-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomiii007
senior tag
-
mtcob
senior tag
válasz Styleair #36389 üzenetére
1. Régió alatt itt leginkább az eredeti árusítás helyét értsd mivel a PartNeto pl külföldről hozza a telókat, mondjuk Német Play Store ból így Német telefonról van szó, de jelen esetben ez mindegy, hiszen se hardveresen,se szoftveresen nincs különbség,garit meg vállal rá a PartNero
2. Elő és hátlapon van fólia, előlapin van pár piktogram a gombok helyénél, de nem zavaró, ha gondolod leveheted, de nem annyira zavaró Hátlapi perfect, tökéletesen rajta van, tokban hordva tuti nem jön le egyhamar Egyébként szerintem nem kell semmi extra, ebay en van egy rakat ~5ös / ~10es pack, célnak megfelel.
Tokból ami ajánlott az a Ringke Fusion, a Cruzerlite Bugdroid és a Nillkin tokok....(Nillkinhez pl jár fólia is )
3. Dobozon rajta van+fastboot módba belépve (hangerő le-t nyomvatartva bekapcs) írja
4. Annyi többletet szerintem sem ér meg, PartNero is korrekt, szóval nem lesz gond(#36390) RootRulez Én CWM-et használok amióta csak romolok, de egyébként mindegy, általában mindkettővel felmegy minden jobb rom
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Delta Force (2024)
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Filmvilág
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Digitális Állampolgárság Program
- Akvarisztika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest