- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Polllen
félisten
A megértés kulcsa az elfogadás...
Nem mindenki olyan, mint te.
Pl. én most csak netezésre(hírolvasás, ph fórumozás)* és viberhez használom a tabot. Ahhoz minek root?
*Azokat az oldalakat, ahol zavaróan sok a reklám, elkerülöm.
Maxximus
Ez a tab megjelenéskor is maximum a felsőkategória alja volt, nyomott áron. A 2013-s csúcsgépekbe snapi 800 került, nem 600.
-
wdx
őstag
Az összes operációs rendszer ugyanúgy cache-eli a programokat, fájlokat, amik a gyors reagálások miatt szükséges. Ez nem pusztán android ficsőr. A baj az, hogy egyik se kezeli megfelelően. Ha van 3 giga ram, azt is telepakolja, ha van 16 gb, a felét tuti megeszi. Ez van.
-
donjohnson
addikt
akkor tedd fel recovery-ből ezt a verziót:
Stock-Root-5.0.1-LRX22C.zip
én is csak rátelepítettem az 5.0.0-ra.forrás: Scott's ROMs
-
assemble
addikt
androidpolice-os komment alapjan:
From 5.0.0_r7 to 5.0.1_r1
project build/
9cc9373 "LRX22C"
ff8b5b1 "LRX22B"
ced3fdc "LRX21Z"
205c1f8 "LRX21Y"
4eab14a "LRX21X"
30de1b6 Increment Android versions to 5.0.1
988ef2c "LRX21W"project cts/
65f1d9c cts: add TestLog tags to XML reportproject device/asus/flo/
1ae9de5 flo: increase vmalloc size by 100MB (240MB-->340MB)project device/asus/flo-kernel/
f794f52 flo: update prebuilt kernel DO NOT MERGE
6342c70 flo: update prebuilt kernelproject device/lge/mako-kernel/
f37d460 mako: update prebuilt kernelproject device/sample/
3060078 Updating Claro PR MMS APN (330-110)
d70ca8e Updating Y!Mobile Japan APN config (440-20)project external/chromium_org/
44393df Update volantis workaround to cover L mr0.1project external/wpa_supplicant_8/
1d13911 Work around AP misbehavior on EAPOL-Key descriptor versionproject frameworks/base/
93edcc1 Fix null handling in proxies.
8de29d6 Setting ADB_ENABLED may result in a SecurityException.
9e3db14 Add configuration to control converting sms destination number
f140844 Increases the falsing threshold when for the keyguard affordances
17cc44f Import translations. DO NOT MERGEproject frameworks/opt/telephony/
477b0fb Add configuration to control converting sms destination numberproject packages/apps/Contacts/
5402f10 Switch from CALL -> CALL_PRIVILEGEDproject packages/apps/ContactsCommon/
2523f0e Switch from CALL -> CALL_PRIVILEGEDproject packages/apps/Dialer/
140247d Switch from CALL -> CALL_PRIVILEGEDproject packages/apps/InCallUI/
aaebf54 Send DTMF tones for dialing callproject packages/apps/Settings/
c586786 Prevent factory reset for short passwords in CryptKeeperproject packages/services/Telecomm/
4761b1b Allow calling of voicemail using CALL_PRIVILEGEDKaptunk egy frissitett kernel-t, plusz foleg ez erdekes meg: " increase vmalloc size by 100MB (240MB-->340MB)", ez elvileg a video lajatszasi problemat hivatott javitani, ami idonkent elojott.
-
assemble
addikt
Samba-ra en legutobb ezt hasznaltam: [link]
De egy ideje nem hasznaltam, nem tudom lollipop-on megy-e. Es root kell hozza.Tobbihez:
Nekem nincs lockscreen vedelem a tableten, de hallottam h ahol van, ott tenyleg hosszadalmasabb az unlock most. Ezen ez peldaul sokat tud segiteni majd sztem: Google Play Services Update Adds Trusted Places Feature To Lollipop's Smart Lock
Ezzel elvileg meg lehet cisnalni h ha pl otthon vagy, ne kelljen soha unlock-olni.Matamata: az furan hangzik. Bugreportot/last_kmsg-t erdemes lehet ilyenkor megnezni, hogy kideruljon, hogy pontosan mitol indult ujra. Nalam azota se volt hasonlo..
-
donjohnson
addikt
inkább tedd fel a rootolt verziót.
micafighter linkelte korábban: [link] -
aizen92
addikt
-
Carvus
senior tag
Sajnos sok túl sok időm mégse volt, de fogjuk rá...Poetic tokkal sajnos nem tudtam tölteni(mágnes zavarhat talán be? bezzeg N5-öt Spigen Neo Hybrid tokkal simán töltötte, igaz annak a hátulja lényegében csak 1 gumi van), anélkül viszont jó volt. 2,5-3 óra alatt fel is töltötte, és ahogy többiek is mondták eléggé meleg volt közbe a tablet, de ugye ez velejárója.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged