- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple Watch
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Root és unroot mennyire egyszerű a készüléken?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
assemble
addikt
En lusta vagyok ilyenekkel foglalkozni, de valakit hatha erdekel:
MIUI for Google Nexus 7 II released for public! -
-Valinas-
senior tag
válasz donjohnson #2895 üzenetére
Csak ne töröld ki az OS-t, mint én... :-D
-
donjohnson
addikt
válasz ---Lasali--- #2894 üzenetére
ha KitKat van rajta akkor csak bootloader nyitással lehet rootolni.
bootloader unlock --> custom recovery felrakása --> abból pedig Superuser telepítése
én ez a videó alapján csináltam.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
---Lasali---
Közösségépítő
Ki rootolta már a készülékét? Szükségem lenne egy kis felhomályosításra. Köszi.
-
David3
őstag
Sziasztok!
A Sphere nevű alkalmazást sikerült valakinek működésre bírnia? Nem akar bejelentkezni nálam, és még regisztrálni se enged. : (
-
assemble
addikt
válasz donjohnson #2891 üzenetére
Kar h csak most vasarolt cuccokra vonatkozik
-
donjohnson
addikt
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
assemble
addikt
Nem normalis, de alapbol az sem normalis, amit elotte csinaltal. Az ilyen "programkilovo" csodak jo esetben semmit nem csinalnak, rosszabb esetben tobbet artanak, mint hasznalnak. Szoval elso korben az ilyeneket felejtsd el, baromsag. Ha tenyleg meg akarod nezni, hogy mi fut, nezd meg a settings/apps/running-ban (apps-ra ki is tehetsz egy shortcutot a homescreenre). Onnan sem erdemes esz nelkul kiloni semmit, igazabol normal esetben semmit nem kene onnan sem kiloni, nehany app van ami tenyleg feleslegesen futtat service-t, de a legjobb az ilyen appokat alapbol elkerulni, nem pedig folyamatosan leallitgatni.
A "mindent lekapcsolok" dolog sem teljesen vilagos, a wifi az oke, de hogy a tobbin mit ertesz, azt nem tudom, de eselyes, hogy azokra sem lenne semmi szukseg. A wifi-n (ami szinten eleg minimalisan fogyaszt) tul kb nem tudsz lekapcsolni olyan dolgot, ami tenyleg komolyabban hatassal lenne a keszenleti fogyasztasra, de legextremebb esetben is ott az airplane mode.[ Szerkesztve ]
-
nnandi
csendes tag
Az úgy oké szerintetek, hogy este "Close all" applikációval kilövöm az összes futó programot, mindent lekapcsolok (wifi, frissítés, képernyő stb ) az akksi szint 14 % -on, majd rövid gombnyomással alvó állapotba teszem a tabletet és reggel totál lemerülve találom a készüléket...?
-
donjohnson
addikt
válasz -Valinas- #2883 üzenetére
tessék, snapshot szekcióba rakják vagy kiválasztod, hogy "all" és akkor a nightly-kat is mutatja.
nexus 7 2013 (wifi változat) kódneve "flo"
nexus 7 2013 (4G változat) kódneve "deb"[ Szerkesztve ]
-
PistiSan
addikt
-
PistiSan
addikt
-
assemble
addikt
válasz aizen92 #2874 üzenetére
Nem tapasztaltam ilyet en sem, toltes kozben mondjuk ritkan szoktam hasznalni.
Szendwich: nalam nem jelentkezett, en gyenge/rossz wifi-ju routerre gyanakodnek amire csatlakozva vagy, akkor sokkal nagyobb energia kell a kapcsolat eletbentartasahoz es sokkal tobbet tud fogyasztani.
Magnat: most kiprobaltam es 1 percen belul jelzett az emailrol, szoval passzolom. Par percen belul jeleznie kene sztem ha rendesen be van kapcsolva a szinkronizalas (nincs kikapcsolva?)
-
Magnat
veterán
válasz Szendwich #2878 üzenetére
Szia!
Én nem tapasztaltam ilyet, viszont a wifivel kapcsolatban nekem is van egy érdekes észrevételem: több alkalommal észrevettem, h Whatsapp Messengeren ha kapok egy üzenetet amikor4 már egy ideje nem nyúltam a tabhoz, akkor néha 5-10 perc is eltelik mire megjön az üzenet a küldéstől számítva. Ezért próbaképpen kikapcsoltam a wifi beállításainál az akkuhasználat optimalizálását, de utána is megmaradt a jelenség... szóval úgy tűnik, mintha eg idő után lekapcsolná a tab a wifit és csak meghatározott időnként kapcsolná be. Jah és ugyanez a helyzet pl Viber alatt is, meg emlékeim szerint pl sima email esetén is (bár ezt majd lepróbálom még egyszer), szóval nem tűnik alkalmazáshibának.
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Szendwich
tag
Sziasztok! A nemrégiben vettem észre, hogy készenléti módban az akkumulátor rohamosan merül. Viber meg Skype gyanús volt először, de miután leszedtem ezeket az alkalmazásokat továbbra is megmaradt a hiba jelenség. Nézegettem az akkumulátor használatot és a Tétlen állapot után (27%) rögtön a Wi-Fi van (25%). Ha éjszakára bekapcsolva hagyom (vagy ha úgy van egész nap), akkor reggelre az értesítési területen a Wi-Fi ikon narancssárga és azt mondja, hogy nincs internet kapcsolat...
Másnál is jelentkezett ez a probléma? -
aizen92
addikt
Az mitől van, hogy töltés közben ha játszok, hangosan búg valami a gépben. Tui nem a hangszoró az. Ja és ha böngészés közben görgetek akkor is kiad valami hangot.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
assemble
addikt
válasz -Valinas- #2872 üzenetére
speaking of the devil, ugy tunik pont most jon ki az M4, szerintem meg ma fent lesz.
-
donjohnson
addikt
válasz -Valinas- #2869 üzenetére
egészen konkrétan mire vagy kíváncsi? mert akkor írd le és megnézem rajta.
- wifi, bluetooth jó
- kamera jó
- otg funkció működik
látványosan nem merül gyorsan és a "táblagépről" részben azt írja, hogy a kot49h buildre és a 3.4.0-ás kernelre épül. szóval ezek alapján nagy gond nem lehet.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
-Valinas-
senior tag
válasz donjohnson #2868 üzenetére
Le tudod írni, hogy mennyire nightly az a nightly? Én is felraknám, de ha nem teljesen bugmentes, akkor inkább várok sable-re.
Egyébként a héten kitöröltem az OS-t a tabletemről... Parancssorban élvezet volt visszaflashelni. Ne tegyétek. (Mondjuk ha lett volna OTG kábel könnyebb dolgom lett volna.)
-
donjohnson
addikt
hát srácok, én eddig bírtam a gyári 4.4.2-őn. unlockoltam, felraktam a legfrissebb cyanogenmod 11-et.
már a %-os akksikijelzés miatt is megérte. antutu pedig ennyi:[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
válasz Ereshkigal #2865 üzenetére
Ezzel én is így vagyok...
-
Ereshkigal
őstag
-
Hubzsi
tag
válasz Ereshkigal #2863 üzenetére
Szerinted telepítsem?
-
Hubzsi
tag
Szasztok!
Nekem a Nexus Update Checker írja, hogy van új firm (KVT49L), De a beállításoknál napra késznek úrja a rendszert.
Egyenlőre nem töltöm le, nem tudom mi lehet... -
assemble
addikt
En se videolejatszasra gondolok (amikor pottyok lesznek a savon, az pedig megint egy masik dolog amugy).
Igen, ez amit mondasz, ez pontosan az amirol beszeltem, az eltuntetes eroltetese, ami nem egy hivatalos megoldas (es ahogy leirod az alapjan abbol sem az a jo fajta, mint ami a legtobb custom romban meg van oldva extended desktop neven) -
aktív tag
válasz donjohnson #2850 üzenetére
Szia!
4.4.2 Verzió a legfrissebb, mióta ez nekem lejött azóta még csak security fix sem jött. :-)
-
z0d1AK
nagyúr
válasz assemble #2856 üzenetére
Én nem arra gondolok, hogy a video lejátszónál eltűnik és csak pöttyökben jelenik meg a rendszer sáv, hiszen ez standard Android feature.
Arra utalok, amikor mondjuk egy kis nyíl van a rendszersávon amire rákattintva eltűnik a sáv, ez nem csak alkalmazásokon belül, de akár a főoldalon is elérhető.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
assemble
addikt
Ez igy nagyon felrevezeto kijelentes sztem. A felso savot (status bar) szinte a kezdetektol bamilyen app elrejthette, 4.4 ota pedig a navigation bar-t is. Szoval csak az appokon mulik a dolog, azok tudjak magukrol, hogy az adott appnal van-e ertelme eltuntetni az egyiket vagy masikat, sok app opciot is ad erre. Ez igy mukodik hivatalosan.
Amirol te beszelsz, az az eltuntetes eroltetese attol fuggetlenul, hogy az app mit csinalna, ami valoban nem hivatalos, nem szabvanyos. Ettol fuggetlenul a legtobb custom rom-ban ugyesen meg van csinalva, es eddig nem hallottam rola, hogy a google szot emelt volna barmikor is ellenuk. -
z0d1AK
nagyúr
válasz ---Lasali--- #2854 üzenetére
,,Persze custom ROM-ok és egyes alkalmazások tudnak segíteni ezen."
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz ---Lasali--- #2837 üzenetére
Maga a Google tiltja a sáv elrejtését a gyártóknak. Az Ascend P6-on bemutatásakor volt opció eltüntetni a rendszersávot, majd ez módosításra került a megjelenésre, ismeretem szerint a Google nyomása miatt.
Persze custom ROM-ok és egyes alkalmazások tudnak segíteni ezen.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
assemble
addikt
válasz donjohnson #2850 üzenetére
Grat hozza
Igen, jelenleg nincs frissebb, lasd: [link] -
donjohnson
addikt
ma sikerült végre szereznem egy ilyen tabletet egész baráti áron és azt kell, hogy mondjam, nagyon elégedett vagyok a készülékkel. tényleg baromi gyors rajta a rendszer. az összes eddigi tabletemet kenterbe veri.
egy kérdés: nálatok is a KOT49H nevű build van fent? ez a legfrissebb?ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
-
CHIPman
nagyúr
-
eax1650
aktív tag
válasz donjohnson #2845 üzenetére
Köszönöm!
Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a rohadékok nevét.
-
eax1650
aktív tag
Több féle beállítás lehetséges: pl melyik sarokban legyenek a kis félköríves vezérlőgombok és hogy milyen funkciójuk legyen, de teljes képernyő ki-be azt nem találok!
A Nova eltünteti az állapotsort, de csak a főképernyőkről és az alkalmazás képernyőkről.
De alul ott virít akkor is a három vezérlőgomb!Lehet ezen a készüléken képernyőfotót készíteni? Újak vagyunk egymásnak még!
-
aizen92
addikt
válasz eax1650 #2840 üzenetére
" idézet a leírásból: please note: This app requires root! "
akkor nem tudom sorry csak hátha átsiklottál felette gondoltam belinkelem!
esetleg arra tudok gondolni, hogy mint megannyi programnál nincs normális 4.4 támogatás.
[ Szerkesztve ]
-
eax1650
aktív tag
válasz ---Lasali--- #2837 üzenetére
Igen!
Nem mertem ide írni! Egyszerűen nincs mit nézni rajta! Mindenhova betolakszik! Óra, wi-fi jelszint, akku; majd, ha megáll v. melyik, majd megnézem mi az ok.[ Szerkesztve ]
-
eax1650
aktív tag
válasz donjohnson #2839 üzenetére
Igen!
Ezt már letöltöttem, de nem jövök rá, hogyan működik!
Az 5"-os Wayteq tabomon van gyárilag egy Állapotsor ikon. Beállíthatom, hogy pl. a képernyő alját és utána tetejét megérintve eltűnik vagy előjön az alsó és felső sáv.Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a rohadékok nevét.
-
donjohnson
addikt
válasz eax1650 #2836 üzenetére
van erre egy program play-en: full!screen
-
eax1650
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan lehetne elrejteni az állapotsort?
Sok programtól elveszi a hasznos felületet még az alsó három ikon is.
Van ezekre valamilyen kiegészítő!Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a rohadékok nevét.
-
assemble
addikt
válasz edgelaszlo #2833 üzenetére
Az MTP nem egyszeru joszag, sztem driver problema lesz pc oldalon. USB hibakereses amugy ha ki van kapcsolva, ugy emlekeim szerint pont hogy kevesbe maceras megcsinalni, ha be van kapcsolva akkor mindenkepp fel kell rakni drivert asszem (ha meg nem raktal fel)
-
edgelaszlo
senior tag
hahó
a következőt vettem észre hőn szeretett Nexusomon...rádugván a pc-re, nem látja háttétárként a számítógépem...ha a digitális fényképezőgép opciót pipálom ki, úgy igen...usb hibakeresés be van kapcsolva, mégsem...nincs vkinek vmi tippje mi lehet ez? gyári rom van rajta, rootolva.telefonok, tabok, gitárok, erősítők
-
khes
tag
Ne működik a gyroscope a tabletemben. Mi a teendő? Találkozott már ilyennel valaki?
-
Bibby
addikt
Nekem is van, jó dolog, de otthon szeretem tok nélkül használni.
Más gond: adott az ace2 telefonom, és nem tudom a nexusra megosztani a netet vele. Sem wifin, sem bluetoothon. Látszólag kapcsolódik, egy két dolgot még betölt aztán semmi. Többi eszközre gond nélkül megy. Van valami ötletetek?
Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
Valaki használ esetleg koppintásos ébresztést? Nagyon tetszene a dolog, de kíváncsi lennék mennyivel növeli a fogyasztást pl.
Ελευθερια η θανατος
-
-Valinas-
senior tag
válasz donjohnson #2821 üzenetére
Köszi!
-
aizen92
addikt
Hangerő ikon nektek is befagy? Nekem mindig. Hiába halkítom/hangosítom nem tudom irányítani a csúszkát mert megfagy, majd eltűnik.....
-
tybsen
addikt
Bocs sracok, rossz topikba irtam..
[ Szerkesztve ]
-
Kyller
senior tag
Kijött a hivatalos Google Now Launcher. Szerintetek mennyire más, vagy ugyanaz mint a GEL?
Google Now Launcher[ Szerkesztve ]
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
assemble
addikt
válasz donjohnson #2812 üzenetére
Nem siettek el az biztos
Mondjuk a google play-en arult wireless tolto is biztos jo hozza, azt meg mar honapok ota kapni.
-
assemble
addikt
-
KillArmy
tag
Néhány napja van ez, használat közben hatványozottan merül. Újrarakni nem szeretném, azért vettem Nexust hogy ne kelljen buherálni
-
assemble
addikt
válasz KillArmy #2804 üzenetére
Egyszeri eset volt vagy tobbszor elofordult?
Tedd fel a betterbatterystats progit, ott reszletesebben lathatod hogy mi fogyasztotta le, bar mukodes kozben gyujti az adatokat asszem alapvetoen, szoval utolag nem tudja megmondani valszeg hogy mitol merult le, csak ha felraktad mar az elott, hogy a jelenseg megtortent. -
KillArmy
tag
Sziasztok!
Fél nap alatt 40%ot merült a nexusom, 0 nyomkodással, kikapcsolt wifivel. 4.4.2 van rajta, maga a tablet nincs 1 hónapos. Nincs valami ötletetek, vagy programotok amivel ezen lehetne javítani? Az akkumlátor menüponton belül csak alap dolgokat ír, képernyő, táblagép-tétlen, rendszer, stb.Köszi előre is
-
PistiSan
addikt
Nekem is 6 órát bír átlag.
Legutóbb 7 órát ment úgy, hogy 690000-et értem el BopBop-ban .Pár hete csináltam rajt egy factory resetet, mert a szokásosnál jóval gyorsabban merült, azóta nincs gond vele.
Ami feltűnt az akku használatnál, hogy a wifi folyamatosan eszi az aksit, reset utána elfelejtettem kikapcsolni a fícsört, amivel az alkalmazások tudnak frissülni kikapcsolt wifi mellett is.
Kíváncsi vagyok ezzel mennyi akkut takarítok meg. -
Zirowe
nagyúr
válasz -Valinas- #2797 üzenetére
Purity rom elementalx kernellel, leggyorsabb és minden működik rajta.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
aktív tag
válasz -Valinas- #2800 üzenetére
Értem, ha találsz valami okosat akkor megoszthatnád majd a talapsztalataidat. Kíváncsi lennék rá, bár az biztos, hogy nem fogok egy custom rom- se kipróbálni, éppen azért vettem nexus-t, hogy "tiszta" androidom legyen, és majd én testreszabom úgy ahogy kényelmes nekem :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A siker két szabálya
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 X700 128GB-Garanciális!
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest