- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
+1 AccuBattery.
Nekem 79%on all az akksi elhasznalodas, epp elegge rossz ahhoz, hogy mar ne birja ki a napot munkaban. Legalabbis akkor, ha nem nyomom ki az osszes alkalmazast, amit egyebkent megnyomogatok kb naponta, facebook fb messenger, maps, fit, miFit, happn, badoo, ING bankapp, ING Mobile Payment, Slack, YT, Twitter, Chrome.Ellenben volt valami buhera Chrommal? Multkor 29 lapot nyitottam meg, es nem ereztem fennakadast, mikozben olvastam vegig a cikkeket. (legtobbje Wikipedia oldal votl, de azert megiscsak 29... Regebben a 10edik utan le akart halni a telefon...)
Egyebkent en is mar majdnem lecsereltem egy parszor, multkor forumtars is ajanlott kis segitseget, de vegul eddig mindig lehiggadtam...
Egyebkent szerintem is van valami bibi, neha hajlamos a telefon olyat csinalni, hogy 90-100 kozott valahol all a toltotseg visszajelzes, majd egyszer csak bedobja a 100ot... Kb ora utan...
-
törölt tag
Milyen fejlődést vársz, ha igazából amire használod, arra egy Xperia Z is bőven erős?!
Amíg a droid esetében szinte pendrive alapon dobod rá a zenéket, esetleg filmeket, addig a szifonnál ez nem olyan kis laza drop alapon megy.
Ha programozól, romolsz, akkor a Nexus ami bőven elég. iOS alatt ilyenre lehetőséged nem lesz!
Alap dolgokra használom nagyjából én is a telefonom. De a Galaxy S6 sorsa az lett, hogy 2018-ban bőven jó a Nexus 6.
Tervben van nálam is az új készülék. Csak nem látom még a nagy marha innovációk mellett azt az alternatívát amibe befektessek. -
8zabi
őstag
erre felesleges bármi extra, még a Nexus 6 is túlzás
miért költenél iPhone-ra?
27 ezer egy Redmi Note 5A -
törölt tag
Akkor kívánom, hogy ne úgy járj, mint én!
Nem titok. Én abban bíztam, hogy egy jól támogatott rendszert kapok, értelmesen használható appokkal.
Cserébe a fanyar valóság vágott pofán.
Nem azt mondom, hogy a droid a világmegváltó rendszer! Viszont sokkal logikusabb felépítése van, mint az iOS-nek. -
DeathAdder
veterán
-
DeathAdder
veterán
Néztem már azt is, nincs fixen tehát jónak kellene lennie.
Nem lát wifit a kocsmában, a havernál, és még néhány helyen, ahol más vígan netezgettybsen - mi köze az internetszolgáltatóhoz azt nem értem?
Egyszerű áramba dugott tp illetve dlinkes routereket nem lát, nettől függetlenül. -
Den Hadnagy
senior tag
Kicsit fogd vissza magad, kérlek.
Igen, egy passzív hűtésű mobileszköz esetében reális elvárás, igen, le is írtam, hogy miért. Sőt azt is, hogy ez nem csak elvárás, hanem van is ilyen.
"Még csak véletlenül sem attól, hogy a komoly teljesítmény velejárója a hő." - ezt azért gondold újra.
Az asztali gépes példád simán nevetséges, komoly hozzánemértésről tanúskodik, már ne is haragudj.
Szerk.: Persze majd folytathatjuk, ha elmúlt a ciklusod. Vagy ha találtál észérveket.
-
Den Hadnagy
senior tag
Persze, hogy bekérdeznek, mert a prémiumérzet nem kizárólag a felhasznált anyagokon meg a szoftveres hátteren múlik, hanem azon is, hogy egy bivaly hardver mennyire izzad, hiszen ez visszajelzés annak jólmegtervezett voltáról, átgondoltságáról, potenciáljáról, lásd Exynos. Annak igénye, hogy a telefonod a drágaságos akkuidőt ne elmelegítse, hanem értelmesen teljesítményként adja le, szvsz nem nyafogás.
-
tybsen
addikt
Napi használat (yt/chromecast, net, mail, kamera, rss, amazon, anmoney stb) közben nálam nem melegszik, vagy legalábbis nem érzem. Ingress az egyetlen amivel játszom néha, de ott is leginkább max langyos, bár már csak rövidebb ideig szoktam vele tolni.. lehet, hogy durva játékokkal melegszik, de én eddig még az én felhasználásommal nem tapasztaltam, hogy főzőlap vagy hasonló lenne.
-
zsirfecske
addikt
pedig a tok király ennyiért, az üveget még nem próbáltam de ránézésre jól van vágva meg minden, az autós tartójuk is teljesen jól szolgál.
persze igaz hogy kínai gagyit árulnak csillagászati áron konstans parasztvakítós leárazással, de ilyen 91% kuponnal vettem 20 dodó alatt szállítással egy microusb kábelt, az armor tokot, üveget és autós tartót. szóval pont mintha ebay lenne, csak egy helyről van minden és ha vmi nem oké biztos a refund.
-
sqpp
őstag
Ahhoz nem kell, a kernelbe túrni ám, Kernel Adiutor és voalá még feszt is állíthatsz. Vagy órajelet, vagy bármit
-
MPeter87
őstag
ZTE Blade óta nem használtam CM romot, az pedig nem most volt, azóta rengeteget változott, nekem új ez a dizájn. Csak a saját beállításaihoz nyúltam, mást nem csináltam, így semmi bajom vele, 1-2 apró dolgot leszámítva, de azok nem lényegesek. A jó hír, hogy ez ébreszt rendesen.
Ha ezt is megunom, megy vissza a stock és megnézem azzal mit lehet mókolni.
-
zsirfecske
addikt
nekem is ilyen van és ki van vágva. értsd ezalatt, hogy a felső hangszórótól balra kb fél centivel kintebb kezdődik az üveg, pont mint az ebay-es képeken. neked végig követte a hangszóró ívét mint az alsónál? mert az gáz. amúgy kipróbálás nélkül dobtad ki vagy effektíve nem működött?
-
MPeter87
őstag
-
-
Ronin-
senior tag
Én azért szoktam párat, így hamar bele is futottam. Ja hát igen, úgy könnyű
Én meg kb ezer éve használtam ilyeneket, Galaxy nexus óta csak stock -ot használtam, szóval supersu eléggé ismeretlen még.. meg ezek után is az marad most már
adamfriday : Amúgy jó tudni, hogy a led értesítés mégse müxik.. light flow -al is folyamatosan világít 1 színűen ? érdekes.. :\ Egyébként szerintem nemsokára jönni fog javítás, mert ez a wifi dolog eléggé el lett bénázva, idegesítő,hogy addig nem hajlandó csatlakozni, ameddig meg nem nyitom a wifi részt.. meg még azért van pár apróság, de jó lesz ez.. Délután 3 körül vettem le a töltőről, 20 percet telóztam, chateltem is kb 10 percet, meg állítgattam pár dolgot stb.. és még 87%-on vagyok, tök jó.
-
kucziroland
csendes tag
Köszönöm.
Sikerült feltennem a stock marshmallowt, részenkénti flasheléssel. De olyan gondom van, hogy az előbb nem nyílt meg a gyári recovery.. Csak a kis piros felkiáltójeles android bábu volt a képen.. De aztan wipeoltam adb-ből, de azért zavar hogy mivan a recoveryval... A másik pedig, hogy nem működik a kézmozdulatos gépelés. Ilyen másnál is van? -
8zabi
őstag
én például a fb messenger első üzenethangját sem hallom, csak sorban a másodikat, harmadikat, elég idegesítő, a képernyő be-kikapcsolásakor jelentkező hang is szinte csak pattan
tényleg csak arra tudok gondolni, hogy nehezen ébred az audio alrendszer, mert utána tökéletes
nézegettem fórumokat, sok helyen írnak róla, de nem derült ki hogy hardveres vagy szoftveres a hiba, volt aki négyszer cseréltetett készüléket és az ötödik lett jó, volt aki csak kétszer, aztán megunta..
másnál hasonló?
-
k_zizzie
csendes tag
-
k_zizzie
csendes tag
Nekem is ugyanez volt
Délutáni rendelésre másnap kora délutánra már meg is volt.Viszont ma tettem egy nagy felfedezést...
Töltés közben a pénztárcámra tettem, mert minden szartól védem a kis drágát, nem akarom, hogy karcolódjon a hátulja, bár van vagy 1000 tokom hozzá (nem igazán használom egyiket sem)
Szóval rátettem a tárcámra és elkezdett zenélni, de nem mutatott semmit.....mire rájöttem, hogy a bankkártyám birizgálta meggondolom azért, mert PayPass-os. Ebben tudnátok nekem segíteni, hogy ez a funkció benne van? Vagy hogy lehetne ezt a bigyót aktiválni?
-
s3nsitivity
addikt
+1 ,nekem tőle van, illetve már másod kézből de akitől én vettem az tőle vette és nekem is turbó van hozzá.
Már nem kaptam hozzá számlát és írtam neki a múltkor a hátlap miatt, hogy lehet leadom gariba mit kéne tenni és teljesen készséges volt mindenben segít.. ha úgy döntök leadom. -
zsirfecske
addikt
tényleg? ez remek hír!
még a motorola razr i-t/hd idején csak uk gyári fej volt a dobozban és mellé adtak utángyártott eu expansys töltőt. aztán később a moto x 2014-hez már gyári eu töltő járt (bár turbo charge nélkül, de 2db usb csatlakozóval). most akkor a nexus 6-nál a legjobb a helyzet, a külön 8k körül kapható eu-s turbo verzió mint alapfeltszereltség hab a tortán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 14 12/512 ÚJ! 36 HÓ HAZAI GARANCIA!
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest