- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tjoke
tag
válasz
Ladybird66 #59307 üzenetére
Hello, nekem is szarakodik a cm 12.1, ledob a mobilnetről, meg meggajdul az aksijelző :/, remélem majd havítják.
-
Ricardo
titán
válasz
Ladybird66 #59307 üzenetére
Ilyet nem. Olyan van hogy a wifiről nem vált át mobil netre, amikor kiérek a wifi hatóköréből.
-
kenwood3
addikt
válasz
Ladybird66 #43293 üzenetére
Én is a voda hibájára gondolok, de nem értem, hogy akkor az öregem mobilja miért működött
Nekem Szabolcs megyében halt le. Hova valósi vagy?
-
NTonee
veterán
válasz
Ladybird66 #43293 üzenetére
tegnap nem tettem hozzá, hogy én is vodás vagyok.
-
kenwood3
addikt
válasz
Ladybird66 #43217 üzenetére
Velem is hasonló volt ma reggel. Mobilnet ment, térerő volt, de engem nem lehetett hívni, és én se tudtam hívni senkit .
Nálam nem segített a 2g/3g állítás se
Gyári beállítások visszaállítása se segített! Először azt hittem a vodánál van valami zűr, de az öregem vodás alaptelója simán működött
-
janosibaja
őstag
válasz
Ladybird66 #43243 üzenetére
Nekem mindig 3G-n van. (Magánvélemény: azért vettem okostelefont, hogy használjam, nem butítom le. Nem harcolok kis akkuidőért, meg három forint adatforgalom spórolásért. Minden éjszaka töltöm, normális használattal 60-70 százalékra merül estére.)
Mióta 4.4.2 stock van a Nexuson, egyetlen egyszer sem rebootolt.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Utcán 3G-n (mobilneten), otthon 2G-n (wifin) használom a telefont.
Persze van olyan hely, ahol abszolút nincs 3G, például az egyik végállomáson (Pest). Ha netezek, akkor itt átrakom 2G-re a telefont, ha nem, akkor nem foglalkozom vele. Ha nem érnek el az alatt az 5-10 perc alatt amíg elindul a buszom, úgyis jön az sms a nem fogadott hívásról.
-
mtcob
senior tag
válasz
Sebességben ezerszer gyorsabb a 3G, 2G max üzenetküldés és mobilra optimalizált oldalak böngészése közben tud használható sebességet produkálni.
Cserébe jóval kevesebbet fogyaszt
Nekem 200MB-os mobilnetem van (T-nél vagyok), ameddig el nem fogy addig 3G-n vagyok, aztán ha vége, átváltok 2G-re mert a belassított 3G sebességre semmivel sem több mint a 2G, viszont többet fogyaszt
Ha üzenetküldésre, email-re (csatolmányok nélkül) és/vagy pl fórumozásra esetleg hírek olvasására használod, úgy elég a 2G, amúgy viszont lassú....de te neked kell érezned mire elég az a sebesség -
NTonee
veterán
válasz
fr-t csak végső elkeseredés esetén, persze.
A 3G mobilnet használatnál azért jó ha van. 2G-n csak maximum edge-re csatlakozik, ami jóval lassabb. -
twine
veterán
válasz
Ladybird66 #43223 üzenetére
Beszélgettünk erről régebben,,,,bár ahogy látom senkinek nem volt ennyire "elvadult" a dolog mint neked...De nem vagy ezzel egyedül azt hiszem
-
NTonee
veterán
válasz
Ladybird66 #43222 üzenetére
Ilyesmi ritkán nálam is előfordul, de én betudtam pillanatnyi elmezavarnak. Egy reboot eddig mindig segített nekem, valamikor elég csak újra próbálni a hívást. Lokális, random hálózati probléma is lehet.
Nálad ez kicsit komolyabbnak tűnik. Végső esetben egy factory reset ajánlott.Szerk: kocsiban, menet közben főleg adódhat hálózati gond miatt.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Ladybird66 #43222 üzenetére
Értem. Megpróbálnám 2G-n, mert azzal a tapasztalattal is előrébb lennél.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Még nem tapasztaltam ilyet. Pontosan mi történik, amikor hívni akarsz valakit? Nem tudsz rábökni s névre, nem jön létre a hívás mert eldobja a vonalat a telefon, nincs kép, lekapcsol a kijelző stb.? Ilyenkor 2G-n vagy 3G-n van-e a telefon, illetve segít az, ha egyikről átállítod a másikra?
-
válasz
Szia,
több korábbi telefonomnál ennek pont a fordítottja volt, engem nem tudtak néha hívni. Nekik úgy jelezte, mintha nálam normálisan kicsörögne, de nálam a telefon nem jelzett semmit. Ha én kezdeményeztem egy hívást, akkor utána már működött rendesen. Régebbi SIM kártyám volt, kicseréltettem és megoldódott a probléma. Lehet, hogy nálad is ez okozza...
-
boken
senior tag
válasz
Ladybird66 #38041 üzenetére
Nincs mit :-)
-
NTonee
veterán
válasz
Ladybird66 #37990 üzenetére
nekem is pittyeg, ha várakozó hívás van.
-
boken
senior tag
válasz
Ladybird66 #37990 üzenetére
Szia,nekem most volt pont átmenő hívás és pittyeg a fülembe hogy hívnak.
telefon-beállítások-hívásbeállítások-további beállítások-és ott hívásvárakoztatás. -
petipetya
nagyúr
válasz
Ladybird66 #37400 üzenetére
Csak tipp. Ha addig beállítasz egy számkódos képernyőzárat, akkor úgy sem záródik vissza a nem fogadott hívás után?
-
NTonee
veterán
válasz
Ladybird66 #37395 üzenetére
majd hamarosan érkezik a 4.4.1, abban már javítva van a nem fogadott hívás utáni visszazárás. Vagy, ha kicsit jobban belemész a témába, akkor fel is tudod tenni, mert a csomag már kint van. A napokban volt belinkelve párszor. A normál ota frissítésre még egy picit várni kell.
-
NTonee
veterán
válasz
Ladybird66 #37348 üzenetére
nem is fog. Megoldás: power gomb megnyomása egyszer röviden.
Ha a nem fogadott hívás utáni képernyőzárásról van szó, akkor azt a 4.4.1 update megoldja.Cseri0058: bedugtad az usb kábelt a gépbe és a telefonba?
ADB driver fent van rendesen? Engedélyezve van a hozzáférés? USB hibakeresés bekapcsolva?
-
trance89
őstag
válasz
Ladybird66 #37348 üzenetére
4.4.1 van fent? gondolom nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Bittorrent topik
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged