Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone topik
-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
MPeter87 #2933 üzenetére
-stock romon semmilyen gombot nem tudsz sehova pakolni a navbar-on. Custom romokban van ilyen lehetőség. 6.0 alapúban még nem találkoztam vele (csak idő kérdése), de 5.1.1-nél van ilyen.
-alkalmazástól függ, hogy eltűnnek e gombok. Yt közben igen, az általam használt játékoknál is eltűnik. Custom romnál meg akkor tünteted el, amikor akarod.
-a beszédhangszóró kiváló, a másik fél... nem tudom, hogy csak nekem vannak e ilyen gondjaim, de néha panaszkodnak, hogy halkan hallanak. Nem olvastam ilyet sehol, szóval biztos rosszul fogom a telefont
-nincs itthon motorola szerviz már nagyon régen sajnos. Expansys angliában javíttatja a készüléket, futár viszi-hozza elvileg.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jócskán megnőtt a Google új referenciamobilja, és minden földi jóval meg lett áldva optikai képstabilizátortól a QHD-s kijelzőig, ám az árcédulára is vastagabban írták fel a végösszeget.
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest