-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz pantomimes #58384 üzenetére
Ugyanilyen feltételek mellett mennyi az ára egy 16 gigásnak?
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
AsusBoy
senior tag
válasz pantomimes #58384 üzenetére
Majd az új Nexus
-
mateus
senior tag
válasz pantomimes #58250 üzenetére
Sztem 40-45 között. 50-55 között a 16GB változatok mennek.
Én pl. hibátlan 16Gb-os telómat adtam el Qi vez.nélküli töltővel 50ért, dobozzal, minden gyári kiegészítővel.
De ez attól is függ, hogy eladni akarja vki, vagy csak hirdetni XD[ Szerkesztve ]
-
Mzombi
aktív tag
válasz pantomimes #57713 üzenetére
nekem is hibátlanul működik a stock Lolli kezdetektől fogva. Igaz nem használom annyira sokat a fényképezőgépet, mint mások, de nekem tényleg nincs fagyás már jó ideje
-
Styleair
aktív tag
válasz pantomimes #57454 üzenetére
Még maradt (S)pár Sziget Mániás, és régebbről Hegy Mániás matricám, ha érdekel. ;-)
Xiaomi 14 / ex Xiaomi Mi 9 SE
-
noorbertt
őstag
válasz pantomimes #56328 üzenetére
47 ezerert nem rossz vetel ujonnan. Lehet benevezek ra.
-
GGMPC
őstag
válasz pantomimes #56230 üzenetére
Ez a 2mp dolog valoban kellemetlen foleg, hogy IOS-nál is csinálja az iPhone és sorolhatnám - főleg, hogy amott a sokadik javító frissítés után sem változott a dolog.
[ Szerkesztve ]
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
bruxelles
tag
válasz pantomimes #56182 üzenetére
Hát alapvetően nekem is rendben van. Akku mintha valamivel jobb lenne mint kitkaton, mondjuk 3gn még mindig botrányos, ezért 2gn használom. Egy két apró bug van ami zavar, pl. messenger hívás fontos lenne nekem. Illetve azt sajnálom hogy úgy tűnik ez a kamera probléma nem fog megoldódni custom romokban van erre megoldás? Amúgy általában 15 óra készenlét mellé 3 óra 15 perc kijelzőt bír. Főként 2gn meg 2-3 óra wifi.
Szerk.: OTAn frissítettem factory reset nélkül
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
válasz pantomimes #55261 üzenetére
pcnet és pantomimes, köszönöm a korrekt választ
Továbbá olyan kérdésem van hogy az 5.0 OTA telepíthető vagy mókolni kell?
trobi28: én is azt mondom, hogy minden készüléknek vannak hibái, gyenge pontjai. Legyen szó alsó vagy felső-kategóriáról. Én csak annyit várok tőle hogy viszonylag smooth legyen
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz pantomimes #55153 üzenetére
Persze, hogy nincs. Nem véletlenül "lötyög" valami a kameránál, [ha megrázod] és néha hangosat kattan reboot előtt....
HW hiba ez 100%."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
NTonee
veterán
válasz pantomimes #55046 üzenetére
Itt is, Esztergom környékén. Hálózati hiba volt, de már megy.
-
mihione
őstag
válasz pantomimes #54729 üzenetére
A hívás előtti gondolkozás nálam is megvan,meg néha kell egy kis idő mire a névjegyzéket megnyitja.
Akksiról:12 órája megy szinte végig 2G,1 óra wifin, 1 óra 44 perc kijelző.17 perc telefonálás,főként böngészés,kik és most vagyok 52%-on.
Az előző 4.4.4 carbon franco r212-vel tudta majdnem ezt,ez hozzá képest picivel jobb de estére kiderülLenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
NTonee
veterán
válasz pantomimes #54722 üzenetére
végre bekerült a stock szoftverbe is? Nagyon helyes, custom KK romokban már jó ideje elérhető és nagyon szeretem ezt bejövő hívás jelzést.
-
petipetya
nagyúr
válasz pantomimes #54722 üzenetére
Az a másik dolog, ami tetszik. Nem sűrűn telefonálok, de amikor éppen nyomkodtam a telefont a kitkat alatt és a következő pillanatban az egész képernyőt elfoglalta egy bejövő hívás, hirtelen azt sem tudtam fiú vagyok-e vagy lány.
Ha már hívás, akkor szintén nagyon jól sikerült a bejövő hívás képernyője: alul a hívó képe teljes alakban (és nem egy csíkban), felette pedig hatalmas betűkkel a hívó neve.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
N2O999
tag
válasz pantomimes #54717 üzenetére
-
petipetya
nagyúr
válasz pantomimes #54542 üzenetére
Az energiagazdálkodás nevű gyári widgeten ott a szinkronizálás kapcsolója.
"nincs rá lezsóidő"
-
Bambalazs
senior tag
válasz pantomimes #54542 üzenetére
Ki- és bekapcsolható a mobilnet:
Szerk.: Többszöri elolvasás után rájöttem, hogy automatikus kapcsolgatásra gondoltál. Akkor viszont passz.
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
válasz pantomimes #54195 üzenetére
Van, ha kikapcsolom a Wi-Fi-t.
-
petipetya
nagyúr
-
w333
félisten
-
rum-cajsz
őstag
válasz pantomimes #54079 üzenetére
Én tegnap este szedtem le az sdk-ból, szóval remélem igen, ez az utolsó.
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
pcnet
addikt
válasz pantomimes #54034 üzenetére
No, ezt majd a guruk megválaszolják. Én tegnap tetem fel linuxra, csomagkezelőben 2013.02.18-3 van, a weben pedig 2014.07.02. Tegyem fel webről (és ha igen, melyiket bundle vagy sdk) vagy frissülni fog tárolóból? Most kérdésre kérdéssel feleltem.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
pcnet
addikt
válasz pantomimes #54032 üzenetére
Épp ma linkelte rum-cajsz.
-
rum-cajsz
őstag
válasz pantomimes #53990 üzenetére
Én " adb sideload" funkcióval szoktam mostanában frissíteni: [link]
Igen, OTA-n keresztül is teljes a telepítés. Én az ART miatt tuti friss telepítést fogok csinálni. Menetésre/visszaállításra pedig ott az "adb backup" és a Helium is. Érdemes velük megismerkedni.
Viszont már most felhívom mindenki figyelmét, hogy a legfrissebb adb és fastbbot telepítése után vágjon neki a frissítésnek!
[ Szerkesztve ]
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
pcnet
addikt
Tuti, hogy OTA-n frissül radio és bootloader is. Anno mikor sideloaddal tettem fel valamelyik OTA.zip-et, akkor írta is, hogy patching radio. De haverom N4-e 1,5 éves és 4.2 óta OTA-n frissít. És gondolj bele, hány ember van aki csak használja a telefonját, nem nyit bootloadert, nem tesz fel custom romot. Nem mindenki geek aki Nexust használ.
-
Integra
titán
idális eredményt így érsz el:
aktuális oprendszer - factory reset
image file letölt és telepít
factory resetaz igazán kemény arcok akár 3x is feltelepítik az image filet egymás után, mert csak az image telepítéssel töröl valóban teljesen mindent és lesz csupasz a tárhely. nekem személy szerint a fenti metódus elég, az n7-et is így telepítettem és hibátlan.
akik vették a fáradtságot és ota-val kezdtek, majd próbálgatták a telepítési metódusokat is, mind így tesznek már.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Mzombi
aktív tag
válasz pantomimes #53214 üzenetére
Ha szeretnéd cseréli, de javítani is tudja (egy ezres volt a különbség)... Nekem is rossz, mert tuti én nyomom erősen, mert a gumi tokban néha nem érzem a gombot, mert kicsit "túl lóg" rajta a tok...
MÁS: nekem valamiért nem kezeli egyik zene lejátszó app sem, hogy ha bemásolok bármilyen zenét a "Music" mappába, akkor azt lássa is az app. Ha újra indítom a telót, utána már látja az albumot. Valamilyen megoldást tudtok erre?
-
pcnet
addikt
válasz pantomimes #53211 üzenetére
Nekem kb 4 hónapja cserélte Partnero, azóta tökéletes, remélem az is marad. Szerintem is fagyallohoz vidd, gondolj bele, 2 hétig nem lesz telefonod, de SIM adapter is 1500ft. Egy ezressel drágábban fagyalllo azonnal javítja, nem kell 2 hetet várnod.
-
Mzombi
aktív tag
válasz pantomimes #53211 üzenetére
Szia! Nekem ő javította (nem cserélte) 1,5 hónapja kb, azóta minden OK vele...
-
Mzombi
aktív tag
válasz pantomimes #51492 üzenetére
reméltem, hogy másnál nincs így és csak én nem állítottam be vmit... Igen, néha én is így csinálom, akkor marad ez. köszi
-
atike
nagyúr
válasz pantomimes #50697 üzenetére
Poén, de nekem is most kezdett el jelentkezni ez a bekapcsológomb-mizéria.
Azaz nálam valami olyasmi jelentkezett, hogy néha volt, hogy kétszer vette (ki és bekapcsolta a képernyőt gyors egymásután vagy fordítva) de ennyi.
Viszont tegnap egy olyat vettem észre, hogy nem lehet kikapcsolni a telót. Itt viszont az volt az érdekesség, hogy akárhogy is nyomtam hosszan mindig csak a kijelző kikapcsolásig jutott, de a kikapcsoló menü soha nem jött be. DE. Mondom kikényszerítem az újraindulást (8 mp-ig nyomvatartani a bekapcsológombot), újra is indult.
Ahogy bebootolt mondom kipróbálom a kikapcsolást. És simán működik....
Ez a momentum számomra valami szoftveres dologra utal, és most a kétszer-veszem-a-gombot dolgot sem produkálja...
Másnak mi a tapasztalata ezzel kapcsolatban? Figyelt már meg bárki hasonlót?
-
dannyl
addikt
válasz pantomimes #49186 üzenetére
Teljesen igazad van, én is chromeból nézem a fb-ot, van neki egy külön ablak, amin mindig ott van, és csak frissítenem kell.
-
törölt tag
válasz pantomimes #48673 üzenetére
Ezeket az frissítéseket nem nevezném frissítésnek, inkább bugfixnek. Amire ki akarok lyukadni, normális hogy ezeket megkapja. A 4.4.4 update mindössze 2.5 MB, néznék furán ha ezt nem kapná meg, mert lejárt a 18 hónap. Ha a 4.5/5.0 Lxxxxx nevű frissítést ha nem kapja, azon viszont már nem lépődnék meg. Szerencsére CM-t használok, így az én aggodalmam irreleváns e téren.
(#48675) C.Brigante
- Kinek volt tapasztalata? Éjjel jött ki. Ha valaki már fel is tette sem telt el elég idő.
- Stock 4.4.3 és a legfrissebb Google Camera telepítve a Play-ből, restart mégis volt.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pantomimes #48598 üzenetére
Már leírtam párszor, hogy a vakunak semmi köze hozzá. Soha az életbe nem fotóztam vakuval ezzel a készülékkel (sem), mégis szenvedtem tőle (amíg gyári ROM-t használtam).
(#48596) dragon1993 Letetted a készüléket az asztalra és nem engedted, hogy a kijelző kikapcsoljon? Képernyő 27%, Chrome 14% és más semmi.
(#48591) jakec
How to Install CyanogenMod on the Google Nexus 4 ("mako")[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
-
kenwood3
addikt
válasz pantomimes #47862 üzenetére
Itt is
(#47863) Cseri0058 Nem szivat
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
Cseri0058
őstag
válasz pantomimes #47862 üzenetére
Szivatsz mi?
-
Cseri0058
őstag
válasz pantomimes #46176 üzenetére
Nekem is folyamatosan hely hiány van. Bár én ezt 16 gb-nál produkálom. Főként az idegesít, hogy egy nagyobb játékot már nem tudok frissíteni...
-
Mr.Rain
senior tag
-
defy456
aktív tag
válasz pantomimes #45877 üzenetére
Valahol feljebb pont ugyan ezt írtam én is.
-
Slukkica
őstag
válasz pantomimes #45038 üzenetére
Teljesen mindegy hogy milyen verzió érkezik meg OTA vagy hogy factory image van-e. Ugyanis AOSP -ből úgyis lehet majd forgatni
Nexus One -ra 2.3.6 jött csak mégis van KitKat rá. Innentől fogva lényegtelen hogy jön -e frissítés vagy sem.
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
cirx
senior tag
válasz pantomimes #45038 üzenetére
Nem sok reményt fűzök a 4.4.3-hoz, de még 4.5 (5.0)-hoz sem! A 4.2.2 óta csak rontottak a rendszeren, nem hogy javulna!
S23 GREEN
-
NTonee
veterán
válasz pantomimes #44153 üzenetére
az kikapcsolja, én is megtettem tegnap, azóta nem jött értesítés.
(#44155) atillaahun: én inkább manuálisan piszkálom az ilyesmit, aztán csinálok belőle egy mentést, ha jól működik. Kézzel átírva nem tapasztaltam ezt a hibát (a minőségjavulást sem egyébként).
[ Szerkesztve ]
-
tomiii007
senior tag
válasz pantomimes #42629 üzenetére
Pontos tipust nem tudok...samsung galaxy s advencemhez adtak... Tobbi samsung is ezt kapja s3 stb
-
saltanus
aktív tag
válasz pantomimes #42113 üzenetére
szia.
engem erdekelne a tok!
neked a slim fajta van?tehat ez [link]
serules mentes?
milyen szinu?
es mennyi lenne az ara ?udv
-
randras_83
addikt
válasz pantomimes #42113 üzenetére
Vegyél rá Ringke Slimet, nekem is az van most a fusion helyett, ezzel "kecses".
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
headhunter86
senior tag
válasz pantomimes #41639 üzenetére
Én is ilyet rendeltem nemrég. A gomboknak örülök, mert nagyon mélyen ülnek eredetileg.
A hátulját én is sajnálni fogom, mert nagyon bejön. De valami "ruha" kell rá, mert féltem.
Ha azt akarja az ember, hogy védje a telefont, sajnos elveszik az eredeti forma. -
fatal`
titán
válasz pantomimes #40118 üzenetére
Nem nagyon, talán a logcatbe bekerül valami. De általában romhiba.
-
zezoka
őstag
válasz pantomimes #40074 üzenetére
A futási idő a telefon bekapcsolása óta eltelt idő!
Tehát restart, vagy kikapcs-bekapcs esetén nullázódik. Egy időben itt verseny is volt, hogy kinek lesz nagyobb ez a reboot nélkül eltelt idő!
-
twine
veterán
válasz pantomimes #39707 üzenetére
Csak ,hogy legyen egy ellenpélda is....
Annó a telefonnal együtt rendeltem egy Bumpert a Google-tól én is...
Nem kemény, nem csúszós, de legfőképp nem sorjás ...
Sokan mondjátok hogy alul törik a csatlakozónál,,,
Nekem még egészben van...
Nem mondom, hogy szilikon gumi puhaságú mert valahol ,valóban fél úton van a gumis, és a merev hatás között,,de szobahőmérsékleten, én inkább mondanám gumisnak, mint műanyagnak...
De hogy őszinte legyek, és ez is hozzátartozik az igazsághoz, alig használom,,,
Viszont fel, illetve leszedve rengetegszer volt már a telefonról, mert míg új volt a teló, kb. egy hónapig hordta, viszont esténként mindig leszedtem róla,,
Azóta meg csak akkor rakom rá amikor tudom, hogy "kiképzés van" (építkezek, kerti munka, etc,,etc,,,)
magyarul, ha tudom, hogy koszos, poros, redvás lesz a kezem egész nap,,,akkor rádobom, hogy meg tudjam fogni a telefont,ha szükséges,,
Tehát ha nem is minden nap használom,,de amikor igen,,,akkor "nagyon"...és még egészben van...
Összességében én elégedett vagyok vele...[ Szerkesztve ]
-
Essien
aktív tag
válasz pantomimes #39710 üzenetére
Pu ment.
-
NTonee
veterán
válasz pantomimes #39710 üzenetére
amolyan kicsit gumis, műanyagos, nem is tudom, hogyan lehetne igazán jól jellemezni. Valahol a kettő között. Hogy eredeti e? Biztosan, hiszen kínában készült.
-
NTonee
veterán
válasz pantomimes #39707 üzenetére
vehetsz 4-5ezerért is, ha attól eredetibbnek érzed, pontosan ugyanilyen lesz. A fogása ezzel valóban rosszabb (bár szerintem akármit tehetsz rá csak rosszabb lesz), viszont nagyon jól védi a telefont. Nekem van, már törött alul és megrendeltem a következőt.
[ Szerkesztve ]
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz pantomimes #39183 üzenetére
Nekem is csinál ilyet egy ilyen HTC fejjel. A kábel mind1 szerintem. Meg az áram erősség is, mert gyengébb Sony töltővel pl. nem csinál ilyet.
Feel Good Inc.
-
appel
őstag
válasz pantomimes #38964 üzenetére
Ok, nincs gond. Nekem, és gondolom mindenkinek úgy zörög, ahogy neked is. Olyan, mintha egy kis alkatrész elszabadult volna és ha rázod, erősebben mozgatod, akkor "cicceg". Teljesen normális, majd megszokod.
-
petipetya
nagyúr
-
appel
őstag
válasz pantomimes #38958 üzenetére
Akkor ezt most miért is kérdezted? Kb. meg is válaszoltad magadnak... igen mindenkinek zörög akkor is, de ne aggódj nem fog kiesni ;-)
-
nLali
őstag
-
petipetya
nagyúr
válasz pantomimes #38447 üzenetére
Tudom, de tojd le és a karikát nézd az exponáló gomb mellett.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz pantomimes #38445 üzenetére
Ekkor aktív a HDR (különben miért mutatná a karikán a HDR jelzést): kép
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
izoli76
tag
válasz pantomimes #38131 üzenetére
De te ezt hol láttad? Futó vagy a tárolt alkalmazások között?
Egyébként a tárolt alkalmazások maga mit jelent? -
aizen92
addikt
válasz pantomimes #38128 üzenetére
bár nem azt használom, megnéztem és tényleg ping-pong hangja van
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
mcsabi84
senior tag
válasz pantomimes #37917 üzenetére
Runtustic jó lenne, ha nem darabolták volna szét 50 fizetős appba. Lassan cipőfűző bekötő runtustic is lesz akciósan 490ért...
-
zezoka
őstag
Én Endomondo PRo-t használok futáshoz, biciklizéshez, sétáláshoz, sárkányrepüléshez (mindegyiket saját profiljában - kivéve a sárkányt, mert olyan nincs, arra Others van megadva)! Még meg is vettem!
-
izoli76
tag
válasz pantomimes #37928 üzenetére
Mi az hogy "beragadt"?
Ha igen azt hogyan tudom ellenőrizni?Valami olyan app van amivel a bejövő hívásokat le tudom tiltani telefonszám alapján? Az anyósom zaklat! :-)
Az lenne a jó ha a (tiltott számról) hivásról utólag adna valami infót - tudtok ilyet?Az avastal simán le tudtam tiltani a kiválasztott számról érkezett hívásokat, de jelentést az sem küldött.
-
izoli76
tag
Eddig ezzel nem volt gond. Nem lehet h valami mas "szivogat"?
-
Criton
veterán
válasz pantomimes #37858 üzenetére
xda-n írták, hogy FR-el nem ér el semmit az ember, mondjuk nem lenne probléma, mert szinte még be sem laktam a telefont.
-
petipetya
nagyúr
-
w333
félisten
válasz pantomimes #37492 üzenetére
Szerintem igen ... mivel ugrott egyet a verziószám
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz pantomimes #37489 üzenetére
Igen én linkeltem ... türelem jön az hamarosan, szerintem még a héten
-
Lmh
őstag
válasz pantomimes #36507 üzenetére
pantomimes: "Szerintem az LG G2-nél jobb választás ez a telefon" na ezzel az egyel biztosan nem értek egyet. Ezt kifejthetnéd! Csak azért nem azt veszek, mert az nekem drága. Ami a samut illeti: azt vennék utoljára (najó a 4S/S4 mini vagy micsoda tetszett amikor megtapogattam, de esélytelen)
rolii21: Nagyon köszönöm, rendes tőled Lehet, hogy igénybe fogom venni.
proci985: Köszönöm szépen a részletes megnyugtatást, sokat segítettél.
All in all, azt hiszem jó úton járok, mert már elkezdtem azon izgulni, hogy lehessen még februárban is kapni 77.000 Ft alatti (najo körüli) áron
[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Nando36
tag
válasz pantomimes #36531 üzenetére
Dehogy. Root kell hozzá, de megéri.
-
Nando36
tag
válasz pantomimes #36507 üzenetére
A rezgés alapból az hiszem 60-70%-ra van állítva de ezt fel lehet erősíteni.
-
NTonee
veterán
válasz pantomimes #36466 üzenetére
lehet, de senki sem veszi túl komolyan ezeket. A sebességre egyáltalán semmi panasz nincs senkitől erre a telefonra. Minden N4 tulaj tudja, hogy mire képes ez a telefon, függetlenül attól, hogy egy ilyen benchmark app mit öklendezik oda a kijelzőre. Nincs értelme már ilyen appokat használni.
A root és custom rom nekem teljesen másra kell. Nézd meg ezt a hsz-t, illetve a linkelt, általam készített képeket és rögtön tudni fogod, hogy Nexus4 esetén miért jó a custom rom.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pantomimes #36466 üzenetére
Egy post a benchmarkokról.
A Windows sem lesz gyorsabb, mert rendszergazda vagy. De bizonyos dolgokat, csak úgy oldhatsz meg, ha az vagy.
(#36467) hunfatal: lehet, de nem a Chrome-ból.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz pantomimes #36461 üzenetére
A dobozból kivéve is működik simán, ez igaz.
De még véletlen sem a sebesség miatt teszek rá custom romot. A root meg totál alap androidon
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz pantomimes #36461 üzenetére
,,ez pont az a telefon, amit eszem ágában sincs rootolni, vagy custom romokkla szórakozni, mert a sebessége nekem így is kielégítő."
még csak véletlenül sem ezért csináljuk.
-
TomPack
őstag
válasz pantomimes #36436 üzenetére
Minden oké vele 4.4-en! Àtlàtszó. Elég jól testre lehet szabni, persze nem egy Apex. A Pro többet tud, de beszerezhető...
[ Szerkesztve ]
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
FearTomi
őstag
válasz pantomimes #36436 üzenetére
Jobb felső sarok, kereső...
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
vicamuso
tag
válasz pantomimes #36307 üzenetére
Hi nekem gyari bumper van eszre sem lehet rajta venni. Hatlap folia vedi az uveget en se vagyok nagy dobalos eddig ketszer megvedte a telot.
-
truefx
aktív tag
válasz pantomimes #35640 üzenetére
Nem illeszkedik normálisan a telefonra. Billeg. A gombokat sem lehet rendesen benyomni a toktól. Hulladék na.
-
truefx
aktív tag
válasz pantomimes #35475 üzenetére
Ilyenen ne gondolkodj, egy rakás k*ki.
-
z123456789
addikt
válasz pantomimes #35475 üzenetére
(#35475) pantomimes
Az elsö, az a nagyon csúnya, az "tetszik". Arra kell hogy mondjuk boardozás közben is nálam legyen viszonylag biztonságban a kütyü. Ez jónak tünik.Tudnál képeket rakni róla? Mert a linken nem nagyon látszik semmi. Milyen vastag ez kb? Dobtad már el? Kibírta?(#35477) NTonee
Ja, köszi, akkor ezeknek utána nézek. -
w333
félisten
válasz pantomimes #35116 üzenetére
Nem a pénzről van szó .. van aki nem tud vásárolni Play Áruházból ...
-
RootRulez
félisten
válasz pantomimes #34521 üzenetére
root előbb-utóbb lesz csak várom a 4.4et OTA-n.
═════════════════════════════════════════
-
catroot
veterán
válasz pantomimes #34299 üzenetére
Bezzeg engem még mindig elkerül!
(most kicsit wp-s után érzetem van, ott is ez ment )
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
aizen92
addikt
nekem is! érdemes factory reset miután felrakta? vagy magától is nyom egyet?
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
rolii21
aktív tag
Jááá!!!
Az eladó dolga, hogy az árat meghatározza, a vevő dönt, hogy azt elfogadja vagy sem. "Jobs legnagyobb alkotása nem egy Apple termék, hanem maga az Apple." Pü re válaszoljá'
-
TayRol
nagyúr
jah, nekem is.
-
Criton
veterán
válasz pantomimes #34077 üzenetére
Azt mikor kivetted a dobozból már kopott, mi lett volna ha leejtem ( ha ott nem qrják el az iOS7-el az egészet még mindig ott lennék, de mivel meglépték ezt, már itt vagyok, amit nem bántam meg , ami még apple nálam, az a ipad, meg a router...)
Nexus4-et párszor sajnos már sikerült leejtenem, és semmi baja, kopp-kopp[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Miért? Az iPhone egy csodatevő készülék?
(#34081) atike: ART előnye, hogy érezhetően gyorsabb minden (megnyitás reakcióidő, görgetés, multitasking, etc).
(#34108) madhat911: Play Magazines le fog frissülni Play Newsstand-re.
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
... igazából csak rosszul fogod
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
gyalu 1
aktív tag
válasz pantomimes #34072 üzenetére
Ne mozgasd
-
Criton
veterán
iPhone 4S, iPhone5-nek is zörög mint ahogy a Nexus4-nek.
-
NTonee
veterán
-
Benex
senior tag
Ne is menj, nekem is zörög, több telefonnak is zörög a kameranal. ( ne sértődj be a tobbiekre ha elküldenek h használd a keresőt.... Csak ezt millióan kérdezik /ték már)
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
NTonee
veterán
-
Benex
senior tag
-
petipetya
nagyúr
válasz pantomimes #33915 üzenetére
Te érzed, hogy kell-e neked a gyalu vagy sem. Én mindig csinálok egy teljes gyári beállítások visszaállítását akkor is, ha a főverzió szám nem változott.
Keress csak vissza a nevemre, hogy mennyi hibát (nem) írtam be a topicba - és nem azért, mert elhallgatom.
"nincs rá lezsóidő"
-
sonique
őstag
válasz pantomimes #33915 üzenetére
nem nem kell épp ez a lényege a dolognak
@w333
ezt már megint honnan szedted ?
menj le inkabb a zöööööldségeshez[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok