- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Több OnePlus kapott új OxygenOS 15-ös frissítést
-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamfriday
senior tag
Ma kezdik teríteni a Nougat-ot: [link]
-
adamfriday
senior tag
Már cikk is van a hibáról.
-
adamfriday
senior tag
válasz
CptAdamica #5766 üzenetére
Nálam is ez a helyzet DP5-tel. A DP4 tiszta telepítés volt nálam, úgyhogy nem nullázom le újra ez miatt.
-
adamfriday
senior tag
-
adamfriday
senior tag
Újra aktív a Paranoid csapata, N6-ra is elérhető az új ROM. [link]
-
adamfriday
senior tag
válasz
CptAdamica #5517 üzenetére
Nem az N-et raktad vissza?
Nálam minden töltés után ébren marad az android rendszer és akkor produkál ilyen merülést. -
adamfriday
senior tag
Nálam akkor marad ébren N-el az akkustat szerint a telefon, amikor felrakom töltőre pl. egy fél órás navigálás idejére. Lehúzom töltőről és ébren marad az android rendszer, amíg újra nem indítom.
-
adamfriday
senior tag
Köszi a válaszokat, eddig megy minden vele ahogy kell.
-
adamfriday
senior tag
Android N-el használja valaki folyamatosan a bluetooth-t? Tervezem, hogy felrakom, de a fejegységem és az Mi Band-em jó lenne, ha továbbra is használható maradna.
-
adamfriday
senior tag
Én a Light Managert használom a led helyett. Van benne screen mode, megjeleníti az alkalmazás ikonját a kijelzőn értesítés esetén.
-
adamfriday
senior tag
válasz
s3nsitivity #5208 üzenetére
Ugyanaz, de azért köszi!
@iceq9999: egyel felette írtam le
[ Szerkesztve ]
-
adamfriday
senior tag
válasz
s3nsitivity #5206 üzenetére
A beállításokkal elég jól képben vagyok, de nem értem mire gondolsz.
Akkor jelenik meg általában a kikapcsolt wifi is bekapcsoltként az akkuhasználatban, ha a helybeállításoknál engedélyezve van a wifi helykeresés. Ez nálam off. Nem először van 6.0.1 a telómon, eddig ezt nem produkálta.
-
adamfriday
senior tag
válasz
igor-hu #5080 üzenetére
Sebességben hozza a stockot, nálam betonstabil volt, hetente frissítettem a legújabb nightlyra. Néhány bug amibe belefutottam:
- nem tudtam bluetooth eszközt beállítani smart lockhoz,
- kb heti egyszer nem reagált a power gomb kb egy órán át, vagy restartig (hangerő gombbal is lehet ébreszteni cm-ben)
- előfordult párszor, hogy kérte a jelszót ébresztéskor
Feldobtam mellé az xposed-ot minminguard és amplify miatt. -
adamfriday
senior tag
Visszaköltöztem stockra CM13-ról, de borzasztó gyenge akkuidőm van. Örülök, ha a 4 óra kijelzőidőt elérem, CM-en sokszor felülről súroltam a 6 órát (igaz amplify-jal). Az akkustatban a wifi ráadásul folyamatos bekapcsolt állapotot mutat, pedig a háttérben keresés ki van kapcsolva. Nálatok ezekkel mi a helyzet?
-
adamfriday
senior tag
Van egy kis fogalomzavar a Doze kapcsán. A Marshmallow-ba integrált "app altatóról" van szó, amely figyeli a szenzorokat. Ha nyugiban van a telefon és nincs töltőre dugva akkor aktiválódik.Ezt nem kell telepíteni sehonnan. Bővebben itt angolul.
Vannak hasonló megoldások, pl az Xposed alá telepíthető Amplify (ez a wakelockokat limitálja), vagy a Greenify (ez elaltatja a kiválasztott háttérben futó appokat, amíg el nem indítjuk őket újra). -
adamfriday
senior tag
Észrevettétek, hogy Scully Nexus 6-ot használ az új X-akták évadban?
Mulder telefonja pedig egy Nexus 5.
-
adamfriday
senior tag
válasz
Den Hadnagy #4179 üzenetére
Dobj fel egy olyan appot, ami kijelzi külön, pl: [link]
-
adamfriday
senior tag
CM13 tapasztalatok 2 hét használat után:
+ teljesen stabilnak tűnik eddig, gyors
+ akkuidőben hozza a stock romot, ami nálam 5-6 óra kijelzőidőt jelent
+ a wifi sokkal gyorsabban csatlakozik
+ jobban testreszabhatóbb, mint a gyári rendszer (akárcsak az eddigi CM-ek)
- nem tudok hozzáadni a smart locknál bluetooth eszközt, hibaüzenetet dob
- lassabban bootol, mint a stock rom, indulás után kb fél percig laggol a rendszer ( ez lehetséges a titkosítás miatt van, a stock romot én kikapcsolt titkosítással használtam) -
adamfriday
senior tag
Felpattintottam a CM13-at, viszont a setupnál miután beléptem a google fiókba nem ajánlotta fel, hogy vissza akarom-e állítani az adataimat (wifi jelszavak, telepített alkalmazások stb). Tud valaki esetleg erre módot? Google fiók eltávolítás / hozzáadás is megvolt.
-
adamfriday
senior tag
válasz
DeathAdder #3837 üzenetére
Flashelésnél ki tudod választani, hogy az eredeti vagy a nem kényszerített titkosításra módosított romot pakolod fel. Root az külön lépés. Elég szájbarágósan leír mindent a toolkit.
-
adamfriday
senior tag
Ha valaki hiányolja az értesítési ledet, ez is egy alternatív megoldás: Light Manager. Tud screen módot, monokróm ikonokat jelenít meg a kijelzőn.
-
adamfriday
senior tag
Aki már felrakta meg tudná mondani, hogy a CM13-ban is erőltetve van-e a titkosítás?
-
adamfriday
senior tag
válasz
laszlomijin #3542 üzenetére
Light Flow működik, ha rootoltad a telót, de csak világítani fog vele. Én most a LED Blinkert használom, ami tud olyat, hogy a kijelzőn villogtatja az appok ikonjait, ha értesítés jött.
-
adamfriday
senior tag
Én is hiányolom, hogy nem lehet testre szabni, de más appokkal helyettesítem, pl Notific, Light Manager, vagy LED Blinker (ez utóbbi kettő tud ledet szimulálni a kijelzőn).
@SamS20: Nálam 1-2 %-ot, de kikapcsolt wifivel és adatforgalommal.
@s3nsitivity & zsirfecske: hmm köszi, akkor más lehet az oka, pedig csak most az egyszer, bluetooth mellett fordult elő -
adamfriday
senior tag
Akinél előfordult már random reboot, annál nem volt bekapcsolva a bluetooth?
Tegnap először hagytam bekapcsolva amióta megvan a telefon és nálam is megvolt az újraindulás. -
adamfriday
senior tag
válasz
cyberkind #3180 üzenetére
Én Ringke Fusiont használok ezen is, meg előtte a Nexus 4-en is ilyen volt.
[ Szerkesztve ]
-
adamfriday
senior tag
válasz
horvathkrisz #3010 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy szépen beleolvastál valahova az összefoglalóba, az előzmények nélkül.
Olyan módosított ROM-ot is fel tudsz rakni a telefonra amiben ki van kapcsolva az amúgy kényszerített titkosítás. -
adamfriday
senior tag
válasz
zsirfecske #2927 üzenetére
Szerintem majd akkor éljük az okosórák korát, ha minden harmadik embernek van, még egyáltalán nem terjedtek el nagy számban (itthon meg főleg). Én nagyon szerettem a Nexus 4-en, hogy hozzá sem kellett érnem és messziről láttam, hogy van-e értesítésem.
-
adamfriday
senior tag
válasz
bali305 #2695 üzenetére
Beállítások / Alkalmazások / Fogaskerék a jobb felső sarokban / Megjelenítés más alkalmazások felett
Kiválasztod a Messengert és bekapcsolod a kapcsolót.
Már nem elég csak az alkalmazásban bekapcsolni a chat fejeket.@embe: Igen, ugyanúgy működik az NRT, mint eddig.
[ Szerkesztve ]
-
adamfriday
senior tag
válasz
laszlomijin #2687 üzenetére
Driver gondod lesz az előző nexus miatt. Érdemes eltávolítani és a n6-al újrarakni. A NRT egyébként végigvezet ezen is, van egy driver installation guide gomb.
-
adamfriday
senior tag
válasz
zsirfecske #2601 üzenetére
Az is igaz, ha valaki nem jártas ebben inkább maradjon a sírásnál, mert szívhat vele eleget. De aki követi a NRT utasításait, vagy már gyakorlott benne, annak tényleg megvan 1 óra alatt beköltözéssel együtt.
Más: ahogy elnézem szinte feleslegesen rootoltam a telót, az értesítési led csak világítani tud (tudom utánaolvashattam volna) és az AdFree sem blokkolja a reklámokat valamiért.
-
adamfriday
senior tag
Az értesítési ledet még mindig nem lehet villogásra rávenni? Light Flow-al csak világítani hajlandó.
-
adamfriday
senior tag
válasz
CptAdamica #2517 üzenetére
A csatlakozónak nincs köze a quick charge-hoz. "Quick Charge 2.0 is designed to be connector-independent. Quick Charge 2.0 can be implemented with a variety of formats, including USB Type-A, USB micro, USB Type-C, and other proprietary connectors." Qualcomm faq.
-
adamfriday
senior tag
Sziasztok! Átköltöztem ide a Nexus 4 topicból. Tudtok arról infót adni, hogy 6.0 rootolása esetén nem fognak települni a későbbi OTA frissítések? N4-en ez volt e helyzet lollipop alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jócskán megnőtt a Google új referenciamobilja, és minden földi jóval meg lett áldva optikai képstabilizátortól a QHD-s kijelzőig, ám az árcédulára is vastagabban írták fel a végösszeget.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest