-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
nem csak te vagy, még én is N6-ot használok. Pedig egyszer már rámjött a "most megyek, és veszek egy új telefont" roham, de aztán leültem a sarokba és megvártam, míg elmúlik.
Igazából én nagyon szeretem ezt a telefont és nekem inkább az akkucsere jár a fejemben, mint hogy másik teló után nézzek. Bár az akkut is múltkor nézegettem, a 3220mAh-ból 2600mAh-t még tud.
Most is inkább egy okosórára öntöttem ki a pénzt a teló mellé. -
Den Hadnagy
senior tag
-
Den Hadnagy
senior tag
Régebben játszottam főzött romokkal, lehet, hogy majd nekiveselkedem újra.
Egyelőre túl elégedett vagyok a stockkal (ezért vettem Nexust), ahogy látom konszenzus sincs, hogy a Pure vagy a LineageOS jobb, meg kicsit félek a téglázástól.
Majd lehet, hogy fórumon keresek egy miskolci szakit, aki bevállalja, bár nem egy asztrofizika, de na...
Biztosan van ilyen root rejtő dolog, de lehet a Gránit bank mobil appje is visongana a főzött rom miatt - okkal amúgy.Sztem a végső lökés az lesz, ha elkezd gyengülni az akksim, és ezt csere helyett egy kevésbé energiaéhes rommal fogom kompenzálni.
Hát így
-
w333
félisten
-
hallerlaller
addikt
Itt is be lehet állítani, hogy naponta váltson!
az 500px oldalról tölt le fényképeket, nagyon jó képek vannak ott már régóta követem azt az oldalt. Én mindig mindenből a gyárit szeretem, sok ilyen wallpaper appot próbáltam mind valami reklámot tolt arcba..
(#6371) jacis
Nekem is fura a pixel launcher, de próbálom szokni. Nincs tökéletesen optimalizálva az látszik mert a mappák túl nagyok az ikonok meg túl kicsik, meg a nav bar se hozta az új ikonokat, de az időjárás része nagyon tetszik a főképernyőn a widget is fasza, és hs rányomsz akkor nagyon szép.
-
tybsen
addikt
Elvileg október közepéig ugye garantáltan frissíti a google, szóval szerintem nem lenne szép dolog ha nem kapnánk meg a 7.1-et
Igazából ez a 7.0-7.1 is egy fura dolog, nem értem mire volt jó ez az egész, simán elég lett volna kiadni mindössze egy verziót most októberben és kész.
-
-
w333
félisten
Különben pl. N5X vagy N6P -re ha Root -olod akkor elérhető az 1080P (60fps) és 240 FPS, és még az EIS 2.0 -t is be lehet kapcsolni mivel alapból tartalmazza a 7.0 rendszer, csak alapból a buil.prop -ban ezek ki vannak kapcsolva !
1080p 60Fps, 240Fps és EIS
Fizikailag ugyan az a kamera van benne mint a N5X és N6P a többi csak szoftver kérdése, amit egy Nexus telefonnál könnyedén meg lehet oldani !
-
w333
félisten
240fps nem egy nagy durranás legtöbb telefon már tudja, nem vízálló hanem csepp álló (vízbe esést nem hinném hogy túléli, iP67 vagy 68 már igen) a +1 GB jól jöhet a falánk droid rendszernek (hozzáteszem ha 8GB lenne az sem lenne élég) ujjlenyomat olvasó szerintem a hátlapon nagyon kényelmetlen (vagyis számomra az) az erősebb hardver mindig jól jön, a felbontás pedig nem 4K hanem ugyan annyi mint N6 -nak vagy is 1440X2560
Kicsit olyan érzésem van hogy a Google átvert, így nekem szvsz. nem lesz !
-
tybsen
addikt
Nem lattam sehol arrol infot, hogy lesznek vegre dual sim megoldasok? Annyira jo lenne mar egy dual sim nexus illetve pixel vagy barhogyan is hivhatjak felolem.
egyszeruen valami valodi stock android, ket ev frissitessel, stb.. nem ertem miert nem hajlandoak mar ezt megcsinalni.
Egyebkent nem erzem ugy, hogy ket evet kibirnek ezekkel az uj pixelekkel. Persze szep meg uj meg satobbi, meg amugy is pure android fan vagyok, de ahogy megjeleneskor barmelyik masik is, eleg draga es nem vagyok hajlando ennyit adni egy telefonert (plane ami nem dual sim). Jovore meg azert nem vennem meg, mert akkor megint csak 1 ev a frissitesi garancia ugye.
Meg valahogy ugy vagyok vele, hogy jo lenne most mar valami valodi ujdonsag - nem a megszokott darab kijelzo egy ujabb kicsit jobb specifikacioval. Lehetne mar valahova haladni mert evek ota ugy erzem, hogy egy helyben toporgunk (persze mindig jobb lesz kicsit, gyorsabb toltes meg mittomen.. de alapvetoen nem valtozik a helyzet, van egy kijelzo es ennyi... jo lenne valami kulonleges, osszehajthato-karra tekerheto-stb kijelzo, valami innovativ cucc.. ahol ugy erzem, hogy igen, ez kell).
N6 siman helytall amugy meg egy evig, max unalombol cserelem le ha lecserelem (illetve dual sim igeny miatt). A meret, a kijelzo fantasztikus, az anyagminoseg, a kidolgozas, a sztereo elolapi hangszorok.. nem nagyon erzem, hogy annyira nagyon fontos lenne a valtas.
-
hallerlaller
addikt
tuti megakadt, google felirat volt vagy 20 percig, érdekes 5.1.1-nél meg szinte rögtön jött az animáció. Semmi hibaüzenek nem volt egyszer sem, látszólag minden okés mégse indult. Azt az md5-öt magától is csinálja, lehet azért mert az 5.1.1-nél 4db 'sending sparse system' volt 6.0.1-nél meg csak 3? mindegy nem nagyon érdekel mert 5.1.1-ről felfrissítettem.
-
hallerlaller
addikt
Passz, ugyanúgy csináltam és nem ment 2 db 6.0.1 verziót is próbáltam, google feliratnál megakadt mindegyik. 5.0.1 meg elsőre, igazából rejtély számomra is.
(#6216) jacis
nekem volt nexus 4, családban nexus 5, n5x egyik sem sárgul, viszont az 5-ösnél keret repedés, bevilágítás na az van.
-
tybsen
addikt
Mate 8 az erős akksi és dupla sim miatt jó lenne nekem nexus-szerű frissítéssel, jobb kamerával..
De jelenlegi állapotában a szememben csak egy újabb készülék ami már elavult.
Nem tudom mikor fogják már megoldani ezeket a frissítés-problémákat, engem a frissítések hiánya sajnos teljesen visszatart attól, hogy bármilyen más készüléket vegyek mint nexust. És azért így eléggé korlátozottak a lehetőségek.
-
-
sqpp
őstag
Emellett visszamentünk FHD-ra? Most komolyan?!
A CPU és GPU az egyébként nagyon jó, de ezen kívül nem sok újat mutat..
RAM kiss híjján 4 GB.. Oké, hogy biztosan nem egyszerű beletuszkolni 6-ot, de istenem..
HDR meg azért sokat segít, akkor valami faintos optikát beledobhattak volna.
-
tybsen
addikt
Szép meg csillog meg minden, én is épp néztem tegnap egy videót róla a kicsit nagyobb N6-om kijelzőjén, sztereo előlapi hangszórókkal, tw nélkül
de valahogy nem fogott el a vágy, hogy nekem ez kell 850€ listaáron a Nexus helyett. Meg ez az üveg dolog, hát nem tudom.. N4-en elég stresszes volt azért, de persze iszonyat jó érzés volt hozzáérni (éppen múltkor néztem két gigaset üveg telefont, nagyon szépek voltak és jó volt hozzájuk érni). Persze ha leesik, nagyjából mindegy, hogy csak a kijelzőt vagy az egész házat is cserélni kell, de valahogy én inkább nem kérem, ha nem muszáj. Meg azért ezt a vízálló dolgot is jobban meg kellene nézni a garanciális feltételek között, ismerve a Samsung ot beázás esetén azonnal visszadobná hogy nem csak fél órát volt víz alatt, stb.
Engem jobban izgatnak az új Nexusok vagy az új Google telefon illetve a Google órák
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Steam Deck
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Formula-1
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Sorozatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest