- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
válasz gzbotii #3668 üzenetére
Azt próbáld ki mág esetleg, hogy forgatás tiltod, elforgatod párszor, majd újra engedélyezed.
Vagy Notification toogle-ben könnyedén elérhető ez a funkció, és ott még szoftveresen is forgathatod, lehet állítani a fokokat."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Brett001
aktív tag
válasz gzbotii #3637 üzenetére
Köszi! Azért az újrahúzást inkább kihagynám. Annyira nem fontos, most egyelőre visszarakaktam a stockot. Időközben olvastam, hogy a CM in kább telókon előnyös,tableten nem nyújt sokkal többet a gyárihoz képest.
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
assemble
addikt
válasz gzbotii #3576 üzenetére
Csak koztuk volt egy 3.0 is (tablet only-kent), persze az sem volt kis valtas
De amugy hasonlo szintu ugrasnak tunik ez is.Kozben meg par erdekesseg:
-rajta van tolton, es nem a %-ot irja ki a lock screen-en, hanem hogy hany perc mulva van kesz (most epp 14).
-a chrome user agent-je 4.3-nak mondja a verziot - ez nyilvan hulyeseg -
Archttila
veterán
válasz gzbotii #3380 üzenetére
75%-on volt, es radugtam a notira is... utzunk zuztam ra par albumot. Android is upgrading 42of 46 sztem nem lesz gond. (Nexus 7)
szerk.: Meg is van go Eger
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
assemble
addikt
válasz gzbotii #3323 üzenetére
Eddig:
MIUI: Eleg szep, gyors, jo animaciok, viszonylag testreszabhato. Van par felkeszsegre utalo jel itt meg ott (pl kikapcsolas animacional egy jelly bean kep jelenik meg - fura), de alapvetoen jol nez ki. Viszont eleg egyertelmuen az ios-rol probal lemasolni szinte mindent, koztuk sok olyan dolgot, ami kifejezetten jobban mukodik android-on szerintem. Ez meg szerintem abszolut nem hianyzik. Nincs alapbol gapps, kulon flash-elni kellett, root sem mukodott szoval supersu-t is flash-elni kellett.Ubuntu Touch: Ez azert egyertelmuen latszik, hogy viszonylag uj fejlesztes, es nem egy sok eve kiforrott Android-on alapul. Szoval azert lassabb, sok helyen kiforratlanabb, vannak bug-ok itt-ott. Appokat is alig latok ra (de lehet, hogy csak rossz helyen nezem). De nagyjabol hasznalhato, es sok jo otlet van benne (pl. geszturak, es az egyedi notification bar), kivancsi vagyok, hogy hosszutavon mi lesz belole.
Ahhoz szerintem azert mindenkeppen kiforratlan, hogy valaki elsodleges OS-kent hasznalja, szoval dual boot-tal ajanlom a kiserletezobbeknek. Amugy eleg egyszeruen fel lehet tenni, lenyegeben egy CWM flash-eles, majd pedig egy program futtatas az egesz (10 percen belul megvan az egesz), es egy gombnyomasra el is lehet tavolitani ha nem tetszik. [link] -
-
trance89
őstag
válasz gzbotii #3278 üzenetére
nem is azt írtam hanem azt hogy a sync funkciója úgy szar ahogy van, chrome-ot 3 eszközön használok és a bookmarkjaimat mindig azonnal mentette cloudba amit az utolsó eszközön használtam
firefox esetén a már több órája törölt bookmarkokat is visszarakta, így pedig semmire sem jó ez az egész -
wdx
őstag
-
assemble
addikt
válasz gzbotii #3256 üzenetére
Hat telefon app ahol gyarilag be lehetne allitani a SIP cuccokat es telefonalni lehet, itt gyarilag nincs, szoval alapvetoen kulon appal lehet voip-ozni rajta gondolom. Itt en meg nem csinaltam ilyet, telon szoktam, de gondolom siman mukodnie kell, minden van a tabletben ami kellhet hozza. Elulso hangszoro nincs, de kihangositva vagy headsettel meg ugyanugy menne attol meg.
[ Szerkesztve ]
-
Sotyks94
aktív tag
válasz gzbotii #3209 üzenetére
És amiatt megvonhatja a garit mert felnyitottam, úgy hogy pattintós a hátlap? Mert a garancia feltételeinél nem láttam ezt kikötve, hogy nem lehet felnyitni, csak annyit hogy a "nem rendeltetés szerű hasnzálatból vagy nem rendeltetésszerű szervizelésből adódó károk esetén" meg lehet vonni a garit. Igazából eddig sem volt kedvem visszaküldeni gariba, de így egyre valószínűtlenebb... :/
-
Sotyks94
aktív tag
válasz gzbotii #3205 üzenetére
HA! De miből vennék észre egy pattintós hátlapnál, úgy hogy nem fémpiszkavassal feszegettem fel, így nem is látszik a széleken sem. Zárómatrica nincs rajta.
Előző tulaj állítása szerint nem nyitotta fel, ránézésre nem látszik az ellenkezője, de a fedél alatt találtam a fényesebb felületeken újlenyomatokat, azok lehetnek összeszerelésből adódóak, vagy tuti hogy kamuzott? -
-
aizen92
addikt
válasz gzbotii #3096 üzenetére
Jaja, sorry! volt 2012esem is, de az kicsit lassucska volt, így váltottam pár hónapja erre, kb fillérekért.
Úgyhogy ha egyszer belekostolsz a nexusba szerintem mást már nem akar az ember venni!
Btw. kiprobálnám ezen is mahdit, mert nagyon jó, számomra nélkülözhetetlen funkciók vannak benne, amiket eddig nagyon bonyolultan tudtam megoldani 3rd party appokkal (sok sok Taskerezés jó csak szar beprogramozni, és rengeteg időmet felemészti ).Ja és most vagyok 75%on N4-en 2 óra kijelzővel. Kb soha nem volt még ilyen, és elég keményen nyüstölöm, de majd 1 hónap múlva kiderül ténylegesen milyen ....
ezért is gondoltam hátha itt használ valaki ilyet, kíváncsi vagyok N7en mennyire fordul elő bug + akksin javít-e valamit.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
heidrich
senior tag
válasz gzbotii #3076 üzenetére
hát mikor visszaflasheled a gyári romot akkor ugye visszakerül a gyári, de tettem én fel TWRP-t és abban pl. wipeolni se lehet, azt írja, hogy nem tudja csatolni a /data-t és azt irja a végén, hogy failed ...
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
Speeedfire
félisten
válasz gzbotii #2979 üzenetére
Nem, non-stop wifi + kijelző volt. Szombat délelőtt kezdtem el nyomkodni, ha nem nyomkodtam akkor pedig spotify-n keresztül hallgattam zenét. Este 10-re ment le 40%-ra az akku.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
assemble
addikt
válasz gzbotii #2932 üzenetére
Grat hozza, amugy en is kb pont igy voltam vele miutan megvettem
Szinte szurrealisan jo volt, kezdve a fogasaval (vekony, konnyu, anyaghasznalat), a kijelzovel (tueles, kb a legszebb szinek amit valaha barmilyen lcd kijelzon lattam), a gyorsasagaval (gyakorlatilag megakaszthatatlan), a hangszorojaval (meglepoen jo hang jon egy ilyen kis cuccbol, koroket ver pl a nagymeretu laptopom hangszorojara, de jack kimeneten meg megjobban szol). Beraktam egy 1080p filmet, tueles minden, a hang is brutal jo. Kb olyan erzes volt, mintha par evet a jovobe repultem volna
Tobb, mint fel eve van meg, es gyakorlatilag minden nap hasznalom. A regi n7-re utana szinte rossz volt ranezni (pedig az sem volt egy rossz cucc a maga idejeben), el is adtam gyorsan
Új hozzászólás Aktív témák
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy Tab S8 X700 128GB-Garanciális!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest