnyomom a bekapcsolo gombot, es aztan nyitom ki a tokot semmi gond nincs.
Sokat szenvedtem vele, mire rajottem.....https://www.flickr.com/photos/biglacos/
-
wdx
őstag
Egyébként a wifi direct a legalkalmasabb több fájl átküldésére, csak nem mindig egyszerű a használata...cserébe ká gyors
Ja és korábbi témával kapcsolatban: én nem szenvednék az mhl kábellel a tv-re való képmegosztás terén.
Vettem egy nem drága wifis tévét...screen mirroring kábel nélkül is tökéletes. Viszi a képet, hangot.[ Szerkesztve ]
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
wdx
őstag
-
wdx
őstag
-
veterán
Sziasztok! Egy bluetooth-al kapcsolatos kérdésem lenne. Mit lehet tenni akkor, ha bluetooth fájlátvitelnél csak a nexusról tudok küldeni fájlt másik eszközre, de a másikról (xperia sp ill. Galaxy Tab 2) nem tudok a Nexusra. Kíírja a küldő eszköz, hogy a fájl nem lett elküldve, ill. sikertelen. Előre is köszönöm a segítséget!
-
Magnat
veterán
válasz assemble #3257 üzenetére
MobileVoip szépen működik rajta, én is használom.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
assemble
addikt
válasz gzbotii #3256 üzenetére
Hat telefon app ahol gyarilag be lehetne allitani a SIP cuccokat es telefonalni lehet, itt gyarilag nincs, szoval alapvetoen kulon appal lehet voip-ozni rajta gondolom. Itt en meg nem csinaltam ilyet, telon szoktam, de gondolom siman mukodnie kell, minden van a tabletben ami kellhet hozza. Elulso hangszoro nincs, de kihangositva vagy headsettel meg ugyanugy menne attol meg.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz ivógéptanács #3255 üzenetére
Mihez kellene app?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
czipi11
csendes tag
Udv!
Fontos lenne nagyon!
Hogy lehet aktivalni a gps-t??? Nem talalom... -
FeRkE
őstag
válasz ivógéptanács #3251 üzenetére
Lehet simán.
-
ivógéptanács
tag
Sziasztok,
voipozni (pl. freevoipdeal, browsercalls, ezekhez nem kell gsm chip) lehet vele ?
Előre is köszi.
-
czipi11
csendes tag
Hali!
Hogy lehet a gps-t aktivalni???? -
Abysmal
aktív tag
válasz assemble #3240 üzenetére
Benne van a pakliban, hogy szoftveres, de kétlem, mert ami majdnem 3/4 évig tökéletesen működik, az általában ugyanazzal a szoftverrel, majd 2 másikkal is nem kezd el hibásan működni csak úgy magától. Mindenesetre egyelőre várok, amíg a vizsgaidőszak tart úgy sem fogom szervízeltetni.
[ Szerkesztve ]
-
babose
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném felcsatolni, a nasom meghajtóját a nexusomra, de sehol sem találom a cifs modult 4.4.2 alá.
Van valami ötletetek?Üdv.:
babose -
assemble
addikt
A slimport tenyleg gazos tud lenni, de azert tegyuk hozza, hogy a hivatalos adapter a tv-k nagy reszen mukodik, es altalanosan is tipikusan vagy tokeletesen mukodik, vagy egyaltalan nem mukodik, szoval lehetne rosszabb is a helyzet.
Aki pl nem jatekra venne, es belefer 1-2 masodperc kesleltetes, annak egy miracast receiver is lehet megoldas (a legtobb modern tv-be be van epitve), az kenyelmesebb is.OTG-vel nalam soha nem volt semmi gond, pedig kotottem mar ra ps3 kontrollert, gamepad-et, billentyuzetet, egeret, pendrive-ot, microusb adaptert, kulso vinyot, usb elosztot.
Abysmal: a giroszkopos tortenet lehet hardver alapu is, de en siman el tudom azt is kepzelni, hogy driveres eredetu, tobbeknel elofordult mar ahogy latom [link] [link]. Olvastam olyanokat, akik csinaltak egy factory reset-et, es attol jo lett, vagy akar egy sima ujrainditastol is. Mivel a 4.4.3 par heten belul esedekes, azt en meg tuti megvarnam vele, aztan ha utana is elojon a problema, akkor valszeg gariztatom. Addig is ha nem mukodik, tul lehet elni az ilyen "rotation control" jellegu appokkal gondolom.
-
Abysmal
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos előjött nálam ez a giroszkópos hiba, teljesen lehalt az egész. Az első alkalommal egy éjszakai kikapcsolás után megjavult kb 1.5 hónapja), a második alkalommal semmi sem segített, de a komplett újratelepítés után némi idővel magától megjavult 2 napra, de most megint nem működik.
Ezzel a garanciában mit kezdenek? Ugye nem az lesz, hogy visszaküldik nekem, hogy ez szoftveres hiba, vagy valami hasonló hülye kifogással? Stock 4.3-as, 4.4.2-es, és 4.4.2-es Paranoiddal is előjött úgyhogy, ez hardveres hiba kell legyen.
Ha nem próbálják letagadni, akkor ilyenkor egy újra cserélik a tabletet, vagy javítják? Mennyi idő szokott ez lenni?
Amúgy Media Marktos az N7. -
Magnat
veterán
válasz assemble #3236 üzenetére
Röhej ez az egész slim portos b@szkura, az usb otg-vel egyetemben... azt sem képesek javítani még mindig, bár az is egy vicc, h csak külön programmal működik, de az csúcs, h csak angolra állítva... nem értem, mi a f@szért nem lehet egy hdmi-t meg egy usb otg-t ráfaragni, mint a 20k-s eszközök többségén.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Speeedfire
félisten
Tud valaki olyan tokot ajánlani, ami biztosan kompatibilis ezzel? Magyar nyelvű billentyűzettel, mit ez.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
assemble
addikt
válasz Sotyks94 #3231 üzenetére
Nekem hivatalos van (SP1003), egyik tv-mmel megy N7-tel es N5-tel is, masik tv-men N7-tel nem akar menni, de N5-tel ott is perfekt. Szoval nem egyszeru a dolog, ezert is mondom, hogy a legbiztosabb, ha kiprobalja az ember, neha konkretan tenyleg a kabelen mulik.
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
Akinél előjön ez a érintőképernyő nem érzékeli a lenyomást hiba, az tokkal vagy anélkül használja?
Én mostanában néha kiveszem a tokjából, mert kényelmesebb úgy olvasni órákon át, és azt veszem észre szinte csak akkor őrül meg az érintés. Tokkal egyszer nem volt még ilyen, most meg elég gyakorivá vált nélküle.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Sotyks94
aktív tag
válasz Sotyks94 #3231 üzenetére
Nah kinéztem ezt, de természetesen uk-ból nem hozzák mo-ra, és VicTsingből ilyet nem árulnak németben, csak egy másik típust. (ezt, és erről többen írnak rosszat az uk oldalon.)
És ugye ez a hivatalos? Bár több mint 2x annyi, lehet így is bepróbálom, nem akarok sok olcsó szart, nekem elég lenne 1 ami viszont működik (bár az első amit linkeltem uk-ról jobbnak van minősítve mint a gyári, dehát az ugye mo-ra nem jön .... :/ ) -
Sotyks94
aktív tag
Bocsi hogy megint felhozom ezt a témát, de mivel továbbra sem kaptam választ, és elég fontos lenne a dolog, így megint meg kell kérdeznem. Melyek azok a slimportok amik működnek nexus 7-el, és melyek amik nem? (persze tudom itt a tv is közrejátszik, de mik azok amik nektek mentek, meg tapasztalatok alapján másnak mentek.)
Szóval kinek milyen van? (Mert visszaolvasva csak azt látom hogy senkinek nem megy semmi, és konkrétumokat sokszor nem is említettek, csak azt hogy "van 2 slimportom és egyik se megy")[ Szerkesztve ]
-
Sotyks94
aktív tag
válasz assemble #3228 üzenetére
onnan hogy az angliai amazon/ebay-es termékek egy jórésze egyszerűen nem szállít mo-ra, miközben a legtöbb európai országba igen, olyan cégekkel amik mo-on is jelen vannak. Multkor már nem is tudom milyen átalakítót kerestem angliai amazonon, és 4/4 nem hozott mo-ra, végül pár százzal drágábban németből hozattam. De ez sok másra is igaz, rendszerint belefutok, mostanába kezdek ráállni hogy meg se nézem az angliait, egyből megyek a németre fel.
-
assemble
addikt
válasz Sotyks94 #3223 üzenetére
Egy TV-n belul HDMI csatlakozok mondjuk valszeg kb ugyanolyanok, ugyanugy viselkednek.
"angolok nem szeretnek mo-ra szállítani ..."
Ezt honnan veszed? Onnan rendeltem (nem is egyszer mar), eleg hamar megjott, semmi gond nem volt.#3225: igen, ez is hivatalosnak tunik (ide iranyit a hivatalos oldal, ha nemetorszagot valasztod)
[ Szerkesztve ]
-
joker91
tag
Sziasztok!
Tegnaptól beléptem én is a klubba. Eddig tetszik a masina. :-)
Egy olyan kérdésem lenne viszont, hogy a kijelzőn található alapból fólia? -
Sotyks94
aktív tag
válasz Sotyks94 #3223 üzenetére
EZ a hivatalos slimport ugye? Mert akkor szerintem bepróbálom ezt. Ha nem jön össze vagy visszaküldöm, ha az nem megy, akkor áron alul megpróbálom eladni mo-on...
(esetleg még a VicSting vagy a Patouxon márkákat néztem, azokról írnak elég jókat, valakinek valami tapasztalat?) -
Kyller
senior tag
válasz assemble #3221 üzenetére
Az anyagok azok tényleg kifogástalanok, a kijelzője is, az érintő panelja szar. A hangszórója felhangosítva valóban jól szól, ez köszönhető a stereónak is, de ha jobban fülelsz akkor hallani lehet sercegést, pl. ha valamit elindítasz, vagy lezárod a képernyőt, stb...de akkor is ha halkabban nézel filmet. Erre mondtam hogy gagyi...
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
Sotyks94
aktív tag
válasz assemble #3222 üzenetére
TV-n 2 külön HDMI van, mind2-be próbálmta (egyikbe van bekötve a UPC-s dobozka, másikra laptopot szoktam kötni, úgyhogy tudom hogy amúgy mind2 megy). Ezek után2 külön HDMI kábelt is próbáltam mind2 tudom hogy megy, mert azzal van/volt bekötve a géphez a monitorom.
Amúgy azért is gondolom azt hogy nem jó maga a slimport mert ez egy olcsó daraba, amire az álltalános értékelések kb fele azt mondja hogy nem megy, még ahogy te is írtad, a hivatalosnál ez az arány csak 10-20%. Nem tudom esetleg van e olyan akinek van BP-en belül hivatalos slimportja, nagyon hálás lennék ha össze tudnánk egyeztetni, és gyorsan csak megnézném hogy azzal megy e. Mert ha nem megy amazon elvileg visszaveszi, de 1: németül nem tudok, márpedig ha rendelem német oldalról fogom (angolok nem szeretnek mo-ra szállítani ...), és még ha angolul is értenek .. nah macerás ezt intézni. 2: a postát olyankor tuti én fizetem, ami meg annyira nem olcsó, úgyhogy valszeg inkább porosodna a fiókba, vagy megpróbálnám eladni picit olcsóbban itthon.
Másik: VicStinget próbált valaki? Jókat írnak róla. -
assemble
addikt
válasz Sotyks94 #3219 üzenetére
Amennyire tudom, a slimport egy szabvany, nincsenek alvaltozatai, tehat elvileg mindennel mennie kene, ami azt a szabvanyt tamogatja (tokmindegy, hogy a leirasaban benne van-e, hogy nexus 7 - max annyit jelent, hogy kiprobaltak vele - persze ki tudja milyen tv-n, milyen hdmi kabellel).
Viszont ha megnezed a hivatalos adapter ertekeleseit is: [link], lathatod, hogy az ertekelesek nagy resze egyszeruen annyi, hogy perfekt, es max egy kicsit draga volt, de kb az ertekelesek 10%-a lehuzza (csak 1 csillagot ad ra), altalaban valami olyan indokkal, hogy nem mukodik a tv-jevel. Es olvastam olyan sztorikat is, ahol egy masik hdmi kabellel mar mukodott. Meg meg olyan sztorikat is, hogy ugyanazzal a kabellel is mukodott, amikor kesobb probalta valaki.Amire en tippelek: a hdmi, mint digitalis jel, valoszinuleg eleg erzekeny a jel kesleltetesekre, egyebekre, amik fugghetnek sok mindentol (adapter, kabel minosege), es az egyes tv-kben levo csatlakozok sem valszeg egysegesen erzekenyek ezekre a dolgokra, es valszeg az ugyanolyan tipusu adapterek pontos mukodeseben is vannak aprobb kulonbsegek, aprobb szorasok. (Erre utal az is, hogy nalad rovid idore megjelent a kep, aztan elment.) Igy ha biztosra akarsz menni, szerintem egyszeruen tenyleg az a legjobb, ha ki tudod probalni a konkret adaptert a te berendezeseddel.
Ha amazon-rol rendeled a cuccot, es nem fog mukodni, vissza tudod kuldeni nekik (a posta koltseggel mondjuk ilyenkor nem tudom mi a helyzet, hogy alljak-e, erre ra lehet kerdezni), es vagy kuldenek egy ujat, vagy visszakapod a penzed.[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
Nalam nem szokott nagyjabol soha gond lenni a touch erzekelessel, se netezesnel, se jateknal, se masnal, igy nalam a problema kb nem letezonek tekintheto. Nagyritkan amikor van valami gondja, az altalaban user error, multkor pl kicsit meg vizes kezzel fogtam meg, azert szorakozott kicsit, letoroltem egy mozdulattal, onnantol tokeletes volt.
Es en egyaltalan nem mondanam, hogy gagyi dolgokat pakoltak bele, abszolut nem erezni, hogy sporoltak volna rajta. Baromi jo anyagokbol van, jo a fogasa, a kijelzoje is messze az egyik legjobb a kategoriajaban (nagy ppi, gyonyoru szinek, kalibralt - egyedul az amaxon hdx kozeliti meg), hardverben, sebessegben is a legjobbak kozott van, stb.
A hangszoroja meg egyertelmuen az egyik legjobb amit barmilyen tablegeptol hallottam, a nagymeretu 10"-os tableteknel (samsung tabok, ipad) is eszrevehetoen jobban szol, boven lenyomja a desktop meretu laptopom hangszoroit is.Amikor megvettem, akkor is azt mondtam ra, hogy egyszeruen a legjobb tablagep amit valaha hasznaltam, arkategoriatol fuggetlenul is, es ezt a mai napig is tartom.
Ez mondjuk, hogy a cordon atvette a hivatalos szervizeleset (ha igaz), nem tul jo hir, nem sok jot hallottam arrol a cegrol.
-
gzbotii
nagyúr
Szerintem a hangszoro kifejezetten jo. Ahoz kepest, hogy mekkora meretben, es hogy tablet. iPad 3-am nem szolt ilyen jol.
Erzekelesi hiba nallam meg csak 2x jott elo, amikor feloras jatek utan tulmelegedett
-
Sotyks94
aktív tag
válasz #76144018 #200 üzenetére
Tudom hogy ez már meg volt beszélve, de megint felhoznám: Slimport
(előzmény: van nekem egy gagyi, álltalános (nem külön nexus 7-hez való) slimportom, és nem mükszik a tv-vel).
Szóval letesztelni hogy mi nem tetszik a rendszernek, áthívtam ismerősömet aki friss nexus 5 gazda, hogy teszteljük le a slimportot. Rádugva a TV-re, neki egyből fel is ismerte, és sokak állításával ellentétben ki is írt valamit, nem csak simán kivetítette a képet (kb csak annyit írt ki hogy a tv csatlakoztatva lett). Bár volt amikor neki is megszakadt 10 mp után, aztán nem is akart újra csatlakozni. Az én nexus 7-esem továbbra is semmi. 15 percnyi kábeldugogatás után (végre nekiálltam a nexussal is foglalkozni) a nexus 7-esem is egyszer csak felvillant 1 másodpercre a tv-n, aztán vissza a szép kis nincs jel felirat. Én ezekből azt a következtetést vontam le hogy maga a slimport átalakító nem jó. Nem tudom valaki innen használ e nem hivatalos slimportot, ha igen milyet, és milye TV-hez. Egy pár éves LG plazmához kéne (nem smart), csak félek kiadni 9k-t úgy a hivatalos slimportra hogy az sem tuti hogy megy. Ha 100%-ra tudnám még talán be is vállalnám, de zsákbamacskáért nem fizetek közel 10k-t...Edit: Mert találtam olyanokat is amik nem a hivatalos slimportok, de nevéből adódóan elvileg jók nexus 7-hez is. pl
[ Szerkesztve ]
-
Kyller
senior tag
Nekem is ez a bajom. Gépelésnél, netezésnél előjön a problem. Ez az előző szoftverrel 100x rosszabb volt, a 4.2.2-vel szinte minimálisra csökkent, és ezért nem b**sztam a falhoz.
Amúgy én is megszoktam már, mert jó kis gépezet, csak gagyi dolgokat pakoltak bele (érintő panel, hangszoró, stb..), ezért adja az ASUS ilyen olcsón. Olcsó húsnak...anyja se érti a szavát, vagy mi...Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
Kront
tag
válasz pergabb #3192 üzenetére
nekem kettő is van a családban. egy LTE-s meg egy 16 gigás. az utóbbi pár napos. az érintőkijelző mindekettőnél jól használható netezéshez, apróbb gépelésekhez, navinál címet beírni, szóval mindennapi eseteknél, ha nem létkérdés az érzékelés pontossága vagy az érzékelés kihagyása, de(!) alapvetően vacak konstrukció. az előző nexus7-esemhez képest pocsék mindkettő tapizása. pl. játékra egyáltalán nem ajánlanám, egyéb hétköznapi dolgoknál megszokható. nekem már szinte fel sem tűnik, ha néha kihagy. szóval az áráért bőven vállalható, de a tökéletestől messze van.
-
heidrich
senior tag
válasz assemble #3215 üzenetére
igen oda. mikor a futár rendelésnél átvezetett a GLS oldalára alapból ez volt megadva címnek, szóval ők "csinálták"...
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
assemble
addikt
válasz heidrich #3202 üzenetére
Na varjal mar, ez nekem uj. Hivatalosan garis volt a cucc, es a cordon eletronic-hoz vittek szervizelni amikor rma-ztattad?
Eddig a Csehorszagi szervizkozpontba vittek mindig, ahol szinte azonnal cserelni szoktak a dolgokat ha valami nem jo, 1 het alatt megjarta oda-vissza.
-
Sotyks94
aktív tag
válasz gzbotii #3209 üzenetére
És amiatt megvonhatja a garit mert felnyitottam, úgy hogy pattintós a hátlap? Mert a garancia feltételeinél nem láttam ezt kikötve, hogy nem lehet felnyitni, csak annyit hogy a "nem rendeltetés szerű hasnzálatból vagy nem rendeltetésszerű szervizelésből adódó károk esetén" meg lehet vonni a garit. Igazából eddig sem volt kedvem visszaküldeni gariba, de így egyre valószínűtlenebb... :/
-
gzbotii
nagyúr
-
Sotyks94
aktív tag
válasz gzbotii #3205 üzenetére
HA! De miből vennék észre egy pattintós hátlapnál, úgy hogy nem fémpiszkavassal feszegettem fel, így nem is látszik a széleken sem. Zárómatrica nincs rajta.
Előző tulaj állítása szerint nem nyitotta fel, ránézésre nem látszik az ellenkezője, de a fedél alatt találtam a fényesebb felületeken újlenyomatokat, azok lehetnek összeszerelésből adódóak, vagy tuti hogy kamuzott? -
darkpower
aktív tag
Sziasztok!
Azt, hogy dupla tap-ra felébredjen/lezárjon a készülék, csak custom rommal lehet megoldani? Vagy tudtok esetleg más megoldást?
-
heidrich
senior tag
Visszakaptam ezt a szart, elintézték a random reboot hibát szoftver újratelepítéssel, direkt idaírtam, hogy szoftveresen újratelepítés sem oldja meg a gondot. HAHAHA, nagyon viccesek
Cordon Electronics bekaphatja...
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
Sotyks94
aktív tag
válasz assemble #3200 üzenetére
Az tény hogy az hadveres dolog (szét is szedtem, megnéztem, és a gomb panel gyárilag ilyen rosz gombokkal lett ellátva), de amiket olvastam a garis cégről nem vagyok benne biztos hogy megérné nekem oda beküldeni. Mert mivan ha beküldöm, 2 hét után szolnak, hogy megvonták a garit mert beázott, vagy mert meghajlott a nyáklap, vagy bármi kreált szöveggel, és még a postát is fizettetik velem, a készülékem nem lesz megjavítva, és hetekig nélkülöznöm kell. Nah ebből köszönöm nem kérek.
Végülis mennek a gombok, csak erősebben kell nyomni őket, meg fizikailag nem érzed azt a "kattanást" amikor benyomod, teljesne mozdulatlan. Szóval most még vacilálok hogy mi legyen, gariztassam e vagy nem (bár egyre több minden szól a gari mellett :\ ). Bár lehet én is várok updatera, bár a gari pár hónap és amúgy is offolódik szóval túl sokat nem várhatok rá. Valakinek valami ötlet hogy mitévő legyek?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Korlátlan mobilnet havi 3260 forintért, ajándék tablettel!
- Samsung Galaxy Tab S8 X700 128GB-Garanciális!
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest