-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
llspencerll
tag
válasz
hallerlaller #6687 üzenetére
"(UPC ugye a vodafone 3G hálózatát használja)" ezt az infót már kerestem én is, de nem elég kitartóan
Az APN beállítások így voltak annyi kivétellel, hogy az azonosítás típusa: PAP-ra van még állítva.
Most 3G re raktam a preferáltat és eddig minden oké!
Köszi szépen!!! -
tybsen
addikt
válasz
hallerlaller #6506 üzenetére
Redmi note 4 b20 verzió ha létezne.. ott állítólag jobb már a kamera.
Amúgy RN3 pro nemzetközi verzió s tetszik, de valahogy még mindig fenntartásaim vannak a xiaomik biztonságával kapcsolatban. Paypal, bank, hitelkártya, hotelfoglalasok, stb - valahogy a nexusokon nagyobb biztonságban érzem ezeket. Aztán lehet, hogy ez a is csak egy vélt és nem valós biztonság
bodoraudio: köszi megnézem!
-
SamS20
senior tag
válasz
hallerlaller #6444 üzenetére
és azt mégis hogyan kő ?
-
KFeri22
tag
válasz
hallerlaller #6428 üzenetére
A béka nagyon is bejövős
És már nem ázik -
tybsen
addikt
válasz
hallerlaller #6433 üzenetére
-
tybsen
addikt
válasz
hallerlaller #6431 üzenetére
Nálam telepítés nélkül is itt figyel
-
w333
félisten
válasz
hallerlaller #6428 üzenetére
De egyáltalán mozog is ... vagy ez csak egy kép ?
-
w333
félisten
válasz
hallerlaller #6426 üzenetére
Nekem a Fancy Widgets tetszett nagyon ... kár hogy már nem fejlesztik
-
w333
félisten
válasz
hallerlaller #6424 üzenetére
Szerintem full gagyi
-
sqpp
őstag
válasz
hallerlaller #6392 üzenetére
Így van, több oldalon is volt írva, hogy az N6 is lesz. De szerinterm sok választási lehetőség nincs. Magyarán ez lesz az utolsó ami még meg lesz. Aztán jövőre még Security Updates és vége
-
w333
félisten
válasz
hallerlaller #6383 üzenetére
Minden ugyan olyan mint a 7.0 ... pixel kamerát megkaptuk !
Annyi hogy a beállításoknál van egy "Támogatás fűl"
Ha még találok valamit szólok !
-
sqpp
őstag
válasz
hallerlaller #6377 üzenetére
Marad a Nova Prime
-
sqpp
őstag
válasz
hallerlaller #6375 üzenetére
Az időjárást hogy kell belőni?
-
jacis
nagyúr
válasz
hallerlaller #6373 üzenetére
Én mindig magamnak csinálok háttereket, mert szeretem a faék szinten egyszerűeket. Általában egy képből vágok ki egy részletet. Most is a note 7 gyári hátterének a bal felső része van kivágva
A launcher-nél én is ezt éreztem amit Te. Ha megjelenik a play-ben leszedem újta hátha addig fejlődik még. -
jacis
nagyúr
válasz
hallerlaller #6370 üzenetére
Köszi mind a kettőt. A hátteres az nagyon testzik. A launcher-t kipróbáltam és nem jön be egyelőre így ment is. Marad a google now launcher ami volt eddig is
-
CptAdamica
veterán
válasz
hallerlaller #6327 üzenetére
Akkor tényleg passz.
-
w333
félisten
válasz
hallerlaller #6294 üzenetére
-
Just_Reboot
addikt
válasz
hallerlaller #6285 üzenetére
A googlenél mostanában semmi nem kerek...
-
jacis
nagyúr
válasz
hallerlaller #6246 üzenetére
Majd írjátok meg miben változott.
-
jacis
nagyúr
válasz
hallerlaller #6226 üzenetére
Nekem a saját töltőjévek mindig forró volt úgy kb 80%-os töltöttségig. Utána lassul a töltés és hült is sokat.
-
sqpp
őstag
válasz
hallerlaller #6222 üzenetére
Biztos, hogy megakadt? Meddig vártál? Meg amúgy próbáltad a bootloop-os flashelős megoldással?
Én mindig ezt használom hozzá és semmi gond nem volt eddig. Meg csinálj egy MD5 hash cuccost, hogy tuti lejött e teljesen. Lehet hogy sérült a fájl és amiatt sem fejezi be teljesen a betöltést.
-
sqpp
őstag
válasz
hallerlaller #6206 üzenetére
Nekem jó.. mi a gond?
-
hallerlaller
addikt
válasz
hallerlaller #6186 üzenetére
Egy év gari van
-
jacis
nagyúr
válasz
hallerlaller #6178 üzenetére
Nekem most októberben jár le róla a gari (1 év gari jár hozzá). Most cseréltek mindent. Nagyon fullos lett a teló. Megy a feleségemnek és az Ő G4-ese lesz eladva
Így hogy minden új a N6-on hülye lennék eladni fillérekért. -
CptAdamica
veterán
válasz
hallerlaller #6180 üzenetére
Próbáld meg, szerintem 1 év gari van rá. Majd írj az eredményről, mert érdekel.
-
w333
félisten
válasz
hallerlaller #6178 üzenetére
2 éven belül biztosan !
-
sqpp
őstag
válasz
hallerlaller #6157 üzenetére
en is igy voltam
-
jacis
nagyúr
válasz
hallerlaller #6081 üzenetére
Nálam is ez volt az oka.
Most, hogy visszaküldtem a szervízbe a telót ezt is beleírtam a hibariportba. -
sqpp
őstag
válasz
hallerlaller #5937 üzenetére
Purenexus!!!
-
jacis
nagyúr
válasz
hallerlaller #5937 üzenetére
Én most bt egérrel meg billentyűzettel vpn-en keresztűl vezérlem itthon a céges gépemet a tv-re kidobva a képet. Olyan mintha itthon is lenne egy gépem így amivel tudok dolgozni. Most erre vagyok rákattanva
-
sqpp
őstag
válasz
hallerlaller #5716 üzenetére
-
Plasticbomb
addikt
válasz
hallerlaller #5639 üzenetére
AZ enyéim tepsinek hívják, meg vágódeszkának. De húgom már bejelentkezett a nexusért. Mondván ezen tudna normálisan pötyögni, a többin olyan kicsik a betűk.
-
sqpp
őstag
válasz
hallerlaller #5601 üzenetére
Bazdki, amúgy most nézem 50-ért nem is vészes, bár kontroller nélkül annyi csak
-
sqpp
őstag
válasz
hallerlaller #5601 üzenetére
Tudom, de jön új is
-
tariattila
veterán
válasz
hallerlaller #5556 üzenetére
ez kérlek szegeden volt...
-
tariattila
veterán
válasz
hallerlaller #5547 üzenetére
Telenornál cseréltem 5-ről 6- ra váltásnál....
ellenőrizte, hogy két éven belül van-e a csere!
megvolt a 2 év ezért volt ingyenes... valami 4-5 lett volna
és nem univerzális kártyára cserélte hanem nano-ra...lehet, hogy üzlete válogatja....
-
iceQ!
addikt
válasz
hallerlaller #5414 üzenetére
Gmail simán összeomlik egy exchange fiók hozzáadásánál....!
Vannak még problémák bőven.
-
sqpp
őstag
válasz
hallerlaller #5047 üzenetére
Az mar az app fejleszok miatt is lehet
-
igor-hu
tag
válasz
hallerlaller #5038 üzenetére
Nálam is vannak kisebb bugok, de ezekkel egyelőre együtt tudok élni.
Az állítható DPI nagyon bejön, így végre van értelme a nagy kijelzőnek. -
sqpp
őstag
válasz
hallerlaller #4875 üzenetére
Ha felfelé csinálod, akkor bejönnek a nyitott honlapok
Felidegesít.... Ha a hardver bírja, miért lenne luxus betenni..
-
sqpp
őstag
válasz
Jaja, köszi
Elmeselem a masik Nexusos havernak is
-
CptAdamica
veterán
válasz
Elküldtem ezt a videót a motorolás arcoknak, kértek róla képet, érdekes lett volna ezt lefotózni.
-
sqpp
őstag
válasz
hallerlaller #4872 üzenetére
Ezt én sem tudtam
-
sqpp
őstag
válasz
hallerlaller #4592 üzenetére
Én is, de nem amiatt...
Root, meg nekem még mindig a PureNexus a nyerő..
Valahogy testre szabhatóbb ...
-
sqpp
őstag
válasz
hallerlaller #4590 üzenetére
Egyelőre sajnos nem hiszem, de ha gondolod jelezd a Google felé
-
jacis
nagyúr
válasz
hallerlaller #4578 üzenetére
Tényleg nagyon rendben van már most.
Pl.: Az éjjeli mód nagyon kényelmes sötétben. -
Ronin-
senior tag
válasz
hallerlaller #4475 üzenetére
ennél már csak az index jobb
egyébként ezekről a cikkekről még azt is el tudom képzelni,hogy a konkurens fizet érte, hogy hozzanak le valami baromságot. Milyen gyártó nincs megemlítve ? Sony ?!2 nexus is ekézve van, akár még a samsung keze is benne lehet.. ki tudja.
-
Postas99
őstag
válasz
hallerlaller #4436 üzenetére
Fullra töltött állapot jelenti az 1 ciklust. Most utazok majd linkelek egy igazán szakmai cikket erről.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
hallerlaller #4210 üzenetére
Apró bugok vannak egyes játékoknál pl., de én javarészt böngészéshez használom. Amikor tudom, hogy neki fogok feküdni a netnek, olyankor bekapcsolom, máskor alapból nem megy. De pl. be lehet állítani, hogy együtt induljon a rendszerrel. Én együtt tudok élni a pár hibával, ha cserébe valóban hat collon netezhetek. Pluszban elég jól testre szabható.
@jacis
Szívesen, erre való a fórum -
jacis
nagyúr
válasz
hallerlaller #4045 üzenetére
Én a kétoldalast ragasztottam vissza a hátlapra. A hátlap meg a készülékház között továbbra is kétoldalas van.
-
jacis
nagyúr
válasz
hallerlaller #4039 üzenetére
Szerintem igen.
-
jacis
nagyúr
válasz
hallerlaller #4034 üzenetére
Pillanatragasztóval.
-
jacis
nagyúr
válasz
hallerlaller #3546 üzenetére
Köszönöm az infót.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
hallerlaller #3394 üzenetére
Nos ízlésen nem vitatkozom, szerintem jó pl., hogy látható marad a fehér hátlap (az én esetemben - btw pont ez tetszett meg benne).
Amúgy kinézetre elég semleges, a telefont jól védi, tapasztalatom ezzel van, ezért tudtam ajánlani. Előben szvsz jól néz ki, az anyaghasználat remek.
Zsebben hordani... hát amennyire egy 6" telefont lehet, a tok már tényleg nem oszt, nem szoroz.
-
szkorhetz
őstag
válasz
hallerlaller #3377 üzenetére
+1, ez nálam is megvan, de ha nincs rajta semmi, vagy még 100 előtt tölti, akkor teljesen csöndben van.
-
rankesz
veterán
válasz
hallerlaller #3294 üzenetére
Nagyon nem tetszik első blikkre
-
CptAdamica
veterán
válasz
hallerlaller #2913 üzenetére
Mondjuk igaz, előzőnél már eleve törött volt az üveg hosszába, szóval valószínűleg azért hajlott könnyen.
-
szqter
tag
válasz
hallerlaller #2815 üzenetére
Nekem ma az exchange szolgáltatások akadt be....eddig sosem csinált még ilyet.
-
rankesz
veterán
válasz
Ha ez a híres / hírhedt qqcamera-daemon akkor elég régóta kísért már droid fronton
-
CptAdamica
veterán
válasz
hallerlaller #2817 üzenetére
Lehet elkanyarodott egy téves feltételben.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Ilyenkor nem segít, ha újra megnyitod és bezárod?
-
embe
nagyúr
válasz
hallerlaller #2729 üzenetére
Én vettem olyan 2 m.-es kábelt az ebay-ról, hogy olyan lassan töltötte a korábbi telómat, hogy kidobtam.
-
embe
nagyúr
válasz
hallerlaller #2716 üzenetére
Kérdés: Mi a normál töltő? Nekem egy Samu 700mAh-s is feltölti szépen, illetve van egy 1200mAh-s Nokia. A Nokia-t szoktam használni, hogy kíméljem az akksit.
-
NTonee
veterán
válasz
hallerlaller #2416 üzenetére
Csak egy csöppet mást sugallt az az előtti hsz-a.
vikla007 (#2402): nekem nincs olyan ismerősöm, se cégem. Akkor most lúzer vagyok?
-
zsirfecske
addikt
válasz
hallerlaller #1976 üzenetére
jaa, hogy francia forrás is van náluk?! akkor már értem, ott gyárilag kötelező minden telefonhoz adni, törvény írja elő.
azért expansys nem épp gsm bolt szint, eléggé multi, még usa-ban is jelen vannak full eu-n kívül.
-
szkorhetz
őstag
válasz
hallerlaller #1976 üzenetére
Euro 1.
-
NTonee
veterán
válasz
hallerlaller #1938 üzenetére
a voda oldalon van egy felsorolás a független telókról is (kb ugyanaz amúgy, mint a telekomos lista), amiken működik a voda wallet, szóval megy az szolgáltatón kívül vásárolt készülékkel is. A főbb probléma inkább az, hogy a szolgáltatók szemszögéből nézve a nexusok nem is léteznek. A másik, hogy hiába nfc-s a telefon, ez senkit sem érdekel (mert szerintük az nem elég biztonságos
), csak nfc-s sim kártyával megy, tehát ha nem ilyened van, akkor cseréltetni kell. És még a root miatt is hisztizik a hülye app...
-
Mett
senior tag
válasz
hallerlaller #1853 üzenetére
kicsit paranoiás vagyok az ujjlenyomat-olvasóval kapcsolatban. biztos, hogy valahova felszinkronizálja a levett mintát, bár 100%-ig nem lehet így egy emberhez sem kötni, de.. orwell 1984-e óta jobb félni, mint megijedni.
ha valahogy lehetne tiltani a teljes hálózati hozzáférését, az lenne a legjobb, mert feloldáshoz, -appok védéséhez tök jó lenne.
snapdragon 820 nélkül meg totális érvágás. kisebb csíkszélesség, kisebb fogyasztás és mindehhez a jelenlegi processzorokhoz képest dupla teljesítmény, feleakkora frekvencián!! na, ez hiányzik a legjobban nekem és valamiért úgy érzem, hogy a 6p sikeréhez is ez fog.
egyébként a xiaomi mi5 kapja meg elsőként (állítólag) és csak jövő márciusban startol el -
szqter
tag
válasz
hallerlaller #1780 üzenetére
Elég fura egyelőre, mondjuk nekem régi HTC sense jutott róla eszembe
-
rankesz
veterán
válasz
hallerlaller #1784 üzenetére
Jaaa, hogy az app drawer... Amúgy ja nem, trebuchet
-
rankesz
veterán
válasz
hallerlaller #1782 üzenetére
Hol írjátok azt a változást, mert nekem hetek óta olyan mint most, annyi változott hogy már gépelés közben dobja a találatokat. Ami mondjuk rohadtul zavar hogy keresőben nem tudok azonnal keresni gépelve, hanem először oda kell bökni a keresősávra. Régebben nem ilyen volt. Azt a rohadt kártya fwlajanlast sem tudom eltüntetni, nekem pedig rohadtul nem hiányzik
-
szkorhetz
őstag
válasz
hallerlaller #1780 üzenetére
Nem mondom, hogy tetszik..
-
Mett
senior tag
válasz
hallerlaller #1722 üzenetére
Van nexusra való opengapps, flasheld fel
-
rankesz
veterán
válasz
hallerlaller #1720 üzenetére
Nekem is, miért milyen újítás lesz amit vársz?
-
szőröscica
addikt
válasz
hallerlaller #1705 üzenetére
Értem, köszi. Meggondolom még, igazából nagyon tetszik a készülék, csak a mostani HTC 8X-em is tökéletesen kielégíti az igényeim, szóval racionális indokom nincs a cserére.
-
rankesz
veterán
válasz
hallerlaller #1705 üzenetére
De az nem is annyiba került mikor megjelent mint az n6...
Szerintem már nem nagyon fog csökkenni az ar, 2 hét és itt az új lg nexus, rá 2 hétre pedig a guawei ha minden igaz -
Just_Reboot
addikt
válasz
hallerlaller #1593 üzenetére
A Stagefrightot javítja. Gondolom a build szám is átváltott LMY48L-re?
-
NTonee
veterán
válasz
hallerlaller #1593 üzenetére
már az is baj, ha a google dolgozik és frissíti a nexusok szoftvereit?
Gondolom, hogy egy biztonsági frissítés, amit mostanában kapott meg a N4 is. Lesznek még ilyenek, volt cikk róla, hogy a következő három évben folyamatosan (elvileg havonta) jönnek majd ilyen biztonsági frissítések, nem a következő verzióváltásba rakják be ezeket, ahogy eddig. -
Just_Reboot
addikt
válasz
hallerlaller #1583 üzenetére
Én elég cserélgető vagyok, de annyira meg vagyok elégedve az N6-al hogy nem érzem hogy le kellene cserélnem.
Persze ha a Nexus 5 2015 külsőre olyan lessz mint a mostani N5 csak komolyabb hardver + legalább akkora kijelző mint a 6-ban, akkor arra azonnal lecserélném.
-
ßrainiac
addikt
válasz
hallerlaller #1580 üzenetére
Azert valoban nem, igy is 2.1GB szabad a telon. Ujjlenyomat genyo sem izgat tulsagosan. Azonban en szeretek fenykepezni
Vitat nem akarok elkezdeni semmikepp, de a Nexus 5 nagy ugras volt a 4-hez kepest gyorsasag es kamera tekinteteben, es ugyan nagyon elegans/kompakt keszulek volt az, megis az 5 valahogy sokkal hasznalhatobb volt (foleg ha azt nezzuk, hogy az nem csuszott le mondjuk az agyrol
).
Mindezt 2db Nexus 4 es 3db Nexus 5 birtoklasa utan mondom (es felesegemnek is volt mindkettobol 1-1)
-
k_zizzie
csendes tag
válasz
hallerlaller #1500 üzenetére
Így tettem -
Viper26
nagyúr
válasz
hallerlaller #1269 üzenetére
LCD, szerintem arra csak rá lett hekkelve, nem véletlen, hogy amoled-en alkalmazzák gyárilag.
-
válasz
hallerlaller #1261 üzenetére
N6on az Ambient Display nem fogyaszt annyit?
OnePluson szarra meritette a telot...
-
válasz
hallerlaller #1256 üzenetére
Nekem a duplakopp kellene, szamomra az az igazi.
Hjaj, fogalmam sincs realisan milyen kijelzoidot varhatok el ettol a telotol. 4 oranal szerintem csak ritkan.. Inkabb 3-4 ora korul lenne a max az en kezemben ami annyira nem acelos...
Probalgatom picit ezeket a ROMokat hatha megtalalom azt ami nagyon fekszik: Resurrection, LiquidSmooth, AICP (jelenleg ez van fent) kozul remelem jo lesz valamelyik.
-
NTonee
veterán
válasz
hallerlaller #1225 üzenetére
jah, elírtam. $13,70 a szállítás.
-
NTonee
veterán
válasz
hallerlaller #1225 üzenetére
nézelődtem én is hazai boltokban, de kifejezetten N6-hoz nem sok mindent találni. Spigentől megrendelve így most 5420Ft volt. Még ebayen is drágább.
-
NTonee
veterán
válasz
hallerlaller #1223 üzenetére
de $17,30 a szállítás
amúgy én is azt szúrtam ki, és meg is rendeltem. Gondoltam rendelhetnénk többen is (szállítási díj megosztva), de minél több tokot raktam be, a szállítás annál drágább lett.szerk: van még1 akció, xtreme guard-nál Summer80 (80%-os) kód.
-
NTonee
veterán
válasz
hallerlaller #1193 üzenetére
de gáz
azért is letöltöm és én is adok neki 1 csillagot.
-
NTonee
veterán
válasz
hallerlaller #1191 üzenetére
kattintgattam a voda oldalán és az egyik oldalon azt írták, hogy az app csak ezeken a telefonokon fog működni. Meglátjuk, ki fogom próbálni, de egyelőre még ismerkedek a tepsivel.
(#1190) szkorhetz: nekem elég nagy váltás Nexus 4 után. Szoknom kell a két kezes használatot. Még gondolkodom rajta, hogy inkább leveszem a fürdőszobai tükröt és ezt rakom a helyére.
Fogmosás közben netezhetek.
-
NTonee
veterán
válasz
hallerlaller #1188 üzenetére
ahha, köszi. Tehát az, amire gondoltam. Az otp-s számla oké, viszont a vodafone wallet app elvileg csak az itt látható telefonokon működik. Persze majd azért kipróbálom, hogy mi a helyzet vele.
-
NTonee
veterán
válasz
hallerlaller #1185 üzenetére
Voda letudva, megkaptam én is, szó nélkül adta a leányzó a trio (törhető) simet. Ráadásul ez valami nfc-s sim. Ez mire jó? Mármint azt értem, hogy mire való az nfc, de a kártyába építve mire lehet használni? Pláne, hogy a telefon is nfc-s. Esetleg az itthon működő(?) paypass fizetésre? Meg lehet vele valahogy etetni a bankkártya adataimat?
-
Just_Reboot
addikt
válasz
hallerlaller #1171 üzenetére
Persze, csak a google letiltotta. [link]
-
Mett
senior tag
válasz
hallerlaller #1143 üzenetére
azért nem árt egyet, s mást bezárni. a sok app a háttérben + service masszív wakelockokat, alarmst okozhat, ami meríti az akkut.
egy greenify meg mellé egy power nap mindenképp ajánlottszerk: reboot után hasznos esetleg a recent menü, mint gyorsindító. amúgy recently appal azt is testre lehet szabni
-
Just_Reboot
addikt
válasz
hallerlaller #1114 üzenetére
A radio is frissült?
Egyébként most teljesen jó az M preview radiója. A múltkor biztos a telenor baszakodott.
-
hallerlaller
addikt
válasz
hallerlaller #1114 üzenetére
Ez lett a build: LMY47Z
-
Just_Reboot
addikt
válasz
hallerlaller #971 üzenetére
Nekem tegnap felment 43-ig.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
hallerlaller #967 üzenetére
Nincs benne OC. Lehet hogy a turbó töltés miatt melegszik ennyire?
-
Just_Reboot
addikt
válasz
hallerlaller #964 üzenetére
Nekem a múltkor 30 volt, igaz nem Amperevel néztem. Akkor ez normális ugye?
-
Just_Reboot
addikt
válasz
hallerlaller #962 üzenetére
Még nem néztem. Neked mennyi ha nem terheled közben?
-
Just_Reboot
addikt
válasz
hallerlaller #960 üzenetére
Nekem töltés közben eléggé melegsztik, úgy is ha nem csinálok rajta semmit. Nem néztem még hogy hány fokos, de már kellemetlenü meleg.
A bootloadered nyitva van? Mert az imaget csak akkor tudod feltenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Hobby elektronika
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Brave
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest