- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
coreska
aktív tag
-
assemble
addikt
válasz
aizen92 #4156 üzenetére
Nyilvan ART van itt, mar a legelso preview-ja ota
(eddig ugy tudtam mindenhol mashol is, hogy a 2012-es n7-en nem az van, azt most hallom eloszor, fura.. at se lehet ott allitani?)
Elsore a final preview-hoz kepest nem latok szembetuno valtozast (nem is vartam nagyon, az is mar kozel veglegesnek tunt kb mindenben), annyi h ebben alapbol benne vannak a google appok, ahogy lennie is kell (abban fura modon nem voltak)
-
assemble
addikt
válasz
aizen92 #3818 üzenetére
Kiprobaltam a kedvetekert, es igen, hatarozottan megy nalam 1080p-ben a youtube app, szepen ki tudom valasztani, es semmit nem hack-eltem hozza.
Ahogy olvastam valahol amugy, alapvetoen szerver oldalon engedelyezik embereknek (ebben a korai fazisban legalalabbis), nem igazan fugg a telo szoftveretol, valszeg semmi akadalya annak sem h 4.3-on menjen.Es mit jelent az egyaltalan h "nagyon regota"? Valamikor ment 1080p-ben nalad es hirtelen rossz lett vagy mi?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
aizen92 #3611 üzenetére
Nem kívánom megnevezni nemzetbiztonsági és családi, valamint úttörőbecsületem miatt.
Három betűs navi.Az a lényeg, hogy az ART miatt nem települt, és valamiért most Dalvikkal sem. Más androidos kütyün gond nélkül települ és megy, akármilyen Android verzióval. 2 verzió is van belőle, egyik sem települ. Apk-ra kattintok, csomagtelepítővel telepíteném, de a folyamat lezárásaként nem azt írja, hogy telepítve, hanem hogy sikertelen. -
assemble
addikt
válasz
aizen92 #3535 üzenetére
Nekem foleg a 4:3 keparany (es melle az eleg elcseszett felbontas) fura, remelem ez nem lesz igaz. Valoszinuleg az sem lenne kizaro tenyezo, de borzalmas keparany a 21. szazadban egy multimedias eszkoznek, azt hittem mar reg elfelejtettek es elastak, ahogy kellett volna...
Amugy az I/O-n ez meg nem varhato a pletyka szerint, csak ev vegen Q4-ben, az Android L betus kiadasaval jonne.
-
coreska
aktív tag
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
aizen92 #3353 üzenetére
Ahogy néztem használtan nexus 4 55-60k nexus 5 80k (ha tévedek javítsatok ki, de ennyikért láttam). Annyival meg szerintem jobb, és az a 0.3 col miatt nem hiszem hogy túl nagy lenne, bár zsebbe énis szívesebben vinnék egy 4 colhoz közelebbi készüléket.
Amúgy lehet nekem is az lesz hogy nexus 5 mellé a kövi nexus táblát fogom beszerezni, ha jó árban lesz.
Najó asszem abbahagyom az offolást, és áthúzom magam a megfelelő topicba
-
Csori72
aktív tag
válasz
aizen92 #3334 üzenetére
egyenlőre gyári dolgokat ezeket találtam: [link] 430MB és ha a binaries-t hozzáadom akkor is 450MB alatt áll meg. nem kevés ez?
soha nem volt még Nexus a kezembe se, nemhogy belenyúlni, így minden új lesz mint egy csecsemőnek
Samsungokba elég jól el vagyok, de ott az Odin miatt nagyot hibázni (mondhatni végzetest) nem lehet. most 1 S Advance-t használok, és még fogok is, mert telefonnak teljesen jó, azon gyakorlatilag majdnem mindent el tudok követni. de egészen más a 2. azt már megtanultam, h nem lehet csakúgy belevágni, mert gyártónként eléggé eltérőek a dolgok. Advance topicba is volt aki úgy érkezett, h "csináltam már ilyet xy készülékkel, úgyhogy menni fog! csak a fájlok kellenek." ... háát nem mentszükség volt szájbarágós leírásra.
szóval az alapoknál akarom elkezdeni -
trance89
őstag
válasz
aizen92 #3178 üzenetére
Stock + ElementalX + GravityBox
igaz én csak N5-ön használom ezt a párost de az ElementalX kerenelek messzeföldön híresek, N5-ön is jobb mint bármelyik másik
GravityBox-al pedig szinte bármi kihozható a gyári romból, maximálisan testre lehet szabni vele a rendszert csakis olyan funkciók aktiválásával amikre szükséged van -
Sotyks94
aktív tag
válasz
aizen92 #3147 üzenetére
Húú, hát most nagyon lelomboztál. Pláne hogy a készülék már párszor fel lett nyitva. Bár fizikai sérülés nincs rjta, de ahogy olastam ezeket, ezeknek ez nem probléma. Nem szeretném ha a gariba küldés a gari elvesztésével, nekem plusz költségekkel, és a hiba ki nem javításával járna, így inkább megkérdezném hogy nem tud e valaki valahonnan szerválni egy fizikai gomb panelt (hangerő, képernyőzár gombok. Egy pici pane, 1 csatis, itthon 2 perc lenne cserélni, valszeg a panel sem drága ha egyáltalán kapható valahol.)
-
aizen92
addikt
válasz
aizen92 #2952 üzenetére
Sorry az első videó katasztrófa, ne is nézd meg
. Inkább ez ilyen 2 perces részletesebb bemutató.
-
assemble
addikt
válasz
aizen92 #2874 üzenetére
Nem tapasztaltam ilyet en sem, toltes kozben mondjuk ritkan szoktam hasznalni.
Szendwich: nalam nem jelentkezett, en gyenge/rossz wifi-ju routerre gyanakodnek amire csatlakozva vagy, akkor sokkal nagyobb energia kell a kapcsolat eletbentartasahoz es sokkal tobbet tud fogyasztani.
Magnat: most kiprobaltam es 1 percen belul jelzett az emailrol, szoval passzolom. Par percen belul jeleznie kene sztem ha rendesen be van kapcsolva a szinkronizalas (nincs kikapcsolva?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged