- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Nekem most Mate 7-em volt, de eldöntöttem hogy Huawei nem lesz addig a kezemben amíg nem lesz nekik egy rendes felületük. Nagyon káosz egy stock droidhoz képest (nekem). Egyébként maga a telefonok nagyon minôségiek meg minden de a szoftveres rész nagyon nem jön be. Ettől persze Te lehet hogy nagyon szeretni fogod.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Tibro5
senior tag
teljesen nyugodt vagyok és egyébként tökéletesen meg vagyok elégedve a dp5 release-szel, de még mindig nem érted amit leírtam...
ha azt mondják hivatalos forrásból hogy ki lett küldve az update, akkor legyen úgy, ellenkező esetben válaszolják azt hogy technikai gondjaik vannak, nem kell a ködösítés -
-
Den Hadnagy
senior tag
Nagy etwas lenne rátolni egy full stock romot? Nem vagyok paranoiás, de ki tudja mibe kötnek bele.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Den Hadnagy
senior tag
-
tybsen
addikt
a dp-re jott 7.0 most nem a vegleges akkor? vagy miert varjatok az image-et?
Szerk: (#6068) sqpp : jaaa, ertem. Akkor nem ertem, hogy miert ajanlja mindenki, hogy az a leggyorsabb telepites, ha dp-re jelentkezik az ember es akkor rogton felkinalja a frissitest a vegleges 7.0-ra. De akkor az megsem a vegleges ezek szerint?
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
Engem szerencsére annyira nem érint (bár mocsok húzás), direkt vettem egy SOL Republic Shadow-t, mert nem akartam elhagyni a 4ik fülest a gyárban (hogy lehet valaki ilyen hülye, hogy 4et hagy el, ugyanazon a módon? Hát így...)/beleakadni a zsinórral valamibe (eddig 3 zsinór bánta), és kitépni a dugóból. Sajnos BT+Zene terén ez a füles lényegesen többet tud, mint amit várhatunk a következő Nexusokban.. (aptX) Szerencsére annyira azért nem hulladék, hogy ne legyen elég jó arra a 8 munkaórára...
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
DVlad
őstag
Azért tettem fel itt, mert ti is moto készüléket használtok, hasonló androiddal, gondoltam van segítőkszség irányomban, hiszen sokszor beszélgettünk már itt a motorola készülékekről a nexustól elkanyarodva is, sőt, mostanában más márkákról is megy az értekezés. Ez egy olyan szūk csoport, nem hiszem, hogy ne lehetne segíteni egymásnak. Remélem valaki tud mondani valami érdemlegeset is.
A linket kipróbálom, köszönöm! -
w333
félisten
Pontosan nincs mire, én is várok még kicsit hátha jön valami jó
(#5709) iMagic7
Én is féltem tőle hogy nagy lesz, de komolyan kellemes csalódás (jó erős és masszív telefon, zsebben sem kell attól félni hogy elhajlik) nekem előtte G2, S6, i6 volt, szóval én bátran ajánlom a méret pedig megszokható méretben kb. akkora mint egy iPhone 6 Plus !
Van itthon egy 3 éves Moto G (Play Edition) hibátlan telefon és teszi a dolgát a mai napig pörgős a rendszer, pedig csak Snapi 400 és 1GB/RAM
Nagyon szeretem én is a Motorola termékeit, ezért is tette le a voksomat mellette !
Kijelző az valami eszméletlen szép, komolyan ritka az ilyen szép kijelző !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
jacis
nagyúr
-
jacis
nagyúr
Én is stock párti vagyok. Főleg mostanában amikor már annyira sima és letisztult hogy azt soha nem is gondoltam volna hogy ide jut a droid. Ettől függetlenül most Moto Z van tervben ha nem lesz nagyon durva az új nexus. Sajnos a 6p nekem nem jön be az új meg nagyon drága lesz mondjuk a Moto Z is ha minden igaz..
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Den Hadnagy
senior tag
Baromira megértelek, én se mennék már 6" alá, max felé
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
sqpp
őstag
-
hallerlaller
addikt
Azért vannak fck nálam, meg ui bugokat is tudok produkálni, főleg kétablakos mód miatt, látszik nincsenek még teljesen felkészítve az alkalmazások, de ez nálam marad, két okból is. Gyors, sokkal gyorsabban történnek dolgok, 2 appok telepítése is sokkal gyorsabb.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
jacis
nagyúr
Ez most már jól sikerült.
Nekem is az általad említett dolgok miatt kellett visszamenni 6.0.1-re.
Most megy minden ahogy kell.
Az elöző verzióban nem ment pl a here vagy a youtube videó is megállt osztott képernyő esetén, most már sem csinálja ezt illetve ami nagyon fontos, hogy nincs lag vagy lassulás sehol. Kb azt a szintet hozza mint a 6-os droid.
Mondjuk egy napja nyúzom csak és lehet nem túrtam még bele rendesen a "hajába"iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
sqpp
őstag
Nem nagyon tudom kifejteni így, meg sajna nincs időm rá tényleg, ne haragudj..
Épp dolgozom, aztán alszom is, mert holnap állásinterjú.
A lényeg, hogy nagyon sokan voltak így XDA-n a Moto X-el és asszem nem segít a flash sem, de nem tudom biztosra, nekem nem volt sosem.
Viszont van egy megoldás, ami hivatalos nyelvi fájlokat tesz át az adott telóra ADB-n át, ha esetleg a flash nem javítaná a hibát.
-
-
FreedomHUN
senior tag
Bejövősek a phabletek. Mostanság rámjár a rúd, 3 havonta cseréltem telefont, egyedül a lumia 1520-am ment tönkre azt muszály volt. Feleségem késöbb kapta az övének semmi baja. Többin alapvető elemek bugjai voltak. Stock android nem jön be, alap hogy kijelezze az akku százalékot egy op rendszer. Cm-el testreszabhatóbb. Egyedül a Sony ultrámat nem piszkálta, az jó volt úgy ahogy volt, de a bluetoot elvérzett ott is. Az valahogy nagyon nem sikerül a gyártóknak...
Remélem nem lesznek alapvető bugok. Maga a készülék bejön nagyon[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
Megértem én, hogy kényelmesebb, de miért nem gépről telepíted újra? Nem kell hozzá semmi root, meg különösebb hozzáértés sem.. Egy Nexus Root Toolkit, pár kattintás és fent a Stock, vagy ami kell.
Upsz bocsi a dupla kommentért, máig nehéz megszoknom, nagyon chat párti vagyok..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest