- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
Szomj4s #43452 üzenetére
Csak a maps...
sygic kuka,,,
Miért írtam ezt? Mert annyira egyén függő, ki merre jár, és kinek mi jön be
Az meg, hogy olyan helyre bementél, ahonnan 4x4.-el kellett kihúzni, mert a navi azt mondta,,,
Ne haragudj, de azt mondom, lehet ,hogy sokat használod a navit,,,de szvsz. nem jól...
Peace...[ Módosította: stevve ]
-
atillaahun
veterán
válasz
Szomj4s #39688 üzenetére
Mahdi rom-ot tudom jó szívvel ajánlani (Slukkica 11-es kernel-ével), kicsit talán többet is tud mint a CM, eddig stabil, és ART alatt elég villám.
Talán egyetlen hátránya, hogy a bt még nem 100-as benne, de elméletileg javítás alatt van. Érdeksség a screenrecorder beépítése, úgyhogy már azzal is lehet szórakozni. -
hudyfiu
senior tag
válasz
Szomj4s #39639 üzenetére
Én évekig használtam miui-t másik telón. Gondoltam majd ezen is jó lesz az. Tökéletesen működött is csak ki akartam próbálni a 4.4-et és CM lett belőle. Ezt találtam amire sok frissítés/javítás jön. Nekem bejött. ART-on vagyok, gyors, kevés program ami nem megy rajta.
-
w333
félisten
válasz
Szomj4s #33175 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem elavult
a legtöbb telefonokon még 4.1.2 fut, de szerintem hamarosan jönni fog a MiUi V6 ami már a 4.4 -re fog épülni, de szerintem a jelenlegi 4.2.2 -vel sincs semmi baj, sőt full stabil és gyors, minden működik aminek működni kell
(#33177) SamS20
ART alatt nézed ? mert nálam Dalvik és kb. 120-160MB a Facebook
-
w333
félisten
-
NTonee
veterán
válasz
Szomj4s #31634 üzenetére
nem nagyon piszkálom, a trickster mod van fent, abban az LG profil van beállítva. Vannak jobbak is, majd valaki biztosan leírja, de ha jól emlékszem, akkor ebből a táblázatból a 43ast, a bundi22-t szokták dicsérni.
-
NTonee
veterán
válasz
Szomj4s #31394 üzenetére
ahham, ha visszatetted a stock romot, akkor a rootnak is annyi.
Ez esetben a legegyszerűbben a Wug féle toolkittel tudod megoldani a dolgot. Ha a bootloader nem lett visszazárva, akkor csak a root gombot kell megnyomnod (alatta a custom recovery-t pipálni). Ha visszazártad a bootloadert is, akkor először Unlock gomb, de ezzel legyalulja a telefont teljesen. Ha a driverekkel valami gond lesz és nem találja a telefont, akkor pedig driver telepítés is van ott.
De a linken minden ott lesz angolul.szerk: sonique pedig már leírta a manuális módszert.
-
-
sonique
őstag
válasz
Szomj4s #31394 üzenetére
http://techerrata.com/file/twrp2/mako/openrecovery-twrp-2.6.3.3-mako.img
letöltöd ezt
telefon kikapcs
hangerö le +power megnyom
utána gépre dug
fastboot flash recovery openrecovery-twrp-2.6.3.3-mako.img
fastboot reboot recovery vagy bootloader és onnan kiválaszt hangerö gombokkal a recovery -
NTonee
veterán
válasz
Szomj4s #31386 üzenetére
ha jelenleg rootolt stock romod van és cwm-et akarsz, akkor playből telepítsd a RomManager appot és az beflasheli neked a legfrissebb cwm-et.
Ezután a letöltött romodat recoveryből flashelheted. Előtte ne felejts el backupot csinálni! Ha pedig gond lenne a root joggal, akkor innen letölthető a legfrissebb szintén flashelhető supersu. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- VoLTE/VoWiFi
- Háztartási gépek
- Synology NAS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest