Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slukkica
őstag
válasz
randras_83
üzenetére
Nem kell szemezni fel kell tenni

-
cirx
senior tag
válasz
FearTomi
üzenetére
Mit nem lehet azon érteni, hogy ha kapok egy üzenetet lezárt képernyőnél, kirakja ablakba és nem zár vissza, mint a nem fogadott hívásnál!
(Viszont az opcióknál ki lehet lőni a kisablakot képernyőébresztéssel, és így a probléma is meg van oldva!)
De sajnos a másik két bajság még ott van amiből az Exchange nagyon gáz!

-
randras_83
addikt
válasz
FearTomi
üzenetére
Nálam is hibátlan a Viber 4.4 alatt. Viszon a Whatsapp kiírta, hogy 14 nap múlva frissíteni kell, ez rossz hír annak aki ART mellett a régebbi Whatsappot használja. én visszaálltam DAVLIK-ra. FR után frissen minden klappol.

most mondjuk elkezdetem szemezni slukk romjával.

-
Pistiboy88
aktív tag
Melyik Miui-t használod? Mert nekem is volt fent,de az még sok sebből vérzett. Ha lehet egy linket is dobnàl? Kösz.
Most nekem Slukk féle 4.4 van, s semmi gond vele. Akku idő is iszonyat jo. Stockot nem is akarom felrakni, miui meg a szívem csücske a 2x-es korszakból. esküszöm arra a telóra az volt a legjobb.
-
petipetya
nagyúr
válasz
FüligJimmy
üzenetére
Fájlkezelő: ES File Managert, egyszerű, kényelmes, és a felhőket is be tudom állítani.
PDF: Repligo Reader, mert eddig minden helyzetben gyorsan kiszolgált, és tele van extra funkciókkal
Kamera hang akkor nincs, ha rezgő vagy néma módban van a telefon.
Az aksit ne merítsd le, csak használd a telefont.
-
fatal`
titán
válasz
FüligJimmy
üzenetére
- Programok egyénfüggőek, én Total Commandert, QuickOfficet, MX Playert és PowerAMPot használok
- Appokból való eltávolításhoz ROOT kell és adaway, böngészőben az Opera Mobile classic támogatja az asztali szűrőket, vagy ha jól tudom Firefoxhoz van adblock plus, de maga a böngésző szerintem elég kaka.
- Semmire, simán használni kell.
- Custom ROMokon általában ki lehet, egyébként, ha jól tudom sehogy, a legtöbb országban tiltja a törvény. -
FüligJimmy
csendes tag
Sziasztok!
Délután felment a 4.4 (vállveregetést kérek, ez az 1. okostelóm
), most az artot kapcsolom be, meglátom mi, mennyire lesz jó. Pár kérdésem lenne:
- milyen fájlkezelőt/pdf olvasót/film-zenelejátszót javasoltok?
- hirdetéseket hogy lehet kikapcsolni/tiltani? Firefox AdBlock-jához hasonló van?
- akksi kezelés: az első pár töltésnél/merítésnél mire kell figyelni?
- kamera hangot hogy tudom kikapcsolni?A telefon egyébként pöpec, néha gondolkozik kicsit, hogy vízszintes vagy függőleges-e a világ, de ettől eltekintve kifogástalan, képe is szép.
-
vicamuso
tag
Hát ma láttam egy srácnál sony nem tudom milyen telót ès 4.4 volt rajta. Feher volt a toggleben a felirat létezik?
-
SamS20
senior tag
válasz
üzenetére
én már megszoktam

én az oroszon nem megyek el, mert sokszor használom a freedomot, de már tudom h mi hol van plusz a kis menüképek segítenek
ART-os dologhoz, a bootolást én is észre vettem hogy eszméletlen, viszont dalvikon és arton is a widgetek rohadt sokára töltődnek be (dalvik 4.4en később mint 4.3on eddig) majd idővel én is váltok ART-ra talán
ha minden számomra fontos program támogatja majd -
NTonee
veterán
válasz
laci laci
üzenetére
ha gyári rom van fent, nincs rootolva, stb, akkor 4.3-ra egyszerű a dolog.
Beállítások-> A telefonról-> frissítés, vagy szoftverfrissítés, vagy ilyesmi.A 4.4-re már kicsit bonyolultabb, itt egy leírás róla. De ebből is lesz egyszerűbb, jön majd ota frissítés is ebből.
-
--Rawlings--
tag
Nagyon jó lett a Kikat, főleg, hogy mostantól nincs szükség display calibration-re!

Néha kicsit laggol mondjuk, nektek?
-
Steelheart2
őstag
Van itt valaki aki játszik a Blitzkrieg jàtékkal?Ma talàltam rà és igen csucs.WOT rajongoknak kötelezö.

-
laci laci
addikt
válasz
C.Brigante
üzenetére
Nem digi baja van,próbáltam másikkal.Hogyan tudnám másik rommal kipróbálni?
Bambalazs:Elnézést 4.2.2.
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Nagyon nagy problémám van a telommal,szeretnék segítséget kérni.A problémám a következő:4.1...rom van rajta és azóta a kijelzőm középső része vízszintesen nehezen reagál.HELP...

-
C.Brigante
veterán
-
aizen92
addikt
kb. mennyi idő alatt jött meg nektek a ringke fusion tok a rearthusa-tól?
(#33460) C.Brigante: köszi a választ!

-
bajaki
őstag
válasz
pepe091
üzenetére
Igen a dBrand-et néztem, elég jól néznek ki azok a fóliák, de most úgy néz ki, hogy lesz egy Ringke Fusion tokom, az megvédi a hátlapot.
Így fólia nélkül karcolódik?
Bár ezt mindig eljátszom amikor új telefont veszek, mert nem akarom leszedni a gyári fóliát, aztán mégis leszedem és rájövök hogy ha vigyázok rá akkor nem lesz karcos a kijelző.
-
válasz
bajaki
üzenetére
A hátlapra szerintem dBrand fóliát vegyél, az elég minőségi cucc, és nincs aranyárban. Nálma a kijelzőn nincs fólia, mert az oldalsó hajlítás miatt egyik sem nyúlik le teljesen a kerethez, és nagyon undorítóan tud így kinézni rajta a fólia.. Persze ez csak a saját véleményem.
-
bajaki
őstag
Tudtok ajánlani valami jó minőségű, de viszonylag olcsó fóliát ebay-ről? Az sem baj ha több darabos kiszerelés, mert úgy sem fogom tudni felrakni elsőre rendesen.
Vagy aki fólia nélkül használja meg tudja osztani a tapasztalatai? Normál használattal mennyire karcolódik - ha egyáltalán karolódik?
-
bajaki
őstag
Basszus, véletlen dupla lett.

-
mtcob
senior tag
válasz
viktorhmv
üzenetére
Én SpeedShop-os átlátszó 990ft szilikon tokot használok, minden csatlakozónak kivan vágva rajta jól a hely, a hátulja matt, plusz kicsit átüt a Nexus felirat is....szerintem jól néz ki és a célnak megfelel (védi a hátulját+a kijelzőt mivel ad neki peremet)

Egyébként amire azt mondják hogy jó az a Ringke Fusion, a Nillkin tokok és a Cruzerlite Bugdroid....bumper elvileg nagyon megnöveli a fizikai méretet+kényelmetlen. -
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Megrendeltem a Nexus 4-em az XXL GSM-től

Nagy az öröm tehát
Viszont kelleni fog egy jó tok is. Én első körben egy bumperre gondoltam. Milyeneket tudtok ajánlani? -
-
Criton
veterán
Egyszerűen nem értem mit szerettek ezen az ART-on, még a Facebook app is jóval tovább tölt be.... a scrollozás nem gyorsabb mint Dalvik alatt...
-
kiki89
aktív tag
Srácok, lenne egy kérdésem a miui-val kapcsolatban. Azt olvastam valahol, hogy hetente jön OTA frissítés, és hogy ez a nexus 4-re is érvényes? És hogy ha jól tudom akkor 4.2.2.-re épül, tehát kell flashelnem radio-t is ha használni akarom?
-
mtcob
senior tag
válasz
dergander
üzenetére
BL nyitás konkrétan 2 gombnyomás, zárás szintén
nem kell hozzá semmiféle magas szintű tudás
itt a fórumban többen is írtak tutorialt hozzá, lépésről lépésre, lehetetlen eltéveszteni
most telóról vagyok nem tudom visszakeresni őket, de úgy csütörtök-péntek fele jött a KitKat, szóval arrafele lesznek 
Vagy megpróbálod toolkittel, WugFresh Nexus Toolkit-et ajánlom, egyszerű, és mindent megcsinál (leginkább a drivertelepítős része hasznos, előtte szívtam vele de ezzel könnyedén felment
)... -
törölt tag
válasz
bajaki
üzenetére
Ködösek az emlékek, de mintha könnyebb lenne benyomni, mert a tok kiképzése olyan, hogy kicsit alapból nyomja a gombokat. Mintha lett volna valaki, aki vágott belőle.
(#33437) jaszy76: azaz!
(#33438) SamS20: nem ilyen drasztikus a helyzet. Egyszerűbb, ha átállítod. Nem szégyen egyébként, több infót végző ismerősöm használja magyarul a Droidját. Nekem az is közrejátszik, hogy anno a HTC Hero-ra nem volt magyar nyelv és így szoktam meg, azóta angolul használom az összeset. Képtelen vagyok eligazodni a magyar menüben. De komolyan.
-
dergander
addikt
Srácok,nem lehet egyszerüen felrakni a 4.4 factory romot,anélkül hogy felkellene unlockolni a bootloadert,vagy valamilyen progi ami szimplán flashel és nemkell nagyon nagy hozzáértő tudás?
-
törölt tag
válasz
bajaki
üzenetére
Gondolom új még a készülék. Először én is ugyanezt éltem meg, aztán összenőttünk és a bizonytalan érzés elmúlt. 4 inch-ről jöttem.
(#33433) cukrosleves: mivel a Chrome Beta nagyon bejön, így a mai napot ennek szántam (20% van hátra és a kijelző 3h 25m). Elmértem a helyzetet, a végeredményhez szerintem kell úgy két nap. Ez 11 böngésző, ha jól számolom. Nem felejtettem el és egy rövid összegzést mindegyik kapni fog.
-
gabo91
aktív tag
OTA frissítés már elérhető?
Vagy csak sokat kellene próbálkozni? -
bajaki
őstag
Na, rendeltem egy Ringke Fusion tokot 2200 Ft-ért.
Haveromnak pont volt egy 5 fontos kuponja ebay-hez, ő most nem akart venni semmit ezért odaadta nekem, így 1700 Ft-tal olcsóbban meg tudtam venni közvetlen a Rearth-től az ebay-en. Ennyit megért. 
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Ha új Nexus 4-et szeretnék venni akkor honnan érdemes venni? Egy megbízható és korrekt webshop-ot keresek ami korrekt áron kínálja a készüléket.
Köszönöm!
-
C.Brigante
veterán
valakinek nincs ötlete miért nem akar települni az igoo? sem art sem dalvik alatt. ugyenez 4.3 alatt hibátlanul ment, most meg azt írja igoo not installed. privátba ötlet valakinek? thx
(#33417) HardRic kimondottan utálom a magyar nyelvet etéren. mindenem angol. (igoo is)

-
Criton
veterán
-
w333
félisten
válasz
mihione
üzenetére
Még nem próbáltam ... jelenleg a 4.4 -t nyúzom még nem volt időm felrakni a friss MiUi -t, de itt ha megnézed a Changelog -t azt írja hogy "[System]
Optimization – Optimized screen sensitivity for glove mode (11-14)" remélem működik is normálisan, lassan le kéne tesztelni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Criton
üzenetére
Itt a lista
http://www.androidruntime.com/list -
w333
félisten
válasz
C.Brigante
üzenetére
Persze hogy nem ...
na jó csak vicceltem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tökéletesen működik mindenkinek, még a bootloadert is visszazártam
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Cyberpunk 2077
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Gumi és felni topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Samsung A17 mobiltelefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(tegnap neki telepítettem a TeamViewer keresztül ) most írta a választ hogy megnézte egy vastag zoknival
és működik

itt a fórumban többen is írtak tutorialt hozzá, lépésről lépésre, lehetetlen eltéveszteni

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)