-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz ricsip #40554 üzenetére
Nálam is tökéletesen megy a gyári 4.4.2. Tudod ez úgy működik, hogy ha valami szépen teszi a dolgát, azzal nem szokták tele(s)írni a fórumot.
De van egy ötletem. Ereszd rá a telefonra a "teszteletlen" 4.4.2-t és kezdje el a barátnőd használni. Aztán majd kiderül, hogy van-e vele problémája...Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
dombila
senior tag
Stock 4.4.2-vel 653 óra 32 perc üzemidőnél jár most a telefonom; 27 napja nem volt újraindítva, akkor is ha jól emlékszem lemerült. Nincs újraindulás, nincs fagyás, minden működik.
Lehet parázni, meg olvasgatni, de érdemes kérdezni is. A 4.4 megjelenése utáni napokban megjelent "jaj, sz@r az egész; folyton újraindul; nem működik;..." hibákból ebben a fórumban nem jelentkezett semmi.
Miért vettél Nexus-t, ha nem kell a legfrissebb Andoid? Vegyél HTC-t, akkor majd fél év késéssel kapsz egy frissítést, és soha többet. Akkor sem, ha abban hiba maradt...
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Wikipédiát bármilyen 10 éves hülyegyerek szerkesztheti, szerintem érdemesebb erre a ~20-30 topikban lévő tulajra hallgatni, nekik/nekünk tapasztalatunk is van a 4.4-el, nem úgy mint ott....nem akarlak hitegetni, de tényleg......atomstabil a telefon 4.4.2-vel.....annyi hogy nem árt egy gyári visszaállítást nyomni frissítés előtt, úgy minden esetleges hibát el tudsz kerülni
De amúgy semmi se kényszer, akkor ne frissíts, pereld be a googlet, és olvass wikipédiát, furcsamód itt mindenki elégedett[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz ricsip #40543 üzenetére
Te érted, mit jelent az, hogy google referencia készülék? Ha kint van egy frissítés, akkor szerinted mit fog csinálni azonnal?
Ki mondta neked, hogy hibás a szoftver? Azok a hibák, amikről itt olvastál (az a kemény 2), valószínűleg hardver hiba.
Ki kérte, hogy naponta hekkelgesd a telefont? Semmi szükség rá, kiválóan működik a 4.4.2 (is).
Az jó hosszú procedúra, amíg visszaállítod akár 4.2.2-re ... most halkan megsúgom, figyelj... 5perc max!Kicsit gondolkodj el, mielőtt ilyen zöldségeket kezdesz bepötyögni!
(#40554) ricsip: Ugye tudod, hogy wikipedia-t is a közösség szerkeszti? Elég, ha egy olyan hisztis nekiáll szerkeszteni az N4 témát, mint most azt te csinálod! Különben meg wikit felhozni forrásként ilyen témában... már bocs, de ez röhejes!
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Stock 4.4.2-t használtam 1 hónapig, meg merem kockáztatni hogy gyorsabb (és szebb) mint a legfrissebb 4.3, szóval téged nagyon átb*sztak
Te vagy kevered a sony/samsung -al a google-t, vagy nem tudom hidd el semmi baja, SENKI nem panaszkodott a 4.4.2-re itt a topikban (vagy aki igen annak vagy user error volt vagy valami gebasz volt a készülékkel).....
Nexuson nincs olyan h teszteletlen szoftver....na jó talán az első 4.4 ben volt pár apróbb bug, de már azóta kijött két alverzió, minden hiba javítva van már egy jó ideje.....[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
te biztos trollkodsz, de amugy fastbootból 2 perc visszarakni a 4.2-t. Az való neked, rakd fel.
" azt hinné az ember kapott egy szabadon babrálható telefont, amin a tulaj az úr mert nincs teleszemetelve mindenféle crapware-el." a stock android neked crapware? normális vagy? nem[ Szerkesztve ]
-
tomiii007
senior tag
hát nem tudom nekem 4.4.2 van és semmi hibám nincsen....
Akinek van hibája az a kamera vaku miatti újraindulás vagy hogy alvó állapotból nem ébred fel a telefon, de az vszeg hardware hiba mivel nem mindenkinél jön előSzóval az hogy updatelt gyári hibás szoftverre az egy kicsit erős... bugok mindenhol vannak és lesznek.
hudyfiu: köszi a választ
[ Szerkesztve ]
-
appel
őstag
válasz ricsip #40536 üzenetére
Ő, te nem egy Nexus telefont vettél?
Tudod ez a Google referencia telefonja, amire elsőként adja ki a frissítéseket.
Egyébként azt csinálsz vele, ami jól esik, úgy szabod testre, ahogy akarod.
Kettőt pislogsz és megrootoltad. Hármat pislogsz, és már vissza is tetted a factory image-t. Keress rá akár ebben a fórumban, hogy hogyan lehet elkerülni az ota frissítést. -
NTonee
veterán
válasz ricsip #40441 üzenetére
megértelek egyébként, egy akármilyen sufni gsm bolttól én is félnék. Ezért írtam úgy, hogy a partnero-tól nem kell. Én is csak azért mertem tőlük venni, mert olvastam, hogy sokan ott vették. És miután nekem sem volt velük problémám, pontos infókat, korrekt és gyors futáros küldést, valamint bontatlan, hiánytalan csomagolást kaptam tőlük, így merem ajánlani. Még emailt is váltottunk más ügyben, ott is normálisan pár órán belül válaszoltak. A garanciális ügyintézéssel kapcsolatban is itt olvasható talán két esetben is, hogy cserélték a készüléket szó nélkül.
Egyébként úgy lehet 77ezer, hogy közvetlenül a google-től külföldön már ennél is olcsóbban meg lehetett venni. És mivel nem létezik szolgáltatófüggő és régiókód sincs nexus4 esetében, így azzal sem lehet gond.[ Szerkesztve ]
-
szuladam
aktív tag
Azért ha belegondolsz, hogy a Google 200-250 dollárért árulta (40-55e) akkor reálisnak tűnik, hogy itthon 80e az ára. Másik: szerintem a nexus tulajok többsége itthoni gms-ből szerezte a telót (mivel szolgáltatótól 2x annyiba kerül) és azoknak is a 95%-a vagy több, hibátlan telefont kapott. Ha nem így lenne hemzsegnének a hőbörgéstől a fórumok. Persze ki lehet fogni hibásat, de ugye mint az élet minden területén soha semmi sem 100%-ig biztos. (És tapasztalatból mondom, hogy a magyar szolgáltatóktól vásárolt telók közül is ugyanakkora az esélyed, hogy hibást kapjál, sőt sokszor nagyobb macera megcsináltatni/kicseréltetni velük)
Gondolom ezért is érdemes megbízhatóBB gms boltot keresni, ahol ha be is fürdesz, legalább megpróbálnak segíteni, és ahogy én olvasgattam a neten idáig, igenis léteznek ilyen boltok. -
Diamond500
senior tag
Szerintem Nexus esetében nincs régi kód, de lehet nagy butaságot írok
Viszont abban igazad van, hogy előző telefonom GSM-es HTC volt, és elfelejthettem az OTA-s frissítést...
CID száma alapján valami német Vodás volt eredetileg.. Erre kalapáltak olyan szoftot, amin még Ntonee is meglepődött hogyan lehet rajta olyan erre még talán Ntonee is emlékszik[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz ricsip #40435 üzenetére
a partnero-tól nem kell félni. Többen is ott vettük, valaki többet is. Teljesen új, bontatlan csomagos készüléket árulnak 1 év bolti garanciával és az esetleges garanciális ügyeket is normálisan kezelik. Az enyém is láthatóan csak azért került felbontásra, mert belerakta az adás-vételi szerződés a dobozba és úgy küldte futárral. Én nagyon pozitívan csalódtam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest