-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
válasz
adamfriday #6039 üzenetére
Majd írjatok milyen.
-
iceQ!
addikt
válasz
adamfriday #6039 üzenetére
Több hónap tesztelés után végre hamarosan nyomhatom a factoryt a telefonnak.
Idáig is elég stabil volt a rendszer de hamarosan véglegesíteni tudom
-
w333
félisten
válasz
adamfriday #6017 üzenetére
Nálam is rendbe jött
-
rollerk
tag
válasz
adamfriday #5801 üzenetére
A telefont nem tudom bekapcsolni, illetve be tudom, de az Android nem bootol be mert nem tudom beírni a pattern mintát..
-
CptAdamica
veterán
válasz
adamfriday #5770 üzenetére
Én most futtattam egy gyári visszaállítást, beállítások menüből és már 1 órája azt írja ki, hogy törlés... Ha belépek a boot menübe és kiválasztom a Recovery mode-ot, akkor meg tovább folytatja a "törlést", mindig ilyen nyögvenyelősen megy ez.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
adamfriday #5591 üzenetére
N6X?
-
jacis
nagyúr
válasz
adamfriday #5564 üzenetére
Szerintem most már csak stabilitást kapunk meg üzemidőt.
-
sqpp
őstag
válasz
adamfriday #5522 üzenetére
Hát nem tudom, elég para..
Én maradok a jó öreg Pure Nexus-nál
-
CptAdamica
veterán
válasz
adamfriday #5519 üzenetére
Nem, a stabil 6.0.1-et pakolta vissza.
Amúgy biztos ez is egyen függő, hogy kinél ragad be egy-egy app a memóriába.
De amúgy nekem is az Android rendszer ette a legtöbbet, úgy emlékszem.
-
jacis
nagyúr
válasz
adamfriday #5501 üzenetére
Szűz droid párti vagyok minden szempontból.
-
tybsen
addikt
válasz
adamfriday #5459 üzenetére
Köszi Neked is a reakciót. Végül automatikus visszaállítást választottam megnézem így aztán ha akadozni fog vagy valami akkor teljesen újrarakom. Egyelőre minden jól működik, jót tett neki a reset.
#5460 jacis: mit kellene megnézni pontosan? Szólj és megnézem. Cloud vpn app-ot letöltöttem, egyébként nem használom, de működni látszik.
Más: ma megérkezett ez a vastag fekete tok, nagyon jó minőség. Brutálisan jól néz ki, eléggé military stílus, oldalt négy nagy felületen illetve alul és felül teljesen szilikon és ezen van egy kemény műanyag keret, illetve az egészre rátolható egy fedlap, ami elfedi a kijelzőt és ezáltal védi azt. Van kitámasztója meg egy övcsipesz a fedlapon (ez utóbbit szívesen letörném, úgy jobban tetszene). De összességében nagyon jó fogást biztosít a tok, selymes tapintású de a guminak köszönhetően stabil. A keret nélkül is használható, bár így talán kissé laza maga a szilikon tok. Nagyon megért kb 1800 Ft-ot.
-
k_zizzie
csendes tag
válasz
adamfriday #5439 üzenetére
Nagy nehezen találtam, de nem jött rá reakció...
Időközben megoldottuk factory resettel.
Mégegyszer bocs h ide írtam ... -
jacis
nagyúr
válasz
adamfriday #5401 üzenetére
Nálam a kocsival van kapcsolatban napi 2-3 órát, de nincs vele semmi gond.
-
tybsen
addikt
válasz
adamfriday #5401 üzenetére
Én ezeket használom és működnek: mi-band (smart lock, ébresztés), bt stereo fülhallgatóval zenehallgatás, autó médiacenter (zene, telefonálás).
-
tybsen
addikt
válasz
adamfriday #5230 üzenetére
Nagyon klassz az alkalmazás de valahogy én úgy vagyok vele hogy nem szívesen adok hozzáférést az összes értesítéshez. nyilván erre szükség van különben nemtud hozzáférni és nem tudja őket megjeleníteni de valahogy ettől én idegenkedem ( nem mintha valamilyen különleges értesítéseket kapnék, vagy fontos ember lennék
)
-
CptAdamica
veterán
válasz
adamfriday #5230 üzenetére
Ehhez nem kell törés?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
adamfriday #5207 üzenetére
-
s3nsitivity
addikt
válasz
adamfriday #5205 üzenetére
Már van plusz egy dolog, a kikapcsolt wifinél nyisd meg a wifi beállításokat és ott lesz írva, hogy hogyan tudod kikapcsolni
-
igor-hu
tag
válasz
adamfriday #5079 üzenetére
Same here: reggell 7 óta mobilneten. most 25%. 3 óra sot.
CM mennyire smooth/stabil/megbízható? Kb 2013 óta nem használtam custom romot pár napnál tovább, mert nem volt kedvem szenvedni az instabil dolgokkal, de ha ilyen üzemidőt bír akkor lehet rápróbálok -
Risard
aktív tag
válasz
adamfriday #4467 üzenetére
Ha kicsit visszább olvasol ugyanezt írtam le! Vagyis másoltam be magyarul amit a mobilarénások írtak csak elvileg akkor nem kellene merülnie éjszaka 5-6 % ot sem az aksinak! Szerintem! Pl a note 4 éjszaka max 2-3 % ot merült pedig doze sincs rajta
-
Postas99
őstag
válasz
adamfriday #4390 üzenetére
Sziasztok!
Beléptem én is a felső kategóriába. Ha jó turbo chargert keresel akkor ebayen van minőségi ami nem hamis. Aukey, blitzwolf.,tronsmart. Ezek közül érdemes választani.
-
sqpp
őstag
válasz
adamfriday #4390 üzenetére
Ebben igazad van, de az a baj, hogy a mi szabványunkból eBay-en nincs sok..
-
rankesz
veterán
válasz
adamfriday #4328 üzenetére
Néztem, de az közel sem hozza azt mint a Paranoid android \ slimpie
-
mehmet
csendes tag
válasz
adamfriday #4219 üzenetére
Én is úgy láttam, és örültem neki, de EDDIG nem voltam benne biztos!
-
hallerlaller
addikt
válasz
adamfriday #4219 üzenetére
az igazság odaát van
-
rollerk
tag
válasz
adamfriday #4035 üzenetére
Igen ki!
-
CptAdamica
veterán
válasz
adamfriday #4029 üzenetére
Szerencsére most már a stock-ban is megoldódott a hosszú wifi csatlakozási idő.
-
MPeter87
őstag
válasz
adamfriday #3945 üzenetére
Cm nekem sem ajanlotta fel, egyesevel szedegettem le az appokat, raadasul kovetkezo stock telepitesnel mar csak azokat allitotta vissza, amiket cm alatt (az az ~1 nap alatt..) leszedtem.
-
DeathAdder
veterán
válasz
adamfriday #3840 üzenetére
Igen azóta rájöttem már, csak látnom kellett a progit
-
rankesz
veterán
válasz
adamfriday #3819 üzenetére
Tegnap nekem is jobban merült a 6.0-nál megszokottnál, de előtte frissítettem vagy 15 appot, így újraindítás volt egyelőre hátha megoldja, ma figyelgetem hogy bánik az akkuval
-
NTonee
veterán
válasz
adamfriday #3715 üzenetére
És ez jobban működik, mint a blinker?
Egyébként kikerült az akkustatból pár napja teljesen és most megint megy rendesen. Ami azért is érdekes, mert nem volt update. -
Den Hadnagy
senior tag
válasz
adamfriday #3667 üzenetére
+1
-
Ronin-
senior tag
válasz
adamfriday #3649 üzenetére
Várjuk szeretettel az eredményt
-
8zabi
őstag
válasz
adamfriday #3649 üzenetére
az előbb linkelt fed-patcher elméletileg működik cm kernellel is, törli a kényszerített titkosítást a ramdiskből
sőt van újabb verzió is, csak eddig nem vette, észre
-
NTonee
veterán
válasz
adamfriday #3647 üzenetére
bizony, forced. A szívroham kerülgetett, mikor kiírta, hogy encrypting storage... Szerencsére nem gyalulta le a cuccaimat, de így is csinálhatom újra a kikapcsolást.
-
NTonee
veterán
válasz
adamfriday #3556 üzenetére
Nàlam is folyamatosan a második helyen van, de mivel látszólag nem kér sokat, így nem gáz. Ami viszont annál inkább, hogy 2nap elteltével már nem működik valamiért. Újra be kellett lépni az appba, hogy magához térjen.
-
NTonee
veterán
válasz
adamfriday #3556 üzenetére
Megnézem majd 1-2 nap múlva, hogy mit ír, remélem, hogy nem felejtem el. Elég szita az agyam mostanában.
-
NTonee
veterán
válasz
adamfriday #3547 üzenetére
felraktam, ez nagyon jó, köszi!
-
laszlomijin
tag
válasz
adamfriday #3547 üzenetére
Hálás köszönet.
-
SamS20
senior tag
válasz
adamfriday #3495 üzenetére
stock android / kernel ?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
adamfriday #3489 üzenetére
Nálam napi 13 óra környékén megy a bluetooth az órám miatt és még sose volt random rebootom
-
iceQ!
addikt
válasz
adamfriday #3363 üzenetére
Akkor minden rendben van. Köszönöm.
-
cyberkind
félisten
válasz
adamfriday #3184 üzenetére
Kemény műanyag?
Egyébként inkább szilikon tokra vágyom jobban, ez amit te linkeltél már a 4-es idejében se tetszett annyira. -
cyberkind
félisten
válasz
adamfriday #3181 üzenetére
Esetleg valami szilikon vagy műanyag tok?
-
hallerlaller
addikt
válasz
adamfriday #3166 üzenetére
szerintem sokat dolgozik és nincs ideje telefon basztani állandóan, egy két üzenete néz meg rajta nem baj az.
-
migabi24
nagyúr
válasz
adamfriday #3166 üzenetére
Pont, hogy sokat nyúlt, de csak az időt nézte meg
-
miller79
tag
válasz
adamfriday #2889 üzenetére
Szia! Most volt rajta visszaallitas és 6.0 van rajta!
-
dfcwolf
tag
válasz
adamfriday #2852 üzenetére
Kösz.
-
gid
tag
válasz
adamfriday #2636 üzenetére
Volt már rajta factory reset, sajnos minden maradt a régiben. :/
-
zsirfecske
addikt
válasz
adamfriday #2588 üzenetére
eddig minden alkalommal mikor image-t flasheltem (nexus 5-ön) volt valami gebasz. hiába nrt-vel, hiába adb-vel csináltam minimum fél óra volt mire egyáltalán a driverek működtek, aztán meg eseti szarakodás. tudom hogy annak, aki gyakran csinálja már sima, de nekem nincs rá két órám most. egyszerűbb sírni az ota-ért (megjegyzem lehet van valami 0day bug a romban, amiért leállították az update-et és új verzió jön majd) aztán ha baj van nyomni egy fr-t (gondolom ez teljesen ekvivalens az image-ből felrakással, mínusz az idő).
illetve ha már sideload: ahogy olvastam és ide írtam is korábban a ehhez nexus 6 esetében extra dolgok kellenek és nem lehet csak úgy ész nélkül feltolni ahogy mondjátok (a forrás anno egy xda bejegyzés volt).
-
Ramses.hu
csendes tag
válasz
Szia,
Anelkul, hogy belemelyedtem volna lehet-e a gyari allapotra visszallni, vagy egy manualis frissites utan mar csak es.kizarolag manualis frissites kehet?
R
-
szqter
tag
válasz
Pont az az egy óra "szórakozás" az ami miatt várok, sajnos nem sok szabadidőm van, de ha sokáig nem dobja fel, akkor előbb-utóbb fel fogom tenni manuálisan.
-
CptAdamica
veterán
válasz
adamfriday #2522 üzenetére
Akkor ezt a részét benéztem.
-
embe
nagyúr
válasz
adamfriday #2278 üzenetére
Köszi!
Ezt tudom.madoc - Megpróbálom. Nekem az S5 egy Spigen hybrid tokkal még épp jó volt. Ha ráteszem erre is a Spigen tokot, háááát....már akkor nagy. Illetve jó a kamerája, de van tőle jobb. Igaz tegnap melóban 195 fotót lőttem
nem volt az olyan rossz. Viszont a teló vételi képességei - LTE wifi - nekem nagyon jó, jobb mint az előző S5-nél. Már kezdem megszokni lassan.
Más: Root nélkül van valami biztonsági mentésre alkalmas apk.? Amivel az alkalmazásokat, illetve beállításaikat lehetne lementeni. Ezt a területet nem ismerem, mert minden telóm mindig rootolva volt.
Viszont ez a 6.0.0 mivel normális root még nincs rá, így a stock rommal használom.
-
vanni
csendes tag
válasz
adamfriday #2272 üzenetére
Huhh, köszi, túl szép lett volna a leányzó...
Amúgy az amerikai működik Magyarországon? -
NTonee
veterán
válasz
adamfriday #2196 üzenetére
Ha valamit megcsináltak korábban, akkor gondolod, hogy visszafelé fogunk "fejlődni"?
De hogy rövidre zárjam... Az ota nem fog felmenni egy módosított rendszerre. A rootolás is módosítja a szoftvert/rendszer könyvtárakat. -
NTonee
veterán
válasz
adamfriday #2193 üzenetére
Ez nem telefonfüggő dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest