- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mtcob
senior tag
válasz
Styleair #36389 üzenetére
1. Régió alatt itt leginkább az eredeti árusítás helyét értsd
mivel a PartNeto pl külföldről hozza a telókat, mondjuk Német Play Store ból így Német telefonról van szó, de jelen esetben ez mindegy, hiszen se hardveresen,se szoftveresen nincs különbség,garit meg vállal rá a PartNero
2. Elő és hátlapon van fólia, előlapin van pár piktogram a gombok helyénél, de nem zavaró, ha gondolod leveheted, de nem annyira zavaróHátlapi perfect, tökéletesen rajta van, tokban hordva tuti nem jön le egyhamar
Egyébként szerintem nem kell semmi extra, ebay en van egy rakat ~5ös / ~10es pack, célnak megfelel.
Tokból ami ajánlott az a Ringke Fusion, a Cruzerlite Bugdroid és a Nillkin tokok....(Nillkinhez pl jár fólia is)
3. Dobozon rajta van+fastboot módba belépve (hangerő le-t nyomvatartva bekapcs) írja
4. Annyi többletet szerintem sem ér meg, PartNero is korrekt, szóval nem lesz gond(#36390) RootRulez Én CWM-et használok amióta csak romolok, de egyébként mindegy, általában mindkettővel felmegy minden jobb rom
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged