Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pidzse4
aktív tag
válasz
darkpower #2276 üzenetére
Én utánna olvastam ! Viszont erről nem olvastam sehol . a másik meg ugy gondoltam ha már ennyibe kerül és ilyen márka akkor már ezt beleépitik de tévedtem
Nem érdemes ennyit költeni mert még az ilyen márkás leguljabb tabok is hiányosak . Amugy minden tökéletes rajta kivéve hogy usb keresztül nem tudok rákötni pendrivot és még egeret sem se klaviaturát mint az acer 10 tabletemre . Elég nagy hiényosság ez szerintem hiszen más cégek ezt alapból belerakják a másik meg hogy még bőviteni sem lehet a memoriát nincs még micros sd bővitőhely sem nem értem miért rontják igy el . Egy noname 30 ezer ft 7 tab is bővithető micros sd vel 32 gb ig de ez 80 ezerért nem csalódás sajnos. Többet vártam akkor is ha ti nem. nem vagyok elfogult nem vagyok márkabuzi de azért az asus igazán odafigyelhetet volna mikor kiad egy csucsmodelt akkor ezeket a hiányosságokat nem kellene javitania az elöző verzióhoz képest?
-
uki
aktív tag
válasz
darkpower #2200 üzenetére
Jaja. Vartam-vartam az OTA 4.4.1-et, aztan lefekves elott ranyomtam hogy nezze mar meg itt van-e. Meg is orultem, majd par masodperc mulva leesett hogy ez 4.4.2, nem 4.4.1.
Az N4-re nem mutatja a frissirtest, az meg 4.4--en van, az N7 2012-t meg nem neztem.
Amikor meglattam nalam a frissitest, egybol az androidcentralt neztem rn is, de akkor meg nem volt semmi hir.
-
pidzse4
aktív tag
válasz
darkpower #2185 üzenetére
Köszönöm a válaszokat nagyon rendesek vagytok. Viszont tényleg jo lenne ha valaki ezt le tudná tesztelni hiszen csak ugy tudnánk biztosat mondani a termékről. Aztán lehet tényleg jó és nem bánnám meg ha megveszem. persze én is félek hiszen nem ismerem sőt senki nem ismeri .
-
t420s
aktív tag
válasz
darkpower #2162 üzenetére
így van!
mi ebben a furcsa?ott a full hd 22-es monitor. néha rákötöm a laptopra de többnyire lusta vagyok ehhez.
eladni az asztalikat?
jó ötlet!
csak hát portalanítani tesztelni kéne őket adatokat menteni róluk beárazni fotózni hirdetni ezer heylen utána válaszolgatni az olcsójános vevők hülye kérdéseire akik 5 ft-ra is képesek alkudozni stb.ki a francnak van erre ideje /kedve?
Tehát van 3 asztalid, és te a tabletből akarsz egy negyediket csinálni...
-
Abysmal
aktív tag
válasz
darkpower #2136 üzenetére
A gyárira 1,35A van írva, ami annyira nem tűnik lassúnak, de az 1A-os HTC-s töltővel + HTC-s kábellel nagyon lassan töltött nekem. Mondjuk ennek a kábel is lehetett az oka, olvastam már több helyen, hogy más kábellel és eredeti töltővel is ilyet tapasztaltak, ezért is érdeklődöm, hogy ki mit tapasztalt ezekkel.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
darkpower #2001 üzenetére
Továbbra is fenntartom az állításom. Teljesítményben sem áll ám rosszul a MediaTek. Az MT6592 esetében 1,7 GHz-es órajelen átlag 26-28 ezer pont az AnTuTu eredmény, míg 2 GHz-es 35 ezer pont körül, tehát a jóval drágább Snapdragon 600 és 800 teljesítményét környékezi. És itt a lényeg az ár, hiszen olcsóbb, mint a két említett Qualcomm.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
darkpower #1999 üzenetére
A leggagyibb chipgyártó viszont elég felelőtlen kijelentés!
A MediaTek talán a legjobban nőtt gyártó a kínai szegmensben, amely lassan az összes nagy gyártónak szállít be processzort, az idén kb. 200 millió feletti mennyiséget generálva.
Az MT6589-ben pedig azért nem egy elveszett bárány, lásd példaként, hogy a Modern Combat 5 erre az SoC-re lesz kihegyezve.Itt egyébként a magok kihasználása teljesen más, mint a PC esetében az alkalmazások szemponjából. De egyébként a tényleges eredményeket mutatják majd az első tesztek is valószínűleg.
-
Nutshell
csendes tag
-
szponzor
senior tag
-
TomPack
őstag
válasz
darkpower #1618 üzenetére
Én az előző tàblàmhoz vettem billentyűzetes tokot, de csak kipróbàltam, és ràjöttem hogy hülyeség... Kényelmesebb a kijelzőn pötyögni, meg különben sem netbook-ot vettem. Eladni nincs értelme, nem tudok postàra futkozni, vagy talàlkàkat szervezgetni 1000ft-ért. Így ott fog elrohadni a polcon, ha nem tudom senkinek elajàndékozni.
-
PistiSan
addikt
válasz
darkpower #1618 üzenetére
Billentyűzetet még nem próbáltam vele, de a képernyőn írás, a 10 ujjas gépíráshoz mérten szenvedősen lassú! Nem is szoktam vele írni, csak amit nagyon muszáj!
Néztem anno tokokat hozzá, volt ilyen micro usb- tok hozzá, de valahogy nem tudtam el képzelni magam, ahogy egy 7"-os billentyűzetet ütök!
Neked valami vezeték nélküli lenne jó szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- újszerű Apple Pencil 2 (második generáció)
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged