- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sqpp
őstag
válasz
Plasticbomb #7324 üzenetére
Azt veszel?
Én már tutira előrendelem, ahogy lehet, aztán ha kell írok pár véleményt az N6-hoz képest.
-
sqpp
őstag
válasz
Plasticbomb #7322 üzenetére
Nekem 85%-ot jelez 3 év után, de Pixel után tuti cserélek akksit, hátha sikerül jóra csinálni
-
sqpp
őstag
válasz
Plasticbomb #7210 üzenetére
Írj egy üzenetet. Mondok valamit!
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Plasticbomb #7076 üzenetére
azért nem kell mindjárt az gondolni hogy úszok a pénzben... persze ha úszkálnék vele akkor nem kérdezgetnék,hanem megvenném a Note8at vagy az iPhone X-et....de nem, a keretem igen szűkös
60-65ezer max
jelenleg egy Z1-em van, ami nem roszz teló, csak már a végét járja és szeretném lecserélni...
mint írtam, nézegettem az 5X-et is, de írták hogy hajlamos proci meghibásodásra...nos, ez nagyon nagy visszatartó erő...meghát a nexus 6nak jobb specifikációi vannak... meg nexus 6 vagy note4 oly mind1, egy azon hardver,csak a note4 bővíthető(de ez nekem lényegtelen...
-
Tibro5
senior tag
válasz
Plasticbomb #7065 üzenetére
én is várom a pixel 2-t de sajnos iphone árban lesz
-
törölt tag
válasz
Plasticbomb #7065 üzenetére
Mi lesz októberben?
-
tybsen
addikt
válasz
Plasticbomb #6288 üzenetére
Köszi!
na ez biztató. Gondoltam hogy mivel úgyis vissza küldöm valamikor a beégés miatt így addig nem teszek rá talán fóliát vagy üveget.
Igen, jól néz ki ez a tok, emlékszem hogy még volt is szó róla tavaly valamikor.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Plasticbomb #6267 üzenetére
Elvileg október 13-tól van előrendelés.
21-től meg Battlefield 1
-
CptAdamica
veterán
válasz
Plasticbomb #5910 üzenetére
A snapi 820 konnyeden lenyomja a 8-10 kamu magos procikat.
-
tybsen
addikt
válasz
Plasticbomb #5854 üzenetére
Köszi srácok. Na akkor még megfigyelem ezt.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Plasticbomb #5454 üzenetére
Eddig nekem is egész okés volt. Lefekvés előtt néztem youtube-ot, utána kilőttem az összes alkalmazást, a mobilnetet, a wifit, meg benyomtam a teljes némítást, erre reggel kikapcsolva, csak az aksi ikon villant fel. Érdekesek ezek a random bugok.
-
cannibalform
csendes tag
válasz
Plasticbomb #5388 üzenetére
Nem ac3 hanem aac-t nem akarja szeretni
-
sqpp
őstag
válasz
Plasticbomb #5388 üzenetére
-
zsirfecske
addikt
válasz
Plasticbomb #5173 üzenetére
cruzerlite a legjobb!
-
k_zizzie
csendes tag
válasz
Plasticbomb #4517 üzenetére
Amikor ide írtam először, h tanácsot kérjek telefon vásárlás előtt, valaki javasolta a Nexust...sosem hallottam róla, meglestem neten...beleestem, mint ló a gödörbe
-
tybsen
addikt
válasz
Plasticbomb #4488 üzenetére
Nekem is az a tapasztalatom, hogy csak nexust érdemes venni ha android kell, az összes többi többé-kevésbé rosszul optimalizált, meg-megtorpan (a középkategoriában mindenképp, de én a felsőben sem hiszek). Honor 4x / Honor 7 / Sony Z ultra tapasztalatom van csak az utóbbi időszakból (meg amennyit ismerősök készülékeinél/üzletekben látok-tapasztalok), mert amúgy nexus s/gnex/n4-5-6 vonalon vagyok. Mindenesetre az összes nem-nexus nekem nem elég smooth, egész más a felhasználói élmény, mint nexuson. Talán a sony már közel volt, de ott is voltak apróságok. Legtöbbször egy google map sem működik úgy egy nem-nexuson, mint normál esetben egy nexuson. Meg ugye ott van a frissítések hiánya, emiatt számomra alapvetően elavultnak érződik az összes egyéb készülék. Talán mostanában már gyorsabban jönnek frissítések más készülékekre is, de még mindig nem elfogadható, folyamatos lemaradásban vannak a gyártók.
-
szkorhetz
őstag
válasz
Plasticbomb #4486 üzenetére
Azért ez egy hatalmas és teljesen megalapozatlan állítás. Pár éve igaz volt, hogy 50 ezer forint alatt nem szabad androidos telefont venni, de ma már nem teljesen ez a helyzet.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
Plasticbomb #4412 üzenetére
Kinek mi a jó állapot, nekem személy szerint az az ár már gyanúsan kevés lenne, mindenestre örülök, hogy ilyen jó üzletet kötöttél. Bámulatos, hogy egy ilyen penge készülék milyen alacsony áron kapható. Mai napig veri az élmezőny jelentős részét...
-
Ronin-
senior tag
válasz
Plasticbomb #4323 üzenetére
Na ja,Én galaxy nexus óta csak nexust használok,ha másik teló kerül a kezembe,csak akkor tűnik fel,hogy mennyire gyors is az enyém,annyira természetessé válik a sebesség. A többi is jó lenne amúgy,ha nem pakolnák tele ökörségekkel,meg nem módosítanának az androidon. Nem is értem,hogy ez mire jó. Nemhogy csak finomhangolnák a saját készülékükhöz ,sokkal gyorsabb lenne,kevesebb ember kéne hozzá,hamarabb meglenne.. Direkt nem adnak ki frissítést,hogy vegyél inkább új készüléket. De hát ugye a saját érdekük van előtérben. Szvsz ez felháborító,de ez már más téma.. Nexus-on kívül számomra nincs más épkézláb teló,pedig nem 1-2 volt a kezemben..
-
jacis
nagyúr
válasz
Plasticbomb #4293 üzenetére
(((a beégést nem fehér háttérnél kell vizsgálni hanem szürkénél)))
-
jacis
nagyúr
válasz
Plasticbomb #4293 üzenetére
Üdv köztünk. Én kicsit sajnálom hogy a 6P nem 6"-os lett. Ekkora méret után nem jó visszafelé lépkedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest