Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallerlaller
addikt
válasz
tariattila #6767 üzenetére
vodafone-nál úgy volt, hogy nem elég hogy nfc képes, de csak a kimondottan vodafonnál vásárolt telefonokkal működik. nem ismerem a technikai hátterét hogy ezt miként ellenőrzi, de sajnos tényleg így van.nvm, vodafonnál kicsit máshogy van, mert ott a sim kártyádat is cserélik nfc csipesre.
telenornál ezek kellenek:
- Androidos, MobilPass NFC képes mobiltelefonra. Nézd meg itt, melyek ezek!
- a Telenoros számlás vagy kártyás előfizetői szerződésre és NFC képes SIM kártyára
- Telenor NFC szolgáltatásra
- Telenor MobilPass szolgáltatási szerződésre -
hallerlaller
addikt
válasz
llspencerll #6688 üzenetére
Nincs mit.
Nekünk ennyi nem oldotta meg, néha így is bejött a proximus.be vpn, amit ki kellett törölni manuálisan majd beírni a upc-st.
-
hallerlaller
addikt
válasz
llspencerll #6684 üzenetére
Én is upc-s vagyok, motorola telefonoknál jellemző ez a hiba(moto x style, nexus 6-nál is tapasztaltuk ezt).
Jelenségek: wifi eldobás, majd visszacsatlakozás, néha mobil net eldobás, majd újracsatlakozás
Megoldás: állítsd át a preferált hálózatot: 3G-re (UPC ugye a vodafone 3G hálózatát használja)
Mikor eldobja a hálózatot, akkor ha gyorsan bemész a hozzáférési pont nevéhez akkor látszik valami "PROXIMUS.BE" vagy valami hasonló (ez a belga szolgáltató amin keresztül működik a upc mobil szolgálatatása, technikai hátterét nem ismerem a dolognak) Na EZT töröld ki, majd add meg manuálisan a VPN-t:Név: UPC Mobil INTERNET (igazából mindegy, elég az UPC is)
APN: internet.hu.upcmobile.com (ez a lényeg)
...
hagyd üresen/ne módosítsd
...
APN típusa: default,supl
...
...és a végén ments el.
Nem tudom miért, csak motorolákon volt ezzel gond, LG, Sony, Xiaomi telefonokon nem.
-
hallerlaller
addikt
válasz
tariattila #6654 üzenetére
én egy redmi 4-re váltottam, nexust volt hogy naponta háromszor töltöttem, ezt ugyanazzal a felhasználással 2 naponta, többet csak ilyen erős akksis telefonom lesz.
-
hallerlaller
addikt
lol letoroltem az antutut és már nem pörög annyira az android rendszer, nem tartja ébren 3-4 órát. lehet nem készítették fel 7.0-ra.
-
hallerlaller
addikt
válasz
tariattila #6497 üzenetére
Nekem is az android rendszer a fő fogyasztó, nyomtam párszor gyári visszaállítást de semmi.
Ja és többször felment már 60fokra töltés közben, hihetetlen.
-
hallerlaller
addikt
Nna, csináltam kör ikonokat pixel launcherra.
-
hallerlaller
addikt
Ne mondjátok meg neki, fel kell telepíteni és meglátod
-
hallerlaller
addikt
Érdekes ez a pixel launcher, most eltűnt belőle az időjárás
-
hallerlaller
addikt
Ennyit ír, gondolom mi lennénk az other devices.
-
hallerlaller
addikt
Itt is be lehet állítani, hogy naponta váltson!
az 500px oldalról tölt le fényképeket, nagyon jó képek vannak ott már régóta követem azt az oldalt. Én mindig mindenből a gyárit szeretem, sok ilyen wallpaper appot próbáltam mind valami reklámot tolt arcba..
(#6371) jacis
Nekem is fura a pixel launcher, de próbálom szokni. Nincs tökéletesen optimalizálva az látszik mert a mappák túl nagyok az ikonok meg túl kicsik, meg a nav bar se hozta az új ikonokat, de az időjárás része nagyon tetszik a főképernyőn a widget is fasza, és hs rányomsz akkor nagyon szép.
-
hallerlaller
addikt
válasz
CptAdamica #6325 üzenetére
Ez legutóbb galaxy nexus-nál fordult elő, szolgáltatós - és egy két webshopos telefonon régiós rom volt amit a samsung frissítet a google helyett. Nexus 4 óta már nincs ilyen, összes rom egyforma (tudomásom szerint ez azóta nem változott)
-
hallerlaller
addikt
Azt nem tudjátok hogy kell kikapcsolni chrome ban az "oldal mobibaráttá alakítása"-t? Nagyon idegesít hogy állandóan felugrik.
-
hallerlaller
addikt
Amúgy nektek nem fura, hogy idén kapunk 7.1-et ami dev preview. 7.1-nek minek a preview, nem az fut a pixeleken? Nincs kész vagy mi, nekem valami itt nem kerek.
-
hallerlaller
addikt
Hibajavító csomag októberre változott, ja meg eltűnt a béta ahogy már mondták. Az utolsó béta kb ugyanez, gondolom stabilnak minősítették.
(#6250) sqpp
naponta kétszer töltöm amióta upc-s vagyok, twitch, youtube, netrádió állandóan megy, sajnos nem tudom így megállapítani hogy szívja-e vagy sem.
-
hallerlaller
addikt
tuti megakadt, google felirat volt vagy 20 percig, érdekes 5.1.1-nél meg szinte rögtön jött az animáció. Semmi hibaüzenek nem volt egyszer sem, látszólag minden okés mégse indult. Azt az md5-öt magától is csinálja, lehet azért mert az 5.1.1-nél 4db 'sending sparse system' volt 6.0.1-nél meg csak 3? mindegy nem nagyon érdekel mert 5.1.1-ről felfrissítettem.
-
hallerlaller
addikt
Passz, ugyanúgy csináltam és nem ment 2 db 6.0.1 verziót is próbáltam, google feliratnál megakadt mindegyik. 5.0.1 meg elsőre, igazából rejtély számomra is.
(#6216) jacis
nekem volt nexus 4, családban nexus 5, n5x egyik sem sárgul, viszont az 5-ösnél keret repedés, bevilágítás na az van.
-
hallerlaller
addikt
ez a wugfresh toolkit mekkora .. vissza akartam állni vele gyári romra erre nem engedte csak valamelyik 5.1.1-et, 6.0.1 nél bootloop.
-
hallerlaller
addikt
válasz
hallerlaller #6186 üzenetére
Egy év gari van
-
hallerlaller
addikt
Kijött most az új google billentyűzet play storeba ugye, de olyat találtam most ami megváltoztatja a színét automatikusan az adott alkalmazás hoz, az a neve hogy Chrooma,iszonyat jó próbáljátok ki!
-
hallerlaller
addikt
válasz
#49738752 #5657 üzenetére
Nekem se tetszik, hogy 5,5", maradhatott volna 5,7 legalább, mi értelme így akkor a kisebb modell mellett ami 5,2". Meg az akksi is lehetne igazán nagyobb, itt van mellettem egy redmi 3, egyszerűen nem hiszem el, kisebb mint a nexus 6, vékonyabb is, mégis 4100 mAh akkumulátora van, arról nem beszélve mennyivel olcsóbb..
-
hallerlaller
addikt
válasz
cannibalform #5651 üzenetére
Nekem gyorstöltés közben vibrál.
-
hallerlaller
addikt
Egy haverom mikor meglátta pingpongütőnek csúfolta, meg röhögött. Következő telefonja egy note edge lett, ez ilyen először viccesnek tartod, aztán megtérsz. Hozzáteszem ha most is sokat bkv-znék mint fiatalkoromban akkor 5' telefonom lenne,szóval megértem a másik oldalt is.
-
hallerlaller
addikt
válasz
tariattila #5548 üzenetére
heh, melyik telenor volt ez? én mindig a pólus ban cseréltettem többet is, sose kérdeztek meg kértek semmit, csak a számot kellett bepötyögni meg a jelszót a pötyögőbe és már adta is.
-
hallerlaller
addikt
Eh, megint vissza marshmallow, eddig bírtam a májusit. Több bétát nem rakok már fel az biztos, mindig belefutok nem induló appokba..
-
hallerlaller
addikt
Nektek is küldözget az expansys ilyen üzleti ajánlatokat? Most honor 7-et akarnak elsózni nettó 255 ejróért. a vicc az hogy a magyar oldalukon nincs is fent, csak az angolon. Nem értem ki vesz ilyet, mikor az n5X-et meg most árazták le és olcsóbb is - mondjuk annak meg nem kell reklám.
-
hallerlaller
addikt
Megjelenéskor nem szabad nexust venni, hagyományosan fél évvel a megjelenés után mindegyiknek leesik az ára, lásd most nexus 5x. én simán kibírok még egy évet aztán htc nexus. Meg lecserelni egy motorolat huaweire, noormális?
#Krisztián
szerintem inkább te vettél egy 6p-t és keresed az önigazolást, tudjuk jó telefon, de nem minden esetben éri meg váltani, én pl n5-t is kihagytam mert nem láttam értelmét n4-ről váltani.
-
hallerlaller
addikt
na jó, eddig bírtam
force close volt játék közben, rohadt idegesítő.. megy vissza marshmallow
-
hallerlaller
addikt
-
hallerlaller
addikt
válasz
CptAdamica #5017 üzenetére
Hol?
-
hallerlaller
addikt
lol, most fedeztem fel, hogy chrome böngészőben ha a böngésző sávban elhúzom az ujjam jobbra vagy balra, akkor vált a lapok között..
-
hallerlaller
addikt
válasz
Just_Reboot #4611 üzenetére
teljesen stabil volt, csak az appok baszakodnak. windows phone feeling, ezért visszamentem marshmallowra.
-
hallerlaller
addikt
chrome-ot csak úgy tudtam osztott ablakban megnyitni, hogy bekapcsoltam a 'lapok és alkalmazások egyesítése'-t a chrome beállításoknál, van erre valami más mód is?
-
hallerlaller
addikt
Elég fasza ez az android N, rakja fel mindenki aki nem tette.
-
hallerlaller
addikt
-
hallerlaller
addikt
-
hallerlaller
addikt
válasz
adamfriday #4219 üzenetére
az igazság odaát van
-
hallerlaller
addikt
válasz
Den Hadnagy #4209 üzenetére
Én régebben próbáltam az ingyenest, elég bugos volt pl olyan appok amik alapból nem full képernyőn mennek, ott volt amelyiknél hagyott egy sávot, illetve volt hogy eltüntette, majd valahogy használat közben mégis előjött. Most vannak hasonló bugok?
-
hallerlaller
addikt
válasz
zsirfecske #4139 üzenetére
én pont olyanról váltottam, inkább ne, de csak egy dolog miatt: akksi.
-
hallerlaller
addikt
válasz
johnatan25 #3397 üzenetére
Motorola nincs jelen magyarországon hivatalosan, gyártói gari eleve gyanús. Lehet csak sablon szöveg, beírják minden telefonhoz amit árulnak.
-
hallerlaller
addikt
válasz
Den Hadnagy #3392 üzenetére
Nagyon ronda ez a tok, vannak ennél sokkal szebbek.
-
hallerlaller
addikt
lol nektek is visszaállt a 6.0.0 play store a régi nezetre ?
-
hallerlaller
addikt
válasz
CptAdamica #3277 üzenetére
Persze hogy kell, olvasd el a szöveget mellette, minden amit nem a play storeból telepíted.
-
hallerlaller
addikt
Hogy néz ki már megint a play store
-
hallerlaller
addikt
válasz
adamfriday #3166 üzenetére
szerintem sokat dolgozik és nincs ideje telefon basztani állandóan, egy két üzenete néz meg rajta nem baj az.
-
hallerlaller
addikt
válasz
zsirfecske #3035 üzenetére
azért sikerül neki, másoknak meg nem mert elég izmos a srác egy másik videóban még az iphone 6s-t is meghajlítja xd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jócskán megnőtt a Google új referenciamobilja, és minden földi jóval meg lett áldva optikai képstabilizátortól a QHD-s kijelzőig, ám az árcédulára is vastagabban írták fel a végösszeget.
- ZIDOO médialejátszók
- iPhone topik
- Honda topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háború Izraelben
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Redmagic 10 Pro 12/256 bontatlan, 3 èv garanciával
- Apple Iphone 13 128gb
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 Gb Media Markt vétel KARCMENTES 2026.07.28-ig garanciás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G (8/256Gb) garanciával
- Euronicsban vásárolt Z Fold6 eladó 31 hónap garanciával,de olvasd el a hirdetés szövegét!Köszönöm!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest