Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic V2 - origami
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
Sotyks94
üzenetére
Ez a giroszkopos gond viszont nalam is elojott nemreg, es ujrainditas utan lett jo.
Ezzel most ugy vagyok, hogy hamarosan ugyis kijon a 4.4.3, aztan ha azzal is elojon, valszeg gariztatom.A gombos tortenet az nyilvan tisztan hardveres hiba lesz nalad, azt en tuti h gariztatnam.
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
assemble
üzenetére
Tegnap este amúgy produkált még1 érdekes (szoftveres) problémát. Egyszerűen nem ment a gyroscope... Se a képernyőt nem forgatta, se program nem érzékelte a forgatást. Mint ahogy a képernyő nem érzékelését is, ezt is megoldotta egy táblaresi. Ezek mellett meg még mindíg ittvan a nehezen benyomható hangerő gomb. Nem tudom hogy így be küldjem e gariba, vagy inkább rakjak rá főzött romot. :\
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
-Valinas-
üzenetére
Régi nexus 7-esem (2012) ezt soha nem csinálta, pedig csak pár milivel vastagabb, a képméret meg azonos. És azt használtam közel 1 évig. Ez a 2013-as meg 2 hete van nálam, és már több mint 3 alkalommal előfordult, úgyhogy nem hiszem hogy ennek tényleg így kéne működnie.. :/
-
Sotyks94
aktív tag
1-2 napja nekem is elkezdte ezt a "kis ideig nem érzékelek" dolgot a képernyő... Nagyon frusztráló, lehet visszaküldöm gariba, bár amiket a garis cégről olvastam lehet jobb lenne ha én ügyeskednék vele. Amúgy egy táblarestart megoldja a gondokat.
-
pergabb
senior tag
Lelkesen vártam ma a válaszokat

Még az üzletbe is elmentem, de senki sem felelt
-
donjohnson
addikt
vettem egy avantree vezeték nélküli töltőt és örömmel jelentem, hogy tökéletesen működik a n7-tel.

azt hittem, hogy sokkal lassabb lesz a töltés, de annyira nem vészes. -
Carvus
senior tag
Sajnos sok túl sok időm mégse volt, de fogjuk rá...Poetic tokkal sajnos nem tudtam tölteni(mágnes zavarhat talán be? bezzeg N5-öt Spigen Neo Hybrid tokkal simán töltötte, igaz annak a hátulja lényegében csak 1 gumi van), anélkül viszont jó volt. 2,5-3 óra alatt fel is töltötte, és ahogy többiek is mondták eléggé meleg volt közbe a tablet, de ugye ez velejárója.
-
pergabb
senior tag
Sziasztok!
Visszaolvastam elég sokáig, de már nem bírom

A kérdésem az lenne, hogy a kijelző touch probléma még mindig fennáll e.Illetve ha vásárolok egy ilyen készüléket mire érdemes odafigyelni, mik a tipikus hibák amik előfordulhatnak. Egy lg 8.3-as készüléket vettem még és kínomban a földhöz vágtam volna úgy szaggatott, szóval nem szeretnék megint mellé lőni, ezért kérem a segítségeteket, szeretnék magaménak tudni egy valóban frankó tabletet.
Előre is köszönöm mindenkinek aki válaszolna.
-
trance89
őstag
válasz
-Valinas-
üzenetére
GB topicban vastagon, pirossal kiemelve:
So in summary:
- this module is designed to run on vanilla or close-to-vanilla Android 4.4 (AOSP)
- supports "Google devices" like Nexus, HTC One Google play edition, and others running vanilla Android 4.4
- Samsung Touchwiz, HTC Sense, MIUI, LeWa, etc. are NOT supported. It is not guaranteed this module will work on these at all so try at your own risk. This module is simply too complex to support all kind of ROM brands that were vastly modified by vendors.
- DO NOT USE WITH CUSTOM ROMS LIKE CM,AOSPA,ROOTBOX,AOKP,SLIM, OMNI AND THEIR OTHER CLONES... IT MAKES NO SENSE AND CAN CAUSE CONFLICTS AND UNEXPECTED BEHAVIOUR
- I will not implement any exceptions that will adapt this module to a specific custom ROM. Please, do understand, it is unmanageable.
- I will not provide any support for devices violating these compatibility rules -
Sotyks94
aktív tag
Más:
Kinek milyen slimportja van? A mostanim nem megy, és a legvalószínűbb hogy maga a slimport miatt van ez így, így kéne egy új. Természetesen a lehető lkegolcsóbban szeretném megúszni, egy kb 5k-s határral. ezek közül próbálta valaki az egyiket is? -
gzbotii
nagyúr
válasz
Sotyks94
üzenetére
Ha nem akarsz fizetni kullon a masik kartyara, amit a MiFi-be raksz es meg a MiFi-ert is akkor jobban megeri az S1-rol hotspot. Szerintem mindenkepp olcsobban josz ki, foleg rovid tavon (2-3 honap).
Az masik dolog, hogy igy a telefon sokkal jobban fog merulni. De ha ez annyira nem szempont akkor nem kerdes. -
Sotyks94
aktív tag
Szerintetek mi a jobb?
A régi lassú kis samsung galaxy s I-emről hotspottal streamelve a mobilnetet, vagy pedig egy usb-s mobilnet sticket vásárolva, és a tabletre kötni átalakítóval érdemes e nem wifiről netezni a táblán? Nem akarok sokat fizetni érte, és nem kellene csak pár hónapra, de egy 200-500 mega elég lenne, bár egy 1 gigás sem lenne annyira felesleges, afelett igen. Ki hogy használja, tippek?
-
trance89
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
-
donjohnson
addikt
válasz
trance89
üzenetére
a gravitybox olyan, mint az xposed framework? vagy jobb?
-
trance89
őstag
válasz
aizen92
üzenetére
Stock + ElementalX + GravityBox
igaz én csak N5-ön használom ezt a párost de az ElementalX kerenelek messzeföldön híresek, N5-ön is jobb mint bármelyik másik
GravityBox-al pedig szinte bármi kihozható a gyári romból, maximálisan testre lehet szabni vele a rendszert csakis olyan funkciók aktiválásával amikre szükséged van -
-
aizen92
addikt
Nos a Mahdi Flo megy a kukába. max 4 óra kijelző idő nem vicces.
Ki hogy használja a tabot?
Én most gyárira ROM gondoltam, + valami costum kernellel,root. Bőven megteszi remélhetőleg.
-
assemble
addikt
válasz
Archttila
üzenetére
En ilyet hasznalok, sztem jol birja, es van egy kulon zsebe kiegeszitoknek:
Amzer 7.5" neoprene -
Archttila
veterán
Sziasztok!
Ajanlanatok nekem egy strapabiro tokot a tablethez?
Koszi
-
aizen92
addikt
válasz
kovacs65
üzenetére
Én ezt nem vágom....
Ugyanúgy bestbuyos..
Én ezt az emailt kaptam."Erre a készülékre sajnos 12 hónap lokális garancia érvényes ami azt jelenti, hogy csak a vásárlás országában érvényesíthető rá a garancia.
Magyarországi szervizpartnerünk ki a garancia lejárta után tudja fogadni a készüléket"
-
FeRkE
őstag
kovacs65: köszi az infót!
Használ valaki Nilkin Magic Disk Qi töltőt a tabbal ? Ha igen, mik a tapasztalatok?
-
kovacs65
őstag
Kérdésem: (ugyfelszolgalat@asus.com-tól)
Tisztelt Ügyfélszolgálat!
Az SN: ************** sorozatszámú ASUS Nexus 7 készülékemnek ezek szerint még érvényes a garanciája? Annak ellenére, hogy az USA-ban vásároltam ez itt Magyarországon is érvényesíthető? Meddig?
Köszönettel:Válasz:
Tisztelt Ügyfelünk!
Így van, készülékére globális garancia érvényes a vásárlástól számított 12 hónapig.
Tisztelettel,
ASUS Szervizügyfélszolgálat
Tel.:+ 36 1 505 4561 -
-Valinas-
senior tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Szia!
Csak olyat, hogy alapértelmezett.
-
aizen92
addikt
válasz
-Valinas-
üzenetére
én 2 éve ezt használom.
Mind vezetékes mind kékfoghoz jó volt eddig. -
-Valinas-
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy OTG kábelt, a kérdésem az, hogy a logitech keyboardomat (magyar kiosztású) lehet-e valahogy magyar billentyűzetként használni. Sajnos csak angol kiosztásban enged pötyögni. -
forgonati
őstag
Sziasztok! Valakinek nincs gondja a kijelző betekintési szögével? Most nem arra gondolok hogy közel 180 fok, mert engem kb. fikarcnyit nem érdekel, hogy mondjuk 160 fokról mennyire torzul, én szemből nézem. Viszont szemből nézve, ha kicsit mozgatom, változik a kép, kicsit torzul. És nekem ez egy idő után bántja a szemem. Mivel nagyon pici billentés is elég ahhoz hogy változzon, így ugye a bal és a jobb szemem nem pont ugyanazt a képet látja. Ha sötét szobában olvasgatok, fél óra után rohadtul elkezd zavarni. Tapasztalt ilyet valaki? Ez a kijelző ilyen, vagy csak egyedi hiba lehet?
Találtam is egy posztot XDA-n, annak a srácnak is pontosan az a baja mint nekem LINK
-
Teki1986
tag
Sorozatszámot hol találom meg, ha nincs meg a doboza meg a papírjai? Amit a rendszermenüben láttam azt nem fogadta el az oldal.
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
aizen92
üzenetére
Húú, hát most nagyon lelomboztál. Pláne hogy a készülék már párszor fel lett nyitva. Bár fizikai sérülés nincs rjta, de ahogy olastam ezeket, ezeknek ez nem probléma. Nem szeretném ha a gariba küldés a gari elvesztésével, nekem plusz költségekkel, és a hiba ki nem javításával járna, így inkább megkérdezném hogy nem tud e valaki valahonnan szerválni egy fizikai gomb panelt (hangerő, képernyőzár gombok. Egy pici pane, 1 csatis, itthon 2 perc lenne cserélni, valszeg a panel sem drága ha egyáltalán kapható valahol.)
-
aizen92
addikt
válasz
Sotyks94
üzenetére
Nexusnál BL nyitás nem jár gari vesztéssel!
és ez csak root!
nem kernel csere vagy rom csere.
ugyanúgy muzsikál tőle a készülék. szóval nem kell parázni ettől.bár olvasva a véleményeket erről a cégről, jobb ha nem nyitsz BL-t.

másikra pedig. Így keress rá neten, hogy cirma szervíz! ez volt a régi nevük. PH-sok a cégről
Itt pedig egy panaszfal róluk. -
Sotyks94
aktív tag
Köszi a tippeket. Azzal tisztában vagyok hogy könnyű rootolni, ki is fogom mindenképp (már több készüléknél tettem is), csak még számomra elég új a készülék , és szeretném pár hétig anélkül használni, egyrészt mivel épp garival ügyeskedek, másrészt meg előbb szeretném kiismerni az alap rendszert, hogy legyen összehasonlítási alapom.
Más: Garival volt valakinek tapasztalata? Nekem a "CORDON ELECTRONICS KFT."-t jelölte meg mint megbízott szervíz. Itt milyen gyorsan menek a dolgok, és ha esetleg mégsem találnák érvényesnek a garit, akkor mennyiért dolgoznak (fizikaigomb panel csere lenne, akár én megcsinálnám itthon 10 perc alatt, csak nem lehet hol kapni ilyen panelt)? Ezeket a kérdéseket a cégnek is feltettem mailben, de nem tudom hogy milyen gyorsan, és mennyire korrekt válaszokat várjak hivatalosan, így inkább itt is megkérdem, hátha valakinek volt már vele tapasztalata.
-
aizen92
addikt
én azt vágom: csak a kérdező ezt írta: "de egyenlőre nem akarom kirootolni "
És valaki itt "leszólt", hogy root nélkül is megy.
Szerintem normálisan, root nélkül, képtelenség könnyedén kezelni az OTG-t.(#3138) Sotyks94: BL-t nyitni és rootolni amúgy wugfresh toolkittel kb. gyerekjáték.
-
Zirowe
nagyúr
Stickmount nekem először nem nagyon akart működni 4.4 alatt, paragonnal viszont hibátlanul elvagyok azóta.

-
aizen92
addikt
válasz
Sotyks94
üzenetére
De egy 500 forintos noname otg plusz itthon megmaradt pendrive is jó,csak véleményem szerint nem túl praktikus,hogy fityeg...
Ja és elvileg root nem kell, csak a Nexus Media importer alkalmazás megvétele playből, root nélkül csak így ment nekem, de ha valakinek sikerült máshogy kérem ossza meg

-
Sotyks94
aktív tag
Ha szeretnék otg-n valahogy további tárat elérni a N7-esemről, de egyenlőre nem akarom kirootolni akkor mit kéne tennem?
Speciális kábel? speciális otg pendrive? Vagy mind1, csak egy sima otg kábel? (Tényleg ilyet hol lehet olcsón BP-en venni, ami jó N7-hez is? 
-
gzbotii
nagyúr
Nekem ma reggel ossze vissza erzekelt a touch. Sot, nem nyomtam semmit es akkor is erzekelt, mindenfele dolgot csinalt. Hat csodas.
-
aizen92
addikt
Na lehet visszatérek stockra. Mahdi FLOval 4óra kijelző időket kapok.....ez így nem poén.

-
assemble
addikt
válasz
lorincmate
üzenetére
Ha hivatalos magyar beszerzesut akarsz venni, akkor edigital, mediamarkt, ilyesmi helyeken, ahogy latom most mindket helyen 70 ezer forint, szoval igazabol mindegy, hogy melyikben veszed, vedd ott amelyik a kozelebb van.
(korabban amugy 80-85 ezer volt ezeken a helyeken, talan pont mostanaban vihettek le, vagy csak ideiglenesen akcios - mindenesetre en ezek kozul valasztanek valszeg)Egy masik ut a kulfoldi beszerzesu gepek, valszeg ehhez kepest ilyen 10 ezerrel olcsobban meg tudod szerezni, de ahhoz a garancia max 1 ev lesz (de ha pl amerikabol hozod akkor lehet, hogy nem is ervenyes itthon) es valszeg nem kapsz rendes magyarorszagi toltot hozza.
David3: Azt azert tegyuk hozza, hogy ez mind csak pletyka, hivatalosan semmit nem tudni.
Amit meg a pletykakhoz meg hozza lehet fuzni: allitolag nem Asus gyartmany lesz. -
lorincmate
tag
Tiszteletem a fórumozóknak!

Vennék egy ilyen masinát csak egy darab rövid kérdésem lenne, hogy:
Ti a helyembe hol vennétek, hogy az anyagiakkal a legjobban jöjjek ki?
Az esetleges válaszokat előre is köszönöm! -
-
aizen92
addikt
válasz
PistiSan
üzenetére
Nem feltétlen film, de sorozat nagyon kellemes FullHD-ben.
Épp ezért mivel 10 giga csak a játék, és egyéb tartalom a tab-on, vettem egy ilyet.
Ez egy kétvégű pendrive, microUSB és 2.0 vég. Total commanderrel használo, és rohadt gyors! 16 giga+ tárhely és egyáltalán nem zavaró használat közben. Csak rámásolom gépről a filmet, sorozatot, majd rádugom a Tabre és ennyi, már játssza is le! Lazán bele lehet tekerni, nem döcög, akad.!Akinek kevés lenne, annak megfontolandó egy ilyen véleményem szerint! ( természetesen root kell )
-
xabfx
tag
Sziasztok, mit lehet tudni az uj nexusrol? Mikor jelenik meg kb es milyen aron lesz varhato? Ismeros megy ki amerikaba es ha ugy van hozatnek vele egyet. 2012es nexus 7van itthon most
-
assemble
addikt
válasz
Sotyks94
üzenetére
Minden kapacitiv touch screenre valamilyen szinten igaz szerintem, hogy gyengebben erzekel ha le van rakva, nem nagyon ertek hozza, de mintha a foldeleshez lenne valami koze. Mindenesetre normal 1-2 ujjas hasznalatra akkor is nagyjabol azert jonak kene lennie szerintem, inkabb ilyen komolyabb multi-touch-os muveleteknel szokott csak jobban latszani a kulonbseg sztem...
theiron320: hat jo kerdes, ilyennel meg nem talalkoztam, de a hiba jellege miatt en valami driveres hibara gondolnek, vagy esetleg hardveresre. Esetleg vard meg a 4.4.3-at (ami valszeg heteken beul megjelenik), ha az utan is elofordul, en tutira gariztatnam...
-
wdx
őstag
válasz
theiron320
üzenetére
Szerintem a kettő együtt. Mivel nálunk több felhasználóra van osztva, mindenhol problémás az érintés, csak a fő profilnál nincs ilyen (nálam tok jól megy, én vagyok a "rendszergazda")...ergo szoftveres hiba, de valószínűleg van benne egy csipet hardveres rész is.
-
Sotyks94
aktív tag
SRY dupláért, kifutottam 5 percből.
Azt más is tapasztalta hogyha lerakja asztalra akkor nem érzékel rendesen a képernyő? van amikor 5x meg kell nyomni hogy érzékelje. Ha kézben tartom nincs ilyen gond. Elég fura, ha nem látom el sem hiszem hogy ilyet produkál

-
Sotyks94
aktív tag
válasz
assemble
üzenetére
Igazad van, le se esett amikor megnéztem a dátumot
, amúgy benéztem a dátumot mert nem 2013.04 hanem 2013.08-ban lett véve, UK-ban, ebuyer.com-ról. Gari nincs kitöltve, csak egy egy matrica egy kóddal és egy 12-es számmal (amit később a leírás megmagyaráz hogy hónapban kell érteni). Bár még nem olvastam végig a 24 oldalas kis könyvet, de így a gari résznél nem ír semmit arról hogy hova is tudnám bevinn. Ha hallottál olyan esetről akkor esetleg tudsz adni linket/telszámot ahol megérdeklődhetném? 
És köszi a helpet
Edit: megvan

-
theiron320
aktív tag
Sziasztok! kb. 3 hete vettem egy ilyen készüléket. Tegnap 2048 játszása közben a képernyő meghalt, nem érzékelt semmit a nexus. A rendszer futott, hangerőgombok, kikapcsoló gomb működtek és az értesítések is jöttek szépen, de a képernyő továbbra sem reagált az érintésre. Csináltam egy factory resetet recovery módból
ment is egy darabig, de ma megint meghalt. Vártam 20 percet és ismét érzékel a képernyő. Az lenne a kérdésem, hogy ez hardver vagy szoftver hiba? Ha hardver gondolom egyértelműen garanciális, csak nem várják el, hogy 20 perc használat után ismét várjak 20 percet, hogy használni tudjam.
-
PistiSan
addikt
Sokat nyomkodom a fizikai gombokat, nem tapasztaltam hasonlót eddig.
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Én szeretem a fizikai gombokat, és ez a program a baj megelőzésére szolgál, én erről már picit lekéstem

-
donjohnson
addikt
válasz
Sotyks94
üzenetére
ezért kell virtuális hangerőgombokat használni, hogy ne kopjanak el.

ajánlom figyelmedbe a volume in notification nevű programot. -
Sotyks94
aktív tag
válasz
assemble
üzenetére
Sajna főként vidéki ismerőseim vannak, és nekik sincs mindnek HDMI-s tv-je, de azért körbekérdezek.
más: Nem tudja valaki hogy honnan szerezhetnék be egy gombmodult? A hangerőgombok (főleg a le) nagyon rosszak, bár működik, de meg se mozdul, nem kattan, csak erősebben megnyomom akkor érzékel, de egy milit nem mozdul el, eléggé zavaró. Ha valahonnan tudnák rendelni 5-10 euért egy ilyen gomb panelt, akkor kicserélném én magam. Szervízbe nem akarom vinni mert szerintem legalább 5 ezret elkérnének ezért a műveletért, ha nem többet, miközben itthon 5 perc alatt berakom.
-
assemble
addikt
válasz
Sotyks94
üzenetére
Hat igen, az igy onmagaban barmit jelenthet. De mondjuk ismeroseid koreben biztos vannak meg hdmi-s tv-k, manapsag majd minden haztartasban szokott lenni abbol legalabb egy.
Ha jatekra nem kell, a miracast is jatszana, az meg ugye kenyelmesebb is, mivel vezeteknelkuli, wifi-n at mukodik. Az ujabb tv-k beepitve tamogatjak es nem is kell hozza semmi mas, regebbi tv-khez kell egy miracast receiver, olcsobb fajtak abbol nem sokkal dragabbak a slimport adapternel talan.
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
assemble
üzenetére
más hdmi-s tv nincs a közelben. dvi-os van, van is nekem egy hdmi-dvi átalakítóm azzal megpróbáltam 3 monitoron is, de egyiken se ment (bár nem tudom hogy ez mit igazol, a slimport rossz, vagy hogy átalakítóval nem megy).
Játékra nem kell, youtube, videók, prezentációk, és weblapokra használnám. -
assemble
addikt
válasz
Sotyks94
üzenetére
Hat, jo kerdes.
Szerintem probald ki elobb mas TV-ken, abbol valszeg tobbet talalsz a kornyeken, es lehet, hogy mar ott kiderul, hogy inkabb a TV-det nem szereti... Persze az is lehet, hogy ez a helyzet, kozben meg a hivatalossal jo lenne, szoval tenyleg nem egyszeru a dolog...Ha nem jatekhoz vagy ilyesmihez kell, es nem zavar az 1-2 masodperc kesleltetes, miracast-tal is probalkozhatsz esetleg...
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
assemble
üzenetére
És esetleg van valaki BP-en aki már rendelkezik ilyennel, és lenne annyira kedves hogy kipróbálhatnám?
Mert ha biztosra tudnám hogy ezzel megy akkor még ezt a nevetségesen nagy árat is lehet hogy hajlandó lennék kifizetni érte, de zsákbamacskára nem adok közel 10e FT-ot. -
assemble
addikt
válasz
Sotyks94
üzenetére
Itthon kb ugyanennyiert vesztegetik az utangyartottat, annal azert jobban megeri. De teny, hogy nem olcso cucc (mashol sem nagyon olcsobb sztem), aminek en sem nagyon ertem az okat.
Egy hivatalos van, amit az Analogix gyart (amit az elobb linkeltem, a hivatalos slimport oldal vezet oda: [link]), ugyanez a ceg gyartja magat a slimport chipet is ami a tabletben van elvileg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- Szép állapotú Apple iPad Mini 6 64GB, Wi-Fi, 87% akku, 12 hónap garancia!
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest