-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
+1 AccuBattery.
Nekem 79%on all az akksi elhasznalodas, epp elegge rossz ahhoz, hogy mar ne birja ki a napot munkaban. Legalabbis akkor, ha nem nyomom ki az osszes alkalmazast, amit egyebkent megnyomogatok kb naponta, facebook fb messenger, maps, fit, miFit, happn, badoo, ING bankapp, ING Mobile Payment, Slack, YT, Twitter, Chrome.Ellenben volt valami buhera Chrommal? Multkor 29 lapot nyitottam meg, es nem ereztem fennakadast, mikozben olvastam vegig a cikkeket. (legtobbje Wikipedia oldal votl, de azert megiscsak 29... Regebben a 10edik utan le akart halni a telefon...)
Egyebkent en is mar majdnem lecsereltem egy parszor, multkor forumtars is ajanlott kis segitseget, de vegul eddig mindig lehiggadtam...
Egyebkent szerintem is van valami bibi, neha hajlamos a telefon olyat csinalni, hogy 90-100 kozott valahol all a toltotseg visszajelzes, majd egyszer csak bedobja a 100ot... Kb ora utan...
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jócskán megnőtt a Google új referenciamobilja, és minden földi jóval meg lett áldva optikai képstabilizátortól a QHD-s kijelzőig, ám az árcédulára is vastagabban írták fel a végösszeget.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest