- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
-
micafighter
nagyúr
válasz Abysmal #4253 üzenetére
A töltés és az adat átvitel sebessége elég sok mindentől függ, és az egyik ilyen tényező a kábel. Valószínűleg a kínai is fog működni, de lassabban fog tölteni és lassabb lesz az adatátvitel. Én az interneten olvasottak és a saját tapasztalataim alapján a Kopi kábelt találtam a legjobbnak ár/érték arányban. Link: http://kopi-d.com/?page_id=297&lang=hu
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz Abysmal #2067 üzenetére
Ja, azt nem lattam, csak a micro usb reszet.
Mindenesetre tobb resz, tobb dolog ami tonkre mehet+draga.
En most rendeltem egy kis bizbaszt, amin van sd es microsd olvaso+rendes usb port.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz Abysmal #2063 üzenetére
Feleslegesen drága, ennyiért már 32gb usb 3.0ásat kapsz, amivel nem kell szopni, ha pc-re kötöd.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
assemble
addikt
válasz Abysmal #1673 üzenetére
A konkret apptol is fugg hogy hogy kezeli azt hogy atvaltasz valami masra, sok app ilyenkor reflexbol felszabaditja a memoriajat.
Nem tudom milyen felbontast hasznal, de igen, nyilvan a jatekon mulik hogy mennyire reces, hasznalhatna elsimitast is ha akar, stb, persze kerdes milyen sebesseggel.
Altalaban OTA frissitesnel megmaradnak a dolgok, de en biztosan "tisztan" raknam fel factory image-bol (es elotte manualisan elmentem ami kell), ugy a legbiztosabb. Az valtozo hogy ugyanazzal tudod-e rootolni mint elozoleg, erdemes utanaolvasni majd pl Chainfire oldalan.
Van reklamblokkolo app (ami effektive letiltja oket a netrol), ehhez root kell es szerintem nincs is fent a play store-ban. -
TomPack
őstag
válasz Abysmal #1673 üzenetére
RR3-nàl én is észrevettem az àltalad említett hibàt! El is ment a kedvem a jàtéktól, nekem kifolyik a szemem tőle! Nexus 7 2012-el rengeteget toltam, és ott tökéletes volt a grafika, és jelenleg a N4-emen is jó. Én is gondolkoztam rajta, hogy ez mifene lehet! Engem is érdekelne a megoldàs. Màs jàtéknàl nem tapasztaltam ilyet.
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
Magnat
veterán
-
assemble
addikt
Amikor egy program root jogot kap, akkor felugrik ez az uzenet, ez biztonsagi mechanizmus. Ha a program indokolatlanul sokszor ker ilyet, az az o hibaja. Super user manager programodban (supersu?) jo esellyel ki tudod kapcsolni az ezzel kapcsolatos felugro uzeneteket, de akkor maskor sem fogod latni oket amikor esetleg jol jonne.
-
Abysmal
aktív tag
Hupsz úú a fenébe, ez nem ide akart menni. Na mindegy, ha már itt van, akkor az eddigi negatívumok amiket tapasztaltam a Nillkin tokkal.
Amúgy tud valaki valami appot, amivel gyorsmenüből le lehet némítani a tab minden alkalmazását egy gombnyomásra? Eléggé kellemetlen volt, amikor előadáson megszólalt az eredetileg lenémított tab, mert egy facebookos videó felvette max-ra a hangerőt.
[ Szerkesztve ]
-
Kyller
senior tag
Nekem is megjött ez: [link]
Nagyon minőségi érzést nyújt, csak az a bajom vele, hogy a fedő lezáró nyelvnek a mágnese nem tart rendesen, ha a fedőre hajtom rá. Ha azonban a kijelzőre hajtom, és arra a fedőt, akkor teljesen jó, nem hajtódik ki a fedő. Egyébként minden rendben van vele, még stylust és kijelző védő fóliát is kaptam hozzá (amit nem használok...)
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" (2020) Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- ReMarkable 2 tablet alig használt, extrákkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest