- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple Watch
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
pidzse4
aktív tag
Itt is van egy video http://www.youtube.com/watch?v=184VhHxMPaM
Szóval nem értem miért nem adnak hozzá olyan utg kábelt.
Az a kérdésem hol tudok olyan UTG kabelt rendelni ami jó hozzá?
-
pidzse4
aktív tag
De mi van ha nem rootolom? Mivel ha rootolom akkor elvész a gari valaki tud segiteni?
itt olvasom másnak is ez a problémája csak nem értek angolul.
https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=58277
itt is ha elolvasod másnak is ez a probléma
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdesek__4633601-nexus-7-hez-vettemegy-otg-kabelt-leszedtem-a-nexus-media-importert-amikor-bele
[ Szerkesztve ]
-
pidzse4
aktív tag
válasz assemble #2291 üzenetére
Igen sikerült mostmár megy az egér amikor régen probáltam semmi most már jó viszont nem tudom mi az amiket ide leirtál nem értek ennyire hozzá de rákeresek mi az a progi aztán felrakom.
Az kellene hogy felismerje a pendrivot meg a külső usb vinyot ha ezt meg tudnám csinálni akkor már lenne elég tárhelyem és azt mondhatnám a tablet kiváló.Köszi hogy segitettél remélem meg tudom oldani mások nem találkoztak ilyen hibával csak én szenvedek ezzel?
ez a stickmount csak rootolva lehet de ha rootolom akkor elvész a garancia , borzalmas.
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
válasz pidzse4 #2290 üzenetére
Elobb azt mondtad nem megy az eger/billentyuzet, most akkor azota megis megy?
Fugghet az OTG atalakitotol is pl.
Meg ott vannak kulso tarhely mounthoz az alapdolgok: rootolva van, stickmount fent van, kiirja h sikerult mountolni ha radugod? Mert ha nem, akkor ott kene kezdeni a tortenetet (Olvass utana, keress ra...) -
pidzse4
aktív tag
Nekem sajnos nem ismeri fel meg a 8 gb pendrivomat semha hozza dugom villog a pen kb 5 sec aztan kesz. Szamit a ntfs vagy a fat 32 rendszer?Az egeret es a billentyüt sikerült egy usb hub segitsegevel mukodtetni de usb pendrivot vagy a usb kulső500gb vinyot nem ismeri fel. Nalamvan csak ez vagy a keszülek nem tudja? Mert ha nalatok felismeri akkor rosz a tabom es viszem vissza ?
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
válasz pidzse4 #2275 üzenetére
Mennie kene kene sztem az OTG-nek. Vagy nem jol csinalsz valamit, vagy nalad van a hiba.
"Az a baj hogy ennel jobb tabletet ami 7 colos nem talaltam a piacon."
Talan peldaul mert nincs is. Ezt pedig elen nehez osszeegyezteteni a tovabbi "ennyi penzert nem ezt vartam" jellegu dumaval is (egy 230 dollaros tabrol beszelsz, ebbe belegondolsz amugy?) -
pidzse4
aktív tag
válasz honfoglalo #2284 üzenetére
Az a baj hogy ennel jobb tabletet ami 7 colos nem talaltam a piacon. Nekem filmnezesre kell foleg meg jatekra. Amihez ugye a tarhely es a gpu cpu a legfontosabb ezert dontottem igy hogy megveszem. Ugy gondoltam majd csak eleg lesz a 27 gb tarhely filmekre jatekokra es szukosen eleg is ,de 64 Gb jobban orultem volna ha lett volna olyan verzio is ebbol. Nem erdekelt volna ha + 20 ezer ft tobbe kerult volna. Mert amugy mindenben tokeletes. Hamar jon a frissites es nem fagy nemakad le hibatlan jo a hang vegre stereo stb... Higyjetek el meg vagyok elegedve csak a tarhely ami keves .
-
-
-
trance89
őstag
válasz pidzse4 #2277 üzenetére
ha a többi 7 colos tabletnek csúfolt vágódeszka csak megközelítené tudásban és minőségben a N7-et akkor jogosan várhatnád el hogy ennyi pénzért minden funkciót tudjon ez a masina
a kínai 0 supportos optimalizálatlan szutykokat meg ne hasonlítsuk már egy nexus tablethez
arról nem mi tehetünk hogy várlás előtt nem voltál képes utánanézni a dolgoknak, az hogy 1-2 oldalon megnézted a specifikációt és nem írták ott hogy külső meghajtókat is támogat az nem azt jelenti hogy "biztosan" vagy "lehet hogy támogatja" -
pidzse4
aktív tag
Adva ven egy erős hardver 32 gb háttértár ami 27 gb stb.. ful hd kijelző igy filmek nézésére alkalmassá van téve viszont egy Full hd film 1080 p kb 14 gb jobb vagyis ilyen kicsi háttértárat bele rakni szerintem vicc. legalább 64 gb kéne hogy legyen benne hogy érdemes legyen a 1920 felbontás.
Én ugy gondolom ha én ilyen hardverrel megcsinálnék egy tabot akkor abba raknék tárhelyet legalább 64 gb és 64 gb bővitő helyet micro sd nek hogy a felhasználó tudjon filmeket felmásolni full hd minőségben.
Azt veszem észre nagyon védidek ezt a terméket pedig annyira nem jó. Nem átgondolt amgy meg ha 32 gb tárhellyel 80 ezer akkor kb 64 gb tárhellyel lenne mondjuk 100.000 én azt is megvenném és aki nek van pénze ö is megvenné . Szerintem nem ezzel van a baj csak még most nem dobhatják piacra a 64 gb tárhellyel rendelkező modelleket csak 2014 ben hiszen ez egy üzet nem a felhasználokat nézik hanem csak a pénzt .
Jövőre tuti 64 gb lesz szerelve és valószinüleg már lesz hozzá micro sd bővitőhely is .
ha jövőre kijön a jobbik ezt eladom és veszek jobbat . amugy a minőséggel nincs gondom csak nem átgondolt a termék.
-
Kyller
senior tag
válasz pidzse4 #2277 üzenetére
Mindenkinek mások az igényei, nem pakolhatnak bele mindent, mert 3x ennyibe kerülne… egyébként meg megoható hogy pendriveot dugj rá, olvass vissza, leirták páran. Az h neked nem elég 32gb, az egyéni szoc probléma, ezzel tisztába lehettél volna… Az pedig h kategoriájának királya nem az alapján dől el h milyen extra cuccokat raknak bele, hanem, hogy milyen a felhasználói élmény…
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
pidzse4
aktív tag
válasz darkpower #2276 üzenetére
Én utánna olvastam ! Viszont erről nem olvastam sehol . a másik meg ugy gondoltam ha már ennyibe kerül és ilyen márka akkor már ezt beleépitik de tévedtem Nem érdemes ennyit költeni mert még az ilyen márkás leguljabb tabok is hiányosak . Amugy minden tökéletes rajta kivéve hogy usb keresztül nem tudok rákötni pendrivot és még egeret sem se klaviaturát mint az acer 10 tabletemre . Elég nagy hiényosság ez szerintem hiszen más cégek ezt alapból belerakják a másik meg hogy még bőviteni sem lehet a memoriát nincs még micros sd bővitőhely sem nem értem miért rontják igy el . Egy noname 30 ezer ft 7 tab is bővithető micros sd vel 32 gb ig de ez 80 ezerért nem csalódás sajnos. Többet vártam akkor is ha ti nem. nem vagyok elfogult nem vagyok márkabuzi de azért az asus igazán odafigyelhetet volna mikor kiad egy csucsmodelt akkor ezeket a hiányosságokat nem kellene javitania az elöző verzióhoz képest?
-
pidzse4
aktív tag
Sziasztok nálatok se lehet usbröl pendrivot radugni? Mert nekem nem lehet sajna hiaba dugom be az atalakitot nem ismeri fel a pendrivot. Vagy hibas a keszulekem? Vagy 80 ezerert nem raktak bele ? A haveromnak csak 50 ezer ft volt a 7 tablete de az meg is tudja az usb pendrivotkezelni es mini hdmi is ez meg 80 ezerert nem tud semmit sem kezelni borzalmas . van benne 32 Gb memoria amibol 27 elerheto azt annyi se usb pendrivot nem tudok rakotni se usb kulső vinyot eleg gagyi ennyi penzert tobbet vartam.
-
PistiSan
addikt
válasz honfoglalo #2271 üzenetére
Azért az mindenképpen érdekes, hogy a teszten kívül még senki nem panaszkodott kijelző elszíneződésre.
-
djozsi
senior tag
Sziasztok!
Ennek a tabletnek milyen töltője van, ha magyar boltban veszem? USB kábel van hozzá és magyar csatlakozású fej vagy valami átalakítós szenvedésre számítsak?
Köszönöm!
-
assemble
addikt
válasz SzlobiG #2264 üzenetére
Most milyen appban levo attetszosegrol beszeltek?
A rendszer 4.4 ota tamogatja az atlatszo nav/status bart, csak a programokon mulik h kihasznaljak-e.
A gyari launcher meg egyelore csak n5-on atlatszo, tobbi cucchoz fel kell rakni egy olyan launchert ami tamogatja, pl a gel-t. -
assemble
addikt
válasz czipi11 #2261 üzenetére
Amik ki nem irja h fel van toltve
Vagy ha azert kerdezed mert meg nincs meg h atlagosan mennyi ido: kb 3.5 ora amig nullarol feltoltodik anandtech szerint[ Szerkesztve ]
-
czipi11
csendes tag
mennyi ideig kell tölteni átlagban az aksiját? mit gondoltok?
-
assemble
addikt
Tenyleg eltunik onnan a kamera restart utan, ez eleg fura.
Latszik h meg mindig nem a ngykozonsegnek van szanva...
Viszont elvileg a gel launcherbol is van frissebb verzio, valaki megprobalja hatha csinal vele valamit? [link]
Mondjuk valszeg nem mert ugy nezem h igazabol maga a google now app a tartalmazza a launchert is egyben, a gel app kb csak ahhoz kell hogy be is lehessen allitani launchernek.[ Szerkesztve ]
-
PistiSan
addikt
válasz Mazsika #2256 üzenetére
Nekem tökéletesen működik ezen leírás alapján!
[link]
Letöltöd az APK-t, fel rakod, és készen van!
Nekem mondjuk picit csalódás, hogy a kezdő képernyő, és a menüben is szép áttetsző a sáv, viszont ha megnyitok egy böngészőt, vagy akármi mást, rögtön vissza ugrik a fekete sáv.[ Szerkesztve ]
-
-
SzlobiG
félisten
Végre nekem is le frissített. Direkt otthon megnéztem akkor még azt írta nincs erre a shelles wifinel írja hogy leszedte.
-
uki
aktív tag
Na, megjelent a feher N7 a UK storeban.
"this is just a punk rock song written for the people who can see something's wrong"
-
omszpeter
csendes tag
Sziasztok!
2013-as Nexus 7-hez vettem egy Maxell Dual USB 16 GB pendrive-ot.
Nem ismeri fel. Próbáltam angol nyelvre állítva, formázási típusokat változtatva, újraindítva. Nincs root jogosultságom és nem is szeretném. Azért ez így elég gáz. Megveszel valamit amire rá van írva, hogy működik ezzel és ezzel, ugyanakkor használni mégsem lehet. Megköszönném a segítséget; ne kelljen visszavinni. -
assemble
addikt
Uj Google Search-amivel mar jol nez ki (nem hibasan ) a GEL launcher tablakon is landscape-ben: [link]
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
Na vannak factory image-ek 4.4.2-hoz, viszont jelenleg hibasak a linkek, az sha1 kod elso 8 karaktere kell az url vegere a kiterjesztes ele, a wifi valtozathoz pl ez a jo link:
[link] -
PistiSan
addikt
-
Nabuk
csendes tag
Sziasztok!
Nexus 5 telóm van. Milyen headsetet tudtok ajánlani? vezetékes tipusra gondolok. Bármelyik modellt használhatom?
-
uki
aktív tag
válasz Ixion77 #2237 üzenetére
Valószínűleg lesz a UK vagy Német storeban is, onnan nincs se vám se áfa max posta. Kell egy kinti ismeros és a szállítás is meg van oldva.
Kyller Főleg hogy nem olcsó a cucc, 30 fontért vettem a reptéri Dixons-van. Ennyibe azért bele kellene férni a mágnesnek.
"this is just a punk rock song written for the people who can see something's wrong"
-
Ixion77
addikt
Ez a hivatalos tok nekem nagyon bejövős... Kár hogy nálunk nem lehet kapni. Talán még 50 dolcsiért is megvenném.
50 Eur + Vám + Áfa + jómagyar extraprofitért viszont már nem... Akkor nem is kár hogy nem lehet nálunk kapni"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Zirowe
nagyúr
válasz pidzse4 #2234 üzenetére
Mert mondjuk a root nem csak a húzáshoz kell.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
pidzse4
aktív tag
Vegre megvettem nagyon jo es frissitettem is 4.4 re . Nekem nagyon bejön. Megérte megvenni. Semmi bajom sincs vele. Nem is ertem minek rootoljatok igy is nagyon gyors minek azt huzni igy is minden megy rajta tokeletesen.
-
uki
aktív tag
válasz czipi11 #2230 üzenetére
Meg az elso nexusomhoz van ehhez hasonlo Nilkin tokom. Eleg jo minosegu, magneses, de kicsit nehezen tisztithato.
Az ujhoz meg vettem egy ilyet, ami eleg jo minosegu, de ennyi penzert lehetne bennne wake up magnes."this is just a punk rock song written for the people who can see something's wrong"
-
czipi11
csendes tag
milyen tokot javasoltok hozzá?
-
JSaN
addikt
Udv, ma reggel nekem is ott vart a 4.4.2 frisites, fel is dobtam. Tetszik a szinek elek a kijelzo minden nap ut. Viszont nekem az also/felso sav nem lett attetszo, vagy ehhez tovabbra is kulon launcher kell? Nektek az idokep app nem szarakodik? nekem van hogy10x inditas utan jon csak be addig ossze omlik de utana jo mar, es ezt minden nap el jatsza.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
uki
aktív tag
Az andrtoidcentral szerint lesz UK-ban feher N7.
Google says it'll be available in the UK, U.S. and Japan, and besides the change in color it's the same ASUS-made, current-generation Nexus 7 we've been using since the summer.
It's worth noting that at the time of writing it's only available in Wifi + 32GB versions — no 16GB or LTE at present.
For more, see the Play Store link above. It's currently marked as "coming soon" in the UK; in the U.S. it's available to order right now.
Illetve kijott a hivatalos tok es taska is a masinankhoz, de en maradok az asus tokomnal.
[ Szerkesztve ]
-
Hatii
tag
Tegnap nekem is jött ota-s 4.4.2, fel is ment. Összességében jobbnak érzem, meg helyenként még élesebbnek, ha lehetséges (minden nap látom a kijelzőt, mégis rácsodálkozom mindig, mennyire szép... mindegy ), viszont mikor galériát fekvő módban nézem, és úgy lépek ki vissza gombbal, akkor felül egy sárga-piros csík jelenik meg egy pillanatra. Elég zavaró. Másnál nem fordult elő ilyen?
Aztán felraktam az új launchert, azzal megszűnt a probléma. Így már csak tudatomat zavarja, hogy gyári launchernél kissé bugos ez a lépés.Nem tudom érint-e valakit vagy volt-e már róla szó. Eddig nem gondoltam volna, hogy az "ok google" azért ne működne, mert English (US) nyelv helyett English (UK) a nyelv.
-
David3
őstag
Megjött a 4.4.2, épp az előbb ajánlotta fel. 10 perc alatt felment...
-
assemble
addikt
Tablan nalam gyari szoftver van egyelore, szoval passz, de altalanossagban a xda-n a keszulekhez tartozo cm topicban olvasnek utana hogy masoknal mi a helyzet. Nightly-k nincsenek tesztelve szoval siman elofordulhat hogy egy olyan valtozatot fogtal ki amiben valami nem jo.
-
dogi01
aktív tag
Fent is van a tegnapi nightly CM. Kicsit meglepődtem ugyanis azóta 3x indult újra... Gnexen, N4en mindig stabil volt. Használ még valaki CM itt? Vagy létezik külön topic? wipe előtte wipe utána természetesen megvolt
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz edgelaszlo #2211 üzenetére
A memóriára vonatkozik az "utóbbi", tehát egyiket sem lehet.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
Zirowe
nagyúr
válasz edgelaszlo #2211 üzenetére
Nem.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
edgelaszlo
senior tag
Egy buta kérdés: jól olvasom a cikkben, 32 gigásat nem, a 16osat lehet sd kártyával bővíteni?!
"Mindezek mellé 2 GB DDR3L RAM és kiviteltől függően 16 vagy 32 GB belső memória jár, utóbbit nem lehet utólag bővíteni."[ Szerkesztve ]
telefonok, tabok, gitárok, erősítők
-
t420s
aktív tag
üdv!
van lehetőség a nexus 7-ben változtatni a képernyő felbontáson?
mondjuk lejjebb vinni-miként egy pc esetében lehet?
vannak dpi changer-ek de nem igazán értem ezek mire jók.
root van. -
David3
őstag
válasz Ereshkigal #2207 üzenetére
Érdekes. Na mindegy, várok, a múltkoriban is későbbi körben jutottam csak hozzá a 4.4-hez. : )
-
David3
őstag
Valakinek jött már OTA-n frissítés? Én 4.3-ról is így frissítettem, most is erre várok, hátha...
-
uki
aktív tag
válasz darkpower #2200 üzenetére
Jaja. Vartam-vartam az OTA 4.4.1-et, aztan lefekves elott ranyomtam hogy nezze mar meg itt van-e. Meg is orultem, majd par masodperc mulva leesett hogy ez 4.4.2, nem 4.4.1.
Az N4-re nem mutatja a frissirtest, az meg 4.4--en van, az N7 2012-t meg nem neztem.
Amikor meglattam nalam a frissitest, egybol az androidcentralt neztem rn is, de akkor meg nem volt semmi hir.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Építő/felújító topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Automata kávégépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Facebook és Messenger
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- iPad Pro 11" (2020) Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke
- Samsung Galaxy Tab S8 X700 128GB-Garanciális!
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest