Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
heidrich #3202 üzenetére
Na varjal mar, ez nekem uj. Hivatalosan garis volt a cucc, es a cordon eletronic-hoz vittek szervizelni amikor rma-ztattad?
Eddig a Csehorszagi szervizkozpontba vittek mindig, ahol szinte azonnal cserelni szoktak a dolgokat ha valami nem jo, 1 het alatt megjarta oda-vissza.
-
assemble
addikt
válasz
heidrich #3043 üzenetére
Jaja, eleg a mellekelt bat-ot futtatni.
gzbotii: nem, ennek ahhoz semmi koze, ez valami driver szintu cucc.
+wdx: Plusz az tudtommal megint csak egy sima app, es mint olyan, ha akarna se tudna random ujrainditasokat eredmenyezni.
Az altalanosan meg oka, hogy ne rakjon fel orrba-szajba minden programot az ember amit talal, de hogy minimalizalni kene a programokat, az szerintem tulzas, semmi gond nincs azzal, ha sok programot felrak az ember, ha azokra szuksege van. Nalam fent van kb ~100 program, es nem tapasztalok semmi hibajelenseget, ahogy nem is szabadna sima programoknak ilyeneket okozniuk. -
-
heidrich
senior tag
válasz
heidrich #3041 üzenetére
érdekes tegnap egymas után 2x újraindult, most tökéletes.
szerintem akkor csinálok egy teljes újrarakást factory image-ből. Elég azokat a parancsokat lefuttatni amit tartalmaz a flash-all.bat (vagy flash-all.sh) file? Ez wipeol is ugye?
Macen csinálnám Terminalból, itt elvből egyszerűbb adb-zni, annó a Nexus 4-emet is így csináltam. -
assemble
addikt
válasz
heidrich #3041 üzenetére
Igen, nyitni kell hozza a bootloader-t, nem art ha ugy is hagyod, mert barmikor jol johet, es mivel adatvesztessel jar, jobb minel hamarabb tulesni rajta. Max ha gariztatod, kozvetlen akkor lehet ertelme visszazarni, de amugy jo esellyel meg ott se lenne problema belole.
OTA frissites pedig nem olyan "tiszta", mint factory image-bol restore-olni, szoval ha 4.3 ota mindig csak OTA-val lett frissitve, akkor tenyleg erdemes lehet egy friss factory image-el egy visszaallitast csinalni, az a legbiztosabb ut.
(egyebkent azt pletykaljak, hogy par heten belul - akar napokon belul - johet a 4.4.3, foleg bugfixekkel)
-
assemble
addikt
válasz
heidrich #3038 üzenetére
Az a legbiztosabb, ha factory image-bol rakod ujra, akkor garantaltan tiszta lappal indulsz.
A factory reset ezt nem garantalja, ha pl kozben rootolva volt vagy bele volt nyulva valahol, az nem fog visszaallni azzal.Kyller: sztem normal (nem root-os) programnak nem szabadna ilyet okoznia, meg akkor sem, ha a program kifejezetten ezt akarna, normal programoknak ehhez valszeg semmi koze, legfeljebb gyakrabban valtjak ki a jelenseget, de magat a hibat nem okozhatjak ok.
-
assemble
addikt
válasz
heidrich #3035 üzenetére
Azt mondja: "Last boot reason: Watchdog"
Ennel pontosabbat nem talalok hirtelen, de mondjuk nem is nagyon ertek hozza. Xda-n talan van aki tobbet tudna mondani... Mindenesetre nem egy kernel panic vagy ilyesmi, szoval nem hiszem hogy valami komolyabb hardveres oka lenne, talan valami driver lehet az oka, ez a watchdog valami biztonsagi mechanizmusnak nez ki...
Volt mar ilyen nekem is parszor, de messze nem ilyen surun, mint neked, nehany havonta talan.
Az elozo linken be tudod kuldeni a google-nek is, hogy lassak ok is.
Ha deriver oldali/szoftveres hiba, remelhetoleg a kovetkezo frissitesben csinalnak vele valamit. De tenyleg fura, hogy nalad ilyen surun elofordul, ez semmikepp nem normalis... -
Speeedfire
félisten
válasz
heidrich #3014 üzenetére
Igen, ezt el is felejtettem írni, hogy nem foglalkozik vele az asus, megvan a serial, leolvassák és done.
Így ezek után szerintem még a zugbóltokban/ebay stb is érdemes lehet megvenni a tabletet, ahol 70k környékén mozog, mert van rá világgari (ha csak nem lopott, vagy mittudomén). -
assemble
addikt
válasz
heidrich #3006 üzenetére
Kulso tarhely felcsatolasara a legjobb progi: stickmount
-
assemble
addikt
válasz
heidrich #3002 üzenetére
A feliratnak ugyanaz legyen a neve, mint a video file-nak (persze kieveve a .srt kiterjesztest), akkor a legtobb lejatszo (mx pl sztem tutira) meg szokta talalni alapbol a feliratot.
Vagy esetleg az lehet gond, hogy nexus media importer-rel nem csatalodik fel rendesen a tarhely, ezert nem latja, a legbiztosabb megoldas a stickmount (root-os), esetleg total commander mukodhet meg pluginnel, asszem ahhoz nem kell root. -
Speeedfire
félisten
válasz
heidrich #2999 üzenetére
Az enyém pl világgaranciás (lehet, hogy mind az). Felhívod/mail-t írsz az asus-t, bemondod nekik a sorozatszámot és mindent elmondanak róla. Volt-e javítva, meddig él a gari, milyen gari van rá. Jobb oldalt kapcsolat rész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest