- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPeter87
őstag
Imádtam ezt a telefont és a mai napig boldogan gondolok vissza rá.
Sok használtan vásárolt telefon után őt újonnan vettem és nagyon kellemes meglepetés volt, mikor kibontásnál megláttam, hogy mekkora tepsi. -
MPeter87
őstag
válasz klasszsrac #7266 üzenetére
Nem lesz olcsó. E-bay-en a legolcsóbb 24ezer körül van, + haszon és munkadíj.
Nem tudom olcsóbban be lehet-e szerezni bárhonnan is. -
MPeter87
őstag
válasz tariattila #7254 üzenetére
Nem szeretnék kisebb kijelzőt, ezért nem lett A1, pedig a pure droid miatt én is agyaltam rajta. Mondjuk ez a nyújtott izé is kisebb, legalábbis keskenyebb, ezért kisebbnek hat.
moderálva[ Módosította: #45553408 ]
-
MPeter87
őstag
Köszi, hogy megosztottad velünk!
Mi a tapasztalatod ezzel az akkuval? Lehet rendelek én is egyet bele tartaléknak.
Más: Megvettem a Redmi 5 Plus-t, de ez a nyújtott kijelző nagyon fura. A Nexus6 egy batár tepsi és férfiként nem tartozom a lapátkezűek táborába, mégis sokkal jobban kézre áll valahogy, mint ez az új 18:9-es..
Egyelőre nem költöztem át az újba és lehet csak az újdonság "varázsa" ez, biztosan megszokható, de sajnálom, hogy ráment minden gyártó erre a keskenyítésre. -
MPeter87
őstag
Valamiért nem jelzi egyből, ha e-mail-em érkezik. Gmail.
Van ötlete valakinek, hogy mit lehet kezdeni ezzel? -
MPeter87
őstag
válasz tariattila #7011 üzenetére
Nalam 960 korul volt.
-
MPeter87
őstag
válasz online1986 #6944 üzenetére
Töltsd le innen a legfrissebb factory image-et ("shamu" for Nexus 6 alatti listából válaszd ki), utána kövesd az összefoglalóban a "Factory image telepítése: Martinitius leírása alapján." szöveg utáni leírást.
Szerk.:
Custom romot passzolom, hogy melyik a jó most, én gyárit használok, ez is tökéletes.[ Szerkesztve ]
-
MPeter87
őstag
válasz online1986 #6942 üzenetére
Szia!
Az összefoglalóban lépésről lépésre minden le van írva. Türelem és olvasd végig.
-
-
MPeter87
őstag
válasz Den Hadnagy #6912 üzenetére
Nekem ilyenem van, de a telefon meretebol adodoan en csak fektetett nezetben hasznaltam es a csipesz also fele a muszerfalat erintette, hogy ne zavarjon a kilatasban. Szerintem mas pozicioban is stabilan tartana, de jo ideje nem hasznaltam mar es most kiprobalni sem tudom sajna. Eleg masszivnak tunik amugy. [link]
-
MPeter87
őstag
válasz tomiivagyok #6886 üzenetére
Nézz meg youtube-on egy disassembly/repair videót és meglátod.
-
MPeter87
őstag
válasz MPeter87 #6680 üzenetére
Visszaraktam a legfrissebb gyári romot (N6F26Y) és most is csak úgy sikerült előhozni a kezelőfelület hangolót, hogy előtte kikapcsoltam a fejlesztői beállításokat, szóval úgy néz ki, hogy ez nem bug, vagy nem javították.
Nekem ez a Lineage OS nem jött be. A gyári rom gördülékenyebb
-
MPeter87
őstag
válasz TheDragon007 #6826 üzenetére
Uhh, az kemény. Köszi, hogy megosztottad az infókat.
Ezek szerint az akksi mellé egy adag csavart is kell rendelni. -
MPeter87
őstag
válasz TheDragon007 #6805 üzenetére
4-5ezer között tudsz rendelni e-bay-ről akksit. Amikor néztem, adtak hozzá 1-2 tool-t is, ami segít a cserében. Nézd meg youtube-on, hogy hogyan lehet cserélni és ha érzel magadban egy kis ügyességet hozzá, akkor szerintem nem nagy kaland.
-
MPeter87
őstag
válasz llspencerll #6684 üzenetére
6.0?
Ha azon jó volt, akkor valami szoftveres összeakadás lesz.
Ha 6.0-on is csinálja, akkor:
- hálózati beállítás enged 3g és 4g kapcsolatot is?
- sim csere, szerintem ennek nincs díja, de kérdezz rá a szolgáltatónál
- ha az előbbiek sem oldják meg, akkor gari.. -
MPeter87
őstag
7.1.1-ben nincs százalékos akksi kijelzés?
Nyomkodtam a fogaskereket, de semmi.. -
MPeter87
őstag
válasz tariattila #6665 üzenetére
A gyári 7.0 tényleg érezhetően gyengébb lett a 6-os után, viszont azért ennyire nem. Verzió váltásoknál érdemes factory resetet nyomni és úgy belakni. Ha tényleg csak ennyi appot használsz, nem tart semmiből. Sms és híváslista mentés megvan fél pillanat alatt, sd-ről kimásolod a lényeget és max fél óra az egész. Tuti, hogy nem lennének ilyen panaszaid. Amúgy a viber is tud érdekességeket okozni, persze itt kicsi az esélye, hogy az csinálja a galibát.
A 7.1-et még nem raktam fel, majd talán ma, így arról nem tudok nyilatkozni.(#6668) Plasticbomb
Nekem is így rémlik, de nem akarom a véletlenre bízni.
[ Szerkesztve ]
-
MPeter87
őstag
válasz levike92 #6606 üzenetére
Olyat nézz, ami Qualcomm Quick Charge 2.0 vagy 3.0, ezek jók lesznek a telóhoz. A Nexus 6 QC 2.0-t tud, de visszafelé kompatibilis, így a 3.0-ás töltős is jó lesz.
Szerk.: Egy akksi kb 5000 Ft a telefonba, a cseréhez szükséges segédeszközökkel. Kis ügyességgel cserélhető otthon is.
[ Szerkesztve ]
-
MPeter87
őstag
-
MPeter87
őstag
Én is kerestem utódot, de sajnos nem egyszerű hasonló paraméterekkel telefont találni.
Xiaomi, Meizu vonalon is nézelődtem korábban és valamelyiknél olvastam, hogy a frissítéseket csak megígérik, aztán sz@rnak a felhasználók fejére.. Valahogy nekem ezek nem elég megbízhatóak, nem elég stabil a háttér.
OP3 mellett döntöttem, de aztán kicsit máshogy alakultak most a dolgok, úgyhogy jegelem a vásárlást, meglátom még milyen alternatívák lesznek. -
MPeter87
őstag
válasz levike92 #6578 üzenetére
Akkor gyári, stock android van rajta, ez a szűz android rendszer, ez nem CM.
Akkor úgy tudod beállítani, hogy lehúzod a redőnyt, ott jobb felül a kis fogaskerék ikont nyomd pár másodpercig, utána a beállításokban legalul megjelenik egy új menüpont, azon belül tudod kijeleztetni az akksi százalékot.
Remélem így érthető. Nekem most nem a gyári van fent, így pontosabban nem tudom leírni. -
MPeter87
őstag
válasz bodoraudio #6441 üzenetére
Próbáld ki a stock gyári droidot, eszméletlen jó a gyári rendszer.
-
MPeter87
őstag
válasz bodoraudio #6420 üzenetére
En G4, Mate7 es Nexus6 vetelen gondolkodtam es Nexus6 lett belole. Nagyon szeretem.
Ha van ra lehetoseged, probalj ki egy Nexus6ot, az majd segit a valasztasban.
Azt viszont most megmondom, hogy uzemidoben a Mate7 veri, az biztos. Felhasznaloi elmenyben viszont szerintem a Nexus6 jobb lesz. -
MPeter87
őstag
Nillkin áttetsző TPU. Nem lesz tőle bumszli a telefon, véd is, kijelzővel lefelé lerakva is, van a jack és az usb-nél is dugó, így nem koszolódik és jobb lesz a telefon fogása is, legalábbis nekem. Nem olcsó, viszont nekem megérte. Vettem ilyen 1-2 dolláros tpu tokot is e-bayről, de az gagyi eléggé és nincs alul-felül dugó, plusz nem emelkedik ki úgy a power-hangerő gombok mellett, ami a nillkin után szintén nagyon gagyi.
-
MPeter87
őstag
válasz tariattila #6236 üzenetére
Nálam reagál mindig, ez rendben van, csak sokszor alacsony töltöttségen már fogja magát és kikapcsol..
-
MPeter87
őstag
Aki akksi hibaval vagy gyenge akksival gariztatta a telefonjat, milyen hibat tapasztaltatok?
Egy ideje azt csinalja a telefonom, hogy mikor alacsony szazalekon van, kikapcsol. Tobbnyire 3-10% kozott szokta csinalni, de a napokban eljatszotta 15%nal is. Utana be tudtam meg kapcsolni, de ez nem egeszen normalis mar.
Ujkoraban 1%on is mukodott rendesen a telo, ha epp nem ertem korabban tolto kozelebe.
Lassacskan lehet nekem is gariztatnom kell.
Esetleg lehet valahogy kalibralni az akksit, hatha megoldana a problemat? -
MPeter87
őstag
válasz tariattila #5895 üzenetére
Sajnos tegnap én is tapasztaltam, viszont én gmaps alatt.. Nem örülök neki. Akkor dobálja, ha elkezdi használni a gmaps a gps-t, viszont nem csak kezdésnél, hanem utána folyamatosan dobálja. Muszáj leszek visszarakni az előző rom verziót.
-
MPeter87
őstag
válasz Csillag01 #5846 üzenetére
Ha tetszik és hibátlan, vedd meg, mert szeretni fogod.
Ha nem tetszik, ne vedd meg.A gari kérdés, hogy hová szól. Ha pl expansys, akkor elvileg jó, kérdés, hogy rajta keresztül lehet-e csak érvényesíteni vagy te is tudod. Ha valamelyik itthoni boltba szól, akkor előtte járj utána, hogy az adott boltnál milyen véleménnyel vannak a gariztatásról.
-
MPeter87
őstag
Én meg most álltam vissza 6osra.
7esen a bill néha érdekesen jött elő. Volt, hogy előjött, de mintha lefagyott volna, hiába nyomkodtam, ekkor alkalmazás ki-be, aztán ment.
Majd felrakom a véglegest, mikor kijött.Szerk.: Most megvártam, hogy lefusson a recoveryben a wipe és tényleg lefutott. Ezek szerint nem voltam elég türelmes előző alkalommal.
[ Szerkesztve ]
-
MPeter87
őstag
Felraktam az N-t. Ebben hogy kell beállítani az akku % kijelzést? Hiába nyomom az értesítési sávon a fogaskereket, itt nem jön elő az a plusz menü a beállításokban.
Másik kérdés: Recovery-ben ha wipe-oltok nektek sem indul újra a teló vagy nektek sem ugrik vissza a rec. menübe? Nyomtam wipe data-t, kb 10 perc után újraindítottam, mert sztem lefagyott. Wipe cache-nél ugyanez, csak ott nem volt ennyi türelmem.
-
MPeter87
őstag
Ha 15% alatt van az akku vagy meleg a teló, akkor tud darabos lenni kicsit. Én csak clash of clans-al jatszom, ez viszont nem eszi meg, meg egyik általam használt program sem, szóval passz.
Memória pucoló szarokat ne használj, tök felesleges.(#5818) gid
A Nova Launcher egy launcher, ahogy a nevében is szerepel. Van ingyenes verziója, töltsd le, nézd meg.
[ Szerkesztve ]
-
MPeter87
őstag
iNexus..
-
MPeter87
őstag
Erdekes dolgot produkalt reggelre a telo. Este mindig bekapcsolom a ne zavarjanak funkciot az ertesitesi savon, ami reggel az ebresztovel ki is kapcsol, viszont most ugy beragadt, hogy egyreszt nem lotte ki az ebreszto, masreszt a legordulo menuben en se tudom kinyomni, de meg 2 ujrainditas utan se lehet kikapcsolni. Valami kicsit osszekuszalodott. A hang beallitasoknal sikerult hangot varazsolni ra, de igy is ugyanugy jelzi az ora mellett, hogy be van kapcsolva a funkcio.
Asszem delutan ujrarakom.[ Szerkesztve ]
-
MPeter87
őstag
válasz CptAdamica #5623 üzenetére
Nem egyik napról a másikra megy végbe ez a dolog, hanem 1-2 év, valószínűleg. Utána viszont mivel az expansys angol cég..
-
MPeter87
őstag
A telekomnal 3 az 1ben tipusu kartya van, kersz egy ujat es kesz. Ha van sim az uzletben.
Addig magadnak is mrgnyirbalhatod a mostanit, de elvileg nem teljesen egeszseges a foglalatnak, mert minimalisan vastagabb a normal/micro sim, mint a nano, ugyhogy intezz ujat bele. -
MPeter87
őstag
válasz s3nsitivity #5532 üzenetére
A masikon (Z Force ?? ) van jack. Viszont ezek "csak" 5.5"esek.
-
MPeter87
őstag
válasz CptAdamica #5481 üzenetére
Ezt a dizájnt el tudnám viselni alul felül kicsit kisebb kávával + minimum 5,8"-el, de inkább 6, mint a mostani. Kisebbre már nagyon nem akarok váltani.
-
MPeter87
őstag
Beállítások - Nyelv és bevitel - Google-bill. - Beállítások - Rezgés gombnyomásra
Grat a telóhoz.Szerk.: Ma rendeltem egy új nillkin tpu tokot (inkább erre esett ismét a választásom), illetve egy új - szintén - nillkin tempered glasst, ami 9H+ 2,5D élekkel. Kíváncsi vagyok milyen lesz a sima 9H-hoz képest. Sajna sikerült odakoccolni kicsit a kijelződ, így a t.glass megrepedt. (nekidőlt egy fém tartónak a teló)
[ Szerkesztve ]
-
MPeter87
őstag
Azt hogyan tudod objektíven nézni, hogy nekem szimplán nem tetszik a 6p, a n6 viszont igen? Ez eléggé szubjektív dolog. A saját véleményem írtam le, nem önigazolást keresek, nem is értem, hogy jött ez ide vagy miért általánosítottad. Szerintem te add el gyorsan és vegyél valami mást.
Szerk.: A gg kérdést átfutottam, szart sem ér a gg, akárhanyas. Úgyis karcos vagy hajszálkarcos lesz. Ezért van rajta tempered glass. A többi más kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
MPeter87
őstag
Ha másik telót kellene vennem, akkor vennék használtan egy ugyanilyen fehér Nexus6ot, annyira nincs mire lecserélni. A 6p lehet h jó, de ahogy kinéz.. azok a bumszli nagy kávák alul felül, nevetséges.. Plusz a 6"-os kijelzőnél kisebbet nem vennék már szívesen. Nyilván ízlések és pofonok.
-
MPeter87
őstag
Rendelj egy nillkin tempered glasst. Vannak, akik azt mondják GG1 óta, hogy hülyeség a fólia/üveg, de hajszálkarcok akkor is lesznek rajta.
Erős napsütésben nálam is gyengén látszódik, szóval ez nem a fólia 'hibája' lesz.Más: Talált már valaki olyan párszáz forintos áttetsző tpu gel tokot, ahol a gombok ugyanúgy kiállnak, mint a nillkin toknál? A nillkinem fullra besárgult, úgyhogy rendeltem egy ilyet, viszont ezen hiába vannak meg a gombok helyei, nem áll ki úgy, mint a nillkinnél és így elég gagyi. Ha lenne alternatíva, nem rendelnék újra 3000ért, hogy 3 hónap után kuka legyen újra a tok.
(#5036) iceq9999
Ugyanez van most nekem is, ez elég gagyi. Nillkin után közel sem mondanám könnyen kitapinthatónak!
[ Szerkesztve ]
-
MPeter87
őstag
válasz k_zizzie #4508 üzenetére
Egy k.va jó telefon van a kezedben, efelől nyugodt lehetsz.
A magánszemély véleménye szubjektív: szimplán nem tetszik neki vagy nagy neki.
A kereskedő pedig valsz. azért nem kéri, mert nagyon réteg telefon, főleg a mérete miatt és így nehezebben tudná eladni. Szerintem.. Vagy nem tudna eleget keresni rajta.
Note4 csak pár másodpercig volt a kezemben, de elég volt annyi idő is leszűrni azt, hogy a Nexus6 gördülékenyebb. A ceruza használattól függ. Én Note2n alig használtam, viszont van, aki rengeteget használja. -
MPeter87
őstag
A fehér áttetsző nillkin tpu tokom kezd nagyon sárga lenni. Lehet ezzel vmit kezdeni?
-
MPeter87
őstag
A váltó előtti tároló fedelét felnyitom és oda fektetem be, tehát nem állítva, hanem az oldalára fektetve. A dőlésszög is jó és ott nem mocorog nagyon, kivéve, ha jobban odalépek neki, mert akkor megfejeli a váltókart.
Vettem egy ilyen csipesz szerű tartót is hozzá, ezt még nem próbáltam ki, majd most hétvégén.
[ Szerkesztve ]
-
MPeter87
őstag
válasz adamfriday #3945 üzenetére
Cm nekem sem ajanlotta fel, egyesevel szedegettem le az appokat, raadasul kovetkezo stock telepitesnel mar csak azokat allitotta vissza, amiket cm alatt (az az ~1 nap alatt..) leszedtem.
-
MPeter87
őstag
válasz DeathAdder #3879 üzenetére
Rendelj valamilyen skint, pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest