- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k_zizzie
csendes tag
válasz
MPeter87 #7168 üzenetére
Annyira nem szembetűnő az akksi...2 éves elmúlt a telefon, annyira nem bírja már, mint régen, de furcsa dolgokat nem csinál. Ami feltűnt, hogy 15 % környékén erősen belassul és nem ritka, hogy lefagy
Ha emiatt lassú a telefon, inkább lecserélni érdemes, mint belenyúlni...nem? -
válasz
MPeter87 #7028 üzenetére
Nálam is elő szokott ez fordulni. Rengeteget Google-ztam már erre, de gyakorlatilag semmi nem oldotta meg a problémát. Ilyen gagyi a gmail app. De a legjobb, hogy van akinek semmi ilyen jellegű problémája nincs...
Én inkább - több okból - áttértem másik e-mail szolgáltatóra (protonmail). Az ő saját alkalmazásukkal szerencsére nincs ilyen probléma. -
MPeter87
őstag
válasz
MPeter87 #6680 üzenetére
Visszaraktam a legfrissebb gyári romot (N6F26Y) és most is csak úgy sikerült előhozni a kezelőfelület hangolót, hogy előtte kikapcsoltam a fejlesztői beállításokat, szóval úgy néz ki, hogy ez nem bug, vagy nem javították.
Nekem ez a Lineage OS nem jött be. A gyári rom gördülékenyebb
-
-
válasz
MPeter87 #6802 üzenetére
Hát én amikor annak idején sideload-dal felraktam a 7.1.1-et, nem találtam az összefoglalóban erről semmit. És most sincs egyszer sem említve benne a "sideload" kifejezés.
Ettől függetlenül ha kiguglizza a kolléga, szerintem gyorsan le fogja vonni a következtetést, hogy ez túl egyszerű művelet ahhoz, hogy helyette inkább hónapokig várjon arra, hogy random időpontban megkapja az OTA-t.
-
válasz
MPeter87 #6740 üzenetére
Nagyon nincs mit elrontani rajta. XDA-n külön tempered glass topicja van Nexus 6-nak, és ahogy átnéztem, a különböző gyártmányú fóliák 90 százalékában tapasztalható ez az úgynevezett holo effekt. Ez nem a felhasználók kézügyességén múlik.
A nillkin pedig jelenleg 3300 Ft körül van eBay-en, és ha nálam holo effektes lesz, az elég nagy veszteség lenne.
Egyébként Moto X esetében is szívtam ezzel. Ott végül minőségi műanyag fólia lett a vége. Itt is ez lesz.
-
llspencerll
tag
válasz
MPeter87 #6685 üzenetére
6.0 án már nem emlékszem. a GPS el összefüggésbe hozott hálózat dobálás idelyén kezdtem el figyelni. akkor még ha jól emlékszem 6.0 volt rajta, illetve "rendes vodás előfizu" viszont e miatt össze mosódnak a dolgok... túl sok változó, kevés emlék
Azt hiszem csinálok egy sim cserét, ha akkor sem, jön a 6.0.
gari már nincs...
Köszi a választ, próba indul -
levike92
tag
-
ati888
senior tag
válasz
MPeter87 #6237 üzenetére
Én ezért küldtem vissza, 3 hét múlva visszakaptam, hogy náluk nem jelentkezett a hiba, lefuttattak mindenféle tesztet stb. Mondjuk azóta jó, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy kicserélték, bár nem tudom leellenőrizni. Ha jól emlékszem nekem 50%-nál kapcsolt ki mindig. Amúgy külföldi fórumokon lehet olvasni erről a hibáról.
Ati
-
tariattila
veterán
válasz
MPeter87 #6235 üzenetére
Két napja nekem azt csinálta, hogy 13%- nál ráraktam töltőre és nem reagált rá.... kipróbáltam négy töltőt... egyikre sem....
utána előtúrtam egy QR töltőt és bedugtam töltődni mert valószínűleg az is halott lehetett
utána azzalbelkezdte tölteni... nagynehezenmikor feltöltött reggelre, kicsit jasználtam majd 98%- nál rádugtam ismét töltőre.... na ekkor már töltötte....
ez volt már valakinek?
szerintem az akku kezd kukázódni (esetlek szoftveres valami bug lehetett?) -
jacis
nagyúr
-
gid
tag
válasz
MPeter87 #5808 üzenetére
Köszi a válaszokat de nem egyedi a gondom, rákerestem már régebben is és nagyon sokan panaszkodnak rá külföldi fórumokon.
(Ebből vannak klónok?)
Nem tudom szoktatok-e játszani, nálam csak akkor fordul elő. Egy darabig csík folyamatos minden aztán a leggagyibbtól a legkomolyabb játékig mindegyiknél random helyeken belaggol. :/
Próbáltam már a gyári visszaállítást régebben de az első játék feltelepítése után ugyanúgy visszajött a lagg.
Valamikor régebben egy memóriapucoló progival volt olyan élményem hogy ha elindítottam egy "tisztítást", akkor utána jó volt.
De azóta azt is frissítették és megint kénytelen voltam együtt élni ezzel.Sajnos nem tudok rájönni melyik app okozza a gondot ezért gondoltam, hogy mivel a garija nemsokára lejár, ha valaki jártas ebben és tudna segíteni (hálás lennék) akkor megpróbálnám így minél gyorsabbá tenni.
(Úgy tudom s3nsitivity miskolci, de sajnos eltűnt a fórumról.)
-
s3nsitivity
addikt
válasz
MPeter87 #5528 üzenetére
+ (#5529) sqpp
Bocsi
Igen a Moto Z-re.
A motok általában stock vagy legalábbis nagyon stock közeli rendszerrel jönnek és ezek a modsok sokkal jobban megoldottabbnak tűnnek mint az LG-nek a dolgai.
Sőt ezek még lehet hasznosak is.
Viszont nincs 3.5 jack ami kicsit fájó. -
iceQ!
addikt
-
sqpp
őstag
válasz
MPeter87 #5303 üzenetére
Szerintem tökéletesen jól, sose tévesztem el, hogy melyiket nyomom, kivéve mikor megfordítom a telót, mert sose tudom hogy melyik a teteje. XD Az első kamerából jövök rá, hogy annak fent kell lennie. De hát ez az alap telón se látszik. Szóval ez csak az én hülyeségem igazából.
tybsen.
Mondanám, hogy írj róla, de a véleményem úgyse változtatja meg senki, mert imádom ezt a tokot és teljesen beváltFőleg majd ha motorozok és a kormányra fel kell rakni.
-
tybsen
addikt
válasz
MPeter87 #5283 üzenetére
Én is gondolkodtam hogy rendelek egy vékony nillkint. Illetve ez a brutál tok is nagyon szimpatikus nekem
-
sqpp
őstag
válasz
MPeter87 #5146 üzenetére
Nem érti senki se mit mondok?
Oké, hogy semmivel se nagyon különb a 6P, de így ha várok a ráfizetés többet kell majd fizetnem a HTC-sekre.. (pl:. +120e) Plusz nem lesz mindig pár százezrem, hogy vegyek újat
Így ha eladom esetleg, akkor még + 30-40ért megvehetem a 6P-t és azt később ilyen áron mint a 6-ot eladhatom és válthatok a HTC-sre..
-
k_zizzie
csendes tag
válasz
MPeter87 #4510 üzenetére
Azt nem is merem ide leírni h felmerült bennem, h ájfón 6ra cserélem :/ ne utáljatok ki, elvetettem az ötletet!!
Gondolom sokaknak az is furcsa h lány vagyok és Nexusom van. Ne tudjátok meg hogy néznek rám az emberek miatta
Amúgy szeretem, csak néha sajnálom, hogy "mezei felhasználó" vagyok. Azt se tudom mire képes ez a telefon. De az fix h nem tudom megakasztani semmivel, nem fagy, minden pöccre megy rajta és a szerelmem, amiért 2 napig bírja az akksija és nem kímélem, mert amióta megvan, a laptopomat kb be sem kapcsoltam.
Mondjuk tény h zsebre tenni nem tudom és néha kifejezetten zavar és nem nőies.
Írjatok még, kíváncsi vagyok minden véleményre
Kösziii -
válasz
MPeter87 #4148 üzenetére
Természetesen én is a hosszabbik oldalára fektetném, ahogy az N5-tel teszem
Utóbbi nagyon frankón befekszik az üregbe, kb. 70°-os szögben állva; nagy gázra sem billen ki.Nagyon gyúrok az App-Connect (Android Auto) hazai érkezésére, még minimum félév, van/lesz Skodához is.
Jó lenne vmi "free" megoldást találni rá. -
válasz
MPeter87 #4141 üzenetére
Csináltam fotókat arról, hogy mekkora hely van a sebváltó előtti tárolóban. Az N5-öt vagy a kézifék melletti rolóra, vagy ha néznem kell a navigációt, akkor a váltó elé állítom - utóbbi helyen kevesebb, mint 80 mm van.
Te hova teszed az Oktiban, ha kell a navi?
@zsirfecske: egyelőre jegeltem a Moto témát is, 2014-es X jó-jó, de nincs OIS+Qi, kifutott a frissítésből. Szeretgetem tovább az N5-öt.
-
KFeri22
tag
válasz
MPeter87 #3347 üzenetére
Szerintem ezért találta ki az új Mod-ot, hogy egyszerűbb legyen a váltás. Ha nem muszáj nem telepíteném újra.
Azért kérdem,van-e valaki akinek a "fastboot flash system system.img"-el működik az új verzió. Nekem megírta a systemet, újraindult, de sorra álltak le az alkalmazások, ezért visszatettem a stable-t. -
KFeri22
tag
válasz
MPeter87 #3345 üzenetére
Én így szeretném:
Installation:
Flash stock system Factory image MRA58R. (fastboot flash system system.img)
Flash Cataclysm Mod MRA58R over.
Optional flash Supersu 2.52.
Optional flash custom kernel, it needs to be permissive.Nem új telepítést akarok, hanem azt hogy a már belakott stable verzió adatai megmaradjanak. Gondolom te újra raktad a factory imaget.
-
vasek
csendes tag
válasz
MPeter87 #3319 üzenetére
Köszi a választ. Elvileg rövidesen átveszem az új telefonomat :-)
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nem szeretném szemetekkel telepakolni viszont kamera ill. ilyen memóriatisztító programban van valami ajánlatos amiről pozitívak a felhasználói tapasztalatok? Vagy esetleg van benne alapból ezekre már alternatíva magában a telefonban. (Kamera csak azért merül fel bennem, mert mikor sakkoztam a telefonokon akkor szinte mindenhol felmerült, hogy letöltött programmal jobb képeket készítettek a teelfonok mint a gyáriakkal.)Köszi, ezúton csatlakozom a felhasználói körhöz :-)
-
zack
nagyúr
válasz
MPeter87 #3207 üzenetére
Asztali gépem nekem is van, a laptop elsősorban melóban kell.
De ha a Win nem játszik, akkor egyértelmű. Bár egy játék miatt Tab-ot venni...
Ahogy nézem Win-re is van.[link]
Bárhogy hasonlítok egy táblagépet egy Win-es laptophoz az jön le, hogy a droidos táblagép felhasználhatósága a béka segge alatt van egy Win-es laptophoz képest. -
NTonee
veterán
válasz
MPeter87 #3134 üzenetére
,,Az újabbak/drágábbak 3 tekercsesek, azokra gondolsz?"
nem tudom, hogy ezekre gondolok e.Csak régebben olvastam egy szösszenetet, hogy lesznek erősebbek, ennyi. A nillkin magic disk, ahogy s3nsitivity is írta, inkább szinten tartásnak volt jó. Kis túlzás ugyan, mert azért töltötte, csak tényleg nagyon lassan. De mostmár inkább előveszem és megnézem még1x, hogy mit tud.
-
s3nsitivity
addikt
-
jacis
nagyúr
válasz
MPeter87 #3129 üzenetére
Nekem egy ettől régebbi samu qi tőltőm van hozzá. A munkahelyemen van rajta általában. Nekem egész gyorsan feltőlti és nem is merül gyyorsabban mint ahogy azt sokan írják. Én ajánlom. Nekem eddig a minden qi tőltésre képes telómat ezzel tőltöttem de soha nem volt semmi bajom vele.
-
-
ati888
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Futás, futópályák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest