-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceQ!
addikt
Nem tudom, de elég érdekes ez a jelenség.
Ja és még annyit hozzáfűznék hogy:
-Gmail app exhange beállítás használhatatlan.(vállalati levelezést jó lett volna megoldani egybe nem külön az outlook appban)
-PowerAmp használhatatlan
-Skype használhatatlan(főleg hívásra lett volna jó, chat-et nem próbáltam)Eddig ennyi az észrevétel a legutóbbi Beta update óta. Előző verzióban simán ment minden.
-
-
Postas99
őstag
Olvasd el a Motorola hivatalos írását a droid turbo akku töltéséről. Ott írják hogy kikapcsolva töltsd. A Li-po akkor pedig speckó cucc. Hamar gajra lehet vágni. Nem túltöltésről beszélek hanem töltés ciklus-ról. A Li-po kevesebbet tud ciklusban. Amúgy meg úgy töltöd ahogy akarod. Pusztán ennyit akartam közölni. Az tény hogy nem kéne hagyni lemerülni.
-
Postas99
őstag
Azért említettem az aukey mert az az aliexpress - en is hamisítatlanul kerül eladásra. Nem hamisítják eredeti igazolást is kapsz hozzá.
A gyorstöltőnek a használatát viszont körültekintéssel kell kezelni. Magyarul: ha töltesz jobb ha nem 100% amire töltöd az aksit hanem csak 93-95% érdemes hetente kikapcsolva tölteni a készüléket, ekkor viszont lehet akár 100%-ra is.
Naponta akár többször is rátölthetsz nem baj ha csak 10-20%-ot -
-
s3nsitivity
addikt
-
rollerk
tag
Hogyan cseréled? Ragasztod, vagy komplett csere?
Honnan rendelsz cuccot?
És honnan tudom hogyha kijelzőt rendelek hogy az tényleg az eredeti amoled?
Ill. ezek a rendelhető üvegek is gyári minőségűek? Elvileg gorilla glass kéne legyen...Ezekkel a kérdésekkel vagyok tele, és nem igazán találok választ..
Köszi előre is. -
DeathAdder
veterán
Igen eladtam már (és nagyon sajnáltam is).
Ugye amikor felteszek egy gyári factory imaget akkor az mindent gyalul, ezután a gyors "telepítés" következik vagyis első lépéskén a nyelv megadása, ha ez megvolt a második lépés az elérhető vezeték nélküli hálózatokra való csatlakozás.
Tehát itt ebben a periódusban, a nyelv megadása után, amikor még a google fiókba sem léphetek be, vagy bármi mást állíthatnék már itt sem látta a wifit egyik factory image sem ami 6.0.x.
Ellenben az 5.1.1 -re való downgrade után minden jó.És érdekes hogy 2 hónapig volt meg a N6, és mindvégig 6.0.x -el használtam, és csak az elmúlt 2 hétben vettem észre a fentebb leírt anomáliákat.
Ez csak valami szoftveres hibára utaló jel lehet, de nem tudtam megcsinálni
-
tybsen
addikt
ismerős.. Én az előző telefonommal azt játszottam, hogy miután sikeresen elhagytam a gyári kiszedő tűt (és mivel egy gsm boltból csak vastagabb tűt tudtam hirtelen szerezni, ami nem ment bele a lyukba), kénytelen voltam alternatív eszközökkel kiszedni.. Így a pénztárcámban mindig volt egy gémkapocs, vagy itthon kézközelben egy cérnagurigába állított tű, aminek a feje pont jó méret volt
...
N6-nál már kicsit nagyobb a lyuk méret, mint Nexus 5-nél és a korábban a GSM boltból szerzett kiszedő tűt használom. Ráraktam a lakáskulcs-kocsikulcsra, így mindig elérhető, nagyon praktikus, elhagyni meg nem tudom. A gyári tű meg a dobozban van tartalékként
-
Ronin-
senior tag
Aha, megvan.. nexus root toolkit marha jó boot image-t szed le ha kötelező titkosítást nem szeretnél, hogy ilyen hibát dob miatta.
MMB29K no auto encryption boot.img: LINK Ez akár összefoglalóba is mehetne.. Most próbáltam, ezzel megszűnt a korábban írt hibám, ez tökéletes, csak a titkosítást kapcsolja ki.
-
jacis
nagyúr
-
8zabi
őstag
itt a megoldás, univerzális force-encrypt tiltó patch, most használtam egy órája
fastboot módban felteszed a gyári kernelt, majd újraindítasz szigorúan twrp recovery-be, ott pedig install fed-patcher, ez kiszedi a kényszerített titkosítást
ha valaki véletlenül systembe bootol gyári kernellel, akkor rögtön indul a titkosítás, lehet újraformázni a /data-t mentés után a titkosítás eltávolításához
-
kucziroland
csendes tag
Igen ez részben igaz, de nem mindig mutatja ha felveszem, illetve van hogy fel kéne oldanom de már kikapcsolt az ambient display. és szívesen kímélném a nyomógombot..
CM12.1-ben például meg volt írva hogy kézzel ha intettél a proximity szenzor előtt akkor bekapcsolt az ambient.
Wave to wake-nek hívták, és sehol nem találok külön megoldást rá..
Ha valaki használ most CM12.1-t talán meg tudná erősíteni hogy benne van-e még a funkció. -
NTonee
veterán
igazából nem szoktam külön appokat telepíteni apk-ból, szóval abba nem futottam bele. Egyedül a root jogosultság kiadásnál akadok el, amikor kér egy app. Azt viszont a supersu appban meg tudom adni utólag, így azért annyira engem nem ütött meg a dolog. Emiatt nem szedem le a lux appot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged