- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ady74
csendes tag
Sziasztok.
Az létezik hogy rootolt készülékre nem lehet telepíteni ota-n a frissítéseket?
-
ady74
csendes tag
Sziasztok.
A napokban lettem tulaja egy ilyen telónak. Remek készülék de sajnos belefutottam egy problémába! Gondoltam feldobom itt hátha tudtok rá megoldást.
Évek óta minden telefonomon használok hívásrögzítőt. Az elsők között volt az a progi ezen a telón is amit telepítettem de sajnos bluetooth headseten keresztül csak az én hangomat rögzíti a másik fél hangját nem! Sajnos a munkámhoz elengedhetetlen a hívás rögzítés de most csak kihangosított állapotában tudja a másik fél hangját rögzíteni és ez vezetés közben nem túl biztonságos!
Tud valaki erre megoldást? Nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest