-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz
#09819904 #7244 üzenetére
igen... a QI egységre gondoltam....
amúgy simán meg lehet oldani házilag csak vannak benne olyan fóliás csatlakozási pontok amik ha szétbontod és újracsatlakoztatod (már ha összemegy és nem görbül el) akkor nem érintkeznek rendesen...
nem arra találták ki hogy szerelgesse a nép...
lehettek volna ezek a pontok 'rendes' csatlakozók és akkor nincs ilyen gond... -
-
tariattila
veterán
válasz
#09819904 #7221 üzenetére
hehe... volt zte blade és igen... szívás volt a wifi policyje...
hozzám is úgy került a N6 hogy előző gazdája megvált tőle...
N4 is volt de foltos kijelzőt fogtam ki és valóban az üveg nem jött be.. azonnal eladtam, jött az N5 ami mai napig megy fiamnál, kettétört kerettel.. és nekem is az jött be legjobban.... nagyon eltalált cucc csak nem valami masszív...
samsungok is voltak... htc-k stb... tudom miről beszélsz.feletted hozzászólónak:
az n6 után nekem is Xiaomi lesz ez tuti... páromnak is már azt vettem a thor után...
az A1 tetszik csak a butított akku miatt lehet várok egy erősebbre de az új képernyőarányoktól meg rosszul vagyok.... lehet egy note4 lenne legjobb 4/64 es....egyelőre egy eredeti akkut rendeltem az n6- ba.... majd látjuk...
-
NTonee
veterán
válasz
#09819904 #7206 üzenetére
Már alig használok appokat is. Telefonálok, netezek, emailt írok-olvasok, max youtube videót nézek. Ez azért remélem, hogy nem lesz probléma neki.
szerk: jah igen, Waze, azt nagyon gyakran, közel minden nap használom a forgalmi infók miatt. De tudtommal ez az app nem problémás ájóeszen sem. -
-
Plasticbomb
addikt
válasz
#09819904 #7064 üzenetére
Home gombal vissza lépsz róla a home lapra, vagy húzd el balra. Google now a neve, illetve régebben biztos, hogy az volt, én megjelenés óta használom, jo dolognak tartom, híreket stb gyűjt oda nekem a szolgáltatás, testreszabottan.
Elvileg a beállításokban van egy olyan kapcsoló rögtön az első elvilegDe mostmár igazán legyen már okt 4, nem akarok note8 venni, kell a szoftveres támogatás/ tisztaság, amit itt az n6on annyira megszoktam.
-
8zabi
őstag
válasz
#09819904 #6962 üzenetére
ha a Developer options-ben az OEM unlocking ki van kapcsolva (nem számít hogy már esetleg nyitott a bootloader) akkor működik a Factory Reset Protection, csinálhatsz vele bármit, kérni fogja a régi tulaj adatait
egy lehetőség van esetleg, keresni egy olyan régi androidot, amiben ez kijátszható (de ez sem triviális), talán valamelyik 5.1
XDA-n lehet találni okosságokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged