- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
winbox
senior tag
válasz
Martinitius #7255 üzenetére
Így igaz, mondtam volna, csak nem voltam már internet közelben, de hamar megoldottad a problémát
Tényleg azt írják, hogy bootloop lesz a gyári twrp-vel, érdekes, hogy ment vele.
-
Martinitius
tag
válasz
Martinitius #7254 üzenetére
Megoldódott: kiderült, hogy egyszerűen a telefon feloldásához használt PIN kódot kell beírnom a titkosítás feloldásához a twrp-ben. Így már látom a mappákat, valóban ez volt a gond. Fura, hogy a fórumon azt írták, sima twrp-vel bootloopos lesz, és nem fog menni, én meg eleve azzal telepítettem és nem lett az. Na mindegy, lényeg hogy sikerült.
Köszi, hogy felhívtad a figyelmem erre a moddolt twrp-re -
winbox
senior tag
válasz
Martinitius #7252 üzenetére
Biztos, hogy a módosított twrp-t raktad fel? Titkosítva van a rommal a partíció és én arra gondolnék, hogy nem oldotta fel, ha ilyen mappaszerkezetet látsz.
-
winbox
senior tag
válasz
Martinitius #7250 üzenetére
Én az 8-as aosip-hez tudom hasonlítani az akksi időt, mert az volt előtte fent, nekem a pixel ex. jobb, ugyanazzal a felhasználással 3,5-4 óra sot, igaz, kb. fél éves akksi van bent. Fényerőt valóban feljebb kell tenni ugyanahhoz szinthez, mint oeron volt, viszont nekem már magától beáll arra a szintre, amire felhúznám, elég közel saccolja, jól működik az új adaptív fényerő feature, hogy figyeli a szokásaidat(Mondjuk én már jó régóta vagyok a romon, így volt mit megtanulnia
). Otthon 5 ghz-en használom a wifit, melóhelyen 2.4 Ghz van, soha semmi baja nem volt még vele eddig szerencsére, de ahogy most látom kikerült a kikapcsolt képernyőnél wifi alvás opció is, úgyhogy nem ez a baja.
-
winbox
senior tag
válasz
Martinitius #7248 üzenetére
9-ben egész jó a memóriakezelés, oreonál még minden 2. és régebbi alkalmazást újra kellett töltenie, hiába használt csak 2 gb-ot a 3-ból a rendszer.
-
winbox
senior tag
válasz
Martinitius #7200 üzenetére
Nem a visszaállítás nem ment, hanem a proximity szenzor rossz sajnos továbbra is, így szinte biztos, hogy hardveres lesz a probléma.
-
törölt tag
válasz
Martinitius #7200 üzenetére
Nem tudom mennyi nézettséget ért el az írásod, de az tény, hogy nekem nagyon jól jött amikor nem emlékeztem a Nexus-os dolgokra.
-
törölt tag
válasz
Martinitius #7151 üzenetére
Ez a radio-s cucc nem kizárt. Ma megnézem.
-
Draken
őstag
válasz
Martinitius #7136 üzenetére
Ez a levelezés, amin az új mobilt ajánlották, aug 1-2-n történt. A panaszkezelőnek megírtam, hogy 13-tól leszek itthon és tudom intézni személyesen, amit kell. Nos, naiv voltam, mivel tegnap még nem mehettem érte, meg kell várni a szervizt, hogy küldjön értesítést erről, csak azt nem értem, mi az probléma, amitől nem sikerült a köztes időben megoldani amit kell?! Vagy nehéz az adminisztráció helyben? no mind1, most még mindig várok.
-
Draken
őstag
válasz
Martinitius #7128 üzenetére
Neked mit cseréltek benne? Azt, amit elvártál vagy többet, mint itt többeknek, hogy akár egy teljesen új házat kaptál? Nekem tegnap volt két hete, hogy bevittem, de a telemax oldalán még mindig csak annyit ír, hogy javítás alatt! Mindenesetre a lényeg itt is az, hogy pozitív volt a kimenetel
-
Barto
aktív tag
válasz
Martinitius #7093 üzenetére
Nekem is melegszik, nem kicsit. Bár mintha kezdetben nem lett volna ilyen.
Kíváncsi vagyok, Debrecenben, a plázás Firstphoneban vállalták az akksi cserét. Meg is rendelték, még két hét. Mindent egybe vetve 6.000 HUF. Bizakodó vagyok. -
Draken
őstag
válasz
Martinitius #7093 üzenetére
nekem alapból forró x idő használat után, ez sajnos a snapdragon 810 velejárója
-
Draken
őstag
válasz
Martinitius #7076 üzenetére
Chaten eljátszották velem is, leírtam a sablon dolgokat (h1512, b20, tehát nemzetközi, mégha a rendszerben HK-i is), + ami fontos volt, hogy korábban a helyi ügyintéző azt mondta, hogy alaplapon kívül mindent megcsinálnak (amúgy tényleg ezt mondta akkoriban, 1évvel ezelőtt!) Várják a készüléket, csak nem tudok megválni tőle 2hétre, a nexus 5-öm nem bírja sokáig töltő nélkül
-
Just486
senior tag
válasz
Martinitius #7072 üzenetére
Üdv!
Szerintem nem tévedésből kaptál új házat, hanem mert szétszedésnél úgy szétbarmolták, hogy muszáj volt cserélni. Mi képernyőt kaptunk ugyanígy, akkucsere után. Gondolom nem jóindulatból cserélnek ilyen drága alkatrészeket. -
Draken
őstag
válasz
A ram-ra válaszolva pedig én hirtelen ezt találtam!
-
Draken
őstag
válasz
2 év vonatkozik elvileg a 6P-re? Én is 1512-t vettem, nyilván ha van B20, akkor nemzetközi
Én amikor más telóval jártam a József krt-i helyen, rákérdeztem erre, itt is az volt a válasz hogy HK-i a teló, de mindent megcsinálnak kivéve az alaplapcserét! -
McSico
senior tag
válasz
Martinitius #6987 üzenetére
Lehet meghagyom ami az övé, nagyon belaktam a rendszert, meg igazából nincs is vele semmi bajom.
Még alszok rá párat.(#6989) monstrmprz
Köszi az infót. -
Just486
senior tag
válasz
Martinitius #6981 üzenetére
Szerintem amúgy ezekben a márkaboltokban hazudnak, nagyon sokakat hajtanak el ezzel a "honkongba szánt" telefon dumával miközben eu-s dugó volt a bontatlan dobozban. Nekem is ezt mondták, majd amikor szóvá tettem helyesbítettek hogy akkor "görögországba" (tehát kötelesek lennének javítani, mert a is eu, de már akkor is untam az állandó meddő vitatkozást és elvittem inkább a kiskerbe ahol vettem). Ritka patkány az ügyintézés.
A fennálló problémáddal sajnos nem tudok segíteni... Ezek a kis boltok rutinszerűen cserélnek üzemeltetőt és háttér kft-t (a márkanév-boltnév megtartása mellett, haveri körben) pont azért, hogy ne kelljen a problémás vásárlókkal foglalkozni, így csak a kukacoskodók mennek át a rostájukon.
-
mcsabi84
senior tag
válasz
Martinitius #6949 üzenetére
Ahogy korábban is írtam annyira nem bővelkedünk 8.1-es ROM-okban n6p-re. Amúgy semmi baj nincs ezzel az AICP-vel (persze ha lenne más kipróbálnám), Apaszkánál jött elő egy probléma, de egy full reinstall, vagy az általam linkelt gapps szerintem megoldja a problémát.
-
Just486
senior tag
válasz
Martinitius #6947 üzenetére
A Nightly jelentése alapvetően a minden nap éjjel, automatikusan frissített, ellenőrzés nélkül feltöltött kódbázis. Az a csoda inkább ha stabil.
-
Joccc07
addikt
válasz
Martinitius #6921 üzenetére
Ez instant alaplap hiba. Én is így jártam. Ha gari van rá akkor nyertél mert cserélik, de valószínűleg cserepapírt kapsz mert alaplapot már nem biztos, hogy beszerzik. Ha nincs gari akkor az viszont szívás. Akkor max dísz vagy papírnehezék. Feltéve ha kifizeted a maszek szervizest + az alaplap ára.(Bár abból már új telefont veszel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- BMW topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows 11
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest