Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Nekem most Mate 7-em volt, de eldöntöttem hogy Huawei nem lesz addig a kezemben amíg nem lesz nekik egy rendes felületük. Nagyon káosz egy stock droidhoz képest (nekem). Egyébként maga a telefonok nagyon minôségiek meg minden de a szoftveres rész nagyon nem jön be. Ettől persze Te lehet hogy nagyon szeretni fogod.
-
Tibro5
senior tag
teljesen nyugodt vagyok
és egyébként tökéletesen meg vagyok elégedve a dp5 release-szel, de még mindig nem érted amit leírtam...
ha azt mondják hivatalos forrásból hogy ki lett küldve az update, akkor legyen úgy, ellenkező esetben válaszolják azt hogy technikai gondjaik vannak, nem kell a ködösítés -
tybsen
addikt
a dp-re jott 7.0 most nem a vegleges akkor? vagy miert varjatok az image-et?
Szerk: (#6068) sqpp : jaaa, ertem. Akkor nem ertem, hogy miert ajanlja mindenki, hogy az a leggyorsabb telepites, ha dp-re jelentkezik az ember es akkor rogton felkinalja a frissitest a vegleges 7.0-ra. De akkor az megsem a vegleges ezek szerint?
-
Plasticbomb
addikt
Engem szerencsére annyira nem érint (bár mocsok húzás), direkt vettem egy SOL Republic Shadow-t, mert nem akartam elhagyni a 4ik fülest a gyárban (hogy lehet valaki ilyen hülye, hogy 4et hagy el, ugyanazon a módon? Hát így...)/beleakadni a zsinórral valamibe (eddig 3 zsinór bánta), és kitépni a dugóból. Sajnos BT+Zene terén ez a füles lényegesen többet tud, mint amit várhatunk a következő Nexusokban.. (aptX) Szerencsére annyira azért nem hulladék, hogy ne legyen elég jó arra a 8 munkaórára...
-
DVlad
őstag
Azért tettem fel itt, mert ti is moto készüléket használtok, hasonló androiddal, gondoltam van segítőkszség irányomban, hiszen sokszor beszélgettünk már itt a motorola készülékekről a nexustól elkanyarodva is, sőt, mostanában más márkákról is megy az értekezés. Ez egy olyan szūk csoport, nem hiszem, hogy ne lehetne segíteni egymásnak. Remélem valaki tud mondani valami érdemlegeset is.
A linket kipróbálom, köszönöm! -
w333
félisten
Pontosan nincs mire, én is várok még kicsit hátha jön valami jó
(#5709) iMagic7
Én is féltem tőle hogy nagy lesz, de komolyan kellemes csalódás (jó erős és masszív telefon, zsebben sem kell attól félni hogy elhajlik) nekem előtte G2, S6, i6 volt, szóval én bátran ajánlom a méret pedig megszokható méretben kb. akkora mint egy iPhone 6 Plus !
Van itthon egy 3 éves Moto G (Play Edition) hibátlan telefon és teszi a dolgát a mai napig pörgős a rendszer, pedig csak Snapi 400 és 1GB/RAM
Nagyon szeretem én is a Motorola termékeit, ezért is tette le a voksomat mellette !
Kijelző az valami eszméletlen szép, komolyan ritka az ilyen szép kijelző !
-
jacis
nagyúr
Én is stock párti vagyok. Főleg mostanában amikor már annyira sima és letisztult hogy azt soha nem is gondoltam volna hogy ide jut a droid. Ettől függetlenül most Moto Z van tervben ha nem lesz nagyon durva az új nexus. Sajnos a 6p nekem nem jön be az új meg nagyon drága lesz mondjuk a Moto Z is ha minden igaz..
-
sqpp
őstag
-
hallerlaller
addikt
-
jacis
nagyúr
Ez most már jól sikerült.
Nekem is az általad említett dolgok miatt kellett visszamenni 6.0.1-re.
Most megy minden ahogy kell.
Az elöző verzióban nem ment pl a here vagy a youtube videó is megállt osztott képernyő esetén, most már sem csinálja ezt illetve ami nagyon fontos, hogy nincs lag vagy lassulás sehol. Kb azt a szintet hozza mint a 6-os droid.
Mondjuk egy napja nyúzom csak és lehet nem túrtam még bele rendesen a "hajába" -
sqpp
őstag
Nem nagyon tudom kifejteni így, meg sajna nincs időm rá tényleg, ne haragudj..
Épp dolgozom, aztán alszom is, mert holnap állásinterjú.
A lényeg, hogy nagyon sokan voltak így XDA-n a Moto X-el és asszem nem segít a flash sem, de nem tudom biztosra, nekem nem volt sosem.
Viszont van egy megoldás, ami hivatalos nyelvi fájlokat tesz át az adott telóra ADB-n át, ha esetleg a flash nem javítaná a hibát.
-
-
FreedomHUN
senior tag
Bejövősek a phabletek. Mostanság rámjár a rúd, 3 havonta cseréltem telefont, egyedül a lumia 1520-am ment tönkre azt muszály volt. Feleségem késöbb kapta az övének semmi baja. Többin alapvető elemek bugjai voltak. Stock android nem jön be, alap hogy kijelezze az akku százalékot egy op rendszer. Cm-el testreszabhatóbb. Egyedül a Sony ultrámat nem piszkálta, az jó volt úgy ahogy volt, de a bluetoot elvérzett ott is. Az valahogy nagyon nem sikerül a gyártóknak...
Remélem nem lesznek alapvető bugok. Maga a készülék bejön nagyon -
sqpp
őstag
Megértem én, hogy kényelmesebb, de miért nem gépről telepíted újra? Nem kell hozzá semmi root, meg különösebb hozzáértés sem.. Egy Nexus Root Toolkit, pár kattintás és fent a Stock, vagy ami kell.
Upsz bocsi a dupla kommentért, máig nehéz megszoknom, nagyon chat párti vagyok..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jócskán megnőtt a Google új referenciamobilja, és minden földi jóval meg lett áldva optikai képstabilizátortól a QHD-s kijelzőig, ám az árcédulára is vastagabban írták fel a végösszeget.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest