- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfcwolf
tag
válasz
kucziroland #2647 üzenetére
Az a két koppintás inkább átok. A zsebemben állandóan elszabadult a pokol.
-
NTonee
veterán
válasz
stockban nincs ilyen lehetőség. A kernelnek kell egyébként támogatnia, lényegében az összes custom kernel tudja ezt a funkciót.
Azonban én idegbajt kaptam tőle, mert a zsebemben képes fel is oldani, simán elkezdte a telefon hívogatni az ismerőseimet és nem csak én jártam így vele. -
Ronin-
senior tag
válasz
Na ez engem is érdekelne,de mintha írták volna már a srácok,hogy csak root-al megy. Mondjuk annyira nem látom szükségét,mert ha felveszem az asztalról, koppintás nélkül is látok mindent,ha meg valami jött,vagy csak simán valamit csinálni akarok,akkor végig húzom az ujjam és felold. Nem kell kopogtatni,mint a harkály
-
kucziroland
csendes tag
válasz
-?
-
Just_Reboot
addikt
válasz
kucziroland #2621 üzenetére
Igen, de van hozza rootolt gyari kernel amivel el lehet tüntetni.
-
válasz
kucziroland #2608 üzenetére
Köszönöm az infót, arra fogok kanyarodni valamelyik nap. Plusz volt egy jófej jelentkező privátban is, ha a westend nem jön össze, akkor megkérem őt.
Közben nem tudom kiverni a fejemből, hogy ne áldozzak-e egyszer több pénzt telefonra, és akkor lehetne egy fullos 6P. Amit érdemben kihasználnék belőle, az a sebessége (a The Verge review-ban azt mondták, hogy inszénli fászt) és az ujjlenyomatolvasó, de jó kérdés, hogy megér-e ez majdnem kétszeres árat... -
embe
nagyúr
válasz
kucziroland #2608 üzenetére
Na akkor a kolléga meg is kapta a kért infót. majd néz a boltos amikor mondja: " Zsebre tehetem? Csak kicsit mászkálok vele..."
-
NTonee
veterán
válasz
kucziroland #2568 üzenetére
görgess az oldal tetejére és közvetlenül a legfelső hozzászólás fölött ott van. Csak megnyomod az "Összefoglaló kinyitása" gombot
Vagy ide kattintva külön megnyithatod. -
NTonee
veterán
válasz
kucziroland #2566 üzenetére
,,Csak a kis piros felkiáltójeles android bábu volt a képen.."
érdemes az összefoglalót olvasni. Részlet belőle:
...bejön egy fekvő robot piros háromszöggel a hasában. Ekkor nyomd le hosszan a powert majd utána gyorsan a hang fel gombot. Ekkor be kell jönnie a stock recoverynek... -
NTonee
veterán
válasz
kucziroland #2562 üzenetére
Ne is zárd vissza, felesleges köröket futnál, ha később ismét belenyúlnál valamibe. Majd akkor zárd vissza, ha esetlegesen gariztatni kellene és gyári állapotba akarod visszaállítani.
-
Helltak
őstag
válasz
kucziroland #2445 üzenetére
Nálam most van egy Moto Style, beszámításból. Úgy érzem, maradok a Nexus 6-nál. Az Amoled kijelző azért mindent visz nálam, annak talán jobb a kamerája.
Jól döntöttél, úgy vélem(#2440) -juc-: Kicsit még várok szerintem, de jó irányba halad a dolog, az a lényeg! Köszi!!
-
Mett
senior tag
válasz
kucziroland #2359 üzenetére
stock L kb 4-5 óra, custom kernellel 5-7 között.
custom L rom (cm,aicp) custom kernellel 5-7 óra
M stock .. jó kérdés
M custom kernellel úgy látom 5-7 óra -
zsirfecske
addikt
válasz
kucziroland #2238 üzenetére
rákérdeztél náluk? csak innen venném, és mivel betehető a kosárba, ha megrendeled akkor az is lehet hogy napokon belül postázzák. amúgy a 32 gigás túl nagy kompromisszum?
-
zsirfecske
addikt
válasz
kucziroland #2210 üzenetére
nem kérdés hogy itt, mindenki innen szerzi be. csak ne feledd hozzáadni a 30 eurós kupont is. gari 1 év gyártói, áfa eu adószámmal megy. 1 nap alatt jön dhl-lel ha épp van raktáron mint a 32 gigások jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest