- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
winbox
senior tag
válasz
#09819904 #7165 üzenetére
"StatusBar: Custom carrier label, Configure status bar icons, Custom Status bar icon, Net traffic activity meter
Quick Settings: Quick pulldown, Brightnes slider, brightness mode switch, scroll small QS tiles
Notifications: Battery LED custimization, Heads up, Ticker
Hardware Buttons: Advanced reboot menu, Backlight options, Swap buttons, Notification slider customization
Recents: Clear all button/location
Lockscreen: Lockscreen shortcuts, Charging info, Media cover art, Fingerprint authentication vibration
Gestures: Double tap to sleep ( Lockscreen/Status bar) Three finger screenshot
A bit of misc things as well flash and see"Már régóta ezen vagyok, atom stabil, ha majd a Statix is stabil lesz, átmegyek rá, mindenképp kiakarom próbálni a 9-et. Egyedül fejleszti a srác, kb havi egy build, általában a havi security patch-el, de ha van valami feature-re kérés belerakja. ElementalX-el kb 4óra SOT rendes használattal, de 1-2 hónapja cseréltem ki az akksiját.. Napot mindig simán kibírja, ha nyüstölöm egész nap is, nekem ez a lényeg, este úgyis megy töltőre. Tudom, emiatt halt meg másfél év után az előző akksi is, de ez van
-
törölt tag
válasz
#09819904 #7152 üzenetére
Konkrétan a képernyőzár lényegtelen volt.
A titkosítási jelszóval csak akkor volt probléma, ha a bootloader vissza lett zárva.Magát a SIM problémát a wipe-os megoldás nem oldotta meg. Viszont a rendszer egyes lag jellegű problémáit igen.
A SIM megoldása abban rejlett, hogy a feltelepített rendszeren belül kértem a gyári beállítások visszaállítását.
Tehát a probléma nem olyan vészes.A LineageOS-t jelenleg úgy éreztem ettől függetlenül, hogy valamiért szép és jó, de nem az igazi.
Jelenleg egy StatiXOS van tesztelés alatt 9-es alappal.
Fél nap nyüstélessel úgy tűnik, hogy a gyári és a LOS üzemidejétől jobban gazdálkodik. -
Martinitius
tag
válasz
#09819904 #7149 üzenetére
Mondjuk custom ROM-ot alapból csak clean isntall-al raknék fel a helyedben. Kivétel ezalól, ha egy romot csak frissíteni akarsz.
De abban biztos vagyok, hogy a bootloader nyitás-zárás tényének nincs hatása a sim érzékelésére, ill. a cache törlésnek se sok ( =semmi). Ettől függetlenül ezt még utólag elvégezheted, nagyjából egy jólképzett óvodás orángután is másfél perc alatt abszolválja a dolgot.
Én inkább arra gyanakodnék, hogy a rom-nak nem volt megfelelő pl a telefonodon lévő radio.img.A bootloadert meg csak stock rom esetén tartanám zárva, ha főzött romolok, én sosem zárom vissza. Különben belefuthatsz olyanba, hogy valamiért nem bootol be a drága, raknád vissza a stocokot img-ből, és hopp nem fog menni. Akkorát lehet az ilyesmivel oboázni, hogy azt még Mozart legszebb oboa-szonettjei is megirigyelnék. Úgy fogsz vele trombitálni, hogy ennyi erővel masszázs-szalonban is dolgozhatnál.
Egyébként meg én tojnék rá, hogy a google minden bootoláskor emlegeti a nénikédet a nyomorult nyitott bootloaderes feliratával.
-
winbox
senior tag
válasz
#09819904 #7149 üzenetére
Én a helyedben custom romra soha nem zárnám rá a bootloadert, de te tudod.. inkább nézegetem a figyelmeztetést, mikor bekapcsolom. Cache-t pucolhattad volna twrp alól wipe cache/dalvik cache paranccsal, de szerintem nem az a baja. Ezt próbáld meg, bár másnál a teljes tiszta telepítés utáni twrp, majd a rom felrakása megoldotta a hibádat: "That sim card issue can be fixed by disabling lock screen security, rebooting, then re enabling. Not very intuitive, I know, but it worked for me."
Az utolsó mondatodat nem értem. Ha titkosítva volt a fájlrendszer és ahhoz kellett, az megint lehet hiba forrás. Próbáld a clean installt, ahogy fentebb említettem, ha az sem megy, akkor pedig a lockscreen letiltását.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- XPEnology
- Sorozatok
- Milyen széket vegyek?
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest