- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Nekem már csak egy gondom van:
Felraktam a 4.4-et a N7-re! Telepítettem a külön letölthető gyári Experience Launcher-t és a legújabb Google Search-öt, hogy áttetsző legyen. Minden tökéletes kivéve, hogy a launcherben nem tudok lapozgatni az oldalak között. Csak 1 oldalam van!
Mi lehet a probléma?
There's a device that I've been using called a whoop.
-
tildy
nagyúr
válasz atillaahun #32186 üzenetére
Legordulo menu az arnal.
Elvileg EU-ban kotelezo a 2 ev gyartoi gari, EU-s torveny alapjan. EU-wide Consumer Laws-ra keress ra.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
w333
félisten
válasz k0c2k4 #32148 üzenetére
Nincs itt semmi feszültség keltés ... amiről te tudsz vagyis a "heteken belül" tegnap lerövidült arra hogy "hamarosan" (soon)
Szerk.
Valaki látott már olyan alkalmazást ami támogatja az "Immersive Mode" vagyis a teljes képernyőn való futtatást ?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
randras_83
addikt
válasz z123456789 #32181 üzenetére
nemrég néztem meg a garipapírt, amin rajta van hogy alapesetben 1 év 2 év ha a telenornál vetted. ezért mondtam, hogy megnézném azt a 2 év gyártói garit.
https://www.flickr.com/randras83/
-
atillaahun
veterán
válasz z123456789 #32154 üzenetére
Hol van itt gyári gari?
-
czombos
tag
Akit érdekel, kijött az iránytű szenzor fix ehhez: 4.4 MAKO-odexed.NEXUS 5 PORT és innen tölthető
-
mm89
őstag
válasz zhorvath #32171 üzenetére
te használtad ezt a szót, azért írtam, hogy ennek azért nem kéne ekkora feneket keríteni. Nem tetszik, lecseréled és kész. Ha gyárit akarsz akkor meg ott van a fekete hátterű. ennyi
(#32174) Slukkica
Akinek már a playből telepítés hegesztésnek számít, illetve annyira gyárit akar, hogy még telepítésre sem képes, attól ne várd el, hogyezt meg tudja csinálni[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
atillaahun
veterán
Még hogy nincs tele szeméttel a teló. Tegnap hoztam haza a drágaságot, első körben le is tiltottam vagy 30 programot az alkalmazáskezelőben. Érzem már hogy nem sokáig fogja húzni egy a gyári renccer.
-
szabosasito
aktív tag
CyanogenMod Installer segítségével telepített op. rendszer melyik verzió? Mit lehet tudni róla? Akku idő stb...
Érdemes feltenni? Ha igen eltávolítani, hogy lehet?
Köszönöm. További szép napot. -
assemble
addikt
válasz zhorvath #32171 üzenetére
Ha valaki a gyarira vagyik akkor miert panaszkodik ra (mint ahogy epp te teszed)? Onmagaban ellentmondas a dolog.
Ha pedig gyari alatt a GEL-t erted, azt is fel tudod rakni egy apk-bol korulbelul ketto darab gombnyomassal. Hamarosan jo esellyel a play-bol is.[ Szerkesztve ]
-
Slukkica
őstag
Nagyon fel van fújva hogy mi lesz áttetszó és mi nem. Melyik készülékek kapják meg s melyik nem.
Ime:
name="config_enableTranslucentDecor">false
ezt kell erre cserélni:
name="config_enableTranslucentDecor">trueÉs máris áttetsző támogatást kapott a rom
Lockscreen esetében:
name="config_enableLockScreenTranslucentDecor">trueCsak hogy ne keljen tovább vitázni ezen
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
zhorvath
aktív tag
válasz SamS20 #32097 üzenetére
Én az N7 wifimre most telepítettem és annyi a változás, hogy fehér lett minden az eddigi kékről. Gyári launcher az előző verzióból, mert az új launchert nem kaptuk meg. Persze ha hegesztesz rá másik launchert, akkor átlátszó lesz.
Egyelőre ez így egy nagy csalódás nekem.[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
Azon tul hogy ovodas amit csinalsz, tenyekkel vitatkozol. Mas keszulekekre (pl mindket n7-re) mar kijott a 4.4, es termeszetesen megy az atlatszo status/navbar minden proginal ami tamogatja, pl nova launcher, GEL (apk-bol felrakva):
-
randras_83
addikt
amúgy azt a garipapírt megnézném.
https://www.flickr.com/randras83/
-
mm89
őstag
Aki a 4.4 miatt sír, az használjon inkább Carbont
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
kicsi83
tag
Na itt van GEL. http://www.androidpolice.com/2013/11/13/massive-google-search-3-1-8-update-rolling-out-brings-google-experience-launcher-new-cards-completely-fixes-gel-on-tablets-and-more-apk-download/
-
madhat911
tag
Ezt nem hiszem el. Enyhe cinizmusom csak olaj volt a tűzre, és eljutottunk a "de igen/de nem" szintre... :-)
-
Pőze
aktív tag
és akkor annak mi értelme lenne?
-
z123456789
addikt
Nem tudom hogy valakit érdekel-e, vagy hogy más online gsmboltnál is elérhetö az opció, de én innen vettem már 2x is telefont, utóbbi a Nexus4-em volt, és most nézem hogy van 2 év gyártói garancia választható lehetöségként.
Ha el tudnám adni most az N4-emet, akkor beneveznék egy ilyen opcióra ugyan így N4-re.Ugyan itt Nexus 4 eladó 8 hónap bolti+1 év szoftveres garival kitünö állapotban.
-
assemble
addikt
De az lesz, felejtsuk mar el ezt a hulyeseget.
A gyari GEL launcher nem lesz benne alapbol amin atlatszo lenne, de ugyanaz elerheto ha felrakod apk-val vagy egy masik launchert hasznalsz ami tamogatja (pl Nova). Az OS szinten tamogatva van az atlatszo navbar/statusbar, csak a programokon mulik hogy hasznaljak. -
madhat911
tag
Még mindig nincs 4.4? Úristen! Holnapra mindenképpen ki kellene adni, mert nem élem túl a hétvégét átlátszó akármi nélkül...
Majdcsak vége lesz egyszer ennek is...
-
Lecs@
addikt
Sziasztok ! Elégedettek vagytok ezzel a készülékkel? Nézegetem, ideáls az ára. Amit kérdezni szeretnék, hogy Média Marktban már hivatalos 4.4 - el árulják Németországban? Jobb 4.4-el a kamera szoftvere ?
512 GB
-
twine
veterán
Nexus4 "befigyel" a kutatóknál
-
sonique
őstag
válasz SamS20 #32135 üzenetére
gyari töltö és gyari kábel ??
vagy masik kábelt hasznalsz ??
mert én mikor megvettem februárban
hasznaltam egy 2 méteres usb kábelt a gyari töltöröl
de az nem volt jo
nem mindig töltötte fel nagyon lassan stb
gyari kábelle semmi gubanc
és most én is kiprobáltam van olyan usb kábelem amivel
nem hálozati töltökén ismeri fel hanem sima usb nek ... -
SamS20
senior tag
Bocsi az előbbiért.
Most fel raktam megint csak éjszakára az LG töltőre és utána láttam h usb ként érzékeli. Szóval lehet ezért tölti lassabban.
Más : az új lockscreent meg kapjuk majd mi is?
-
HardRic
addikt
híroldalak szerint indul az OTA.
Benéztem. Nem csak a címét kéne elolvasni.
Amúgy is jobb a PA, mint a Kitkat úgyhogy tök8[ Szerkesztve ]
-
rolii21
aktív tag
válasz SamS20 #32125 üzenetére
En is samsung totlovel toltom. Jo hosszu a kabele legalabb. Hat csak annyit enged a tolto elektronika amennyi meg egeszseges...
Az eladó dolga, hogy az árat meghatározza, a vevő dönt, hogy azt elfogadja vagy sem. "Jobs legnagyobb alkotása nem egy Apple termék, hanem maga az Apple." Pü re válaszoljá'
-
SamS20
senior tag
akkor az a fránya átlátszóság nem is érdekel ha a FullScreen megmarad az volt a másik leginkább várt dolog
amúgy csináltam megint egy töltő tesztet
6% -> 49% - Samsung töltő 0.8A (+43%)
48% -> 72% - LG gyári töltő 1.2A (+24%)mindkettő töltővel 1-1 órát töltöttem.
Lehet ez a túlzott gyorsaság (amit nem értek a 0.8-as töltővel) nem tesz jót az aksinak, vagy netán tévednék ?
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
Nem tűnik ebben az esetben indokoltnak ez az árkülönbség.
Lehet, hogy nem kellene itt vergődnöm rajta és simán megrendelni a PartNerotól, sokat nem bukok rajta náluk sem, a gariztatás miatt gondolkodtam inkább csak helyi boltban, de Pestről az ember ahogy megy távolabb annál többet kérnek mindenért.. 2 Mátyásért lejönm ez eddig oké, de ha baja van megint csak nekem kell valahogy feljuttatnom, meert gondolom csak Ő szervizeli, majd újra elküldi. Itt helyben egyik üzlet sem tud feketét beszerezni nagykerből, mindenki azt mondja fehér van csak a nagykerben (gondolom uaz a nagyker).
Több embertől hallottam, hogy vegyem az újat, mert nem sokkal drágább, de nekem se a plusz kraft nem kell, se a fullhd és még csak nem is érem át az ujjammal teljesen, ellenben a 4-et tökéletesen, pedig papíron nem nagy a különbség.
Azt már kitaláltam, hogy nekem a 4 kell, már csak a legkedvezőbb megoldást kell kitalálnom.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
w333
félisten
Ezt olvastátok már ? Moto X Android 4.4 frissítés 1 héten belül
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
tildy
nagyúr
-
NTonee
veterán
válasz sonique #32111 üzenetére
mondjuk, ha bemennél egy boltba és kicsapnál 133ezret egy telefonért, akkor azért elég kiábrándító lenne, ha a kezedbe nyomnának egy zacsit benne egy telóval. Még akkor is, ha bolti gari van csak. Így soha nem vennék át egy telefont, ki tudja, hogy mit barmoltak már össze vele.
,,de én is jobban szeretem a bontatlan dobozt" Helyes
tildy: Nekünk itthon ezek az árak nem meglepőek sajnos.
(#32115) Winne: Én a Partneronál vettem az N4et, csak akkor még 90ezer volt bolti garival. Original doboz, töltő fej+usb, papírok, sim tálca piszkáló, szóval minden.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz NTonee #32110 üzenetére
Hu de szep arak vannak. Itt nalunk 109952.27HUF-ra jon ki a legkisebb model. Google sajat garijaval.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
NTonee
veterán
,,én eddig elképzelni sem tudtam, hogy egy telefont is értékesítenek pl egy nájlon zacsiban... "
pedig sajnos bőven van példa erre. Hogy aktuális legyen a dolog, Nexus5 például GSMHome-ban:
Light Box 132 989 Ft : töltő és minden tartozék nélkül,1 év garival
Full Box 140 989 Ft : töltő és minden tartozékkal,1+2 év garival
Original Box 151 989 Ft : töltő és minden tartozékkal,1+2 év garival + 27%áfávalhuan fórumtárs kérdezett rá telefonon.
[ Szerkesztve ]
-
FearTomi
őstag
válasz SamS20 #32097 üzenetére
Attól, hogy nem lesz átlátszó navbar, az nem azt jelenti, hogy semmit sem csináltak. A motorháztető alatt azért elég sok mindent kicseréltek...mellesleg nem adok 24 órát OTA megjelenés után és annyi átlátszó navbart raksz a telefonra, amennyit akarsz
[ Szerkesztve ]
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
Winne
nagyúr
Urak, újra itt!
Nem bírja az üzlet beszerezni itt helyben a készüléket nagyon úgy néz ki és már kínomban elkezdtem az árgépet és az árukeresőt is nézegetni, de megmondom őszintén kicsit zavarnak az olyan leírások, hogy dobozában eredeti tartozékaival, meg 12+24 hónap garanciával és társai.. Elképzelhető, hogy ezek nem bontatlan dobozos telefonok? Olvastam egy commentet, ahol az OEM kifejezést használták, amit én eddig elképzelni sem tudtam, hogy egy telefont is értékesítenek pl egy nájlon zacsiban...
A fenti linken található üzletek némelyikének írtam mailt, holnapra várom is a választ, valamelyikőtöknek volt már valamelyik üzlettel közös múltja?
Nekem a nyilván legolcsóbb áfás számlát adni képes ajánlatra lenne szükségem.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest