- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabi84
senior tag
válasz
malphitee #53434 üzenetére
Miket kevertek itt már megint
. OTA mindig később jön mint a factory image, a tavalyi meg különleges eset volt, hogy az új teló előbb kapja meg a rendszert, mint a többi nexus.
Meg lett mondva, hogy november 3-án jön, akkor az ma este még fent is lesz az oldalon. Türelmesen várja mindenki a híreket vagy frissítse az oldalt percenként -
sch_a
addikt
-
-
M3oH
addikt
válasz
malphitee #52895 üzenetére
5,0t biztos megkapja, benne van a készülék a hivatalos listában. Először volt egy kis riadalom, mert kihagyták, de elnézést kértek és pótolták
Aztán, hogy pl. 5.1, 5.2, stb megkapjuk-e, az kérdéses. Azzel egyetértek, hogy Google érdeke, hogy minél több telón, friss rendszer legyen és ha hardver bírja kiadják rá. De valahol meg kell nekik is húzni a határt, 3év után, nem biztos, hogy támogatnak egy modellt. MErt, az is érdeke, hogy az új modellt vegyék.
-
pantomimes
aktív tag
válasz
malphitee #52895 üzenetére
Szerintem ezt így egyértelműen nem lehet kimondani. 5.0 most biztosnak látszik, így azt gondolom az 5.0.X verziókat nyilván tuti megkapja, általában ezek hibajavítások szoktak lenni. Az 5.1 már más tészta, az egy újabb főverzió.
Egyelőre a google azt hozza, amit vártam / reméltem tőlük. Amíg egy eszközük hardveresen alkalmas a frissítésre addig kiadják rá, jó példa erre a 2012-es N7. Nem fogják maguk alatt vágni a fát, ha rajtuk múlik minél több eszköz lesz a friss verzión. -
mtcob
senior tag
válasz
malphitee #52834 üzenetére
Snapdragon S4 Pro van benne, de ugye menetközben megváltoztatta a számozását a Snapdragonoknak a Qualcomm, ezért mondta ollie hogy S600.
Egyébként ez sem igaz teljesen, mert (bár teljesen elhanyagolható) különbség, de van némi felépítésbeli különbség a két SoC között
A számozásból könnyen kikövetkeztetheted hogy az S400 vagy az S4Pro/S600 az erősebb -
szentkuti11
addikt
válasz
malphitee #52834 üzenetére
Az S4 Pro jóval combosabb SoC, ennek ellenére egyik telefonnak sincs gond a sebességével. Én a helyedben más preferenciák alapján választanék. A Moto G például tud USB OTG-t, van benne FM Rádió, stb... Nekem ez nem fontos, ezért vettem Nexus-t, de van akinek ezek nélkülözhetetlen funkciók.
Ha viszont szeretnél sokat játszani, akkor fog ártani a Nexus 4 erősebb hardvere és több memóriája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged