- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
válasz
Sotyks94 #3352 üzenetére
Én a 4 és 7'13 kombora szavazok.
Bőven megférnek egymás mellet. Az 5 tul nagy és annyival nem jobb, mint az ára megköveteli nem gyorsabb, max fél órával több kijelző idő, de ez se mindig igaz. FullHD kijelző meg két készüléken feleleges.
4et pedig már szotyiért kapsz kb.
És lesz ~120-130.000 Ftból egy fasza tablet/telo kombód, természetesen ha használtat akarsz és wifi only tabletet. -
Big-Lacos
aktív tag
-
assemble
addikt
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
Sotyks94 #3231 üzenetére
Nah kinéztem ezt, de természetesen uk-ból nem hozzák mo-ra, és VicTsingből ilyet nem árulnak németben, csak egy másik típust. (ezt, és erről többen írnak rosszat az uk oldalon.)
És ugye ez a hivatalos? Bár több mint 2x annyi, lehet így is bepróbálom, nem akarok sok olcsó szart, nekem elég lenne 1 ami viszont működik(bár az első amit linkeltem uk-ról jobbnak van minősítve mint a gyári, dehát az ugye mo-ra nem jön .... :/ )
-
assemble
addikt
válasz
Sotyks94 #3223 üzenetére
Egy TV-n belul HDMI csatlakozok mondjuk valszeg kb ugyanolyanok, ugyanugy viselkednek.
"angolok nem szeretnek mo-ra szállítani ..."
Ezt honnan veszed? Onnan rendeltem (nem is egyszer mar), eleg hamar megjott, semmi gond nem volt.#3225: igen, ez is hivatalosnak tunik (ide iranyit a hivatalos oldal, ha nemetorszagot valasztod)
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
Sotyks94 #3223 üzenetére
EZ a hivatalos slimport ugye? Mert akkor szerintem bepróbálom ezt. Ha nem jön össze vagy visszaküldöm, ha az nem megy, akkor áron alul megpróbálom eladni mo-on...
(esetleg még a VicSting vagy a Patouxon márkákat néztem, azokról írnak elég jókat, valakinek valami tapasztalat?) -
assemble
addikt
válasz
Sotyks94 #3219 üzenetére
Amennyire tudom, a slimport egy szabvany, nincsenek alvaltozatai, tehat elvileg mindennel mennie kene, ami azt a szabvanyt tamogatja (tokmindegy, hogy a leirasaban benne van-e, hogy nexus 7 - max annyit jelent, hogy kiprobaltak vele - persze ki tudja milyen tv-n, milyen hdmi kabellel).
Viszont ha megnezed a hivatalos adapter ertekeleseit is: [link], lathatod, hogy az ertekelesek nagy resze egyszeruen annyi, hogy perfekt, es max egy kicsit draga volt, de kb az ertekelesek 10%-a lehuzza (csak 1 csillagot ad ra), altalaban valami olyan indokkal, hogy nem mukodik a tv-jevel. Es olvastam olyan sztorikat is, ahol egy masik hdmi kabellel mar mukodott. Meg meg olyan sztorikat is, hogy ugyanazzal a kabellel is mukodott, amikor kesobb probalta valaki.Amire en tippelek: a hdmi, mint digitalis jel, valoszinuleg eleg erzekeny a jel kesleltetesekre, egyebekre, amik fugghetnek sok mindentol (adapter, kabel minosege), es az egyes tv-kben levo csatlakozok sem valszeg egysegesen erzekenyek ezekre a dolgokra, es valszeg az ugyanolyan tipusu adapterek pontos mukodeseben is vannak aprobb kulonbsegek, aprobb szorasok. (Erre utal az is, hogy nalad rovid idore megjelent a kep, aztan elment.) Igy ha biztosra akarsz menni, szerintem egyszeruen tenyleg az a legjobb, ha ki tudod probalni a konkret adaptert a te berendezeseddel.
Ha amazon-rol rendeled a cuccot, es nem fog mukodni, vissza tudod kuldeni nekik (a posta koltseggel mondjuk ilyenkor nem tudom mi a helyzet, hogy alljak-e, erre ra lehet kerdezni), es vagy kuldenek egy ujat, vagy visszakapod a penzed. -
assemble
addikt
válasz
Sotyks94 #3199 üzenetére
Ez a giroszkopos gond viszont nalam is elojott nemreg, es ujrainditas utan lett jo.
Ezzel most ugy vagyok, hogy hamarosan ugyis kijon a 4.4.3, aztan ha azzal is elojon, valszeg gariztatom.A gombos tortenet az nyilvan tisztan hardveres hiba lesz nalad, azt en tuti h gariztatnam.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Sotyks94 #3182 üzenetére
Ha nem akarsz fizetni kullon a masik kartyara, amit a MiFi-be raksz es meg a MiFi-ert is akkor jobban megeri az S1-rol hotspot. Szerintem mindenkepp olcsobban josz ki, foleg rovid tavon (2-3 honap).
Az masik dolog, hogy igy a telefon sokkal jobban fog merulni. De ha ez annyira nem szempont akkor nem kerdes. -
aizen92
addikt
válasz
Sotyks94 #3146 üzenetére
Nexusnál BL nyitás nem jár gari vesztéssel!
és ez csak root!nem kernel csere vagy rom csere.
ugyanúgy muzsikál tőle a készülék. szóval nem kell parázni ettől.
bár olvasva a véleményeket erről a cégről, jobb ha nem nyitsz BL-t.
másikra pedig. Így keress rá neten, hogy cirma szervíz! ez volt a régi nevük. PH-sok a cégről
Itt pedig egy panaszfal róluk. -
aizen92
addikt
válasz
Sotyks94 #3138 üzenetére
De egy 500 forintos noname otg plusz itthon megmaradt pendrive is jó,csak véleményem szerint nem túl praktikus,hogy fityeg...
Ja és elvileg root nem kell, csak a Nexus Media importer alkalmazás megvétele playből, root nélkül csak így ment nekem, de ha valakinek sikerült máshogy kérem ossza meg
-
assemble
addikt
válasz
Sotyks94 #3116 üzenetére
Minden kapacitiv touch screenre valamilyen szinten igaz szerintem, hogy gyengebben erzekel ha le van rakva, nem nagyon ertek hozza, de mintha a foldeleshez lenne valami koze. Mindenesetre normal 1-2 ujjas hasznalatra akkor is nagyjabol azert jonak kene lennie szerintem, inkabb ilyen komolyabb multi-touch-os muveleteknel szokott csak jobban latszani a kulonbseg sztem...
theiron320: hat jo kerdes, ilyennel meg nem talalkoztam, de a hiba jellege miatt en valami driveres hibara gondolnek, vagy esetleg hardveresre. Esetleg vard meg a 4.4.3-at (ami valszeg heteken beul megjelenik), ha az utan is elofordul, en tutira gariztatnam...
-
donjohnson
addikt
válasz
Sotyks94 #3107 üzenetére
ezért kell virtuális hangerőgombokat használni, hogy ne kopjanak el.
ajánlom figyelmedbe a volume in notification nevű programot. -
assemble
addikt
válasz
Sotyks94 #3105 üzenetére
Hat igen, az igy onmagaban barmit jelenthet. De mondjuk ismeroseid koreben biztos vannak meg hdmi-s tv-k, manapsag majd minden haztartasban szokott lenni abbol legalabb egy.
Ha jatekra nem kell, a miracast is jatszana, az meg ugye kenyelmesebb is, mivel vezeteknelkuli, wifi-n at mukodik. Az ujabb tv-k beepitve tamogatjak es nem is kell hozza semmi mas, regebbi tv-khez kell egy miracast receiver, olcsobb fajtak abbol nem sokkal dragabbak a slimport adapternel talan.
-
assemble
addikt
válasz
Sotyks94 #3103 üzenetére
Hat, jo kerdes.
Szerintem probald ki elobb mas TV-ken, abbol valszeg tobbet talalsz a kornyeken, es lehet, hogy mar ott kiderul, hogy inkabb a TV-det nem szereti... Persze az is lehet, hogy ez a helyzet, kozben meg a hivatalossal jo lenne, szoval tenyleg nem egyszeru a dolog...Ha nem jatekhoz vagy ilyesmihez kell, es nem zavar az 1-2 masodperc kesleltetes, miracast-tal is probalkozhatsz esetleg...
-
assemble
addikt
válasz
Sotyks94 #3100 üzenetére
Itthon kb ugyanennyiert vesztegetik az utangyartottat, annal azert jobban megeri. De teny, hogy nem olcso cucc (mashol sem nagyon olcsobb sztem), aminek en sem nagyon ertem az okat.
Egy hivatalos van, amit az Analogix gyart (amit az elobb linkeltem, a hivatalos slimport oldal vezet oda: [link]), ugyanez a ceg gyartja magat a slimport chipet is ami a tabletben van elvileg.
-
assemble
addikt
válasz
Sotyks94 #3098 üzenetére
Probalkozhatsz mas hdmi kabelekkel (esetleg ujabb specifikaciojuakkal, pl 1.4, 1.4a), venni ez azert nem vennek proba-cseresznye alapon sokat, mert egyaltalan nem biztos, hogy segit barmelyik rajta... Lehet, hogy egyszeruen a tv nem szereti, vagy az adapter alapbol rossz, akkor pedig szivas van, foleg ha nem is tudod visszavinni...
Hivatalos itt van: [link]
De ez sem garantalt, hogy mukodni fog, viszont ha nem megy, amazonnal tuti vissza tudod kuldeni. -
assemble
addikt
válasz
Sotyks94 #3091 üzenetére
Az a baj, hogy sok helyen lehet a gond.
Alapbol ez nem a hivatalos slimport adapter, az is lehet a ludas. De a helyedben megprobalnam mas kabelekkel, es mas tv-kel is, hallottam ilyet, hogy bizonyos kombinacioknal nem annyira akar mukodni a dolog (meg a hivatalos adapterrel sem) - ha nem akar osszejonni, sztem vidd vissza az adaptert ahova vetted...Bibby: jah, a helyedben en probalkoznek channel allitgatassal, channel szelesseg allitasaval (40 mhz ha van?), vedelem allitgatassal (wpa2 aes a legoptimalisabb), stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Apple MacBook
- The First Berserker: Khazan
- Akvarisztika
- Android szakmai topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest